Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta

0
5033
Erik Lamela Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Coco". Kisah Kisah Kanak-kanak Erik Lamela lan Sejatine Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan Kasil sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan sing nyolong, nanging sawetara mikirake babagan Bio Erik Lamala kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Erik Lamela Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Erik Lamela lair ing dina 4th Maret 1992 ing Carapachay, Argentina.

Foto bocah cilik Erik LamelaDheweke lair saka ibune, Miriam Lamela lan bapake, José Lamela. Panjenengané gedhé ing provinsi Buenos Aires karo kakangné, Brian lan saduluré Alex.

Kang bapak, Jose sing katon kaya Gabriel Batistuta lan penggemar kang nyengkuyung putrane, Erik kanggo njupuk bal-balan minangka profesi. Erik wiwit main bal-balan nalika umure 5.

Sasampunipun gabung kaliyan River Plate nalika umur pitung taun, Barcelona nglaporaken supados Lamela lan keluarganya £ 100,000 setahun, ugi minangka papan lan lapangan kerja kangge tiyang sepuhipun, pindhah ing kutha Barcelona. Iki minangka kesepakatan sing padha karo sing weruh Lionel Messi pindhah menyang Spanyol minangka bocah cilik.

Apamaneh, tuwané nulak tawaran sanajan senadyan kapentingan anaké ing Barcelona. Erik malah nampilake klambi Barcelona ing bidhang kanggo ngrebut omahe. Nyatane, wong tuwané ndadekake panggulawenthah kanthi nulak Barcelona kanthi ora sengaja utawa nyenyamah.

Erik Lamela Barcelona Story

Uga ing 2004, sing Trans World Sports kru film kesengsem menyang Argentina kanggo ngelem Lamela sing umuré taun 12 sing wis nggawe headline sawise nyelehake gol 120 kanggo tim pemuda River Plate ing sadhuwure mangsa. Sasampunipun pikantuk popularitas minangka pemain sepak bola super, Lamela ngandharaken bilih piyambakipun badhé nderek ing jejeripun Diego Maradona lan menangaké Piala Donya kanggo Argentina. Minangka bocah, dheweke seneng muter PlayStation.

Apa Erik Lamela tresna marang PlayStation nalika isih cilik

Lamela kasengsem marang River Plate, sawijining klub sing gabung karo anak wadon pitung taun.

Erik Lamela River Plate Karir StoryTekanan nyata kayane teka saka kasunyatan sing minangka akibat saka mismanagement taun, ora nyatane korupsi miturut omongane uwong, klub dheweke ana ing ambang penyisihan kanggo pisanan ing sajarah 110 taun lan Lamela lawas taun 19 wong sing dibebasake kanthi tugas nylametake wong-wong mau.

Senadyan usaha Lamela paling apik, klub kasebut akhire gagal urip, kalah ing drama sing nyebabake kerusuhan saka bagean pendukung histeris.

Nanging, wit ora bisa nggawe alas. Sawise menang akeh trojan, Erik Lamela tau dikenal minangka dewa sepak bola. Alasan sing diputer ing cara misterius dhewe.

Erik Lamela Childhood Glory Days

Penyesalan Lamela teka nalika dheweke duwe wiwitan karier profesional ing River Plate. Dheweke main game 36 lan mung ngetung gol 4. Iki nyebabake penyesalan liyane marang penalti FC Barcelona. Panjenengané kepeksa nerusake menyang Eropa kanthi gabung Roma.

Lamela lan RomaNanging, akhire tandhing ing ati karo kekalahan kanggo Roma saingan karo Lazio ing final Coppa Italia, ditambah kanthi urutan keenam ing Serie A, sing artine Roma ora bakal main bal-balan Eropa kanggo musim kaping kalih. Iki nyebabake pindah mumet Tottenham. Ragad kanggo Lamela ndadekake dheweke pemain paling larang ing sejarah klub, £ 25.8, plus nganti £ 4.2 yuta ing bonus pembayaran.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Erik Lamela Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Yen sampeyan wong wadon lan sampeyan omah-omah karo wong sing luwih enom, sampeyan bakal katon luwih lawas saka dheweke, lan sampeyan ora bakal ditarik maneh. Iki ora kaya Lamela sing wis karo pacangan sing sepuh dheweke Sofia Herrero nganti pirang-pirang taun. Erik Lamela's girlfriend- Sofia Herrero

Erik seneng urip pribadine pribadi. Dheweke melu kabeh moments karo Sofia kang tanggal kanggo akeh taun sadurunge pungkasanipun omah-omah dheweke ing 2010.

Erik lan Sofia Herrero

Loro-lorone penyayang mutusake ora duwe anak nganti 25th November 2017 nalika putrane Tobias Lamela dilahirake.

Putra saka Erik Lamela

Erik Lamela Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Saene, Erik teka saka latar tengah kulawarga Argentina kelas menengah sadurunge investasi bal-balan mbayar.

WULANG: Ayahé Erik Lamela banget tampan nalika isih enom. Lamela tau ngirim foto adhine bapake karo bapakne, bareng karo tagline ing ngisor iki: "Happy day to all fathers especially to mine ... the best

Ing Instagram, sawetara pembuangan Lamela ngusulake menawa gambar bapakne ing dina-dina sing luwih enom mirip karo striker legendaris Argentina Gabriel Batistuta.

Bayi Erik Lamela lan bapakipun, Jose Lamela

Sementara, Twitter, hardcore Tottenham suporter Steve Nash retweeted pranala Instagram lan jokingly kepingin weruh apa bapake Lamela, nyatane, David Ginola. Bapakipun saiki wis umur kaya sing dicethakaké ana ing gambar ngisor iki.

Bapak Erik Lamela- Jose Lamela

MOTHER: Erik Lamela njupuk media sosial kanggo nyenengake ibune minangka dina Basa Ibu sawise Tottenhamnggabung karo Liverpool.

Ibune Erik Lamela- Miriam Lamela

BROTHER: Erik Lamela duwe adhine sing jenenge; Brian Lamela. Brian ora dipotong kanggo bal-balan wiwit saka masa kanak-kanak.

Bapak Erik Lamela- Brian Lamela

Antarane para sadulure, Alex Lamela, sadulure, digambar ing ngisor iki biasane subjek utama.

Kakang adhine Erik Lamela- Alex Lamela nglangi numpak sepur karo Erik lan Jose bapakneErik Lamela tau kejiret ing wayah wengi sadurunge debut omahé kanggo Tottenham kanthi kabar yen adhine wis diculik dening carjackers ing kutha asalé ing Buenos Aires.

Miturut laporan ing Italia, Axel Lamela, umuré 18, dijupuk ing gunpoint lan ditahan kanggo tebusan.

Dheweke dianakake sawetara jam sadurunge dirilis dening para penculik sing pungkasan diganti karo biaya sekitar 50000 peso, sing cocog kanggo babagan £ 5500 kang padha karo dheweke. Nalika panyusunan pamain bal-balan dening para kriminal ora kedadeyane, polisi yakin yen ing kasus iki, ana kebetulan lan mung asil saka mobil flashy sing nyopir umur 18.

Kakang kakang Erik Lamela, Brian Lamela ngandika: ... "Padha matur marang kita supaya njaluk dhuwit tebusan lan priksa manawa polisi ora melu. Dheweke teka ing lawang ngarep kanggo ngumpulake dhuwit. Dheweke ora nutupi pasuryan lan kamera keamanan ing omah kita mau. Sedulurku tenang. Kabeh kita mikir iku kedadeyan acak - dheweke mung nyulik dheweke kanggo mobil lan ora ana sing liya. "

Mangkene, Alex Lamela sing ora sengaja kepungkur kepungkur ing blumbang ing Argentina. Kerusakan iku kuburan sing ngasilake paralysis. Kanggo sawetara sasi, Alex ora bisa mindhahake apa-apa. Sawise rampung, dheweke entuk akeh gerakan maneh. Dheweke banjur wiwit kerja saben dina kanggo bali menyang urip normal. Nalika kecelakaan, Lamela metu kanthi masalah pinggul.

Erik Lamela Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Pribadi

Erik Lamela aka 'Coco' nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Erik Lamala: Erik iku sipat welasan, seni, intuisi, lan alus banget.

Kelemahane Erik Lamela: Erik bisa dadi wedi banget lan nduweni kepinginan kanggo nylametake realita.

Apa kaya Erik Lamela: Erik Lamela tresna piyambak. Dheweke uga seneng turu, musik, roman, media visual, nglangi lan tema rohani.

Apa Erik Lamela ora seneng: Wong-wong sing ngakoni yen dheweke ngerti, kabeh sing kepungkur wis teka maneh kanggo ngirim dheweke (contone: nolak FC Barcelona nalika isih cilik) lan pungkasane, kekejeman saka kabeh jenis.

Erik Lamela tansah kepéngin bantuan wong liya, tanpa mangarep kanggo njaluk apa-apa maneh. Urip dheweke ditondoi dening empati lan ngandhakake kapasitas emosional.

Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta Ing Rabona

Erik Lamela sabanjure ngetung gol wonder kanggo mbuktekake kok Tottenham mbuwang metu £ 30million kanggo layanan. Iku ora liyane saka 20-yard 'rabona'gol kanggo Spurs sing dadi dasi Liga Eropa nglawan Asteras Tripolis.

Apamaneh, wong sing ora bisa ditindakake kanthi manajer spektakuler Mauricio Pochettino, sing ora ngetokake emosi sanajan staff kepenak dheweke leapt menyang kaki.

Ing tembung Erik Lamela menyang Telegraph, dheweke ngandika ..."Aku mung seneng ngomong babagan tim kemajuan lan kebersamaan lan sing luwih penting. Aku ora seneng ngomong babagan bab kaya 'rabona'. Nalika aku isih bocah, aku sinau piye carane nggawe lan mung macet. Iku ora mung sing aku praktek. Iku alam. "

Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta Injury Story

Erik tau nganggur sasi 13 ing sasi. Iki minangka wancine masa depan lan kariré ditakokake. Legenda Spurs Ricky Villa - pemain Argentina sing cedhak karo manajer klub Mauricio Pochettino - tau ngandhakake yen ana kekuwatane ora bisa main maneh.

Nalika takon yen dheweke wis wedi karo mangsa ngarep, Lamela kandha: ..."Temtu. Ing sajroning wektu sing ala, sampeyan tansah mikir sing paling awon. Nanging kulawarga saya tansah karo kula lan panyengkuyung pengin kula ing lapangan. Dheweke nggawa energi kanggo saben dina lan ora bakal nyerah. "

Iki apa sing diucapake nalika dheweke bali ...

"Aku rumangsa apik kanggo bisa bali ing lapangan nanging kuciwa ing asil. Mesthi, aku bisa dadi luwih apik. Sasi 13 sasi padha gila, mbokmenawa wektu paling awon ing uripku. Aku pancene kepengin main nanging gawe ciloko aku.

"Manajer lan kabeh staf padha apik tenan. Padha tansah karo kula, ing mburi kula. Wong pengin aku bali lan aku mung fokus ing. Keluarga saya tansah karo kula, pacarku tansah ngorong aku bali. Lan mesthi hard kanggo dadi dawa nanging bal-balan. "

TUTUP: Thanks kanggo maca Erik Lamela Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene