Diogo Dalot Cerita Kanak-kanak Plus Informasi Biografi Untold

0
4051
Diogo Dalot Cerita Kanak-kanak Plus Informasi Biografi Untold

LB menehi Kisah Penuh Sepakbola Genius sing paling misuwur kanthi jeneng celukan; "senggur". Kisah Kanak-kanak Diogo Dalot Kita ditambah Biografi Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan jangkah lan fisikane. Nanging, mung sawetara nganggep Bio Diogo Dalot kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Diogo Dalot Cerita Kanak-kanak Plus Fakta Biografi Untold -Awal lan Keluarga

José Diogo Dalot Teixeira lair ing dina 18th Maret 1999 Braga, Portugal. Dhèwèké lair karo Pak tani lan Ibu Dalot Teixeira. Wigati dicathet yen bapake Diogo duwe Dalot jenenge nalika bojone (ibune Diogo Dalot) duwe Teixeira jeneng.

Dalot tansaya gedhe karo adhine wadon, Mariana (digambarake ing ngisor iki) sing dikarepake minangka kanca apik saka jamane.

Diogo Dalot Story of Childhood - Tuwuh kanthi adhine, Mariana

Saliyané latar mburi, dhèwèké asal saka omah musik Kristen sing temenan. Iki minangka sabdhoning kanggo alasan kita; Wong tuwa Diogo Dalot yaiku para penyanyi lan penyanyi sing ketemu lan ambruk ing gereja nalika nyanyi minangka Choirmaster lan Choirmistress.

Ora kaget, kakangné Mariana minangka wong sing kapisan ing kulawarga Dalot sing mènèhi warisan génya saka ibuné lan bapaké. Sayange, wong tuwa Diogo Dalot ora duwe masalah karo putrane mung minangka pemain sepakbola, tinimbang karo pemain musik sing mbantah apa sing dianjurake dening wong tuwa liyane. Dheweke nyumurupi putrane sing setya marang bal-balan saka umur enom. Kanggo nampilake kepengin banget marang game kasebut, Dalot tau nyatakake konser penting sing diatur dening Mariana supaya bisa turu lan nyiapake pertandhingan. Tanpa mangu, sing mesthi sejajar karo karaktere. Ngisor iki foto Mariana Dalot apa dheweke ngerti carane nggawe paling apik.

Diogo Dalot Family Facts- Mariana Dalot, adhine

Diogo Dalot Cerita Kanak-kanak Plus Fakta Biografi Untold -Karir Bangun

Minangka bocah cilik, bakat Dalot bisa dipirsani supaya kabeh bisa ditemokake sawisé dheweke wiwit nempuh bal lan paling penting, nuduhake kesetiaan marang klub diwasa, FC Porto.

Diogo Dalot Story of Childhood- The Biography of Untold Facts

Kabegjané Diogo Dalot kanggo bal-balan nyinaoni dhéwéké nyathet daftar tim pemuda lokal, akademi Fintas sing menehi dhéwéké kanggo nampilaké bakaté.

Sadurunge bergabung karo akademi Fintas ing kota kelahirané Braga nalika umuré 6, Dalot ditemokake minangka kepintaran lan pinunjul ing umur sethithik. Wiwit iku, kemampuan kanggo nangani ketenaran dadi setor langsung marang kemampuan kanggo nangani bal. Populasine entuk tahapan sing dilakoni dening pelatih Fintas supaya dheweke bisa latihan karo bocah telung taun luwih lawas tinimbang dheweke, sing pancen luar biasa kanggo grup umur.

Ngguyu, nalika dheweke ana 8, loro Benfica lan Porto ngumumake kepengin mlebu dheweke. Sawise krungu kabar, wong tuwa Diogo Dalot mutusake kanggo njupuk putrane marang klub-klub kasebut supaya dheweke nyoba.

Diogo Dalot Cerita Kanak-kanak Plus Fakta Biografi Untold -Rise Fame

Anak angkongane ngenteni rong minggu karo Eagles ing Lisbon lan wis nyoba sukses. Nanging siji masalah tetep. Sing "kadohan". Wong tuwane Dalot ketemu sing; Jarak saka Braga (omahé) menyang Lisbon akeh banget. Iki nggawe dheweke nganggep FC Porto sing dadi pilihan sing luwih logis, utamane amarga Dalot ndhukung Dragons.

Daloté dhèwèké gabung karo FC Porto. Dheweke ora tau nyenengke pilihan kasebut sawisé gabung karo klub kasebut. Dalot ora tau dadi wong sing ditarik. Saenipun, kariré mundhak mèter.

Dalot digawe kanthi cepet lan dianggep universal minangka salah sawijining prospek ing akademi Porto. Kaget, nalika umur 16, dheweke wis latihan karo skuad pisanan. FC Porto nggambarake dheweke minangka "kanthi full-back modern, kanthi napsu kanggo serangan". Iki feat ditangkap mata Jose Mourinho sing éntuk kanggo United ing 6th saka Juni, 2018.

Dumadakan Dalot ing Old Trafford minangka ancaman kanggo tuwa Antonio Valencia lan Ashley Young sing ndominasi posisi tengen lan kiwa sadurunge dheweke rawuh.

Diogo Dalot Facts- The Mission Untold to displace Antonio Valencia and Ashley Young

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Diogo Dalot Cerita Kanak-kanak Plus Fakta Biografi Untold -Urip Hubungan

Tanpa mangu-mangu, Pemain sepak bola tansah dikepung karo pacar lan weg cantik. Ningali wong sing enom Diogo Dalot wis mesthi bakal ngangkat alis utamane ing antarane para fans Manchester United.

Saiki, nalika nulis, desas-desus wis ngubengi pacar. Peharbs, Diogo Dalot saiki manggon ing wektu kang dianggep "banget awal " kanggo nuduhake status hubungane karo publik.

Diogo Dalot Cerita Kanak-kanak Plus Fakta Biografi Untold -Fakta Pribadi Pribadi

  • Asmane 'Diogo'yaiku versi Portugis saka jeneng'Diego'sing tegese'Penjelajah wandering; sugih ing peparinge'
  • Diogo seneng banget lan kerep tampil ing kanca-kancane.

Diogo Dalot Personal Life

  • Diogo Dalot tanpa pamrih. Dheweke tansah gelem nulung marang wong liya, tanpa duwe pangarep-arep kanggo njaluk apa maneh.
  • Ing cathetan pribadhi, Diogo Dalot ora seneng karo wong sing ngaku-ngaku. Dheweke uga ora seneng kritik lan kekejeman saka kabeh jenis.
  • Laporan nuduhake yen Diogo Dalot lan C Ronaldo iku kanca cedhak.

Diogo Dalot Personal Life- Untold Friendship with C Ronaldo

Iki minangka salah sawijining alasan sing bisa ditindakake dening karir idol dening nggabungake Man United.

Diogo Dalot Cerita Kanak-kanak Plus Fakta Biografi Untold -Fakta Kehidupan Karir

  • Sawise ndhaftarake United, Dalot kandha ...

"Aku ora bakal bisa ngomong piye maneh menyang Porto, amarga kowe ora ngucapake pamit marang sapa wae. Ora ana pemain bal-balan sing bisa nolak bisa mlaku ing sawijining klub kaya Manchester United lan bisa kerja José Mourinho. "

Diogo Dalot Facts- Pemahaman Jose Mourinho

  • Yen sampeyan wis main Manajer Sepakbola ing sembarang titik, sampeyan bakal luwih saka mungkin wis krungu saka Diogo Dalot.

Diogo Dalot Football Manager Story

Dheweke biasane wiwit metu minangka bek sing janjeni sing, sawise sawetara musim, nemu wutah luar biasa lan diowahi dadi Dani Alves or Sergio Ramos.

  • Ing klompok umur dheweke, dheweke paling apik ing Eropa. Diogo minangka pemain mbela enom sing kondhang kanthi kabeh kualitas kanggo cepet dadi pemain paling apik ing donya. Dheweke nduweni kabeh atribut sing kudu dibutuhake: fisik, intelijen taktis lan kualitas teknis, digabung karo mentalitas Porto Academy sing nyiapake pemain kanggo kadewasan sing dibutuhake ing tingkat profesional.
  • Sadurunge Manchester United pikantuk Dalot, Both Real Madrid lan FC Barcelona mungsuh kanggo bintang pribadine Portugis. Puteran tengen narik kawigaten marang loro raksasa La Liga nalika mbantu dheweke numpes Kejuaraan UEFA Championship 2016 Eropah, ngalahake Spanyol ing final.
  • Kelemahane: Diogo Dalot iku banget siji-kaki lan kudu dilatih kanggo ngembangake sikil kiwa. Liyane wilayah sing luwih entheng dheweke kudu fokus marang dheweke. Dheweke duwe tugas karo departemen judhul.

TUTUP: Thanks kanggo maca Diogo Dalot Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene