Fakta-fakta Biografi Everton Soares

0
853
Everton Soares Sugeng Dewasa Cerita Plus Untold Biografi Fakta dening LB
Everton Soares Sugeng Dewasa Cerita Plus Untold Biografi Fakta dening LB

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Bawang Sate". Fakta-fakta Everton Soares Childhood Story Plus Untold Biografi nyedhiyakake sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal.

Kisah Kanak-kanak Everton Soares Tanggal- Analisis
Kisah Kanak-kanak Everton Soares Tanggal- Analisis. Kredit kanggo TransferMarket.

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi penyerang produktif kanthi kecepatan, keterampilan lan kemampuan finish kaya sing diamati ing turnamen 2019 COPA Amerika. Nanging, mung sawetara sing nyinaoni biografi Everton Soares sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Everton Soares Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jenenge yaiku Everton Sousa Soares. Everton (ora klub Everton Football) utawa Cebolinha amarga dheweke dikenal kanthi jeneng lair ing dina 22nd Maret 1996 kanggo wong tuwa Brazil ing kotamadya Maracanaú, Brasil.

Lair saka kulawarga sing banget sedhih, tuwane Everton minangka wong-wong sing ngetokake penghasilan kelas menengah sing mung bisa entuk sethithik kanggo kabeh kluwarga. Minangka bocah enom, dolanan sepak bola wiwit saka umur dheweke ngerti carane lumaku.

Everton mundhut bal-balan minangka cara dhewe kanggo nemokake kasunyatan sing adoh saka realitas kasar ing masa kanak-kanak. Dheweke uga njupuk sepakbola minangka medium kanggo nganggep pikirane saka nggawe keputusan sing salah.

Everton tansaya gedhé ing kotamadya ing ngendi mayuta-yuta bocah lanang bakal nyopot sepatu saben dina supaya ora nganggep profèsi liya nanging ngupaya dadi pemain bal profesional. Kanggo dheweke, kabeh mau dadi pemain bal-balan lan kepengin menehi kulawarga luwih cerah.

Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Education and Career Buildup

Everton kaya bocah-bocah liyane sing katon kaya lan kepengin dadi model peran gedhe - Kaka, Robinho, Ronaldo de Lima. Dheweke ngerti kepengin dadi pemain bal profesional sing bisa mimpin karier sing sukses lan apik.

Kaya bocah-bocah Brasil liyane, lawang kesempatan bisa dibukak kanggo dheweke kanggo muter bal-balan werna sing diputer ing kondisi sing angel.

Nalika Everton nylametake kepintaran dolanan bal-balan ing dalan, dheweke ora duwe cukup dhuwit kanggo tuku bal dheweke, mula dheweke nggawe bola sing digawe saka kaos kaki lawas kanggo diputer kanthi pribadi ing omah keluarga.

Everton terus ngupayakake keterampilan nganti dheweke ana 12, yuswa piyambakipun dipunsebut kanthi nate nindakaken uji coba bal-balan ing Fortaleza. Kanthi matur nuwun sanget, semangat lan tekadipun dados pro panaliti nyadhong piyambakipun nglampahi ujian lan ndherek akademi.

Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Urip Karir Awal

Minangka bocah enom saka kulawarga sedheng, Everton ngadhepi dalan kanggo latihan kanggo klub kapisan, Fortaleza Esporte Clube. Iki minangka klub sing adhedhasar Fortaleza, ing negara Ceará, Brasil.

"Everton teka kanthi bisbol. Dheweke bakal tansah ngubengi 6km kanggo nggayuh latihan. Dheweke tansah dilestarekake, saka sawetara tembung, nanging tansah mahir. " ngelingi Márcio Caetano, mantan pelatih muda ing klub kasebut.

Everton enom ngginakaken jam tumuju ing 6km saka punggung kulawargane menyang papan latihan. Wong tuwané, sanajan ora ana sing sugih banget, mènèhi pangembangan anaké. Iku intervensi bapakne sing mbantu dheweke njaluk kesempatan karo klub.

Contone, ana turnamen ing ngendi Everton ora main lan bapakné teka ing klub kasebut supaya bisa nggabungake putrané ing turnamen sadurunge klub menehi kesempatan sing teka minangka surprise positif. Everton teka ing lapangan lan ngetung telung gol ing menit 30.

Kacepetan lan agresi kasebut narik kawigaten para pamrakara Grêmio sing yakin yen dheweke kudu mlebu bocah cilik. Acara iki kedadeyan ing taun 2012.

Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Dalan kanggo Fame Story

Nglebokaké kesepakatan sing digawa sadurungé minangka bocah enom bakal ngowahi 3,800km adoh ing pungkasan negara. Iku ora kudu jarak sing intimidated sing maju ngarep maju, Nanging pacare kang ora tau ditinggalake.

Everton Soares Road kanggo Fame Story
Everton Soares Road kanggo Fame Story

Ananging, Everton bingung banget lan tresna banget marang dheweke, nanging dheweke ora ngurus karir maneh. Dheweke mikir yèn dhèwèké lunga ana, dheweke bakal nemokaké rugi. Obrolan karo pelatih mbantu masalah kasebut. Ing tembung saka pelatih; ...

"Aku ngomong yen bocah wadon bisa ngenteni dheweke, nanging Gremmio ora bakal. Sing lanang liyane sing paling apik sawise dheweke bakal nggenteni dheweke ing klub bergengsi. Banjur bakal disesali lan bocah liyane bakal sugih lan dheweke bakal tetep miskin."Pelatih Everton menehi saran.

Wong liya ing klub kasebut uga menehi saran: 'Yen cah wadon iki ora pengin ngenteni, sampeyan bakal nemokake wedok Italia utawa Jerman'.

Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Rise to Fame Story

Sasampunipun setuju nilaraken kekasihipun ing Fortaleza, tantangan ingkang kaping kalih ing Everton inggih punika kanggé nyelarasaken dhateng cuaca ingkang langkung saé ingkang dipunanggep wonten ing klub kasebut.

Suhu bisa mudhun ing titik beku sing cedhak ing Porto Alegre, sing cedhak wates karo Argentina lan Uruguay. Musim dingin ing negara bagian Rio Grande do Sul banget abot sing dianggep Everton nyerah, nanging klub kasebut ndhukung dheweke.

Awal karo klub kasebut, Everton njupuk julukan "Cebolinha"Sing secara harfiah tegese"Bawang Sate".

Kenapa Everton Soares diarani Bawang Sombong
Kenapa Everton Soares diarani Bawang Sombong

Jeneng julukan iki diilhami dening karakter kartun Brasil sing banget populer lan uga amarga dheweke katon persis kaya tanduran sayur.

Enem taun sawisé dumunung ing klub, fénoména bal-balan Brasil mbantu tim kanggo menangaké Copa Libertadores karo Grêmio ing 2017 supaya klub-klub paling dhuwur ing Éropah nyuwun dhèwèké kanggo tandha tangané.

Everton Soares Ningkatake Kisah Fame
Everton Soares Ningkatake Kisah Fame

Musim apik Everton kanggo Gremio nggawe manajer tim Brasil kanggo nyakup dheweke ing tim 2019 Copa America. Everton ngalami peningkatan meteorik ing turnamen Copa America 2019.

Everton Soares COPA Amerika Kemenangan- Rise to Fame Story
Everton Soares COPA Amerika Kemenangan- Rise to Fame Story

Mbantu negara menang trofi kasebut, dheweke dadi salah sawijining situs bal-balan ing benua kasebut. Pengeling-eling pemain Brasil berharga ing turnamen Copa America 2019 bakal tansah eling. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Urip Hubungan

Kanthi Everton Soares tambah kondhang, pitakonan ing saben lambang penggemar wis; Sapa sing dadi pacaré Everton? Apa dheweke isih melu katresnan kang ditinggalake kanggo karir? ...

Kita ora ngerti babagan jawaban kanggo pitakonan kasebut. Nanging, ana pemain bal-balan sing sukses, ana pacar glamor lan saiki dadi garwane sing jenenge isaranieri (tegesé Lisa Ranieri) ing akun media sosial.

Everton Soares lan Wife
Everton Soares lan Wife

Miturut judhul saka akun media sosial Everton, jelas yen manuk katresnan diikat ing persis ing dina Sabtu, 29th Desember 2018.

Everton Soares ing dina pesta
Everton Soares ing dina pesta
Sakdurungé nikah, loro pasangan wis diberkahi karo putri sing apik banget sing éndah banget karo Everton. Amarga kasunyatan iki, bisa uga Lisa Ranieri minangka "Pacaran Sama"Sing tetep ana nalika Everton lunga karo Gremio.
Everton Soares lan Keluarga
Everton Soares lan Keluarga
Konco kabeh gedhe putri punika saestu sanget dad ing wong Everton. Ditilik saka foto ing ngisor iki, iku putriné tanpa mangu iku wong tunggal sing nyolong atiné.
Everton Soares lan Putri
Everton Soares lan Putri
Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Urip Pribadi

Ngerteni Everton Soares Pribadhi pribadi sing adoh saka lapangan bakal mbantu sampeyan ndeleng gambaran lengkap kepribadiane.

Everton Soares- Babagan Pribadi Dheweke
Everton Soares- Babagan Pribadi Dheweke

Wiwit, Everton mandheg lan ambisi ing nguber kanggo sukses kabeh. Dheweke kerep ngerti babagan kepengin lan iki minangka alasan kenapa dheweke entuk kapisah saka kulawargane ing umur enom.

Senadyan asma dheweke playful "bawang bombay", Everton tansah dadi tipe wong sing ditarik. Dheweke iku wong sing ora krungu, wong sing bisa manggon ing tengah-tengah wong tanpa tembung.

Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Lifestyle

Dhuwit ing mayuta-yuta kilogram pancen regane kanggo Everton Soares amarga kerja keras lan keputusan dadi pemain bal profesional.

Ana ing lapangan, Everton njaga tokoh sing kerep ditemokake ing pose karo mobil eksotis lan ing pantai. Tanpa mangu, iki nggawe gaya urip milyuner.

Everton Soares- Fakta Gaya urip
Everton Soares- Fakta Gaya urip. Kredit kanggo Olahraga

Nalika ing wektu nulis, Everton sing senadyan urip kanthi gaya urip ora nuduhaké kasugihané ing media sosial. Panjenengané pinter ngurusi ketenaran lan ora seneng banget. Nglampahi wektu lan dhuwit ing pantai lan ing segara nduwe pengaruh gedhe marang kesejahteraan emosional.

Everton Soares LifeStyle
Everton Soares LifeStyle
Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Urip Keluarga

Minangka nalika nulis, kulawarga Everton saiki manggon urip pribadhi lan sedheng ing Brasil sanajan paparazzi tansah ing prowl lan liwat akeh cara kanggo nyambungake karo media sosial.

Loro-lorone mbak, bapake, sedulur, sedulur kabeh sedulur kabeh saiki ngupayakake manawa nandhingake mentalitas angel menyang dhewe. Everton pengabdian kanggo nggawe manawa wong tuwa, sedulur, sedulur, lan sedulure sing nyaman iku padha karo prasetya ing lapangan.

Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Faktor Untold

RELIGION: Everton yaiku wong sing banget mbukak babagan iman Kristen. Panjenenganipun memuji Gusti Allah kanggo saben kesempatan kang ditampa ing karir.

Everton Soares Agama
Everton Soares Agama

Malah ing akun media sosial sing maca 1.1 yuta pandherekan nalika ing wektu nulis, Everton nduweni Juruwilujeng "Yesus" ditulis ing papan moniker dheweke. Dheweke ora ngerti apa sing dianggep Yesus.

Keamanan Agama Kristen Everton Soares
Keamanan Agama Kristen Everton Soares
Katresnan Tattoo: Panjelasan marang tato Everton bisa disambungake marang pendhudhuke angel lan mesthine iman agama Kristen. Teges saben tatoe durung dipastekake. Kanthi ngerteni foto ing ngisor iki, sampeyan bisa ngenali apa sing katon kaya tato sirah Ghost Rider ing tangan tengen lan Gusti Yesus ing dodo.
Everton Soares Facts Tattoo
Everton Soares Facts Tattoo. Kredit kanggo Olahraga
Everton Soares Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi, Langganan kanggo kita youtube Channel lan klik Ikon Bell kanggo Notifikasi.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita Everton Soares Childhood plus Facts Biography untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene