Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Angelino kita nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwa, Bocah, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Ing istilah sing gampang, kita menehi sampeyan perjalanan bal-balan Spanyol. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur karo RB Leipzig. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, delengen bocah cilik nganti galeri diwasa - ringkesan Bio Angelino's sing sampurna.

Thanks kanggo Julian Nagelsmann, pekerja keras - Angelino wis wiwit taun 2020 dadi prelu banget minangka salah sawijining bek kiwa ing Eropa sing paling nyenengake. Nanging, kita ngerteni mung sawetara penggemar sing nampa crita Kisah Nyawa Spanyol. Wis kasedhiya, kabeh wis siyap kanggo sampeyan. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Angelino:

Kanggo pamula Biografi, para pemain bal-balan duwe jeneng lengkap; Jose Angel Esmoris Tasende. Luwih-luwih, Angelino mung jeneng celukan. Dheweke lair ing dina kaping 4 Januari 1997 karo ibune, Soneira Tasende Anon, lan bapak sing ora dikenal, ing kotamadya Coristanco, Spanyol sisih lor-kulon.

Punggung kiwa sing paling cilik yaiku sing paling tuwa saka rong bocah sing lair saka uni antarane wong tuwane. Asil saka riset sing ditindakake tegese dheweke diasuh dening ibu tunggal sing umure wis umur patang puluhan taun. Saka sing kita ngerteni, Soneira Tasende Anon iku ayu lan Angelino duwe kemiripan.

Ketemu Soneira Tasende Anon. Dheweke minangka ibu sing apik banget karo Angelino.
Ketemu Soneira Tasende Anon. Dheweke minangka ibu sing apik banget karo Angelino.

Tuwuh:

Dribbler Teknis duwe adhi lanang sing jenenge Dani Tasende. Nalika jaman biyen, Angelo minangka bocah sing ceria lan ora peduli karo kuwatir urip. Luwih becik, dheweke seneng banget karo bal-balan lan seneng nggunakake wektu karo adhine, Dani Tasende. Dheweke katon apik banget nalika isih cilik?

Nalika semana ing lingkungan Coristanco, Angelino lan Dani bakal mbentuk tim tag sing apik. Bareng, dheweke ngalahake kanca-kancane ing bal-balan ing dalan. Kalorone sedulur nemu katenangan nalika nangani bal, sawijining prestasi sing banjur dadi takdir.

Latar mburi kulawarga Angelino:

Wiwit awal, Soneira Tasende Anon mesthekake yen bocah loro kasebut ora luwe utawa ora fokus. Dheweke minangka wanita sing rajin lan duwe pendhidhikan finansial sing apik. Kasunyatan kasebut ora nggawe perjuangan keluargane. Mula, ngoperasikake omah kelas menengah ndeleng Soneira ndhaptar Angelino lan Dani ing akademi sing luwih murah. Kuwi nggawe keseimbangan antara penghasilan lan biaya.

Asal Kulawarga Angelino:

Kanggo pamula, genuis Spanyol asale saka propinsi A Coruna ing Galicia, Spanyol. Kampung kelairan Angelino diubengi karo Samodra Atlantik ing sisih lor lan kulon. Kaya sing dituduhake ing peta, kulawargane kalebu 2.4 yuta wong sing nganggo basa Galicia.

Yen sampeyan ora ngerti, asal saka kulawarga Angelino minangka omah kanggo Playa de Riazor. Iki minangka salah sawijining pantai Urban sing paling apik. Garis pesisir sing apik ditampa udakara 62 kapal pesiar saben taun. Nganti saiki, Playa de Riazor wis dilengkapi restoran, tempat tidur gantung, fasilitas olahraga, lsp.

Kisah Sepak Bola Angelino Untold:

Pawang bola sing narik ati miwiti ekspedisi wiwit kanca senegane, Pedri Gonzalez. Nalika Angelino mengeti ulang taune kaping 4, wong tuwane mikir babagan cara paling apik supaya dheweke dadi akademi.

Mula, dheweke ndhaptar dheweke ndhaptar ing Luis Calvo Sanz, sing regane paling murah. Ing kana, dheweke nyinaoni bocah nalika sinau taktik dhasar ing bal-balan.

Biasane, ibune Angelino bakal mampir kerja sawise njupuk dheweke saka akademi nalika sesi latihane rampung. Sajrone nem taun, bintang mbesuk terus ngetrapake jadwal sing padha karo dheweke munggah pangkat.

Awal Karir Urip:

Nalika Angelino wis tuwa, semono uga ibune (Soneira Tasende Anon) nganggep kudu ndhaptarake dheweke ing akademi sing luwih lengkap. Tanpa wektu tundha, dheweke pindhah menyang Deportivo La Coruna sawise ulang taune kaping 10 ing 2007.

Mesthi wae, ora gampang mbiasakake babagan peran ing swiwi. Nanging, kemajuan lan kamajuane ing katrampilan lan prigel Angelino saya suwe saya suwe. Uga, anane bakat enom liyane ing akademi sing anyar nggawe semangat kanggo sukses dadi gedhe.

Biografi Angelino - Crita Dalan Kanggo Fame:

Ing wektu sing tepat, bintang sing produktif kasebut ngasilake kehebohan bal-balan sing ana gandhengane. Iki nggawe akeh klub njaluk layanane. Sawise negosiasi karo wong tuwane, Manchester City pungkasane mlebu bocah kasebut ing taun 2012.

Sedhih banget, Angelino ora tampil kanggo tim EPL sadurunge dheweke dikirim babagan mantra utang. Wiwitane, dheweke gabung karo New York City Frank Lampard. Sawise iku, dheweke pindhah menyang Girona kanggo sawetara wektu.

Mantra utangan dheweke terus nalika nampilake sawetara kanggo Mallorca lan NAC Breda. Ing kana, dheweke wiwit entuk daya tarik ing jagad sepak bola. Ing wulan Juni 2018, bocah kasebut mbesuk nandatangani kontrak limang taun karo PSV Eindhoven. Ing taun kaping pisanan, dheweke dadi Bakat ing Musim iki.

Angelino's Bio - Crita Sukses:

Kanthi pertahanan lan serangan offensif, Pep Guardiola rumangsa kudu nggawa bali Spanyol menyang regu. Mula, dheweke mlebu maneh Angelino menyang Man City ing taun 2019. Nampilake fitur kaya Eric Garcia nggawe jenenge luwih misuwur ing antarane para pecinta bal-balan Inggris.

Deleng uga surplus banget kanggo sisihane, Pep Guardiola mutusake nyilih Angelino menyang RB Leipzig. Liwat pandhuan saka Julian Nagelsmann, dheweke dadi luar biasa ing lapangan - malah luwih gedhe tinimbang sing diarepake Pep.

Nalika nulis Bio iki, Leipzig wajib tuku Permata Galicia amarga dheweke ngimpi yen dheweke tetep kabeh bakal duwe semangat pertahanan.

Yen sampeyan isih kepengin weruh kenapa jagad sepakbola nyebut dheweke bek paling nyerang ing taun 2020, deleng klip video ing ngisor iki. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Angelino Pacar / Garwa:

Dibandhingake karo kancane Dani Olmo, sisih kiwa wis luwih adoh kanggo nyengkuyung urip sesambetan sing seimbang. Wiwit misuwur, Angelino pacaran karo pacare, Rocio Galinda. Dheweke kalebu kaendahan langka sing seneng seneng foto karo priya sing nganggep dheweke minangka garwa lan calon ibu saka anak-anake.

Rocio Galinda sing seneng. Dheweke tresna banget karo anake lanang.
Rocio Galinda sing seneng. Dheweke tresna banget karo anake lanang.

Apa maneh?… Angelino ngupayakake naleni tali karo garwane. Dheweke ora mung seneng karo pacare, ibune lan adhine uga wis menehi satus persentasi marang para pasangan. Aja meri yen dakkandhani, Angelino main FIFA karo calon garwane.

Rocio Galinda main FIFA karo bojone. Apa ora ayu?
Rocio Galinda main FIFA karo bojone. Apa ora ayu?

Angelino Anak:

Sanajan dheweke durung nikah karo pacare (Rocio), pasangan kasebut nglairake bayi lanang sing lucu. Mesthi wae, saiki urip dadi apik banget kanggo pemain pertahanan amarga dheweke dadi bapak lan nafkah kulawargane.

Biografi Angelino - Piranti Urip Pribadi:

makes apa setan cilik saka Leipzig dadi unik adoh saka nuwuhake rasa wedi marang para pembela lan panyerang? Kanggo miwiti, persona minangka campuran sifat zodiak Capricorn. Amarga horoskop, Angelino duwe humor.

Nalika ngadhepi rasa bosen, dheweke bisa nylametake kanca-kancane kanthi nggawe suasana euforia. Sejatine, ora ana wektu sing angel kanggo dheweke. Angelino ora ngidini gajine sing gedhe banget kanggo ngetren dheweke nganggo pakulinan sing umuk.

Gaya urip lan Net Worth:

Ora diraguhi, gaji taunan € 2.5 juta (Statistik 2020) bisa menehi gaya urip mewah kaya Javi Martinez. Nanging, Angelino milih urip sedhih. Kita curiga manawa Soneira dididik minangka salah sawijining alasan utama sing nyebabake pola belanja.

Ora saben pemain sing bakal teka duwe hak istimewa duwe Net Worth € 7 Yuta ing 23. Nanging sisih kiwa kita nindakake. Nalika nulis Bio iki, Angelino wis cedhak karo trobosan finansial sing luwih gedhe. Iki amba lan ngluwihi impen para politisi Spanyol.

Angelino Family Life:

Biyen, perjalanan menyang bintang dadi angel. Nalika wong Spanyol rumangsa ora seneng banget karo Man City, kabeh kulawargane bisa nggoleki dheweke.

Agnelino ora nate ngalami depresi amarga wong tuwane, simbah, pacare, lan adhine ngadeg. Mula, kita menehi sampeyan informasi ringkes babagan saben anggota kulawarga.

Ketemu wong-wong sing diarani Pemain Bal-balan marang kulawargane.
Ketemu wong-wong sing diarani Pemain Bal-balan marang kulawargane.

Babagan Ibu Angelino:

Soneira Tasende Anon minangka ibune bal-balan sing bangga. Minangka ibu tunggal, dheweke kerja tanpa lelah kanggo ngunggahake putra loro. Ibune Angelino minangka jinis sing njamin putra-putrane José Ángel lan Dani dadi ibu rumah tangga kaya dheweke. Nganti saiki, Angelino ngakoni dheweke dadi mentor lan penasihat paling apik sing ana.

José Ángel AKA Angelino seneng-seneng karo biyunge.
José Ángel AKA Angelino lagi seneng-seneng karo Soneira, biyunge.

Babagan Rama Angelino:

Kanthi Spanyol duwe angka pegatan paling dhuwur nomer loro (60%) ing saindenging jagad, kita curiga manawa bapake Angelino bubar karo ibune luwih awal. Mbokmenawi sebabipun dribbler teknis jarang ujar akeh babagan bapakne ing sembarang titik Bio.

Babagan Sedulur Angelino:

Dani Tasende minangka sedulur tunggal kiwa kiwa. Yen sampeyan ora ngerti, dheweke uga pemain profesional kanthi kepribadian sing keren. Dani Tasende duwe utang marang sedulur lanang amarga nresnani bocah cilik kanthi tresna lan perhatian. Nalika nulis Bio iki, dheweke wis debut ing Villarreal CF wiwit 2016.

Dani Tasende njupuk foto karo adhine urip - Angelino.
Dani Tasende njupuk foto karo adhine urip - Angelino.

Babagan Kerabat Angelino:

Kita ora bisa ninggalake simbah kakung saka gambar urip kulawarga sing bahagia. Ing wektu luang, Angelino nglampahi wektu kanthi kualitas karo mbah lan simbah ibu. Mesthi wae, paman, bibi lan sedulure cedhak bangga karo suksese.

Angelino Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Crita Urip, iki ana sawetara kasunyatan babagan dheweke. Kasunyatan kasebut bakal mbantu sampeyan entuk babagan lengkap babagan Biografi.

Fakta # 1: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)
Saben taun€ 2,500,000
Saben sasi€ 208,333
Saben Minggu€ 48,003
Saben dina€ 6,858
Saben Jam € 286
Saben Menit€ 4.8
Saben Kaloro€ 0.08

Riset nuduhake manawa rata-rata warga Spanyol kudu nyambut gawe suwene 6 taun kanggo entuk apa sing ditampa Spaniard sajrone sewulan.

Kita wis strategis nganalisa babagan gaji nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng AngelinoBio, iki sing diasilake.

€ 0

Fakta # 2: Tato Angelino:

Angelino nganggep awak minangka jurnal, nalika tato nyritakake. Kaya Alvaro Morata, dheweke seneng nulis pirang-pirang kenangan ing awake. Tatoe sing keren mesthi katon, sanajan dheweke nganggo klambi kanggo nindakake sing dibutuhake ing lapangan.

Angelino seneng karo Tato.
Angelino seneng karo Tato.

Fakta # 3: Agama Angelino:

Nalika nerangake babagan kapercayan Kristen, Angelino ora mesthi kapitunan saka kapercayane. Dheweke dadi wong Katulik lan, wis pirang-pirang acara nresnani tresnane banget marang Yesus nalika ngrayakake Natal karo pacare sing dikasihi.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Rating ing level sing padha karo Ferran Torres nuduhake manawa Angelino wis mbuktekake awake dhewe minangka wong sing hebat kelas internasional. Statistik FIFA 2020 dheweke nuduhake manawa ana luwih akeh potensine tinimbang sing kita waca saiki.

kesimpulan:

Saka Kisah Kehidupan Angelino, kita bisa mbuktekake manawa dheweke ora nate nyerah kanggo karir, sanajan dheweke ora duwe wektu main. Kaya sing diarepake, usus sing ora nate nyerah nggawa dheweke dadi misuwur lan kondhang. Ora kaget akeh analis sing kepengin weruh Angelino saiki dadi wangsulan kanggo sengsara ing sisih kiwa Man City.

Sejatine, kabeh prestasi dheweke ora mungkin yen ora kanggo dhukungan saka anggota kulawarga- Soneira Tasende Anon (ibune). Wiwitane, dheweke nggawe manawa José Ángel lan seduluré Dani padha ngimpi kaya ngono. Saiki dadi katalisator sing nambah tekad kanggo sukses.

Matur nuwun wis maca Kisah Kanak-kanak lan Biografi Angelino. Tetep sambung karo kita ing crita liyane sing padha Pemain Bal-balan Spanyol.

Muga-muga ngabari manawa sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog karo memoir iki. Kanggo nonton cepet, deleng ringkesan Angelino's Life Story ing tabel wiki iki.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Lengkap:Jose Angel Esmoris Tasende
Nama Pangguna:Angelino
Age:24 taun lan 1 wulan.
Papan Lair:Coristanco, Spanyol
Basa:Soneira Tasende Anon
Rama:N / A
Sandhangan:Dani Tasende (cak)
Pacar / Garwa:Rocio Galinda
Net Worth:€ 7 Yuta (Statistik 2020)
Annual Salary:€ 2.5 yuta (Statistik 2020)
Kabangsan:Spanyol
dhuwur:1.70 m (5 ft 7 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar