Factor Anak Dusan Tadic Plus Untold Biografi Fakta

0
3406
Factor Anak Dusan Tadic Plus Untold Biografi Fakta

LB ngetokake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng julukan "Denigrator". Kisah Kisah Kanak-kanak Kita Dusan Tadic ditambah Bukti Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, munggah crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti babagan taktik taktis minangka gelandang nyerang. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Dusan Tadic sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Dusan Tadic Baby Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Dusan Tadic lair dina dina 20th November 1988 marang ibune, Marija Tadić lan bapake, Petar Tadić ing Bačka Topola, Serbia. Ing ngisor iki foto wong tuwane sing apik banget.

Dusan Tadic Parents

Wong tuwa Dusan Tadic; Petar lan garwane kang ditresnani Marija mulai urip minangka petani lan nyaman ngolah kluwarga kelas menengah. Senadyan lair ing Serbia, kulawarga Dusan duwe leluhur sing asalé saka Hongaria. Dina iki, wong-wong Hungaria nglompokake setengah saka populasi Bačka Topola ing Serbia.

Dustan tau ngetokake karir saka tetanèn, kehutanan, nelayan utawa pertambangan. Dheweke ndeleng bal-balan minangka rute escapune. Dusan diwiwiti kanthi main bal-balan lokal karo sedulure lan kanca-kanca. Minangka bocah lanang, dheweke dadi idolisasi Thierry Henry lan dheweke duweni posisi kanggo Arsenal. Wonten ing wekdal semanten, wekdal punika dipunginakaken minangka dividen nalika piyambakipun wonten ing antawisipun sasampunipun kasil kanthi tim bal-balan lokal, TSC Bačka Topola.

Dusan Tadic Baby Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Dušan Tadić tansaya tansaya narik kawigatene ing jajaran pemuda klub kuthu AIK Bačka Topola. Dheweke duwe pengalaman cilik ing klub lan tetep dadi pemain paling apik ing kabeh umur.Dusan Tadic Early Life Story

Iku pengin kanggo saben pemain bal-balan enom ngimpi muter ing klub luwih gedhe lan Dusan cilik ora ana sing kajaba. Tekadipun mimpin kanggo koalisi tim liyane, Vojvodina ing taun 2006. Vojvodina kuwi sawijining klub bal-balan sing dumunung ing Novi Sad, kutha paling gedhé nomer loro ing Serbia lan pusat administratif ing kutha asal Bačka.

Dusan Tadic- Taun Awal Karir

"Novi Sad minangka kutha sing apik banget lan klub apik banget. Akut minangka salah sawijining akademi pemuda paling apik ing Serbia. "" Dusan sapisan ngandika ...

Dusan Tadic Baby Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Dusan ora gelem mundhut langkah karir ing pangembangan Vojvodina sing weruh dheweke entuk kontrak profesional karo klub.

Young Dusan Tadic

Nalika dolanan kanggo Vojvodina, piyambakipun pikantuk pangenalan nasional lan Eropa, utaminipun nalika main kangge tim top-flight kadosta Atlético Madrid. Pemaparan Éropah kuwi nuduhaké dampak marang tim. Saliyane, Dusan weruh dheweké ngetokke tim kasebut dadi loro final Piala Serbia ing musim 2006-07 lan 2009-10. Iki bisa dadi pramuka saka Eropa ing daftar nonton.

Cara Pramuka Pramuka nate ketemu Adnan Januzaj

Ing umur 20, Dustan wis dadi gol pisanan ing 2009-10 UEFA Europa League. Ing pungkasan mangsa iku, dheweke ketemu FC Groningen ing Walanda.

Dusan Tadic-Days ing FC Groningen ing Walanda

Dusan Tadic Baby Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Dusan ora mung miwiti gol gol sawise dhèwèké mlebu ing Walanda. Dheweke pancen minangka raja mbantu.

Dusan Tadic Ningkatake Fame

Ngerti pora?… Dusan tau nampi penghargaan Eropa kangge paling dhuwur nomer telu ing Eropah ing mangsa 2010-11. Dheweke ana ing mburi Lionel Messi (Bantuan 25) lan Mesut Özil (Bantuan 26).

Pengakuan iki entuk tim sing kasengsem lan transfer menyang Twente teka ing 2012. Nalika ing klub, Dusan kepengin main ing liga utama. Ningali path sing dijupuk Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain ing pindah menyang Arsenal ingkang dipun tresnani, motivasi pilihanipun kanggé FC Southampton. Tadić dadi penandatangan pisanan ing sangisoré Ronald Koeman ing 8 Juli 2014.

Ironisnya, gol pertamane kanggo Southampton dadi gol kemenangan nglawan Arsenal ing 2014. Iki mujudake kesenengane kanggo nliti kontrak taun 4 karo para Santo sing penggemar wis seneng karo dheweke amarga nyanyian Dusan Tadic. Nonton video chant ing ngisor iki;

Nasional Ningkatake Kinerja:

Rong taun sabanjure, Dusan dadi pemain bal-balan sing paling penting ing negarane lan iki dadi penghargaan nasional (Pemain bal-balan paling apik ing 2016).

Dusan Tadic- Pemain bal-balan paling apik ing 2016

"Dina penting kanggo kula. Wektu kanggo ngelingi ", Dusan sapisan ngandika nalika dheweke nampa pamuter bal-balan Serbia saka penghargaan taun kasebut.

Nyimpen Wong-Wong Mursid saka Degradasi:

Aside penghargaan nasional, Dusan uga dadi pemecah rekor kanggo wong-wong mursid nalika dheweke tau menang rekor Liga Premier paling dibantu (4) ing pertandingan siji.

Saklajengipun ing taun pungkasan kontrakipun, Dusan nyadari piyambakipun lan kanca-kancanipun ingkang berjuang kanggé njaga klub ing liga utama. Iki wayahe dheweke ngajar mung nganggo celonone yen liga premier dijaga. Pungkasan, kedadeyan kasebut. Dusan Tadic mungkasi janjine sawise menangake perang degradasi.

Dusan Tadic njanjeni janji sawise menang perang degradasi

Ing wulan Juni 2018, Dusan pindhah karo Ajax ing ngendi dheweke terus bersinar. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Dusan Tadic Baby Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Dusan Tadic minangka salah sawijining pemain bal-balan sing romantik nyingkirake pengawetan mata umum amarga urip dheweké mung drama-drama. Dusan ing taun 2013 nikah karo garwane kang ditresnani, Dragana Vukanac.

Istri Dusan Tadic- Dragana Vukanac

Minangka 2018, pasangan kasebut wis diberkahi karo telung anak yaiku; Vasily, Veljko, lan Tara. 5 taun wiwit 2018 lan isih ngetang, pernikahan Dusan lan Dragana wis stabil banget lan ora ana alesan perceraian utawa pamisahan.

Urip Hubungan Dusan Tadic

Rahasia perkawinan kasebut banget disebabake dening Dragana Vukanac sing akeh diterangake minangka wanita. Katrangan babagan istri Dragana Vukanac-Dusan Tadic

Dragana Vukanac wis rampung kabeh kekuwatane kanggo ngajak bojone Dusan. Dheweke ora seneng karo pemain bal-balan liyane, nanging dheweke duwe gaya nyedhaki dheweke nggawe dheweke seneng.

Dusan ngerti yen sethithik salah sawijine anak-anake bakal melu ing jejere jejere.

Dusan Tadic ngandhani babagan aspirasi anaké dadi kaya dheweke

Dusan Tadic Baby Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Dusan Tadic mesthi mbantu sampeyan bisa njupuk gambar lengkap saka dheweke. Miwiti, dheweke katon gampil lan khas Alvaro Morata Deleng Spanyol.

Dusan Tadic

Tadic banget santai kanthi cara sing meh ngrusak. Dheweke nduweni sikap tenang sing ngandhakake yen ora ana cukup gedhe kanggo nambani utawa ngrusak swasana ati.

Wiwit saka bal-balan, Dusan asring nemokake piyambak ing lapangan basket kanthi kanca sing cedhak. Kaya sepakbola, dheweke uga nderek Liga Bola Basket Serbia.

Dusan Tadic Pribadi

Ngomong babagan NBA, Dusan minangka penggemar Lakers lan pemain basket favoritnya Lebron James.

Dusan Tadic Baby Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Karir Untold

The Blood Story:

"Iku angel kanggo nonton anak sampeyan lying ing blumbang getih."Ibu Maria kang minggat lan njerit ing omah, "Aku ora nyenengake dheweke, akhire, dheweke kudu ngombe Bensedin kanggo ngredhak-bengakake dheweke" Petar marang Tadic marang koran Serbia olahragaBlik. Pernyataan kasebut kedadeyan sawise putrane diwenehi tantangan saka Wales kiwa-bali Taylor.

Serbia's Dusan Tadic njaga cedera rai

Minangka katon saka video ing ngisor iki, ana wayahe nggegirisi sing nggawa wedi marang kabeh anggota Dustan Tadic Family kalebu wong tuwané sing ana ing omahé ing Backa Topola nonton pertandhingan kasebut.

"Nanging"ukara pakunjaran"Taylor ora njaluk kartu kuning, lan Joe Ledley lan Garrett Bale malah mesem"Ujare bapak Dusan.

Sakwise kedadeyan kasebut, bapak Dusan, Petar lan sawetara sanak kerjane pengin njagong ing pesawat terbang pertama menyang Cardiff kanggo pertandhingan karo otoritas bal-balan Welsh lan bisa ngalahake Taylor.

Ing kasunyatan, minangka Tadic wis diobati, kekuwatane ora nyebabake nyeri utawa getih ngeculake irunge, nanging marang bojone lan bocah-bocah sing terus-terusan ningali dheweke nangis nalika dheweke nonton.Dusan Tadic Emotional Injury

Kabeh tekanan lan syaraf saka kulawarga Dusan Tadic dadi tenang nalika bapake nimbali telpon rong menit sawise pertandhingan kanggo ngakses kahanan.

Daddy Dusan Tadic- Aku takon, "Carane sampeyan irung? lan marang dheweke babagan rencana aku kanggo pertandhingan"Lan anakku kandha: "Ayo menyang bapak, aja teka ing Wales. Tatu saya bakal mari ".

Mantan pelatih Serbia Muslin mengko ngendika menehake bapake ngandhakake dheweke wis njaluk Dusan supaya bisa ngalahake pitch, nanging dheweke ora gelem, nandhesake yen putra prajurit kudu nglanjutake game kasebut.

"Dheweke ngomong yen aku duwe anak lanang sing jaran asli ing lapangan." ngandika Petar.

Pronouncing his Name:

Sampeyan wis ngerti? ... Wong-wong ing basa Inggris wis ngucapake jeneng asline kasebut kanthi ora sengaja liwat panjaluke karo wong-wong mursid. Tadic piyambak ora gelo dening kuwi. Nanging, dheweke kerep ngguyu lan ngomong yen "Dushan"Iku cara sing bener kanggo ngarani jenenge.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Childhood Dusan Tadic lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene