Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

1
6293
Emmanuel Adebayor Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka striker hardcore sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Rosemary". Crita Usia Emmanuel Adebayor lan Sejatine Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap acara saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge ketenaran, urip sesambetan, masalah kulawarga lan OFF lan Panggonan liya sing kurang dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan babagan kemampuan, nanging sawetara nyinaoni Biografi Emmanuel Adebayor sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Awal urip

Emmanuel Adebayor lair ing dina 26th Februari 1984 ing Lome, Togo. Dheweke lair saka bapane, Shadrach Adebayo Adeyi lan ibune, Hajia Adebayor.

Adebayor ora bisa mlaku sajrone patang taun sadurunge. Ibune berjuang kanthi njupuk Adebayor miskin ing Afrika Barat looking for obat kanggo masalah leg kang ditemokake.

Adebayor banjur nyritakake babagan 'mukjijat' dheweke, "... Aku ana ing pasamuan, lan kira-kira jam sanga utawa jam sepuluh esuke esuk, aku krungu anak-anak muter njaba. Dumadakan ana wong nggawa bal menyang gereja. Lan wong pisanan ngadeg lan mbukak me becaknggunakake aku pengin supaya bal kasebut. Iki nalika aku weruh mukjizatku. A dina aku sadhar yen Gusti wis mitulungi aku dadi pemain bal "

Adebayor mlebu ing negarane dhewe ing OC Agaza ing Togo ing ngendi dheweke munggah tahta. Dheweke ditemokake dening Metz Scout, Francis De Taddeo sajrone turnamen pemuda lan banjur digawa menyang Prancis. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Pemain bal-balan Togo lan Tottenham Hotspur maju Emmanuel Adebayor biasane nggawe pribadine pribadi, lan akeh ora ngerti babagan bojone sing jenenge Charity Adebayor. Dheweke mung nekani acara sing dhuwur banget ing Eropa karo dheweke.

Emmanuel Adebayor lan Wife, Charity
Emmanuel Adebayor lan Wife, Charity

Adebayor lan Charity duwe anak wadon sing dijenengi Kendra Adebayor. Dheweke lair Juni 2010.

Rama lan Putri - Emmanuel lan Kendra
Rama lan Putri - Emmanuel lan Kendra

Emmanuel Adebayor lan putriné, Kendra katon apik ing foto ing ngisor iki.

Adebayor lan putri duweni gambar
Adebayor lan putri duweni gambar

Kendra ing 2013 ngrayakake ulang tahun kaping telune ing gaya grand. Bapake Millionaire kudu nggarap partai paling apik kanggo dheweke.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Family

Adebayor bapakné saka désa cilik disebut Igbaye ing 'Odo Otin Local Government
Wilayah Osun State, Nigeria. Bapake Shadrack Adebayor Adeyi tilar donya ing 2005, ninggalake ibune, Hajia Adebayor. Ibune saka kutha tetangga disebut Ekusa.

Emmanuel nduweni telung sadulur lan telu sadulur. Dheweke paling cedhak karo salah sawijining sadulure, Iyabo. Jeneng adhine yaiku Rotimi Adebayor. Dua sadulur liyane yaiku Lucia Adebayor (adhine), Maggie Adebayor (adhine). Peter Adebayor minangka adhine.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Masalah kulawarga

Striker Adebayor bubar nyerat postingan panjang lan rinci ing laman Facebook pribadine kanggo ngekspos pain lan kekirangan kulawarga sing wis dialami ing jaman kepungkur, ngungkapake babagan kulawarga sing wis dituku.

Posting sing panjang banget marang publik Facebook kaca nggambarake masalah keluarga.

Dheweke nulis ing kaca Facebook: "SEA, Aku wis nyimpen crita-critane kanggo wektu sing suwe, nanging saiki aku yakin bisa mbagi sawetara kanca-kanca. Mesthi wae yen masalah kulawarga kudu ditindakake kanthi internal lan ora ana ing publik nanging aku wis nglakoni iki supaya muga-muga kabeh kulawarga bisa sinau saka apa sing kedadeyan ing mine. uga, mbudidaya yen ora ana dhuwit babagan dhuwit.

Ing umur 17, kanthi upah kapisanan minangka pemain bal-balan, aku mbangun omah kanggo kulawarga lan nggawe aman. Minangka sampeyan ngerti, aku wis nampa piala saka Pemain Afrika Paling Apik ing 2008.

Aku uga nggawa ibuku ing panggung karo aku kanggo matur nuwun kanggo kabeh. Ing taun sing padha, aku nggawa dheweke menyang London kanggo macem-macem medhia cek-ups.

Gesangn anakku wis lair, aku ngontak ibune kanggo ngandhani dheweke nanging dheweke langsung digantung telpon lan ora kepengin ngerti krungu bab iku. Nulis komentar sampeyan, sawetara wong nyatakake kulawarga lan aku kudu takon TB Yosua. Ing 2013, aku menehi dhuwit ibuku supaya dheweke bisa takon ing Nigeria. Dheweke mesthi tetep kanggo minggu 1; nanging dina 2 menyang dheweke, aku nampa telpon yen dheweke ngiwa. Loro-lorone uga menehi ibuku dhuwit gedhe kanggo miwiti bisnis cookie lan barang-barang liyane. Mesthi, aku menehi wong jeneng lan gambar ing dheweke supaya bisa ngedol luwih akeh. Apa maneh anak bisa nindakake kekuwatane kanggo ndhukung keluarga?

Sawetara sasi kepungkur, aku tuku omah ing East Lagon (Ghana) kanggo $ 1.2 yuta. Aku nemokake iku biasa supaya kakakku, Yabo Adebayor manggon ing omah kuwi. Aku uga ngidini aku sedulur sepuh (Daniel) manggon ing omah sing padha. Sawetara sasi kepungkur, aku lagi mlaku-mlaku lan mutusake arep menyang omah iku. Kanggo Aku kaget, aku weruh akeh mobil ing dalan. Nyatane, adhine mutusake kanggo nyewa omah tanpa ngerti. Dheweke uga kicked Daniel metu saka omah. Elinga yen omah duweni kamar 15. Nalika aku nelpon dheweke lan takon panjelasan, dheweke njupuk babagan menit 30 kanggo nyiksa lan ngala-ala aku liwat telpon. Aku nyeluk ibuku kanggo nerangake tkahanan lan dheweke nindakake kaya adhine. Iki adhine sing padha ngomong aku ora ngerti. Takon dheweke babagan mobil sing dicopot utawa apa wae sing dheweke adol dina iki?

Kola Adebayor, saiki wis ana ing Jerman kanggo taun 25. Dheweke ngulandara bali ing omah babagan kaping 4, kanthi biaya. Aku ngrampungake biaya pendidikan anak-anake. Nalika aku ana ing Monaco, dheweke teka ing aku lan njaluk dhuwit kanggo miwiti bisnis. Mung Gusti Allah pirsa yektine aku menehi dheweke. Endi bisnis saiki?
Nalika sedulurku Pétrus liwati, aku ngirim Kola dhuwit supaya bisa mabur. Dheweke ora nate ngubur. Lan dina iki sadulur kang padha (Kola) ngandhani wong-wong bilih aku melu mati Petrus. Carane? Dheweke minangka sadulur sing padha lan nyatakake crita sing ora akurat babagan kulawarga kita "Sun" liyane kanggo njupuk dhuwit. Dheweke uga ngirim surat menyang klubku nalika aku ana ing Madrid supaya aku bisa dipecat.

Nalika aku ana ing Monako, aku kepengin duwe kulawarga pemain bal. Mulane aku nggawe manawa sadulurku Rotimi nemu akademi bal-balan ing Prancis. Ing sawetara sasi; metu saka pemain 27, dheweke nyolong ponsel 21.

Aku ora ngomong apa-apa bab adhine Peter Adebayor amarga dheweke ora ana ing kene. Muga-muga nylametake kanthi tentrem.

Adhine Lucia Adebayor tansah ngandhani wonge yen bapak kula nyuwun supaya dheweke bali menyang Eropa. Nanging apa sing bakal dadi tujuan kanggo nggawa dheweke menyang Eropah? Everyone kene kanggo alasan.

Aku ana ing Ghana nalika aku nampani kabar bab sadulurku Peter sing nandhang lara banget. Aku ndamel sing paling cepet kanggo Togo supaya bisa ketemu karo dheweke. Nalika aku teka, ibuku kandha yen aku ora bisa ndeleng dheweke lan aku kudu menehi dhuwit lan dheweke bisa ngatasi kabeh. Mung Gusti Allah mirsa, yen aku menehi dheweke dina. Wong ngomong aku ora nindakake apa-apa kanggo nylametake sadulurku, Petrus. Apa aku wong bodho kanggo ngeterake jam 2 menyang Togo kanggo apa-apa?

Aku ngatur rapat ing 2005 kanggo ngatasi masalah keluarga kita. Nalika aku takon babagan pamrayoga, dheweke kandha, yen aku kudu mbangun omah saben omah lan menehi saben upah saben wulan.
Dina iki aku isih urip lan wis ngedumake kabeh barangku, mung yen aku mati.
Kanggo kabeh alasan iki, aku kepengin nyedhiyakake dhasaranku ing Afrika. Saben-saben aku nyoba mbantu wong-wong sing mbutuhake, dheweke kudu takon marang aku lan kabeh wong ngira iku salah.

Yen aku nulis iki, tujuan utama ora kanggo mbabar anggota kulawarga. Aku mung pengin kulawarga Afrika liyane kanggo sinau saka iki. Maturnuwun. "

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Kepribadian

Emmanuel Adebayor nduweni atribut ing ngisor iki kanggo pribadine.

Kekuwatan: Adebayor iku welas asih, artistik, intuisi, lan wicaksana.

Kelemahane: Adebayor kepengin banget.

Apa kaya Adebayor: Turu, musik, asmara, media visual, nglangi lan tema rohani

Apa ora disenengi Adebayor: Ngerti-kabeh-wong, sing dikritik, kepungkur bali maneh kanggo ngganggu dheweke lan kekejeman saka kabeh jenis.

Ing tengah-tengah, Adebayor tanpa pamrih lan tansah gelem nulung marang wong liya, tanpa duwe pangarep-arep kanggo njaluk apa-apa maneh.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Ing Juju Story

Kabar gedhé saka media Inggris sapérangan nggambaraké Adebayo misungsungaké ibuné, Alice, lan ngakibataké dugaan ilmu sihir sing nduwe pengaruh sing apik.

Donya iki cingak nanging ora isin marang wong sing wis main kanggo Arsenal, Manchester City, Real Madrid lan saiki Tottenham lan sing, kanthi umuré, mesthine kudu ngurangi panandhang. Nanging wong-wong sing nggawe dheweke pracaya ibune tanggung jawab. Lan dheweke nyalahake dheweke ing publik. Dheweke wis ngetok loro gol ing 12 kanggo Tottenham sadurunge dheweke pindhah gaga kanthi tudingan.

Sedulurku wis brainwashed-Kola Adebayo sadulure kandha ing 2015. Kola, 42, supir truk ing Jerman kudu ngatasi media ing Eropah kanggo nyesel yen Emmanuel wis brainwashed dening "Alfa Muslim sing ngandhani yen ibuku pancen ora bisa mlebu gol." Kola nyatakake yen dheweke kaget banget. Lan tinimbang Adebayo berjuang kanggo ngowahi bentuke, dheweke bisa ngalahake rasa wedi babagan ilmu sihir.

Dheweke terus ...Adebayo durung main, gol luwih cepet. Dheweke luwih sibuk nglawan roh imajinasi tinimbang berjuang kanggo bali menyang wangun lan njupuk Panggonan. Lan perang nglawan roh-roh ngandika wis biaya dheweke dhuwit.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Pemain Paling Apik Afrika

Penyerang berbakat kasebut dijuluki pemain utama Afrika kanggo 2008 ing upacara penghargaan sing diselenggarakan dening Konfederasi Sepak Bola Afrika (CAF). Adebayor ngalahake nominees Mohamed Aboutrika saka Mesir lan Michael Essien saka Ghana ing pamungutan sing nyathet pemulung tim nasional CAF 54.

Adebayor nampi penghargaan Afrika Top Player kanggo 2008
Adebayor nampi penghargaan Afrika Top Player kanggo 2008

Dheweke diiringi ibune ing upacara penghargaan, ing pundi piyambakipun pikantuk piala kristal lan hadiah $ 20,000. Dheweke dadi pemain Togo pertama sing bisa diakoni minangka pemain paling apik ing Afrika.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Kang jenis Mobil

Dheweke tau dadi pemain paling sugih ing Afrika. Kanthi kathah dhuwit ing tangane, dheweke nindakake apa sing paling apik. Tuku mobil larang banget sing ditampilake ing ngisor iki.

Adebayor mobil
Adebayor mobil

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Kelalen kanggo mateni telpon

Adebayor kerep banget diremes lan kerep banget. Dhewek tau teka ing jangkoan BBC saka pertandhingan bal-balan antarane Cameroon ing Jepang tanpa eling kanggo nutup utawa nyelehake telpon nalika ana ing udara.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Bus tim Attack

Ing Januari 2010, Adebayor minangka salah sawijining pemain sing entuk nalika bus tim Togo ditembus ing dalan menyang Piala Afrika 2010 ing Angola.

Adebayor digambar ing wayah wengi sawisé nylametake serangan teroris ing Angola ing Piala Afrika 2010. Serangan iki ninggalake pembalap lan salah siji anggota tim bal-balan nasional Togo mati lan enem liyane lara tatu. Untunge Adebayor bisa slamet.

Ing 2013, Adebayor bali menyang tim Togo kanggo Piala Afrika 2013 ing Afrika Kidul, ing ngendi dheweke mbantu supaya lolos kanggo babak final. Saiki dheweke dadi pemain paling apik ing Togo kanthi gol 31.

Emmanuel Adebayor Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -A giver

Adebayor minangka donor kuwat ing negarané ing Afrika. Ing ngisor iki foto saka dheweke bali menyang masyarakat.

TUTUP: Thanks kanggo maca Emmanuel Adebayor Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene