Kisah Kanak-kanak Daniel Podence Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Daniel Podence Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Daniel Podence nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Fakta Kulawarga, Pacar / Garwa, Net Worth, Gaya Hidup (Mobil), lan Urip Pribadi.

Ringkesan, sampeyan menehi Crita Urip Sepakbola Portugis sing lengkap, wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu sampeyan, iki ringkesan taun-taun wiwitan dadi gedhe - nyritakake babagan urip.

Ya, Daniel Podence minangka playmaker cilik - salah sawijining Dribbler Speed ​​paling apik ing antarane Pemain Bola Sepak Portugis (2020). Kemampuane nggawe kesempatan nyetak gol nggawe para penggemar ngobrol babagan dheweke. Nanging, para penyayang bal-balan ora ngerti babagan Bio sing bakal diwedharake. Tanpa mikir akeh, ayo wiwiti crita masa mudha.

Crita Kanak-kanak Daniel Podence:

Kanggo Wiwitan Biografi, dheweke duwe jeneng lengkap Daniel Castelo Podence.  Pemain Bal-balan Portugis lair tanggal 21 Oktober 1995 saka bapake, Quintino Podence lan ibune, Maria do Ceu Castelo ing Oeiras, sawijining Kotamadya ing Portugal.

Minangka bocah cilik, Danny pancen rapuh lan sensitif. Wiwitane, dheweke dadi fantasi main bal-balan profesional lan cita-citane ora dadi fantasi sing kliwat.

Nalika semana ing kutha sampeyan ing Oeiras, Danny sing isih enom bakal kumpul ing saindhenging dalan karo kanca-kancane, sing bergilir kanggo nyoba katrampilan ing bal-balan. Ing kepinginan semangat kanggo nggawe manawa putrane duwe masa depan sing janjeni, bapake (Quintino Podence) ngupaya cara kanggo mbantu bocah kasebut supaya bisa nggunakake potensial bal-balan.

Latar Belakang Kulawarga Daniel Podence:

Jebule, dheweke dibesarkan ing pamrentah sing bisa nyukupi kabeh kebutuhan pokok. Amarga kondhisi ekonomi ing kelairan (Oeiras) sing subur, rumah tangga Podence urip dadi kulawarga kelas menengah.

Riset kita nuduhake manawa kulawarga Portugis sing miskin bisa mbutuhake 125 taun (limang generasi) kanggo turune kanggo nggayuh rata-rata gaji. Nanging ora ngono kanggo Daniel Podence, sing wong tuwane ngetrapake standar rata-rata.

Asal Kulawarga Daniel Podence:

Kaya biasane ing Portugal, speedter produktif duwe rong jeneng kulawarga sing nuduhake oyot saka bapak lan ibu. Kanggo miwiti, dheweke duwe jeneng mburi bapak (Podence) kanggo simbah kakunge, sing dijenengi desa Podence ing Macedo de Cavaleiros. Saliyane, jenenge (Castello) asale saka garis keturunan ibune.

Apa sampeyan ngerti?… Tempat kelairan Podence (Oeiras) minangka salah sawijining kutha paling maju ing Portugal lan Eropa. Dikenal duwe tingkat pengangguran paling murah ing Lisbon, Oeiras minangka omah kanggo wong-wong sing seneng ngunjungi pesisir sing apik.

Crita Karir Daniel Podence sing Ora Dikepung:

Kaya sing wis diandharake sadurunge, pemain sayap Portugues kasebut mesthi duwe potensial kanggo bal-balan nalika isih bocah. Ing umur enem taun, Wolves Man mbesuk wis menehi tabel wektu khusus kanggo latihan bal-balan. Ngerteni masa depan ing wektu iki, dheweke kepengin ngupayakake gabung karo klub pemuda.

Nalika umur 8 taun, wong tuwa Daniel Podence wis ndhaptar dheweke ing Akademi Belenensa, sing minangka salah sawijining klub olahraga Portugues paling tuwa. Kanthi terus lan stres sing cukup bisa nggawe dheweke kepengin nyerah, dheweke terus.

Kehidupan Karir Awal - Nalika dheweke ngadeg karo kulawargane:

Ing taun 2005, kasedhiya kesempatan kanggo bocah cilik sing gabung karo Sporting CP. Susah, kabeh kulawargane ora seneng karo ide kasebut amarga dheweke seneng dheweke ngenteni kesempatan kanggo main ing Benfica. Sampeyan bisa ngira, kluwarga Podence minangka pendhukung Benfica.

Nalika semana, dheweke mung umur 10 taun nanging kudu tetep mandheg ora disenengi kulawarga. Kanggo ngringkes crita kasebut, Podence mbujuki bapak lan ibune supaya dheweke bisa njupuk kesempatan. Sawise debat, kabeh kulawarga ndhukung lan dheweke gabung karo Sporting CP - klub kasebut Christiano Ronaldo miwiti karir.

Kanggo ngindhari kegagalan ing jalur karir, Podence nglampahi sangang taun sabanjure sajrone ngasah katrampilan ing akademi bal-balan Sporting. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke nggawe asil dandan sing luar biasa saengga entuk hak istimewa kanggo debut kanggo tim olahraga Sporting CP ing Februari 2013.

Biografi Daniel Podence - Crita Dalan Kanggo Ketenaran:

Ora suwe, pemain Portugis enom kasebut gabung karo tim pertama klube lan mulai nggawe penggemar. Sawise main karo Sporting CP udakara rong musim, Podence dikirim kanthi utang dawa ing Moreirense ing wulan September 2016. Menarik, dewa bal-balan nggawe dheweke mbantu klub kasebut menang ing Taca da Liga 2016-17.

Elinga Anggun lan Benfica Attack Story:

Amarga ndeleng kinerja pemain sayap sing apik ing Primeira Liga, manajer Sporting (Jorge Jesus) ngelingake dheweke menyang tim kasebut. Sawise kondur, Podence lan kanca-kancane padha ngadhepi kedadeyan sing ngancam nyawa amarga sawetara pendukunge nyerang dheweke ing taun 2018.

Keputusan kanggo Terus:

Sawise sewulan sawise serangan kasebut, Podence nyimpulake manawa klube wis ora aman maneh. Mula, dheweke mungkasi kontrak karo Sporting CP lan njaluk saran saka wong tuwane kanggo tumindak sabanjure.

"Kanggo kula, bal-balan minangka cara urip. Kajaba iku, minangka persiyapan kanggo keseimbangan emosi. Kanthi kedadeyan anyar, aku gagal nemokake euphony sing kudu dak lakoni.

Sanajan kabeh sing diwulangake dening Sporting marang aku, dheweke ora ngajari aku supaya bisa ngatasi lingkungan kekerasan lan ancaman, ing endi aku wedi karo keamanan lan kulawarga. ”

Crita Sukses Daniel Podence:

Kanthi matur nuwun sanget, Podence nandatangani kontrak limang taun karo Olympiacos FC mung sewulan sawise metu saka klub sadurunge. Nanging, klub anyar dheweke kudu njupuk tindakan legal karo Sporting CP sadurunge setuju mlebu dheweke kanthi rega € 7 yuta.

Crita sukses Podence sing kapisan diwiwiti kaya iki. Kaping pisanan, dheweke nggawe kulawarga bangga nalika debut ing Portugal kanthi ngganti Joao Felix ing menit kaping 75 kanthi kamenangan 3-0 nglawan Swedia ing taun 2020. Iki disusul karo shocker gedhe, pamindhahan menyang liga utama.

Ing Januari 2020, Wolverhampton Wanderers mlebu Daniel Podence kanggo kontrak patang taun setengah kanthi gunggunge 16.9 yuta. Apike, Sky Sports milih dheweke 'Pemain Pertandhingan' ing penampilan Liga Premier kaping pisanan. Saiki wayahe pindhah menyang urip katresnan lan liyane, kaya sing wis dakkandhakake ing crita karir, saiki dadi sejarah.

Sapa Pacar / Istri Daniel Podence?

Dipuntedahaken ing langkah saka Ruben Nevez, pemain sayap produktif kasebut wiwit pacaran luwih awal. Loro-lorone Danny lan pacare, Kayra Biskowski miwiti hubungane nalika isih enom - wiwit 2010. Sanajan durung nikah, kalorone pacangan wis pirang-pirang taun nindakake perkara kaya pasangan.

Nalika nulis Bio iki, Podence wis pacangan karo pacar sing wis suwe, Kayra. Mung sawetara wektu sadurunge dheweke pungkasane mlaku ing dalan lan sumpah sing ngowahi urip kanggo mbuwang sisa urip karo dheweke.

Bocah-bocah Daniel Podence:

Apike, hubungane karo garwane, nyebabake kelairan putrine sing lucu. Umume, Podence nyebut anake minangka Lemu nalika ngirim foto ing media sosial.

Urip Pribadi Daniel Podence:

Ora diraguhi, kecepatan kasebut dikenal amarga asipat lemah. Mungkin sampeyan bisa ujar manawa dheweke duwe kepribadian introvert. Iki bukti - Podence mbatesi awake dhewe supaya ora ngrasakake wektu sing sepi. Kadhangkala, dheweke ngrungokake musik nalika lungguh ing papan sing sepi, lan ing kana, Podence dhewe ngerti babagan makna urip.

Kaya sing wis diandharake sadurunge, dheweke gedhe ing Oeiras ing ngendi masarakat terus-terusan dolan menyang pantai. Yen ngono, dheweke pancen biasane ngunjungi garis pantai. Kaya Andre Silva, Podence minangka penyayang banyu sing nggunakake sawetara wektu luang ing kolam renang lan pantai.

Fakta Gaya Hidup Daniel Podence:

Ora ana sangsi, transfer menyang Wolverhampton nambah Net Worth dadi udakara udakara £ 2.6 Yuta (statistik 2020). Uga, kontrak kontrak nalika nulis Life Story iki nyedhiyakake gaji taunan kanthi jumlah £ 1.3 Yuta.

Thanks kanggo proses finansial sing dhuwur, Podence duwe hak urip gedhe. Kaya Diogo Jota, dheweke minangka kekasih asu sing urip kanthi gaya urip sing kurang mewah. Mini Cooper Podence ing ngisor iki ujar akeh babagan wonge.

Fakta Urip Kulawarga Daniel Podence:

Perasaan utama kebersamaan yaiku kekuwatan utama sing nggawe semangat supaya sukses. Sejatine, Podence luwih prihatin supaya kulawargane tetep bersatu. Dadi kanca, wong tuwa utawa sedulur, dheweke nganggep kabeh minangka KELUARGA. Saiki ayo critakake babagan kulawargane diwiwiti karo Bapake.

Babagan Daniel Podence Father:

Sajrone Crita Urip, pemain sayap produktif kasebut wis nampa akeh dhukungan saka bapake. Cukup lucu, Pak Quintino Podence ora duwe pilihan liyane tinimbang ndeleng dheweke surak-surak karo anake ing Sporting CP. Iki cocog karo standar lawas kulawarga amarga dheweke kabeh seneng banget karo klub saingane - Benfica.

Babagan Ibu Daniel Podence:

Siji bab sing kita ngerti yaiku kasunyatan manawa Danny luwih cedhak karo ibune tinimbang anggota kulawarga. Iki buktine. Ing pirang-pirang kesempatan, Daniel Podence wis ngirim gambar ibune sing cantik ing media sosial. Ora ana sangsi, dheweke mesthi nonton dheweke saka garis sisih.

Babagan Sedulur Daniel Podence:

Wiwit misuwur, pemain bakat kasebut meh ora ngomong babagan duwe sedulur utawa sedulur. Nanging, nemokake pitunjuk babagan dheweke. Danny terus-terusan ngirim sawetara gambar babagan bocah-bocah tartamtu sing umume dadi ponakanane lan ponakanane. Mula, dheweke bisa uga duwe sawetara sedulur tuwa - adhine.

Babagan Kerabat Daniel Podence:

Sanajan dadi penggemar Benfica, simbahe, Alcino Podence, nerangake manawa dheweke bangga karo kinerja Podence ing klub saingan - Sporting CP. Sejatine, Podence kabeh paman lan bibi terus-terusan nyanyi pujian sadurunge dheweke gabung Nuno Espirito Santo's Wolverhampton ngumbara.

Daniel Podence Fakta Ora Biasa:

Kanggo mbantu sampeyan ngerti babagan bio, iki sawetara kebenaran sing nyenengake sing bakal mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh.

Fakta # 1: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

Sawise pindhah menyang Wolverhampton Wanderers, Podence wis entuk jutaan yuta saben taun. Tabel ing ngisor iki menehi breakdown gaji lengkap.

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 1,300,000
Saben sasi£ 108,333
Saben Minggu£ 24,962
Saben dina£ 3,566
Saben Jam£ 149
Saben Menit£ 2.5
Saben Kaloro£ 0.04

Kita wis strategis nganakake analisis penghasilan taun 2020 nalika jam mandheg. Delengen dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Daniel Podence's Bio, iki sing dheweke bathi.

£ 0

Fakta # 2: Hobi:

Kejaba main bal-balan lan ngunjungi Waterbodies, wong Portugis luwih seneng tenis pekarangan. Mirip karo Francisco Trincao, dheweke seneng nyimpen saben memori khusus sing ditampilake kanggo para penggemar katrampilan main tenis liwat kaca Instagram.

Fakta # 3: Statistik FIFA:

Analisis profil profil bal-balan dheweke taun 2020 wis nerangake sebabe dheweke pangkat ing antarane Pemain Liga Premier Paling Cepet ing Squawka. Minangka kasunyatane, para pecinta FIFA bakal mbuktekake Podence wis entuk langkah sing luar biasa sing ndadekake dheweke dijuluki "The Speedster”. Dheweke uga entuk akeh kualitas bal-balan, kayata ing statistik SOFIFA.

Cathetan End:

Perjalanan liwat Biografi Daniel Podence nyritakake babagan kasunyatan manawa dheweke minangka wong sing wis ngerti apa sing dikarepake ing urip wiwit cilik. Kanthi dipikirake, ora ana sing mandheg sumunar. Tanpa mangu-mangu, Manajer srigala Nuno Espirito Santo nuntut tandha-tandha serangan dibenerake kanthi tekane Daniel Podence.

Kanthi jujur, kita mesthi ora bakal ngakoni conto parenting sing apik sing wis dituduhake bapak, ibu lan simbah. JANGAN LUPA, sanajan rasa senenge nyenengake Benfica, kulawargane mbuwang kabeh kanthi ndhukung Sporting CP. Dheweke nindakake iku - kabeh kanggo menehi dhukungan marang putrane sing dibutuhake.

Ing cathetan pungkasan, ujar - Matur nuwun wis maca Daniel Podence Bio. Hubungi kami yen sampeyan nemokake apa-apa sing katon ora pas. Yen ora, coba wenehake pinemu babagan Winger Duminitive.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Daniel Castelo Podence
Nick Jeneng:Kacepetan kasebut
Age:25 taun lan 3 wulan
Tanggal Lahir:21st October 1995
Papan Lair:Oeiras, Portugal
Rama:Quintino Podence
Basa:Maria do Ceu Castelo
Pacar / Garwa:Kayra Biskowski
Zodiak:Libra
Annual Salary:£ 1.3 Yuta
Net Worth:£ 2.6 Yuta
Hobi lan Minat:Nglangi lan muter Tenis Lawn
Profesi:Pemain bal-balan
Kabangsan:Portugal
dhuwur:1.65m (5 ft 5 in)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar