Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi

1
14549
Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi

LB menehi crita lengkap babagan legenda bal-balan lan akuntan sing misuwur kanthi jeneng "Tito". Kisah Didier Drogba Kita Dhewe Ditambah Biografi Untold Katrangan mbutuhake akun lengkap acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti jaman. Analisis kalebu Profil, Life story before fame, urip keluarga lan akeh fakta sing ora dikepengini.

Didier Drogba pancen dikagumi dening jutaan peminat bal-balan ing ndonya. Akeh penggemar sing mati-mateng weruh Didier Drogba minangka legenda sepakbola sing ora bisa ditemokake, sing luwih kuwat tinimbang bakat Lionel Messi lan C. Ronaldo. Monggo miwiti karo tema utama artikel iki.

Factor Biografi Didier Didier Untold-Awal urip

Didier Drogba Childhood Story
Didier Drogba Awal Anak

Popularly disebut 'Tito' sing artine 'Giant'. Didier Drogba lair kanthi jeneng lengkap Didier Yves Drogba Tébily ing Maret 11, 1978. Dheweke lair ing Abidjan, Côte d'Ivoire. Dheweke teka ing donya iki dimungkinake dening loro bankir jawata Ivory sing jatuh cinta ing pertengahan 1970.

Didier Drogba ing jamane nom-noman diwasa ing sawijining desa pribumi sing ana kondisi urip kasar. Wiwitane dheweke ngalami keluwen sing nyebabake dheweke lan kulawarga. Situasi ekonomi iki nyebabake ewonan warga Ivory Coast nylametake negarane kanggo papan pariwisata sing luwih gedhe ing Prancis. Prancis wektu iku katon minangka panggonan pengungsi kanggo migran Ivory.

Didier Drogba sajrone umure wis diwasa kanthi malnutrisi sing mbatesi pertumbuhan fisik lan mental. Wong tuwané (Albert lan Clotilde Drogba) berjuang karo proyek perbankan lokal sing ora bisa nyedhiyani panganan ing meja. Kanggo wong-wong mau, pangarep-arep mung kanggo ngenteni dhuwit sing dijanjikake dening pandhita lan pamain bal-balan Prancis (Michel Goba). Michel Goba minangka salah siji wong wiwitan saka wong-wong migran sing mlayu ing Prancis amargi kesusahan ing Pantai Gading asli. Monies sing dituduhake saka dheweke bisa nulung perjalanan Didier menyang Prancis sing wis direncanakake sanajan ing umur 5.

Paman Didier Drogba 'Michel Goba' dikenal kanthi kesempatan kanggo nulak ing Prancis sawisé kondur menyang negarane. Piyambakipun dados pemain bal - balan ing klub divisi ingkang langkung inggil.Stade Brestois 29 '. Ing wektu iku, Perancis nyetop akeh pemain bal-balan sing asale.

Didier Drogba Childhood Story
Micheal Goba (Paman Didier Drogba)

Aside ngirim uang, ana uga ngarepake Michel Goba (Pakdhe Drogba) teka ing pantai Gading, ngunjungi Didier lan banjur njupuk dheweke bareng karo Prancis. Sampeyan, pangarep-arep iki dicithak nalika Prancis nolak Michel Goba supaya bisa ngunjungi Pantai Gading.

Iki ninggalake dheweke kanthi mung pilihan ngirim uang sing mung bisa menehi prosesi visa kanggo siji wong. Sawise disengkuyung dening kulawarga, dheweke wis mutusake yen Didier mung kudu mlaku dhewe ing Prancis.

Lelungan piyambakipun wedi kangge Didier. Iku lelungan aneh kanggo bocah lanang cilik sing ora weruh utawa mlebu ing kabeh bidang. Ing bandara sajrone keberangkatan, wong tuwané Didier nempatake label gedhe ing gulu karo pepatah; 'DIDIER DROGBA TO MEET MICHEL GOBA IN PARIS'. Saenipun, tag iki ndadekake saben wong ing bandara katon aneh ing dheweke, saenggo kepingin weruh kepiye wong tuwa dheweke kepekso metu saka negara.

Didier Drogba nalika dheweke teka ing Prancis kanthi aman ketemu karo Pakdhe sing nunggu dheweke ing Lapangan Charles de Gaulle.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi
Didier Drogba pisanan ing Perancis nalika umure 5

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-DIfficult Mulai Urip ing Perancis.

Sawetara sasi sawise Didier Drogba teka menyang Prancis, wong tuwané ing Pantai Gading nggawe resolusi. Bocah-bocah padha kudu fokus ing akademisi lan ora dadi pemain bal kaya paklikane. Nanging, pamikiran Goba beda. Dheweke kepingin Didier dadi pemain bal profesional sing kaya dheweke. Michel Goba memfasilitasi ngadhepi Didier enom kanggo akademi bal-balan ing Prancis.

Didier Drogba Childhood Story
Didier Drogba ing Akademi Sepak Bola (Umur 6)

Ing sawetara kesempatan, wong tuwane Goba lan Didier ora gelem nemtokake masa depan bocah enom. Nanging, resolusi iki digawe ing pungkasan. Diduga Didier Drogba kudu nyampurake bal-balan lan akademisi. Didier Drogba kudu metu saka akademi bal-balan lan dadi resmi ndhaptar tim bal-balan junior sekolahé.

Ing tahap iki, ana kesempatan kanggo nyampurake akademisi lan dolanan sepak bola.

Sasampunipun mantep ing Perancis, Didier Drogba kanthi cepet boten gesang kaliyan pamanipun. Saenipun, piyambakipun langkung rumiyin mundhut pados umuripun sasampunipun wonten ing Perancis.

Nalika nembe ngewawancarai bubar babagan iki, Didier Drogba wis ngomong iki ...

'Aku ngelingi uripku ing Prancis. Aku sesambat saben dina. Ora amarga aku ana ing Perancis - aku bisa uga wis ana ing ngendi wae - nanging amarga aku adoh banget, adoh saka tuwane. Aku nyasar banget. '

Didier Drogba mung tahan telung taun sadurunge ninggalake Prancis nalika isih enom. Dheweke kandha kandha marang pamane babagan kepinginan kanggo bali menyang Pantai Gading kanggo dadi wong tuwa. Sawise ngati-ati dheweke ora bisa nglawan maneh, paman Didier angrily menehi dheweke kepinginan iki. Dheweke njupuk monie lan dipesen pesawat kanggo dheweke. Iki weruh Didier Drogba balik omah karo wong tuwané ing Abidjan.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Nilar Prancis kanggo Afrika

Sayange, Didier Drogba bali menyang negarané nalika umur 8 durung lunas. Pantai Gading isih ana ing puncak ekonomi ambruk nalika wektu bali. Situasi kasebut kudune kanggo wong tuwané ora bisa mbayar biaya sekolah. Iki nyebabake Didier ngalang-alangake pendhidhikan. Ing sawetara panggonan, Didier Drogba wiwit main bal-balan ing tingkat lokal. Dheweke wiwit mlaku ing lapangan bal-balan ing lapangan kanggo njaluk dilatih karo kanca-kanca. Dheweke nindakake telung taun nganti dheweke ana 11.

Ing umur 11, wong tuwan omah Didier Drogba ilang proyek. Wektu iki, mangsa panas ekonomi Pantai Gading ora bisa dadi jenggot maneh.

Sing nyenengake amarga ngidini putrane ninggalake Perancis, wong tuwané Didier Drogba kanthi isin ngusulake Michel Goba maneh kanggo pitulungan. Didier Drogba ing sawetara panggonan dhewe ngakoni kesalahan ninggalake Prancis. Begjanipun, Paman Michel Goba nanggapi lan dikirim dhuwit kanggo Didier Drogba kanggo nggawe liyane teka ing Prancis.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Kedadeyan kaping pindho ing Prancis

Ing kaloro dheweke teka ing Prancis, Pakdhe Michel Goba isih ngajeni kepengine wong tuwa supaya dheweke bisa terus sinau. Goba mutusake kanggo ndandani Didier Drogba ing sekolah. Dheweke uga ngajarake antik ing bal-balan. Amarga dhiri akademis, Didier njaga bal-balan ing tingkat pemuda ing ngendi dheweke main minangka bek tengen. Kang Paman Michel Goba nyambungake dheweke menyang klub bal-balan muda 'Levallois SP' ing 1993. Piyambakipun minangka instrumen utamanipun kanggé ngerjakaken karya bal-balan Didier Drogba kados ing ngandhap punika.

Didier Drogba Childhood Story
Karya tulis Football Didier Drogba (Umur 14)
Didier Drogba Childhood Story
Didier Drogba ing Le Mans

Didier Drogba ing wektu iki ngumpulake bal-balan part-wektu nalika sinau ing sekolah menengah. Sasampunipun sekolah menengah, piyambakipun lajeng nyobi sinau gelar Sarjana ing Accounting ing Universitas Maine. Ing wektu sing padha, dheweke nggabungake pendidikan karo bal-balan ing Le Mans.

Didier Drogba luwih kepéngin mungkasi gelar akuntané sadurunge njupuk full-time.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-A Certified Chartered Accountant

Didier Drogba ora gelem dadi pemain bal-balan profesional nganti dheweke ditindakake kanthi pendidikan. Saenipun, Didier Drogba pikantuk gelar Akuntansi nalika umur 21. Dina iki dadi akuntan chartered.

Didier Drogba Childhood Story
Didier Drogba: A Certified Charterred Accountant

Ing umur 21 sawise gelar akuntansi, Didier mutusake kanggo fokus kanthi cepet ing bal-balan. Pisanan panjenenganipun nyambut damel kanthi kemampuan nyetel peran nyerang. Iki weruh dheweke pindhah menyang maju tinimbang bali tengen. Ing wektu kuwi, akeh pemain sing luwih bakat tinimbang dheweke. Dheweke duwe bakat sing murni. Sampeyan, kepinginan Didier Drogba luwih kuwat tinimbang bakatipun.

Dhèwèké kerjane nate pindhah menyang Guingamp ing 2002, ing ngendi dheweke mbantu klub supaya ora bisa nyerah menyang divisi kapindho. Anugrah iki uga ditransfer menyang Marseille kanggo musim 2003-04, ing ngendi dheweke nyetak gol 19 ing game 35 kanggo menangake Ligue 1 Player of the Year Perancis. Sawisé ngrambah atletiknya, pemain 26 taun ditargetkan klawan klub paling dhuwur ing Eropah, lan Chelsea mbayar biaya transfer $ 36 yuta kanggo layanan ing 2004. Liyane iku sajarah!

Didier Drogba wis ditresnani kabeh saka Afrika wiwit dheweke nggawe penampilan internasional pertamanya kanggo tim Pantai Gading ing 2002. Kanggo akeh pamain bal-balan, Didier Drogba dadi pemain bal-balan paling apik ing Afrika. 'Thanks kanggo Chelsea FC'. Dheweke wis dijenengi Pemain Sepakbola Afrika kaping pindho (2006 lan 2009). Dheweke tanggung jawab kanggo nyelehake timnas, dijuluki "Gajah" ing kompetisi Piala Dunia kanggo pisanan ing 2006, lan maneh ing 2010. Senajan gajah gagal maju ing tataran grup kaping loro. Kowe katon ing turnamen paling gedhe bal-balan sing seneng banget karo para penggemar saka Afrika.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Nolak Perang Sipil

Didier Drogba asring disebut 'Juara Perdamaian ' dening peers lan fans. Kemampuan kanggo ngidung-ngetokake negarane dhewe kanggo ngendheg apa sing bakal diarani WARNA SIVIL ora mangu nggawe dheweke dijenengi antarane 'wong 100 paling berpengaruh ing donya' dening Time Magazine. Minangka tokoh sing kondhang banget ing negarané, dheweke wis nggunakake dhasar kanggo tujuan sing apik nalika negarané ana ing pinggir perang sipil.

Iki pancen bener;

Minangka Pantai Gading sing disebabake dening perang sipil ing 2006, Didier Drogba mimpin para Gajah nalika ndedonga kanggo tentrem sawise kualifikasi Piala Dunia. Dheweke luwih milih ngandharake statement tim kanggo ngakhiri perang. Usaha iki dikreditake kanggo mbantu gencatan senjata antara kelompok-kelompok bersenjata ing negara kasebut.

Gerakan iki nggawa tentrem langsung marang kabeh pimpinan budaya ing negarane. Ing pungkasan, perang pasca-Sipil sing bakal nyawa nyawa ewu wis dieliminasi.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Nyanyi Cara Afrika

Senadyan manggon paling akeh ing negara-negara Eropah, dheweke ora tau nyimpang saka budaya Afrika. Iki kalebu nyanyian musik paling apik ing negara minangka lagu wajib nalika diajak nyanyi nalika teka ing klub anyar.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Taruhan kanggo Chelsea FC Wanita Wartawan

Kanggo Didier Drogba, kesenengane nyenengake kesenengan. Prediksi wartawan wanita Chelsea iki ora anyar kanggo para penggemar. Sampeyan, dheweke ora tau mandheg.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Keterlibatan karo Magic System

Sadurunge Piala Donya sing kawitan, regu Pantai Gading nggawe rekaman karo Magic System Local Band. Ing kana, Didier Drogba mbuktekake manawa dheweke bisa nyanyi lan uga dolanan bal-balan.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Pemimpin Tim Nasional

Timnas Didier Drogba wis ngerti apa kebersamaan. Alam sing unik lan ora bisa dibandhingake karo tim Afrika liyane. Padha akal bebarengan lan tumindak kaya sadulur sejatine. Didier Drogba sing secara alami katon minangka raja tansah ana ing tengah kabeh urusan.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Interview with Thierry Henry

Krungu apa sing dicritakake Didier Drogba babagan akeh dolanan bal-balan lan pengalamane dolanan ing Afrika. Nonton ing ngisor iki;

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Ice Bucket Challenge

Didier Drogba seneng tantangan es ember. Dheweke nindakake kanggo ningkataké sumbangan riset lan kesadaran saka penyakit 'amyotrophic lateral sclerosis'. Watch Ngisor;

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Super Mum Cooks kanggo Tim Nasional

Ibune Didier Drogba isih katon banget 'Muda lan Super'. Ibu internasional Cote d'Ivoire ndadékaké tim wanita sing memasak kanggo tim nasional lan para pendukungé.

Clotilde Drogba seneng nggarap masakan tradisional saka kacang buncis, sup mrico, beras putih lan godhok. Miturut dheweke, 'Aku seneng nyumbang kanggo bangsa kula kanthi nyedhiyakake pendukung lan pemain tim nasional kanthi gratis. Pendhaftaran panganan menehi supporters kekuatan kanggo menghibur tim kita kanggo kamenangan '.

Saben dina pertandhingan, atusan panyengkuyung Gajah antri karo mangkuk kosong kanggo ngumpulake panganan gratis saka ibu pemain Ivoryia sing paling berpengaruh, sadurungé pindhah menyang papan kanggo nyanyi lan clap.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Nemokake Messi ing Epic Food Advert

Didier Drogba tau nampilake iklan pangan kanggo Turkish Airline. Ing kana, dheweke bisa ngalahake dominasi Lionel Messi ing bal-balan. Iklan iki wis disambut dening jutaan peminat bal-balan. Nonton ing ngisor iki.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-A Rasa Galak

Senadyan ana diplomatik, Didier Drogba uga bisa madeg. Video ing ngisor iki ngandhakake wayahe dheweke kelangan keren. Nalika Didier Drogba nantang, "Iki mung bisa kedadeyan nalika duwe rasa kula utawa timku sing ditipu".

Piyambakipun tau nunjuk driji ing wasit Tom Henning Ovrebo sawisé pertandhingan Liga Champions karo Barcelona. Pendhemen ing ngisor iki nuduhaké Didier Drogba seneng banget.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Ngrampungake Family Issue for a Friend

Dheweke tau menehi saran lan mbantu garwanipun Togolese 'Emmanuel Adebayor' ngatasi masalah keluargane.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Learning the Guitar.

Chris Cohen ngajar Didier babagan carane nggunakake gitar lan muter lagu sing diundang para penggemar nalika pertandingan, lan banjur bareng karo dheweke ing alas. Watch Ngisor;

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Love Life

Ya, kaya ngapa pangarep-arep wong, Didier Drogba ngenggoni wanita sing asal saka Côte d'Ivoire. Dheweke saiki nikah karo Diakité Lalla, sawijining wanita Malian sing ditemoni ing Paris, lan pasangan kasebut duwe anak telu.

Ing ngisor iki foto wedding tradisional Didier Drogba sing rampung ing Abidjan.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-The Kids

Ing ngisor iki yaiku Isaac Drogba (putra pertama Didier) lan Iman Drogba (anak wadon Didier Pertama lan mung). Isaac Drogba wis main kanggo Chelsea Ing 14s. Anak sulungnya, Isaac, lair ing Perancis ing 1999, nanging gedhé ing Inggris lan wis main ing sistem akademi Chelsea.

Didier Drogba uga nduweni putra pungkasan yaiku Kieran Drogba. Dheweke lair ing 2010.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Hubungan karo Isaac Drogba

Didier pancen seneng ngrayakake putrane. Isaac (Digambar ing ndhuwur) saiki wis umur 17 kaya nalika nulis artikel iki. Putra Iskandariyah Didier Drogba kepengin ngetutake jejere jejibahan bapakne ing Chelsea, nanging rencana kanggo makili Inggris lan ora ing Pantai Gading. Dheweke malah nyerang Perancis.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Mbuwang Wektu karo Keluarga

didier Drogba tresna njupuk bojone lan anak kanggo lelungan liburan ing mewah yacht. Pemain bal-balan selebriti wis ditemokake ing kaos T-sport karo gambar Mike Tyson ing ngarep amarga dheweke seneng dina es ing St Tropez kanthi kulawarga.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Dating Rumours karo Rihanna

Didier Drogba tau ditemokake metu lan nggabung karo Rihanna. Iki sawise Kemenangan Liga Champions Chelsea.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-The Die Hard Footballer.

Pancen, Didier Drogba siap kanggo urip, gelut lan mati kanggo Chelsea FC. Panjenenganipun punika Legenda Chelsea ingkang sejatosipun dumugi udan, srengenge. We saiki sampeyan salah siji kang 'Angel matine' wektu.

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Hubungane karo Frank Lampard

Didier Drogba wis tansah ngandhakake tresna marang Frank Lampard. Ing acara biasa, biasane ing sajrone perayaan, dheweke nggawe tingkah laku sing biasa kanggo nyanyi 'Super Frank' lagu kanggo pembuangan Chelsea. Iki salah sawijining dina sing dadi piala Liga Champions. Loro-lorone kanca-kanca iku pancen, bisa dibuwang. Watch Ngisor;

Factor Fisika Didier Drogba Plus Untold Biografi-Hubungan karo Roman Abramovich

Didier Drobga memang duwe hubungan kuat karo Roman Abrahimovic (pemilik Chelsea FC).

Iki Lifebogger's indeks popularitas Didier Drogba.

Didier Drogba biografi Fakta
Didier Drogba Indeks Popularitas dening LifeBogger

Malah sampeyan wektu ing Chelsea nemu pungkasan, pengeling-eling Gol-gol dheweke bakal langgeng ing salawas-lawase.

Loading ...

1 komentar

  1. Fantastic, aku seneng banget. Aku tansah tresna marang wong lanang lan bakal terus nglakoni, utamané ing bab kontribusi marang ngilangi perang sipil sing bakal nyiksa jiwa. Muga-muga Gusti Allah bisa nuntun dheweke.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene