Kisah Kanak-kanak Alassane Plea Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Alassane Plea Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Alassane Plea nggambarake Bukti babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Mobil, Urip Pribadi lan Net Worth.

Lifebogger duwe presentasi ringkes babagan Life Journey, wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sing apik nalika nulis, iki minangka ringkesan gambar babagan kemajuan karir. Ora diraguhi, ringkesan Bio Alassane Plea's sing sampurna.

Crita Urip Lasso.
Crita Urip Lasso.

Ya, sampeyan lan aku bisa uga kenal karo dheweke ing tataran grup musim Liga Champions UEFA 2020/2021. Sabenere saben wektu, Alassane Plea dadi trik ing Borussia Mönchengladbach 6-0 Shakhtar Donetsk.

Aside kemitraan sing kuat karo Marcus Thuram liwat pertahanan pertahanan lan nyetak gol, mung sawetara penggemar sing wis maca Kisah Nyawa sing cukup narik kawigaten. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Alassane Plea:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan Lasso. Alassane Alexandre Plea lair tanggal 10 Maret 1993 saka bapake, Sekou lan ibune Prancis, ing kutha Lille, Prancis sisih lor. Pemain Sepakbola bisa uga dadi siji-sijine anak saka persatuan antarane wong tuwane sing beda-beda asal usul kulawarga.

Ketemu wong tuwa Alassane Plea.
Ketemu wong tuwa Alassane Plea.

Akeh taun:

Lingkungan ing ngendi Lasso enom tuwuh ing Lille minangka wilayah sing kasar. Mbiyen, panggunaan obat-obatan lan panganiaya dadi umume. Sejatine, kepinteran awal Plea ing bal-balan sing nggawe dheweke ora melu ing jagad Prancis sing ora sopan.

Alassane Plea lair lan gedhe ing Lille.
Alassane Plea lair lan gedhe ing Lille.

Latar Belakang Kulawarga Alassane Plea:

Apa kita ujar manawa lingkungan Lasso umume kalebu proyek perumahan sosial? Iki minangka pratondo sing jelas manawa Plea duwe pendidikan kelas menengah paling apik utawa wong tuwane dadi warga kelas ngisor sing luwih ala.

Asal Kulawarga Alassane Plea:

Kita yakin sampeyan bakal kaget amarga sampeyan ngerti manawa maju iku biracial. Yaiku sejatine. Werna sing peteng lan ora duwe mripat warna sing nyengsemake ora negesake kasunyatan yen ibune Prancis. Saliyane, bapakne Alassane yaiku Malian, kaya saka negara Afrika sing diarani Mali.

Crita Sepak Bola Alassane Plea:

Sawetara kenangan awal bal-balan kalebu nonton Zinedine Zidane lan Ronaldo Luis Nazario de lima golek barang ing UEFA Euro 2000 lan FIFA World Cup 2002.

Apike, ing taun 2002 Plea katon pramuka saka AS Ascq. Dheweke ndeleng prospek sing apik ing bocah kasebut lan menehi jersey nomer 10. Mangkono wiwit lelungan bal-balan karir umur 8 taun.

Ora angel ditemokake. Iku opo
Ora angel ditemokake. Iku opo

Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Sasampunipun sinau babagan dhasar sepakbola ing klub Villeneuvois, prodigy bal-balan kasebut wiwit golek kompetisi sing luwih ketat. Untunge, dheweke entuk papan ing ES Wasquehal ing taun 2008. Ing klub kasebut Plea narik perhatian Olimpiade Lyonnais ing taun 2009.

Wiwit wiwitan, kabeh bisa entuk bakat sing wis trampil karo senengane Alexandre Lacazette lan Samuel Umtiti. Masa depane pancen ora bisa dipungkiri. Sawise mlebu kontrak profesional pertama karo Lyon, wong tuwa Alassane Plea ngerti waktune wis teka. Kasunyatane, jagad iki mung bakal dadi kerang.

Biografi Alassane Plea - Crita Dalan:

Sasampunipun mantra utang enem wulan ing tingkat loro AJ Auxerre, dheweke mangkat menyang Lyon menyang Nice ing musim panas 2014 kanggo golek wektu game luwih akeh. Ing tengah karir karo The Eagles, Plea ngalami cedera parah ing dhengkul.

Sawise ngalami operasi, dheweke dikandhani yen ana luh ing meniskus. Pangembangan kasebut minangka kemunduran sing nggawe dheweke ora yakin apa dheweke bakal sukses dadi pemain bal-balan. Sedhih, dheweke nyeluk bapake nangis, nanging bapake yakin yen kabeh bakal pulih. Ndeleng praupane sing digawe sadurunge dibuwang terus muter.

Alassane Plea Bio - Crita Sukses:

Untunge, Lasso pulih lan nemokake kekuwatane sing lawas ing Nice. Dolanan sesarengan Mario Balotelli, dheweke kabukten luwih saka wingman kanthi nemokake mburi jala kaping 27. Ing 2018, Lasso gabung karo Borussia Mönchengladbach ing kesepakatan limang taun.

Kepiye diwiwiti rong taun kepungkur ing taun 2018.
Kepiye diwiwiti rong taun kepungkur ing taun 2018.

Wiwit Plea gabung karo klub kasebut, dheweke wis entuk pujian amarga nambah kreatif ing output serangan. Skor paket telu ing pambukaan Borussia Mönchengladbach 6-0 saka Shakhtar Donetsk bisa uga dadi Plea paling apik ing musim 2020/2021. Minangka kemenangan paling gedhe ing klub ing sejarah kompetisi. Liyane, kaya sing dikatutake kalebu sorot ing ngisor iki, yaiku sejarah.

Sapa sing dadi Pacar lan Pamajikan Alassane Plea?

Kajaba dadi master pertahanan, pemain bal-balan sing tampil apik banget supaya bisa dadi pribadi. Sampeyan bisa konfirmasi manawa dheweke minangka bapak, nanging ora ana pacangane pacare utawa garwane sing bejo.

Sapa pemain bal-balan bintang sing kencan?
Sapa pemain bal-balan bintang sing kencan?

Wanita ing uripe bisa dadi pacare amarga pemain bal-balan sing wis omah-omah seneng nuduhake mitra. Kangge, kita isih durung entuk informasi babagan anak pemain sing lair ing Oktober 2020. Apa lanang utawa wadon? Wektu bakal ngomong.

Alassane Plea Kulawarga:

Yen wis cedhak musim bal-balan, ati bocah lanang seneng banget dadi panas karo wong liya. Dheweke kulawargane. Ing kene, kita bakal nggawa sampeyan kasunyatan babagan Wong Tuwane Alassane Plea. Uga, kita bakal menehi katrangan babagan sedulur lan sedulure.

Babagan Bapake Alassane Plea:

Sekou jenenge bapak sing maju. Dheweke lair ing Mali, nanging pindhah menyang Prancis nalika umur 17. Bapak sing ndukung sing dadi bagean integral saka urip lan putrane yaiku wajah akrab karo para olahragawan. Kaya ngono dheweke seneng game lan putrane.

Apike, Sekou minangka dosen ahli kelas nalika nulis babagan crita bocah lan biografi Alassane Plea iki.

Bapake Alassane yaiku Sekou.
Bapake Alassane yaiku Sekou.

Babagan Ibune Alassane Plea:

Ibu sing maju keturunan Prancis. Dheweke kabeh putih lan dadi ibu kanggo striker sing nganggep dheweke nuwuhake nilai amal.

Thanks kanggo ibune, Plea isih seneng promosi gaweyan amal nalika dheweke nate nyathet komitmen kanggo nggawe dheweke bali menyang alam nyata. Dheweke jelas ngomong babagan amal lan kepiye dheweke ngerti yen ana wong sing butuh. Tumindak kasebut ora bakal ditindakake tanpa wanita ayu iki - ibune.

Alassane njaluk tulung karo ibune Prancis.
Alassane Plea karo ibune Prancis.

Babagan Sedulur Alassane Plea:

Maju umume mung anak sing dilahirake karo wong tuwane. Ora ana cathetan babagan sapa wae sing ngenalake sedulur utawa adhine. Dheweke uga ora ujar apa-apa bab duwe sedulur. Kepiye rasane bocah sing ontang-anting? Plea kudu akeh ngomong babagan iki.

Babagan sederek Alassane Plea:

Ayo pindhah saka urip kulawarga. Apa sampeyan ngerti manawa informasi babagan kulawargane sing jembar ora ana? Ora ana sing nyebabake simbah bapak lan ibu pemaine. Kajaba, paman, lik, sedulur, ponakan lan ponakan dheweke isih durung kenal karo dheweke.

Alassane Plea Urip Pribadi:

Sapa putra Sekou sing ora dadi bintang bal-balan sing disenengi? tetep wae nalika kita nyritakake kasunyatan babagan dheweke kanggo mesthekake yen tresna sampeyan marang dheweke ora bakal mati. Akeh sing bisa ditulis babagan persona superstar sing apik tenan. Nanging, kita dudu penggemar sing ngilangi misteri kasebut saka pemain.

Disaranake sampeyan ketemu utawa nonton wawancara supaya bisa ngrasakake ketampanan, mesem ditambah karakter sing ramah lan wicaksana sing sadurunge.

Apa kita ujar manawa renang minangka salah sawijining hobi
Apa kita ujar manawa renang minangka salah sawijining hobi?

Plea ora kabeh babagan game bal-balan. Dheweke seneng basket, tenis, ski. Ditambahake ing dhaptar hobi yaiku plancongan, renang lan nglampahi wektu sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Kepiye pemain bisa luwih lengkap?

Gaya urip lan Net Worth:

Babagan carane putra Sekou entuk lan mbuwang dhuwit, dheweke urip kanthi gaji lan gaji sing diduweni amarga dadi bintang bal-balan paling dhuwur. Dadi pemain enom lan nyenengake, dheweke duwe luwih saka sepuluh taun sponsor lan dukungan kanggo nikmati lan ningkatake bathi 6.5 yuta Euros.

Apa sampeyan ngerti manawa striker duwe mobil apik sing digunakake kanggo latihan badai? Kita yakin dheweke uga manggon ing omah sing apik. Aja ngremehake kekuwatan tuku € 60,000 saben minggu upah!

Apa Lasso wong sing lungguh ing ndhuwur mobil?
Apa Lasso wong sing lungguh ing ndhuwur mobil?

Fakta babagan Alassane Plea:

Kita ora bisa duwe barang sing apik banget. Kanggo ngrampungake artikel iki ing crita kanak-kanak lan biografi Lasso, ing ngisor iki ana 3 perkara babagan bocah lanang ing Gladbach. Dheweke minangka fakta sing kurang pati ngerti utawa ora dikenal babagan teknis babagan dheweke.

Fact #1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euro (€).
Saben Taun:€ 3,124,800.
Saben sasi:€ 260,400.
Saben Minggu:€ 60,000.
Saben dina:€ 8,571.
Saben Jam:€ 357.
Saben Menit:€ 5.95.
Saben Detik:€ 0.09.

Warga Prancis rata-rata (nggawe € 4,130 saben wulan) kudu kerja suwene 5 taun lan rong wulan kanggo ngasilake € 260,400 - sing ditampa saben wulan.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Alassane PleaBio, iki sing diasilake.

€ 0

Fact #2 - Agama:

Yen sampeyan ora ngerti, jenenge Alassane asale saka Arab lan tegese "Ganteng." Sampeyan, gampang dipercaya wong kaya Houssem Aouar iku wong Islam nanging jenenge - Alassane Plea - ora umum banget diarani Islam. Pemain Bal-balan kasebut wis nuduhake manawa dheweke bangga karo agamane.

As-salamu alaykum kanggo bocah lanang kita.
As-salamu alaykum kanggo bocah lanang kita.

Iki menehi saran manawa bapakne sing dadi Muslim wis ngandelake kapercayan marang putra jenius bal-balan kasebut.

Fact #3 - Rating Game Ora Apik:

Kaya Jean-Philippe Mateta - kanca kanca mogok Bundesliga, Plea ngalami rating FIFA sing umum lan potensial. Penggemar yakin manawa kabeh pemain kudu nganyarke amarga pengaruh sing gedhe banget ing liga Jerman.

Bisa uga salah sawijining rating paling apik sing wis dideleng.
Bisa uga salah sawijining rating paling apik sing wis dideleng.

Cathetan Pungkasan:

Matur nuwun kanggo maca babagan informatif babagan crita lan biografi Alassane Plea nalika isih cilik. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan pracaya manawa kemunduran minangka bagean saka crita sukses. Kaya Plea ngalami gangguan cedera lutut sadurunge trobosan.

Saiki kita kudu muji wong tuwa striker amarga dhukungan marang karir liwat tembung lan tumindak. Kaya sing misuwur N'Golo Kanté, Plea minangka salah sawijining keturunan Malia sing isih akeh tresna saka para sedulure ing negara Afrika Kulon.

Ing lifebogger, kita bangga ngirim Pemain Bal-balan Prancis crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil.

Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, coba hubungi kami. Yen ora, menehi komentar sawise tur cepet babagan ringkasan Biografi Plea ing tabel Wiki kita.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Pepak:Alassane Alexandre Plea.
Nama Pangguna:Lasso.
Age:27 taun lan 11 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 10 Maret 1993.
Papan Lair:Kutha Lille ing Prancis.
Dhuwur ing Kaki:5 Kaki, 9 Inci.
Dhuwur ing Cm:181 Cm.
Muter Posisi:Maju
Wong tuwa:Sekou (bapak).
Sandhangan:N / A
Pacar:N / A
Zodiak:Roti.
Hobi:Dolanan basket, tenis, ski, lelungan lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.
Net Worth:6.5 yuta Euros.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar