Fakta Keras Eric Bailly

Fakta Keras Eric Bailly

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Bek sing paling dikenal kanthi julukan "The Beast". Kisah Story Eric Bailly Kita lan Biografi Fakta narik kawigaten sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke ana bedrock defensif. Nanging, mung sawetara nganggep Eric Bailly's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Fakta Aja Bertasbih Eric Bailly -Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Eric Bertrand Bailly. Eric Bailly minangka asring dipunsebut kanthi lair ing 12th April 1994 tumrap tiyang sepuhipun; Pak lan Mrs Bailly (digambar ngisor) ing Bingerville, Pantai Gading.

Wong Tua Eric Bailly

Eric Bally tansaya seneng karo kulawargane; wong tuwa, sedulur ing Bingerville, kampung halaman Legenda Didier Drogba. Wiwit dina didier Drogba, Bingerville tetep dadi pinggiran kutha ngendi kekosongan mburi kanggo bocah cilik nalika ana bal-balan ing sikile. A Eric Bailly sing isih enom ora ditinggal metu.

Eric Bailly Tuwuh Taun

Saenipun, Eric Bally wiwit main ing kompetisi bal-balan ing umur 7 nalika sekolah dasar. Sawise pendhudhukan utamané (nalika umur remaja), dheweke dadi manajer kothak telpon ing Abidjan, ibukutha ekonomi Pantai Gading.

Eric Bailly Childhood Story- Carane ngatur Urusan Bisnis

Saben dina sawisé bisnis rampung, Bailly sing dipercaya déning majikané bakal ngilangi owah-owahan (monies) ing telpon. Bailly sapisan dielingake;

"Ing Afrika, ana wong sing urip ing kahanan sing luwih angel nanging, ya, nalika bocah aku mulai kerja,"

Bailly pikantuk dhuwit sithik ing proses kasebut, sadurungé pindhah-pindhah karo hopefuls liyane minangka dheweke ngupayakake impen dadi pemain bal profesional. Bailly ninggalaké tugas ing telpon kanggo ngetung kontrak bal-balan lokal. Aside tuwané, mung sarana rezeki, liwat pacaré, Vanessa Troupah amarga bisnis telpon. Rincian crita cinta ditemokake ing bagean Relationship Relationships Eric Bailly.

Fakta Aja Bertasbih Eric Bailly - Posisi Play

Kaya bocah liyane Bingerville, Pantai Gading, Bailly sejatine tansaya ngimpi dadi mangsa sabanjure didier Drogba. Nanging, rencana dheweke dadi striker gagal amarga dheweke ngati-ati ora kaya apa wae kanggo dheweke. Bailly sadhar masa depanipun wonten ing babagan pertahanan sasampunipun ningali piyambakipun kanthi rapi nolak mungsuh ingkang nyerang. Dheweke langsung pindhah saka sinau didier Drogba kanggo Sergio Ramos sing banjur dianggep idol.

Bailly nalika taun-taun pertengahan dheweke terus main sinetron lokal sing ngarep-arep supaya dheweke bisa urip kanthi becik tanpa mikirake Eropa. Wiwit nalika iku, dheweke melatih sawetara tim, pindah saka salah sawijining kabupaten ing kutha liyane menyang panelusuran kontrak.

Fakta Aja Bertasbih Eric Bailly -Rise Fame

Taun 2011 minangka salah sawijining pamain sing apik kanggo Bailly sing entuk kesempatan kanggo main bal-balan sing kompetitif ing turnamen pemuda ing Burkina Faso. Ing turnamen pemuda, dheweke kepincut dening pamriks Espanyol sing metu nampilake para pembela kasar saka Afrika.

Carane Eric Bailly Got Scouted dening Pramuka

Bailly sing mung umur 17 nalika semana ketemu pangarepan. Dheweke cepet ditawan ing RCD Espanyol ing Barcelona, ​​ngendi dheweke gabung karo sistem pemuda. A wektu tundha kanggo nampa ijin kerja digawe Bailly ngenteni sasampunipun 10 saderengipun piyambakipun saged main kangge tim B Espanyol ing Divisi Segunda.

Thanks kanggo kerja keras lan pengabdiane, bakat Bailly tansaya tambah nalika dheweke dianugerahi bèk sing paling enom sing ditabuh kurang saka pemain pertahanan tengah ing papat klub paling dhuwur ing Spanyol.

Bailly nyengsemake wiwit nyisihake kaya idolane Sergio Ramos, Diego Godin lan Gerard Pique. Ora suwe sadurunge dheweke dadi La Liga lynchpin lan masalah pertahanan kanggo Lionel Messi.

Eric Bailly Versus Messi

Sajrone wektu ing Espanyol, Eric Bailly dadi titik guneman Derbi Barceloní, a jeneng diwenehake ing pertandingan bal-balan antarane FC Barcelona lan RCD Espanyol. Sawise mung cocog karo 5 karo Espanyol, Bailly dituku dening Villarreal. Iku ana ing klub dheweke entuk dideleng dening The Istimewa, Jose Mourinho sing dadi manajer kanggo United.

Ing 8 Juni 2016, Bailly dadi pemain pisanan sing ditandatangani dening José Mourinho. Wiwit gabung klub, dheweke kaget.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Aja Bertasbih Eric Bailly -Urip Hubungan

Ing salebeting sesambetan tansah minangka aspek penting babagan gesang Eric Bailly. Vanessa Troupah (digambarke ing ngisor iki) wis dadi cintraning uripé wiwit saka dheweké cacad finansial.

Cara Eric Bailly ketemu Vanessa Troupah

Eric Bailly nikah karo pacaré Vanessa Troupah ing sasi Juni 2016, dina sawise ngrampungake kontrak papat taun senilai £ 30 kanggo Old Trafford.

Foto Eric Bailly lan Vanessa Troupah

Senadyan sesambetan ing omah sing tenang lan cetha, akeh wartawan lokal sing kepenak bisa nyebarake identitas lan status sosial panguwasa wanita Bailly.

Foto Perkawinan Eric Bailly

Informasi mung sing ana ing dheweke yaiku yen Vanessa tau mlayu kios telpon seluler pinggir dalane nalika pacaré Bailly ngoyak kontrak bal-balan lokal. Sanalika sawise nikah, ana gosip sing nuduhake tembung-tembung ing ngisor iki;

Apa ing bumi bisa nyambung profesional Inggris Liga Inggris menyang cah wadon Pantai Gading lokal sing digawe kurang saka $ 3 saben dina saka bisnis telpon?

Nanggepi, Vanessa mènèhi komentar sederhana, yèn dhèwèké bakal ngomong nalika wektu iku. Mrs Bailly mengko mbukak lan nyatakake liyane rahasia narik ati babagan hubungan dheweke karo Bailly. Dheweke ngandika;

"Aku kepethuk Eric nalika aku nggarap kios telpon seluler pinggir dalan ing Abidjan,"

dheweke wiwit.

"Kita ora ketemu ing pesawat, bar utawa ing festival. Dheweke ketemu kula ing kiosku kanthi biskuit sing uga saya larang ana. Dheweke ora ana maneh. Dheweke biasa nelpon kiosku kanthi kredit.

"Dina iki dheweke dadi pemain bal-balan internasional lan profesional. Aku ora kandha yen sampeyan kudu mbukak kios telpon seluler kanggo ketemu calon bojomu. Aku mung pengin nuduhake bocah-bocah wadon enom kanggo nggoleki apa-apa, kerja keras, menehi saran lan dhukungan marang wong sampeyan kanggo mbantu dheweke sukses ing urip. "

Sakwéné wektu, Vanessa ngurus logistik kanggo wong wadon nalika dhèwèké ora duwé uang. Dheweke mbayar regane transportasi Eric Bailly menyang lan saka latihan. Sampeyan ora duwe akeh nanging dheweke kudu kurban sethithik dheweke amarga dheweke tresna banget marang dheweke lan pengin supaya dheweke sukses.

Minangka nalika nulis, pasangan kasebut bebarengan karo putra lan Maret 6, 2017, garwane Bailly sing ngandhut Vanessa.

Foto Eric Bailly Family

Fakta Aja Bertasbih Eric Bailly -Sinau Tempermental

Eric Bailly misuwur banget, nanging kita mikir Jose Mourinho minangka wong sing ora bakal mlebu sapa waé sing ora bisa ditangani. Ngisor iki minangka gambaran saka alam sing cendhak kasebut ing pitch of play.

[arve url = "https://media.giphy.com/media/m1FSr2It2nJXW/giphy.gif" /]

Fakta Aja Bertasbih Eric Bailly -About His Shoe

Eric Bailly nduweni kapribaden lawas amarga kasut kang ala banget (digambar ngisor) kang dipanggonake menyang kamar ganti. Iku Juan Mata lan Ashley Young sing entuk donya ngerti babagan sepatu dheweke nalika dikirim ing Instagram.

Katrangan babagan sepatu Eric Bailly

Ashley Young sing mbantah ora mangerténi pemilik pertunjukan mutusake kanggo nyumerepi ing klambi kamar klambi sing disgrace.

FCHECK ING: Thanks kanggo maca Eric Bailly Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene