Kisah Kanak-kanak Eddie Nketiah ditambah Fakta Biografi Untold

0
377
Kisah Kanak-kanak Eddie Nketiah ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: SkySports lan SoccerManager
Kisah Kanak-kanak Eddie Nketiah ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: SkySports lan SoccerManager

Miwiti, jeneng nyata yaiku "Edward". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Eddie Nketiah Crita Bocah-bocah, Biografi, Fakta Kulawarga, Paraga, Wiwitan lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit pas dheweke isih bocah nalika dheweke misuwur.

Lah, Urip lan Rise awal Eddie Nketiah
Lah, Urip lan Rise awal Eddie Nketiah. KREDIT: SkySports lan Instagram

Ya, sampeyan lan aku ngerti Eddie kanggo duweke gaya dolanan; kemampuan jangkah, gerakan lan finishing, sing nggawe para penggemar mbandhingake dheweke karo mantan penyerang Arsenal Ian Wright (mentoripun). Nanging, mung sawetara pembuangan sing nganggep versi Biografi Eddie Nketiah sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih dhisik, ayo miwiti, nganggo ToC, banjur Wiki Eddie Nketiah sadurunge STORY FULL.

BIOGRAPHY EDDIE NKETIAH (Wiki Enquiries)jawaban
Jeneng Lengkap:Edward Keddar Nketiah
Nama Pangguna:Eddie
Tanggal lan Papan Lair:30 Mei 1999 lan Lewisham, London, Inggris.
Age:20 taun (kaya ing Februari 2020)
dhuwur:1.75 m utawa 5.74ft
Genre Musik paling apik72 kg
Artis Favorit:Lil Baby, Gunna lan D-Blok Eropa
Tandha Zodiak:Gemini
Negara Asal:Ghana
Agama:Kayane muslim amarga utang karo "Kedar"
Profesi:Pemain Bola Sepak (Maju Tengah)
Bal-balan Idol:Ian Wright lan Thierry Henry
Wong tuwa:Bapak lan Ibu Nketiah
Duwe Sisters:Ya
Duwe sedulur:Ora Ana

Eddie Nketiah Crita Bocah:

Photo Eddie Nketiah
Photo Eddie Nketiah

Miwiti, jenenge lengkap Edward Keddar Nketiah. Eddie lahir tanggal 30 Mei 1999 kanggo wong tuwa Ghanian ing London Borough saka Lewisham, Inggris. Dheweke lair minangka putra tunggal (pungkasan-anak) keluargane lan duwe rong sadulur gedhe.

Eddie ngenteni umur awal ing London tenggara sing dadi pamain bal-balan; Ruben Loftus-pipi lan Wright kulawarga (Ian lan Shaun Wright-Phillips- sétan kecepatan). Sing luwih penting, panggonan ing kulawarga Eddie Nketiah (Lewisham) minangka omah penyanyi lan panulis lagu ing Inggris, Natasha Bedingfield.

Kaya dene akeh pendhudhuk kutha (Lewisham), Little Eddie minangka bocah seneng entuk manfaat amarga ora kudu lelungan wilayah kanggo ndeleng swarga sing apik banget ing swarga London. Gambar ing ngisor iki, kutha kasebut Bukit Telegraph ngurus masalah sing ndeleng.

Terusake Inggris saya gedhe ing Lewisham
Terusake Inggris saya gedhe ing Lewisham nalika isih bocah. Kredit: Instagram

Latar mburi Kulawarga Eddie Nketiah:

Ngadeleng saka rupa dheweke, sampeyan bakal setuju karo manawa kaluwarga kulawarga Eddie Nketiah paling cenderung dilacak menyang Afrika. Kasunyatane, striker Inggris minangka asal lan warisan kulawarga Ghana lan West Afrika. Nyatane, wong tuwane Eddie Nketiah (gambar ngisor) yaiku wong Ghanans.

Ketemu wong tuwane Eddie Nketiah
Ketemu wong tuwane Eddie Nketiah sing duwe kaluwarga asal saka Ghana (Afrika Kulon). Kredit:Saben Star

Eddie Nketiah Biografi- Taun Awal sadurunge Bal-balan:

Eddie sing dadi bocah enom ing kulawargane seneng perawatan khusus saka wong tuwa lan sedulur tuwa. Minangka bayi ing omah, mesthi ana wong sing nulungi dheweke nindakake kerja ing omah. Sing paling penting, ana kebebasan kanggo milih takdir ing umur enom.

Ora adoh saka omah omahe, wong tuwa Eddie Nketiah (apike bapake) nyetujoni dheweke main bal-balan karo kanca ing London Bal-balan wétan Kidul-wétan. Ngandika babagan pengalaman sepisanan karo bal-balan, Eddie nate ujar yen ing ngisor iki nalika dijaluk GafferONLINE babagan sing ngenalake dheweke dadi bal-balan. Ing tembunge;

"Iku Bapakku. Dheweke iki sing miwiti nendhang bal bal-balan babagan aku ing omah lan ing kebon kulawarga. Banjur, aku lulus saka iku lan miwiti main karo kanca-kanca ".

Produser bal-balan enom seneng game sing kompetitif utamane ing antarane bocah-bocah London kidul lan bocah-bocah Lor (Lapisan Gaffer). Kaya Jadon Sancho, Josh Koroma lan Reiss Nelson, Eddie aktif ing game bal-balan kompetitif London kanggo bocah. Ngormati pakaryan kasebut ing lurung-lurung ing Lewisham liwat turnamen pungkasane ngasilake dividen amarga nyebabake Eddie sing cilik dialami dening akademi Chelsea FC.

Kisah Kanak-kanak Eddie Nketiah- Awal Karir Urip:

Ing taun 2008, kabungahan anggota kulawarga Eddie Nketiah ora ngerti wates nalika nyoba dhewe ing uji coba akademi Chelsea lan mlebu pejabat roaster akademi.

Nalika ing akademi Chelsea FC, Eddie main bebarengan karo bintang akademi kaya Gunung Mason lan Callum Hudson-Odoi. (Oh! kowe ora ngerti kuwi ?? !!). Gaya mainane dibandhingake karo gaya dolanan Jermain Defoe, amarga gerakan lan kemampuan sharpshooting saka kabeh sudhut. Nalika kabeh katon apik, sethithik Eddie ngerti yen ana sawetara Ibu-ibu DARK wis arep lunga.

Eddie Nketiah Biografi- Jalan angel kanggo Fame Crita:

Penolakan Akademi Chelsea:

Sajrone dina didier Drogba, dheweke dadi laporan babagan harapan gedhe sing diwenehake para nom-noman ing Chelsea. Uga sampeyan wis krungu, akeh wong salah siji sing dibuwang utang sawise wedi ora bakal nggawe tim sing kompetitif. Kanggo kasus Eddie Nketiah, masalah utama yaiku kritik terus saka ngarsane fisik minangka striker.

Susah, produsen bal-balan enom kaya sebilangan akademi dheweke tiwas amarga ditolak saka akademi. Eddie malah ora utangan kanggo utangan Nanging ditolak lan dibebasake dening Chelsea ing taun 2015.

Wong tuwane, anggota kulawarga lan kanca cedhak Eddie Nketiah nglipur dheweke. Nyatane, aAnak sing wis nolak akademi bakal ngerti mung rasa lara jero emosi lan ngrusak psikologis sing bisa dialami. Nyeri nolak minangka bagean penting ing biografi Eddie Nketiah, sing ora bakal nate lali.

Eddie Nketiah Biografi- Munggah Crita Fame:

Ngerteni kekarepane bocah lanang kanggo muter bal-balan kanggo urip, mula kulawargane Eddie Nketiah kalebu bapakne nindakake kabeh supaya bisa bali menyang klub liyane. Minangka luck bakal duwe, Arsenal FC milih bocah enom kasebut lan menehi beasiswa bal-balan mung 2 minggu sawise Chelsea nolak.

Wiwit gabung karo Arsenal, Eddie ora nate katon maneh nalika dheweke wiwit menehi kesan pelatih. Dheweke nuduhake kabisat sing hebat lan sikap sing ditemtokake, yaiku sing nggawa karakter gedhe lan kepinginan kanggo nyetak skor. Babagan mundhak, sepisanan, para nom-noman mbiyantu tim kasebut menang penghargaan bal-balan profesional pertama - Piala Liga Premier 2.

Eddie banjur langsung mumbul karo Arsenal sawise ditolak dening akademi Chelsea
Eddie langsung mumbul karo Arsenal sawise ditolak dening akademi Chelsea FC. Kredit: Instagram

Sawise lulusan akademi Arsenal, Eddie wiwit nggayuh meteorik karo klub kasebut. Sorotan utama ing karier Eddie Nketiah teka ing taun 2018, ing taun dheweke mbantu para kanca ing Inggris U21 menang sing misuwur Turnamen Toulon.

Ing tahap iki, Eddie ngrasakake 3 prekara ing pikiran. Pisanan yaiku "Misi Pemuda wis rampung". Sing nomer loro yaiku "Reputasi Bola Sepak wis dipasang", Lan katelu ana perasaan sing"Takdir wis dikirim". Apike antarane sing ngangkat piala kalebu; Hamza Choudhury, Kyle Walker-Peters, Fikayo Tomori, Tammy Abraham lan Tom Davies.

Menang Turnamen Toulon 2018 tegese kabeh kanggo Eddie
Menang Turnamen Toulon 2018 tegese kabeh kanggo Eddie. Kredit: Twitter

Ing wektu nulis biografi Eddie Nketiah, dheweke saiki dianggep dadi pusat modhèrn modern sing saiki wis ngrampungake nasib bal-balan senior. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Sapa Eddie Nketiah Pacar? ... Apa dheweke duwe Istri utawa Bocah?

Kanthi sukses sing wis digawe nalika isih enom, mula umume para peminat Inggris lan Arsenal kudu wiwit mikir babagan sapa pacare Eddie Nketiah. Apa maneh, apa sing maju,duwe bojo? utawa bocah?). Ya!, Ora ana sing nolak kasunyatan sing kelingan handset Eddie (rai bayine + lambene jambon) ora bakal nggawe dheweke dadi A-Lister kanggo calon pacar lan bahan istri Inggris / Afrika.

Sapa pacar Eddie Nketiah
Akeh penggemar takon ... Sapa pacar Eddie Nketiah? Kredit: Instagram

Sawise pirang-pirang jam riset intensif ing web, kita wis ngerti yen penyerang durung nggawe pejabat hubungan (publik) nalika nulis. Saiki, akun media sosial Eddie Nketiah (Instagram, Facebook, Twitter) ora nuduhake keterlibatan karo sapa wae. Nanging, bisa uga dheweke wis menengan karo wong liya ...Sapa ngerti?…

Eddie Nketiah Gaya Urip (Mobil Besar):

Ngerteni babagan Eddie Nketiah Gaya urip bakal mbantu njaluk gambaran lengkap babagan taraf urip. Yen ngono sampeyan ora ngerti (mungkin amarga sampeyan mung ndharat saka Mars), Eddie yaiku wong sing ngerti carane ngetrapake dhuwit gaji £ 16,426 saben minggu kanthi apik. Priksa Ride keren kang !!

Iki Mobil Eddie Nketiah
Iki Mobil Eddie Nketiah

Ing babagan gaya urip Eddie Nketiah, bocah lanang ing Inggris ora duwe masalah supaya jagad iki ndeleng bagean sing surem. Miturut GafferOnline, Eddie nate ngaku yen dheweke flashy nanging ora nuduhake akeh banget. Ing tembunge;

"Aku seneng ngomong yen aku ora dikepengini, nanging ora flashy banget. Aku kaya kanggo njaga barang sing tenang lan nyenengake.

Aku menyang sandhangan kanthi gedhe, tansah nggoleki menyang merek anyar, sampeyan seneng njaga barang-barang sing apik lan ora dikepengini. "

Eddie Nketiah Urip pribadi:

Sapa Eddie Nketiah?… Apa sing Menehi dheweke Menehi?…. Miwiti, dheweke ana sing rumangsa seneng karo gaya dheweke dhewe lan banjur duwe karep katon normal (kayadene pemuda London sing rata-rata). Eddie minangka wong sing terus-terusan nggoleki pertumbuhan pribadi, lan ora langsung.

Uga babagan urip pribadi Eddie Nketiah, dheweke pancen sopan karo saben wong sing ditemoni ing sadina-dina, banget takon babagan pertumbuhan lan kekarepan kanggo sinau sethithik babagan jagad sekitar.

Fakta Urip Pribadi Eddie Nketiah
Urip Urip Eddie Nketiah Dheweke seneng sinau babagan jagad sekitar lan uga seneng-seneng karo mentore. Kredit: IG

Kanggo Eddie, dolanan dolanan komputer lan dimedi dening idham iku kabeh dadi pratandha yen seneng urip. Ora adoh saka bal-balan, dheweke nggunakake wektu kualitas karo Katrangan Arsenal sing misuwur Ian Wright. Asides legenda, Eddie uga sinau saka Thierry Henry, sing liyane Idol. Ing tembunge;

"Nalika saya tuwuh, Ian Wright minangka wong sing daktingup, lan aku mesthi dadi penggemar Arsenal sing gedhe sanajan sampeyan ana ing Chelsea."

Eddie Nketiah Kulawarga:

Miturut Eddie lair ing Inggris nanging duwe asal lan warisan kulawarga Ghana, perang supaya kesetiaan kasebut pancen apik banget. Ing bagean iki, kita bakal menehi cahya luwih akeh kanggo anggota kulawarga Eddie Nketiah sing diwiwiti karo wong tuwane.

Liyane babagan Rama Eddie Nketiah:

Bapak super minangka titik pertama kontak nalika kedadeyan salah sawijining anak lair sing paling misuwur. Sajrone pirang-pirang taun, bapak Eddie Nketiah wis menehi nilai kanggo dheweke, sing nyebabake pengaruh positif marang urip. Eddie nate ujar miturut GafferOnline, sing tumindak sabar lan kawruh babagan ngatur kemunduran kabeh asale saka bapak sing wis ngalami.

Liyane babagan Babagan Eddie Nketiah:

Ibu-ibu gedhe wis ngasilake putra sing apik lan ibune Eddie Nketiah ora pangecualian. Dadi putra lan pungkasan anak saka kulawarga Nketiah, Eddie nate ujar manawa njaluk perawatan khusus saka ibune. Iki minangka rega dheweke dadi kertu pungkasan lan bayi ing omah. Ibune Eddie Nketiah tanggung jawab kanggo moral putrane, mula dheweke wis mangaruhi pandhangane babagan urip.

Liyane babagan Sisters Sisters Eddie Nketiah:

miturut GafferOnline, Eddie nate ujar manawa duwe kulawarga karo sadulur-sadulure sing apik banget ndadekake kulawargane dadi "Knit nyenyet". Ya! minangka anak sing lair pungkasan, adhine dadi panguwasa lan mesthi, Eddie seneng lan ngaku dheweke isih dikendhaleni (Laporan GafferOnline). Nanging, para sadulur Eddie Nketiah mesthi ndhukung dheweke, lan pemain bal-balan ora mandheg ngejak stres babagan utang kasebut.

Eddie Nketiah Kasunyatan:

Fact #1: Kaloré Gaji:

Wiwit temahane, akeh pembuangan sing takon; pira regane Eddie Nketiah?…. Ing taun 2017, kontrak ing ngarep ndeleng dheweke lagi mbayar upah £800.000 saben taun. Sing luwih kaget ing ngisor iki yaiku putus gaji gaji wong Eddie saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik.

TENURE SALAR EDDIE NKETIAHSALARY BREAKDOWN IN POUND STERLING (£)SALARY BREAKDOWN IN EURO
Apa sing dheweke entuk saben Taun£ 808,155€ 900,000
Apa sing dheweke entuk saben Sasi£ 67,346€ 75,000
Apa sing dheweke entuk saben Minggu£ 16,426€ 18,293
Apa sing dheweke entuk saben dina£ 2,208€ 2,459
Apa dheweke entuk saben Jam£ 92€ 102
Apa sing dheweke entuk saben Menit£ 1.53€ 1.71
Apa sing dheweke entuk per detik£ 0.03€ 0.03

Iki meh entuk akeh Eddie Nketiah wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Inggris kudu kerja paling ora 2.2 taun kanggo entuk £ 67,346, yaiku jumlah sing diasilake Eddie Nketiah ing 1 wulan.

Fact #2: Babagan "CALL ME" Perayaan Gol:

Asal saka Pahargane Goal CALON CALL ME Eddie Nketiah
Asal saka Pahargane Goal CALON CALL ME Eddie Nketiah. Kredit Gambar: GafferMagazine lan FourFourTwo

Nalika diwawancarai ing GafferOnline, Eddie dijaluk babagan perayaan tujuan merek dagang kasebut dijenengi 'nelpon'. Ing tembunge;

"Perayaan panggilanku diwiwiti sajrone musim sadurunge karo Arsenal sing saya telat.

nyedhak menit pungkasan, kita lagi nggambar Bayern Munich. Ujug-ujug, aku langsung bisa nyetak bola kanthi ora langsung ndemek bal.

Sasampunipun pertandingan kasebut, media Arsenal nyerat: 'Yen sampeyan butuh gol? Luwih nelpon Eddie !!.'Gaya perayaan mung macet saka ing kana. "

Fact #3: Agama Eddie Nketiah:

Ngadili jeneng tengahnya "Kedar", ana kemungkinan wong tuwa Eddie Nketiah bisa uga muslim. Ngerti pora?… Kedar tegese "Kuat"Ing basa Arab, lan iku jeneng Arab Arab sing diwenehake marang putra nomer loro saka Ismael. Aja lali yen Kedar iku putu saka Abraham lan Hagar. Mula, bisa uga kaluwargane Eddie Nketiah kalebu penganut agama Islam kanthi agama. Dheweke ora Kristen kaya sing bisa dipikirake dening para penggemar.

Fact #4: Tato Eddie Nketiah:

Pungkasane babagan Eddie Nketiah Fact yaiku pirembagan babagan dheweke lan Tattoos. Kasunyatane yaiku, Eddie ora percaya "Budaya Tattoo", Tema sing misuwur banget ing jagad olahraga saiki. Penyerang 5.74ft nalika nulis ora krasa kudu duwe inks anggota kulawargane, pacare lan bocah-bocah sing bakal dadi seni awak.

Eddie ora duwe wektu kanggo Tato
Eddie ora duwe wektu kanggo Tato. Ditilik saka foto iki, dheweke Ink gratis nalika nulis. Kredit: IG

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Kisah Babakan Kanak-kanak Eddie Nketiah Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene