Home STORI FOOTBALL UNIK Pemain Bola Sepak Inggris Fakta-fakta Biografi Eric Dier

Fakta-fakta Biografi Eric Dier

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Sepakbola Paling Dikenal; "Dier Wolf". Kisah Kanak-kanak Eric Dier lan Sejatine Biografi Ora bisa nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane nanging sawetara menganggep Biografi Eric Dier sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Fakta-fakta Biografi Eric Dier -Almost Life

Eric Jeremy Edgar Dier lair ing dina 15th Januari 1994 ing Cheltenham, Gloucestershire, Inggris dening Louise Dier (ibu) lan Jeremy Dier (bapak). (Loro sugih)

Wong tuwa Eric pindah saka Sussex, Inggris menyang Semenanjung Iberia ing Portugal nalika sethithik Eric umur pitung taun. Migrasi kasebut minangka asil karya bapakne minangka eksekutif ing tenis olahraga bisnis manufaktur Dunlop.

Iki uga kedadeyan nalika ibune ditawakake tugas kanggo ngurus program Hospitality ing UEFA Euro 2004 kang dianakake ing Portugal.

Saenipun, piyambakipun kedah ngandharaken bilih Eric tansaya wonten ing Portugal kaliyan tiyang sepuhipun lan lima sadhèrèk. Dier nginep taun sing manggon ing wilayah Algarve sadurunge pindah menyang Lisbon. Ing 2010, wong tuwané bali menyang Inggris nalika tetep ana ing Portugal sing manggon ing akademi Sporting CP.

Eric Dier Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Nalika main bal-balan ing Sekolah Preparatory Internasional ing Lisbon, kemampuan bal-balan Dier dipirsani dening guru PE, Miguel Silva, sing ngendika marang pamrentah Sporting nalika umur 8 taun.

Dier mlebu kontrak profesional karo Sporting ing April 2010. Klub Portugal cukup beruntung kanggo ngalahake Arsenal, Manchester United & Tottenham Hotspur ing tim kasebut.

Eric Dier teka ing jurusan pemuda ing Sporting CP ing ngendi dheweke nggawe cadangan.

Sawisé iku, dheweke dipinjamkan menyang Everton ing Januari 2011. Website resmi Sporting CP nyatakake yen silihan kasebut "Kesempatan kanggo Dier muda tuwuh ing lingkungan sing luwih kompetitif lan nuntut".

Ing wiwitan, Dier ngalami kesulitan urip ing Inggris, nanging nalika musim panas 2011, dhèwèké ngeterake silihan ing akademi Everton kanggo sawetara wulan 12. Dier nggambar Everton U18 kaping sepuluh sajrone mantra silihan lan menang Liga Utama 2010-11 U18 kanthi tim. Iki ndadekake Sporting nelpon maneh.

Dheweke gawe debut senior Sporting CP ing 2012 sawise bali saka silihan kanggo Everton. Ing 2014, dheweke pindhah menyang Tottenham Hotspur ing kontrak limang taun kanthi bayaran £ 4 yuta.

Liyane kaya lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Eric Dier Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Eric Dier asal saka latar kulawarga sing sugih. Olah raga utawa keterlibatan langsung olah raga nganggo banget ing getih Family.

WULANG: Ayahé Eric Dier, Jeremy, mantan pemain tenis profesional sing banjur fokus ing bisnis olahraga.

Dier Snr, sing luwih seneng nginep ing latar mburi, sing kenal karo proses jangka panjang sing dibutuhake kanggo nggawe profesional tenis elit. Mulane nalika putrane wiwit nuduhake potensial sing nyata, dheweke nandhesake ing njamin yen Eric bakal unggul sajrone dheweke siap lan mental. Iki pancen wis kedadeyane marang putrane.

MOTHER: Minangka kasebut, Eric kang ibu; Louise Dier minangka bos UEFA saka unit perhotelan.

Ibu Eric Dier- Louise Dier

GRANDFATHER: Dier yaiku putu saka Ted Croker, mantan sekretaris The Football Association (FA) lan presiden Cheltenham Town, lan keponakan saka Peter Croker, sing uga main kanggo Charlton Athletic.

Kakek Eric Dier- Ted Croker

Eric Dier Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ing Spurs ace, 23, ditemokake karo stunner pirang sawise nekani pamirsa pribadi David Yarrow ing Galeri Maddox ing Westbourne Grove.

Pasangan kasebut loro-lorone nganggo salin-to-jempol ireng sawise nekani acara eksklusif, cedhak Mayfair. Dier lan Hansen wis bebarengan karo taun-taun.

Saperangan wis bebarengan kanggo saiki lan pisanan katon bebarengan ing Kejuaraan Eropa ing 2016.

Sawetara penggemar Inggris bakal ngomong yen liburan diwiwiti sadurunge kekalahan terakhir 16 dening Islandia ing Nice, nanging telu saka kontingen Tottenham Inggris wis ngobrol paling cendhak sadurunge dheweke bali menyang latihan.

Harry Kane, Dele Alli lan Eric Dier nyenengake ing kontes pungkasan nalika lagi ketemu ing liburan, senadyan pungkasane mangsa pungkasan.

Eric Dier wisata karo Harry Kane lan Dele Alli's wags

Telu bintang Spurs nom-noman katon apik lan ngendhog nalika lagi mangan bareng kanca-kancane ing sawijining wengi-wengi, telung minggu sawisé metu saka Euro 2016.

Eric Dier Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Delengen karo Beckham

Eric Dier ngginakaken jam latihan kanthi tendhangan bebas nalika dini nyawang David idola Beckham. Iku ora sifate wong sing dadi hit smash. Iku David Bercham sing dilatih ing babagan carane njupuk tendangan gratis. Perjanjenane karo David pisanan teka ing 2004 Euro. Thanks kanggo konco bal-balan kang ibu.

Karir Eric Dyer ing Sporting CP maju kanthi cepet amarga dheweke ana sing paling apik ing tendangan bebas.

Dier dikenal minangka pemain sepak bola ing tim nasional Inggris.

Eric Dier Childhood Story - Nganggo wektu bareng David Beckham

Eric Dier Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Manchester United

Dier cepet-cepet nyisihake kabeh klaim sawise jendhela transfer mangsa panas 2017 mbanting, ngandika: "Aku mikir yen paling apik yen pemain bola-bali nyedhaki main bal-balan. Aku njupuk filsafat sing yen aku khawatir babagan bal-balan lan ora arep klub liyane, kabeh liyane bakal ngurus dhewe. "

Poch ngelingi carane duka nalika ndeleng pemain lan Mourinho ing obrolan ing mangsa 2016 / 2017 sawise kekalahan Spur 1-0 ing Old Trafford.

Panjenenganipun ngungkapake Mail Daily: "Aku nemokake yen United terus nggawe pendekatan lan sing ninggali Dyer banget ora bisa didandani babagan pikirane arep menyang United."

Pochettino lan Dier nglampahi période jam papat ngresiki udhara ing wayah esuk.

Poch lan Dier ing Transfer Showdown talks

Eric Dier Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Alesan liya

Dier Wolf- Iki ora mung minangka pamikiran sing asli amarga wis ditrapake ing Twitter.
Yen sampeyan wis tau mirsani Game of Thrones sampeyan ngerti alam jahat, agresif lan setya saka asu ajag ajur.
Kualitas iki nggawe julukan sampurna kanggo midfielder pertahanan kita sing mburu oposisi kanthi agresif kejam.

Eric Dier Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Strength

Ngadeg 6ft 2in dhuwur, Dier sing kondhang nduweni atribut minangka bek tengah tanpa kompromi. Aerial wibawa, tackler agresif lan kacepetan gedhe nggawe dheweke dadi tanggungan sing apik banget.
Saliyané kualitas fisik sing ketok, pendidikan bola sepak ing Portugal wis ngidinake Dier kanthi teknik swara, malah ngijini dheweke kanggo nindakake peran midfielder kanthi kompeten. String liyane kanggo bow iku pancet nggoleki sing apik, minangka bukti dening serangan kenekalane marang Benfica ing derby Lisbon sajrone B-tim dina.

Eric Dier Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Gaya Play

Dier minangka pemain serbaguna, sing bisa dadi midfielder, punggung tengah lan pandhuan tengen. Bab iki nyatakake yen versatilitas kasebut bisa nyedhiyakake adopsi Tottenham kanthi fleksibel, supaya bisa ngoperasikake sistem kanthi efisien ing pertandhingan siji.

Dheweke duwe kecepatan apik, judhul apik lan mental sing apik. Dier ngandharake yen dheweke wis campuran gaya Portugis lan Inggris kanggo dheweke. Senar liyane ing busanane yaiku tendangan bebas sing apik.

Idol Dier yaiku Roy Keane lan Rafael Márquez, sing ngidhentifikasi gaya dolanane.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene

kesalahan: