Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta

Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Coco". Kisah Kisah Kanak-kanak Erik Lamela lan Sejatine Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan Kasil sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan sing apik banget nanging sawetara sing nganggep Bio Erik Lamala sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Erik Lamela Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Awal urip

Erik Lamela lair tanggal 4 Maret 1992 ing Carapachay, Argentina. Dheweke lair saka ibune, Miriam Lamela lan bapake, José Lamela. Dheweke gedhe ing provinsi Buenos Aires karo kakange, Brian lan adhine Alex.

Kang bapak, Jose sing katon kaya Gabriel Batistuta lan penggemar kang nyengkuyung putrane, Erik kanggo njupuk bal-balan minangka profesi. Erik wiwit main bal-balan nalika umure 5.

Sawise gabung karo River Plate nalika umur pitung taun, Barcelona dilaporake nawakake Lamela lan kulawargane £ 100,000 setaun, uga omah lan omah kanggo wong tuwane, kanggo pindhah menyang kutha Barcelona. Iki minangka kesepakatan sing padha karo sing katon Lionel Messi pindhah menyang Spanyol minangka bocah cilik.

Kaget, wong tuwane nolak tawaran kasebut sanajan kepinterane putrane ing Barcelona. Erik malah nampilake kaos Barcelona kanggo nyoba ngrayu wong tuwa. Kasunyatane, wong tuwane nggawe panggilan pungkasan kanthi nolak Barcelona kanthi nistha utawa hina.

Uga ing 2004, sing Trans World Sports kru film plancong menyang Argentina kanggo wawancara karo Lamela, umur 12 taun, sing wis dadi berita utama sawise ngetung 120 gol kanggo tim muda River Plate mung sajrone musim. Sawise entuk popularitas dadi pemain bal-balan super kanak-kanak, Lamela negesake manawa kepengin ngetutake Diego Maradona lan menang Piala Dunia kanggo Argentina. Minangka bocah, dheweke seneng main PlayStation.

Lamela janji kasetyane karo River Plate, sawijining klub sing dadi bocah umur pitung taun.

Tekanan nyata kayane teka saka kasunyatan sing minangka akibat saka mismanagement taun, ora nyatane korupsi miturut omongane uwong, klub dheweke ana ing ambang penyisihan kanggo pisanan ing sajarah 110 taun lan Lamela lawas taun 19 wong sing dibebasake kanthi tugas nylametake wong-wong mau.

Sanajan upaya Lamela sing paling apik, klub kasebut pungkasane gagal bertahan, ilang play-off dramatis sing nyebabake kerusuhan saka para pendukung histeris.

Nanging, wit ora bisa nggawe alas. Sawise menang akeh tropi, Erik Lamela tau dikenal minangka dewa bal-balan cilik. Alasan dheweke main kanthi misterius dhewe.

Penyesalan Lamela teka nalika miwiti karir profesional karo River Plate. Dheweke main 36 game lan ngetung mung 4 gol. Iki nyebabake luwih getun amarga ditolak FC Barcelona. Dheweke meksa menyang Eropa kanthi gabung Roma.

Lamela lan RomaNanging, musime pungkasane lara banget amarga kekalahan saka Roma mungsuh Lazio ing final Coppa Italia, ditambah karo nomer enem ing Serie A, tegese Roma ora bakal main bal-balan Eropa musim kapindho berturut-turut. Iki nyebabake pamindhahan sing mumetake Tottenham. Ragad kanggo Lamela nggawe dheweke dadi pemain paling larang ing sejarah klub, £ 25.8 yuta, plus pambayaran bonus nganti £ 4.2 juta.  

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Erik Lamela Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Hubungan

Yen sampeyan wanita lan omah-omah karo wong lanang sing luwih enom, sampeyan bakal luwih tuwa tinimbang dheweke, lan sampeyan bisa uga ora kepincut maneh. Iki dudu kasus Lamela sing wis tau pacaran karo pacare sing luwih tuwa Sofia Herrero.

Erik seneng urip pribadine pribadi. Dheweke melu kabeh moments karo Sofia kang tanggal kanggo akeh taun sadurunge pungkasanipun omah-omah dheweke ing 2010.

Loro-lorone penyayang mutusake ora duwe anak nganti 25th November 2017 nalika putrane Tobias Lamela dilahirake.

Erik Lamela Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Keluarga

Saene, Erik teka saka latar tengah kulawarga Argentina kelas menengah sadurunge investasi bal-balan mbayar.

WULANG: Bapake Erik Lamela tampan banget nalika isih cilik. Lamela tau ngirim gambar awake dhewe sing luwih enom karo bapake, uga tagline ing ngisor iki: "Sugeng dinten kanggo kabeh bapak khusus bapakku ... sing paling apik 👏👏 Aku seneng gambar lawas !!"

Ing Instagram, sawetara pembuangan Lamela ngusulake menawa gambar bapakne ing dina-dina sing luwih enom mirip karo striker legendaris Argentina Gabriel Batistuta.

Sementara, Twitter, hardcore Tottenham suporter Steve Nash retweeted pranala Instagram lan jokingly kepingin weruh apa bapake Lamela, nyatane, David Ginola. Bapakipun saiki wis umur kaya sing dicethakaké ana ing gambar ngisor iki.

MOTHER: Erik Lamela njupuk media sosial kanggo ngucapake selamat Hari Ibu sawise Dina Tottenhamimbang karo Liverpool.

BROTHER: Erik Lamela duwe sadulur lanang tuwa sing jenenge jenenge; Brian Lamela. Brian ora dikepengini bal-balan wiwit cilik.

Antarane para sadulure, Alex Lamela, sadulure, digambar ing ngisor iki biasane subjek utama.

Erik Lamela tau kejiret ing wayah wengi sadurunge debut omahé kanggo Tottenham kanthi kabar yen adhine wis diculik dening carjackers ing kutha asalé ing Buenos Aires.

Miturut laporan ing Italia, Axel Lamela, umuré 18, dijupuk ing gunpoint lan ditahan kanggo tebusan.

Dheweke ditahan sawetara jam sadurunge dibebasake dening para penculik pungkasan kanthi ganti udakara udakara 50000 peso, sing padha karo udakara £ 5500 sing ana. Nalika target kulawarga kulawarga bal-balan dening para penjahat dudu kedadean sing umum, polisi percaya manawa ing kedadeyan kasebut kebetulan lan mung asil saka mobil mewah sing nyopir bocah umur 18 taun kasebut.

Sedulur sing mbarep Erik Lamela, Brian Lamela ujar:… "Dheweke ngandhani supaya entuk dhuwit tebusan lan priksa manawa polisi ora melu. Dheweke teka ing ngarep lawang kanggo nglumpukake dhuwit. Dheweke ora nutupi raine lan kamera keamanan ing omah kami nyathet. Adhiku ayem. Kita kabeh nganggep iki kedadeyan acak - dheweke mung nyulik mobil kasebut lan ora liya. ”

Maneh, Alex Lamela sing ora beruntung sing padha maneh nemplek ing kolam renang ing Argentina. Kerusakane parah banget sing nyebabake kelumpuhan. Sawetara wulan, Alex ora bisa mindhah apa-apa. Butuh akeh wektu sadurunge dheweke entuk gerakan maneh. Dheweke banjur kerja saben dina maneh supaya bisa urip normal. Nalika kacilakan kasebut, Lamela lagi metu lagi ngalami masalah pinggul.

Erik Lamela Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Pribadi 

Erik Lamela aka 'Coco' nduweni sifat kaya ing ngisor iki.

Kekuwatan Erik Lamala: Erik iku sipat welasan, seni, intuisi, lan alus banget.

Kelemahane Erik Lamela: Erik bisa dadi wedi banget lan nduweni kepinginan kanggo nylametake realita.

Apa kaya Erik Lamela: Erik Lamela tresna piyambak. Dheweke uga seneng turu, musik, roman, media visual, nglangi lan tema rohani.

Apa Erik Lamela ora seneng: Wong-wong sing ngakoni yen dheweke ngerti, kabeh sing kepungkur wis teka maneh kanggo ngirim dheweke (contone: nolak FC Barcelona nalika isih cilik) lan pungkasane, kekejeman saka kabeh jenis.

Erik Lamela tansah kepéngin bantuan wong liya, tanpa mangarep kanggo njaluk apa-apa maneh. Urip dheweke ditondoi dening empati lan ngandhakake kapasitas emosional.

Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta Ing Rabona

Erik Lamela sabanjure ngetung gol wonder kanggo mbuktekake kok Tottenham mbayar 30 juta poundsterling kanggo layanane. Ora ana liyane kajaba 20 yard 'rabonaGol kanggo Spurs sing teka ing dasi Liga Europea nglawan Asteras Tripolis.

Kaget, siji-sijine wong sing ora seneng karo gaweyan sing luar biasa yaiku manajer Mauricio Pochettino, sing ora ngetokake emosi sanajan staff kepenak dheweke leapt menyang kaki.

Ing tembung Erik Lamela menyang Telegraph, dheweke ujar…"Aku luwih seneng ngomong babagan kemajuan tim lan kebersamaan lan sing luwih penting. Aku ora seneng ngomong babagan perkara kaya 'rabona'. Nalika isih cilik, aku wis ngerti kepiye lan pancen saya macet. Pancen dudu prekara sing daktindakake. Lumrahe. ”

Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta Injury Story

Erik nate ngalami sengsara 13 wulan ing sela-sela. Iki minangka masa depan lan karire ditakokake. Legenda Spurs Ricky Villa - wong Argentina sing cedhak karo manajer klub Mauricio Pochettino - nate negesake manawa ana masalah yen dheweke ora bisa main maneh.

Nalika ditakoni apa dheweke wedi karo masa depane, Lamela ujar:…"Mesthi wae. Ing jaman ala tenan sampeyan mikir paling ala. Nanging kulawarga mesthi bareng karo aku lan para pendukung pengin aku ing lapangan. Dheweke menehi kula tenaga saben dina lan ora nyerah. ”

Iki jarene nalika bali ...

"Aku rumangsa apik kanggo bisa bali ing lapangan nanging kuciwa ing asil. Mesthi, aku bisa dadi luwih apik. Sasi 13 sasi padha gila, mbokmenawa wektu paling awon ing uripku. Aku pancene kepengin main nanging gawe ciloko aku.

"Manajer lan kabeh staf padha apik tenan. Padha tansah karo kula, ing mburi kula. Wong pengin aku bali lan aku mung fokus ing. Keluarga saya tansah karo kula, pacarku tansah ngorong aku bali. Lan mesthi hard kanggo dadi dawa nanging bal-balan. "

 TUTUP: Thanks kanggo maca Erik Lamela Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar