Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts

1
898
Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts. Kredit kanggo TransferMarket lan Instagram
Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts. Kredit kanggo TransferMarket lan Instagram

LB menehi Crita Full saka pemain sepakbola sing nganggo julukan "Mardonny". Kita Donny van de Beek Story Story lan Untold Biography Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuan pass lan kemampuan retensi bal. Nanging mung sawetara nganggep Biografi Donny van de Beek sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, Donny van de Beek lair ing dina 18th April 1997 ing Nijkerkerveen ing Walanda. Piyambakipun minangka anak kaping kalih saking kalih putra ingkang lahir kaliyan ibunipun, Gerdina van de Beek lan bapakipun, Andre van de Beek.

Kaluwarga etnik putih Walanda asalé saka latar mburi kelas menengah lan diangkat déning loro wong tuwa ing Nijkerkerveen ing Walanda, ing ngendi dheweke tuwuh bareng adhine, Rody van de Beek.

Donny Van De Beek Tuwane
Donny van de Beek diangkat dening wong tuwané Gerdina lan Andre. Kredit: Nijkerk.

Tuwuh ing omah pertanian ing Nijkerkerveen, Donny enom pisanan ora ngurus babagan bal-balan sajrone urip awal. Bocah cilik banjur seneng climbing wit lan mbuwang wektu karo kewan.

Kajaba iku, Donny ngembangake kapentingan kanggo nari manuk saka aviary keluarganya, sawijining pangembangan kang tau weruh dheweke kanthi wani minggat menyang atap rumah sakit liwat pole lan bolong.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Education and Career Buildup

Donny umur kurang saka limang taun nalika dheweke sinau ing sawijining sekolah ing Nijkerkerveen. Nalika sekolah, bocah cilik kasebut diterangake minangka bocah cilik sing tenang lan ora isin kaya kanca-kancane.

Nalika Donny umur papat, bapakné Andre nuli nonton game bal-balan ing stadion Ajax. Donny langsung ngembangake minat lan olahraga kasebut lan banjur dilanjutake ing klub lokal Veensche Boys.

Donny Van De Beek - Latar Belakang Pendidikan
Donny Van De Beek isih enom banget nalika bapakné nate narik kawigaten. Kredit: Instagram.

Ngeling-eling dina pisanan Donny ing latihan karo Veensche Boys, bapakne Andre sing ngungkapake: "Donny fared apik banget sak latihan lan digawe muter olahraga prioritas utamane saka dina".

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Wiwitan Karir Mangsa lan Rencana Wiwitan

Ana ing Veensche Boys, Donny sing enom lan ambisius ngginakaken sawetara taun ngasah kemampuane ing bal-balan uga sinau babagan nggawe pas sing apik banget sing minangka karakteristik gaya dolanane saiki.

Ora suwe sadurunge pertunjukan sing wis ditemtokake, klawan perhatian klub-klub ndhuwur kalebu Ajax, sing ngakoni akehe taun sabanjure menyang akademi sing diprentahake ing taun 2008.

Donny Van De Beek - Road To Fame Story
Donny van de Beek gabung karo akademi Ajax ing 2008. Kredit: AjaxShowTime.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Rise To Fame Story

Nalika ing sistem pemuda Ajax, Donny mbaka sethithik kanthi pangkat lan ndadekake piyambakipun dados salah satunggaling pemain paling ngajanjani, minangka pangembangan ingkang pikantuk promosi dhateng tim pertama Ajax ing 2014.

Senajan Donny mung gawé penampilan 6 kanggo Ajax ing musim pertamané, dhèwèké terus nambah lan mulai ngatonaké penampilan biasa saka taun 2016. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Donny Van De Beek - Rise To Fame
Donny van de Beek ngrekam penampilan biasa kanggo Ajax wiwit 2016. Kredit: Youtube.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Kehabisan Hubungan

Donny durung nikah nalika nulis. We nggawa sampeyan bukti babagan sejarah gendakan lan urip sesambetan saiki. Kanggo miwiti, Donny ora dikenal kanthi sesambungan wae sadurunge ketemu kanca sing dawa, Marijn van Eijkelenburg.

Donny Van De Beek - Hubungan Urip
Donny van de Beek ing foto sing disenengi karo pacar Marijn. Kredit: Spelersvrouw.

Lovebirds sing asal saka desa sing padha dadi romantis nalika isih enom lan isih tetep wae. Dadi, Donny ora nduweni putra (s) utawa putri (s), pembangunan sing bisa diganti yen dheweke njupuk hubungan karo Marijn menyang tingkat sabanjure.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Keluarga

Donny van de Beek lair dadi anggota kulawarga patang anggota, nggawa kabar sing nyata babagan urip kulawarga.

Babagan donny Donny van de Beek: Andre van de Beek minangka bapak Donny. Senajan Andre ora tau dadi pemain bal-balan, dheweke tau njabat dadi pimpinan Veensche Boys lan diakoni kanggo ngenalake putrané Donny ing bal-balan nalika umuré 4. Bapak sing ndhukung loro kasebut ana hubungan apik karo Donny lan dadi pelatih pribadi ora resmi.

Donny Van De Beek Kanthi Rama Andre.
Donny van de Beek nalika foto cilik karo bapake Andre. Kredit: Veenscheboys.

Babagan Ibu Donny van de Beek: Gerdina van de Beek yaiku ibu Donny. Dheweke melu hubungan apik karo Dony lan nyenengake kanggo nuduhake rincian crita sepakbola ing jaman kanak-kanak. Ora kaya para ibu-ibu pemain bal-balan, Gerdina seneng banget babagan olahraga lan mbantu Donny dadi pemain sing saiki dadi.

Donny Van De Beek Kanthi Basa
Donny van de Beek karo ibune Gerdina. Kredit: Nijkerk.

Prakawis Donny van de Beek's Siblings: Dony ora duwe sadulur wadon, nanging adhine jenenge Rody. kaya Donny, adhine wiwit latihan ing Veensche Boys nanging ora dadi pemain populer lan sensasional kaya Donny. Nanging, Rody minangka salah sawijining penggemar Donny lan main bareng karo dheweke.

Donny Van De Beek With Brother Rody
Donny van de Beek karo rayi Rody. Kredit: Instagram.

Babagan Donny van de Beek's Sadulur: Luwih saka kulawarga kulawarga Dony sing sethitik dikenal babagan mbah kakungipun lan nenekane sarta kakek-nenek ibune. Kajaba iku, dheweke durung ngumumake babagan paman lan bibi, pangembangan sing ngliwati papan kanggo sepupu, nyonya lan ponakane.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing nggawe obah Dony Van de Beek? lungguhan nalika kita nggawa sampeyan pribadine kanggo mbantu sampeyan njupuk gambar lengkap saka dheweke. Kanggo miwiti, persona Dony minangka campuran sifat Aries Zodiac. Panjenenganipun prasaja, energik lan ngerti apa sing dikarepake.

Dianggep minangka konservatif cedhak, Donny arep nuduhake rincian babagan urip pribadhi lan pribadhi, kalebu hobi kaya lungguh ing jacuzzi, nongkrong karo kanca lan dolanan dart. Dheweke uga nduweni kapentingan ing mode, canoeing lan tinju.

Donny Van De Beek - Fakta Gaya urip
Donny (pisanan saka tengen) ora kesasar nembang karo kanca. Kredit: Instagram.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Gaya urip

Sanajan nilai net Donny Van De Beek isih ditinjau, dheweke nduweni nilai pasar 22.50 juta Pounds minangka nalika nulis. Pemain midfielder sing asal saka kasugihan ing njero bal-balan ora dingerteni, urip gaya kelas menengah lan wis nyetel rasio sing ngalang-alangake dheweke supaya mbuwang luwih saka penghasilan utawa gaji.

Nilai sing sejati saka omahé ing Nijkerkerveen durung bisa dipastèkaké nalika ora ditepungi babagan koleksi mobilé. Sanadyan ora ana sing nyalahake kasunyatan, dheweke bisa mlaku ing jet lan tetep metu ing blanja.

Donny Van De Beek - Persinal Life Facts
Donny van de Beek iku tukang dagang biasa lan nyedhiyakake kanthi adil sajrone kegiatan kasebut. Kredit: Instagram.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Faktor Untold

Kanggo ngrampungake biografi Donny van de Beek ing bocah-bocah ing kene ana sawetara fakta sing ora dikepengini utawa kurang dikenal sing biasane kalebu ing bio.

Apa sampeyan ngerti?

  • Kurang ajar babagan agama Donny. Nanging, kemungkinan sing luwih apik tinimbang dheweke dadi wong percaya.
  • Donny ora seneng tato utawa awak. Mangkono, dheweke ora ana sing kaya nalika nulis.
Donny Van De Beek - Facts Untold
Donny Van De Beek wis njaga kulit tanpa bathi wiwit cilik nganti jamane. Kredit: Instagram.
  • Dheweke durung bisa ngombe, sawijining pangembangan sing nguri-nguri kepenak.

Donny van de Beek Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi lan Langganan kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Donnye de Beek Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene