Fakta Keras Douglas Costa Anak Untold

0
5335
Fakta Keras Douglas Costa Anak Untold

LB ngetokake Kisah Sepakbola Sepakbola Genius paling dikenal kanthi jeneng celukan; "Flash ing". Crita Uskup Douglas Costa Kita lan Sejatine Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta Pitch sing rada dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kacepetan kilat lan dribbling. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Bio Douglas Costa kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Douglas Costa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Douglas Costa de Souza lair ing dina 14th September 1990 marang ibuné, Marlene Costa de Souza lan bapaké, Antônio Valmor de Souza ing kotamadya Sapucaia do Sul, Rio Grande do Sul, Brasil.

Douglas lair ing Lembah Sinos kanggo kulawarga Brasil sing kerja keras. Bapane uga tau main ing bal-balan nanging ora tau ngetrap kanggo muter kanthi profesional sadurunge mbalik menyang mekanik. Saka mekanik biasa, Antonio banjur kerja minangka mekanik industri nalika dheweke pindhah menyang Esteio, sawijining kotamadya dumunung ing negara Brasil Rio Grande do Sul.

Saderengipun lairipun Douglas Costa, kulawarganipun ngimpi gadhah putra pamula. Sasampunipun lair, piyambakipun dipunparingi asma 'Douglas' sawise Maicon Douglas Sisenando sing kulawarga idolized kanggo putrane. Bapake yakin bapake bisa "Ngadeg metu" ing bal-balan lokal lan impené pungkasané. Minangka Costa sapisan sijine;

Wawancara Douglas Costa ing Kisah Anak Usianya

"Ibuku nyaritakake yen aku nyoba main bal-balan nang dheweke nalika dheweke ngandhut. Dadi, nalika wong tuwa aku sinau duwe anak lanang, dheweke ora pracaya aku dadi pemain bal-balan. Aku ngelingi aku tansah nendhang bal. A werni minangka dolanan favoritku. Aku ora bisa nglakoni apa-apa. Aku malah ora ngerti carane nari Samba. "

Douglas Costa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rising to Fame

Ing umur 9 nalika keluargane pindah ing Esteio, Douglas mulai main bal-balan ing lapangan futsal sing papane bapakne. Ana bocah-bocah liyane sing wong tuwane uga kerja ing perusahaan.

Douglas Costa Childhood Story- The Untold Biography Facts

Ing acara liyane, bakat marang pamain sing luwih akeh, Douglas Costa gabung karo Novo Hamburgo, lan dheweke kepengin weruh saka pramuka saka klub liga lokal, Grêmio sing adhedhasar ibukota negara, Porto Alegre. Grêmio mlebu ing umuré 11.

Ing sawetara poin nalika dolanan kanggo klub, perkara ora gampang kanggo "Flash ing". Senajan kemampuan teknisnya, fisik sing langsing ngetokake Grêmio nyebabake masalah antarane dheweke lan klub ing 2002. Sayange, Grêmio mutusake kanggo menehi wektu Costa kanggo etangan kanggo berkembang ing ngendi wae. Panjenenganipun dipunkirim kanthi utang dhateng tangganipun Casa-Lar Santa Catarina. Tumindak iki dening klub dheweke entuk dheweke lan wong tuwane ngganggu.

Grêmio banjur nyenengake keputusan kasebut nalika ketemu karo tim Douglas Costa, Casa-Lar ing turnamen. Miturut asisten pelatih Grêmio nalika kuwi, Costa ngeyel anak lanang ing klub induk kasebut;

"Nalika aku nyekel kowe, aku bakal nyirep lan ngilangi sampeyan ing kompetisi!"

Ing wanci dalu, pelatih Grêmio malah remen,

"Kita luwih ati-ati amarga Douglas kepengin main!"

Dheweke bener: esuke esuke Costa ngetung loro gol kanggo Casa-Lar, ngilangi Grêmio saka kompetisi. Sawise nulis, dheweke langsung mlayu menyang pelatih Grêmio lan nguwuh,

"Aku pitutur marang kowe, sampeyan kudu ngidini kula tetep!"

Pelatih ora lali, nanging wektu Costa kanthi Casa-Lar cepet-cepet rampung, amarga Grêmio ngentasake dheweke bali lan dheweke mulai nggawe turnamen.

Karo Douglas Costa wungu kanggo Fame

Sasampunipun obsesi seumur hidup kanthi latihan fisik, Costa éntuk otot massa, pungkasanipun ngasoraken 8 kg (= 17.6 lb) ing wekdal taksih dumugi Grêmio puas kaliyan mbangunipun.

Douglas Costa Ningkatake Fame- The Story Untold

Ing 2008, dheweke gabung karo tim awal Grêmio, nyétak ing ngendi dheweke dadi pemain paling apik. Peserta internasional langsung teka nelpon, ing antarané Sir Alex Ferguson piyambakipun.

Legenda Manchester United ngupaya ndarbeni Costa ing 2009. Sakdurunge, Sir Alex nganggep Costa minangka bintang muda sing paling padhang ing Amerika Kidul nalika kuwi, nanging ManU ora bisa ngrampungake urusane karo Grêmio. Padha nyedhiyakake £ 7 karo tambahan gawean kinerja, nanging Grêmio, ing masalah finansial serius nalika iku, nuntut mbayar £ 21.

Nanging, ing Januari 2010, Grêmio ngrambah kasepakatan karo Shakhtar Donetsk, ing ngendi dheweke terus bersinar. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Douglas Costa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ibu negara Brasil sing ayu, Luisa Ramos yaiku kekasih bayi saka Douglas Costa.

Luisa Ramos wis karo Douglas Costa nalika jamane ing Brasil. Dheweke wis dadi nalika dheweke munggah lan mudhun ing klub pemuda. Luisa malah ngetutake saka Brazil menyang Ukraina. Duwe tanggal suwene, kekasih loro mutusake nikah ing Juni 2014.

Photo saka Douglas Costa lan Luisa Ramos

Loro-loroné tetep ora ngerti babagan urip pribadine wiwit nikah. Douglas Costa ngirim akeh foto ing akun Instagram tanpa ngirim foto saka garwane. Penyayang loro iki kerep milih urip karo rumus terkenal "Urip kanthi seneng, urip didhelikake". Media wektu paling apik sing luwih apik ing saperangan ana ing Oktoberfest (A 16- nganti 18-dina Volksfest paling gedhé ing donya dianakaké saben taun ing Munich, Bavaria, Jerman) digambarke ing ngisor iki.

Douglas Costa lan garwane nate ngunjungi Oktoberfest

Nalika akeh nganggep perkawinan mereka sehat, sebaliknya ana. Nanging, pernikahané kurang luwih setahun. Costa lan Lusia Ramos wis cerai.

Saenipun, piyambakipun tumut ing Bayern Oktoberfest minangka salah satunggaling bujangan. Nanging, piyambakipun boten namung piyambak. Costa nggawa adhine kang kinasih Amanda kanggo Oktoberfest.

Douglas Costa lan Sister- Amamda

Costa wis ngomong babagan cerai; "Sing urip. Kadhangkala wae perkara sing kedadeyan apa sampeyan pengin utawa ora "

Douglas Costa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Douglas Costa dikhususake kanggo kulawargane. Dheweke cedhak karo ibune, Marlene Costa. Saliyane bapakne, sesambetane banget rumit lan bakal menehi sampeyan apa sebabe.

Rama Costa lan tetep dadi sumber motivasi penting kanggo putrane. Antônio Valmor de Souza ora mung mènèhi karir kanggo Costa ing kariré. Iku passion gedhe bapake, sing sayangé ora bisa dadi profesional sing ndamel lan spurred dheweke ing.

Costa wis tau ngumumake sisih peteng marang hubungane karo bapakne ing tembung kasebut ing ngisor iki;

"Panjenenganipun tansah ngandika yen aku pengin mainIstri Douglas Costa - Ngandika bab Dad bal-balan, aku ora bisa ngombe, aku ora bisa ngrokok. . . Dheweke menehi saran yen dheweke ora ngetutake, amarga dheweke ngombe alkohol, dheweke garang. Dheweke biasa ngomong, 'Yen sampeyan pengin main bal-balan, sampeyan ora bisa nglakoni apa-apa.'

Ing kasunyatan, bapak Costa wis ngombe masalah serius ing saindhenging jaman, dheweke nyoba nggawe jeneng kanggo dheweke ing klub pemuda, Grêmio.

"Alesan utama kok aku ora ngombe utawa ngombe alkohol yaiku aku weruh yen alkohol lan obatan numpes akeh perkara. Aku ngalami sing ing kulawarga dhewe ".

Nguripake: Begjanipun, bapakne mandheg taun kepungkur sawisé nemu tingkat karusakan, kabiasaan ala sing ditindakake marang kulawargane. Dheweke wis ora tau nyelehake pirang-pirang taun. Owah-owahan antônio Valmor de Souza ing pakaryan iku ajaib. Dheweke ora perlu utawa nggunakake terapi wae. Dheweke mung ndeleng awake dhewe nindakake perkara sing salah lan mutusake kanggo ngganti kanthi permanen. Ing ngisor iki foto loro bapak lan putra sing dolanan snuker. Douglas diwulang babagan snooker dening bapake.
Douglas Costa lan Rama- Antônio Valmor de Souza
Sandhangan: Douglas Costa duweni sadulur lanang lan loro adhi wadon, Vitória lan Amanda Costa. Dheweke banget cedhak karo adhine Amanda, sing saiki manggon karo dheweke kaya nalika nulis.
Douglas Costa closeness karo adhine- Amanda"Kita ngrampungake," Costa ngandika ing dokumen Facebook anyar. Douglas lan Amanda Costa kerep katon ing akun Instagram saben liyane. Padha banget cedhak.

Douglas Costa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pribadi Pribadi

  • Douglas Costa seneng ndelikake rincian cilik ing karir lan pribadine. Pendekatan methodical kanggo urip njamin ora ana sing ora ditinggalake.
  • Kadhangkala, dheweke kerep misuwur, ora amarga dheweke ora nduweni kemampuan kanggo ngandhakake, nanging amarga dheweke luwih ngandelake karakter inovatif konservatif sing nggawe dheweke kerja keras lan praktis.

Douglas Costa Personal Facts

  • Ing sawetara titik, para fans wiwit mikir dheweke Samuel Ettokakang adhine amarga padha cedhak. Nanging, comparison - karo Eto utawa pemain liyane - ditolak dening Douglas Costa.
  • Douglas, seneng karo kulawargane, muter video game lan ngunjungi mall. Iki minangka hobie.
  • Aside saka kakangnane, Amanda, wong paling penting ing urip Douglas Costa iku mesthine pelatih pribadhi lan kanca apik Lucas Kruel digambarake ing ngisor iki.

Douglas Costa lan Lucas Kruel

Sampeyan bisa ngomong wong liwat sepur babagan jeneng trainer is Kruel. Aku pancen ngandel banget. Says Costa. Kruel, pemain Brasil lan pemain futsal wis kerja ing Costa kanggo sepuluh taun.

TUTUP: Thanks for reading our Douglas Costa Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene