Fakta Kehidupan Denis Cheryshev Anak Untold

0
4509
Fakta Kehidupan Denis Cheryshev Anak Untold

LB mènèhi Kisah Penuh Rusian Winger sing paling misuwur kanthi julukan; "Pahlawan Piala Dunia 2018". Crita Sejati Denis Cheryshev Kita uga Sejatine Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip / latar mburi kulawarga, asal-usul kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti babagan gol ing Piala Donya FIFA 2018 sing dianakaké ing negarane. Nanging, mung sawetara fans sing ngerti babagan Denis Cheryshev's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Denis Cheryshev Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Denis Dmitriyevich Cheryshev lair ing dina 26th Desember 1990 ing Nizhny Novgorod, Rusia. Dheweke lair saka bapake, Dmitri Cheryshev sing dadi mantan pemain bal-balan Rusia lan saiki dadi manajer.

Denis tansaya tambah karo rayiné, Danila, nanging mbuwang wektu cilik karo bapakné, ora kaya ibuné. Ing ngisor iki ana foto putra lan bapak.

Denis Cheryshev Childhood Story

Wiwit cilik, Denis yakin dheweke bakal dadi pemain bal-balan ing mangsa ngarep. Denis mlebu ing jejere bapakne lan narik kawigaten bal-balan. Bapakne, Dmitri Cheryshev, ing tangan liyane, mbantu nempatake dhasar sing dibutuhake kanggo ndeleng anak kang ditresnani liwat impen dheweke sing ora dadi fantasi lewat. Dmitri minangka bapakipun minangka pemain terkenal FC Dynamo Moskow saderengipun pindhah ing Eropa. Tetep ing Eropa dipengaruhi latar kulawarga.

Denis Cheryshev Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tinggal Spanyol

Nalika Denis umur lima taun, bapakné dadi pemain bal sing éntuk tawaran saka klub Spanyol, Sporting de Gijón. Dmitri nampa tawaran iki, dhèwèké ninggalaké Rusia lan pindhah menyang Spanyol bebarengan karo kulawargané. Sasampunipun mapan wonten ing Spanyol, piyambakipun nate ngidhentifikasi basa minangka masalah utama lan nantang para garwanipun lan anakipun, utaminipun Denis ingkang badhé ndaftar dados akademi sepakbola. Ngerti carane negatif bisa nyebabake, Denis kedah sinau basa Spanyol kanthi cepet.

Little Denis kedah nginep ing sekolah preparatory Spanyol ing pundi piyambakipun sinau basa Spanyol kaliyan tutoripun.

Denis Cheryshev Kelas Basa Awal mbantu dheweke ing Spanyol

Sajrone sawetara sasi kapisan, dheweke meh ora bisa mangerteni tembung kasebut ing basa Spanyol tanpa bantuan penerjemah.

Senajan mangkono, sawetara dinten saklajengipun, sethitik Denis kasedhiya ing kabudayan Spanyol lan sinau babagan basa Spanyol kanthi lancar kaya warga pribumi.

Denis Cheryshev Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir BuildUp

Sakwisé pindah lan latihan basa Spanyol, Denis wiwit sekolah ing Sporting FC, sing bapakné lagi sekolah. Dheweke umuré 6 nalika gabung karo akademi Sporting Gijon, nganti ana ing 9.

Denis Cheryshev kanthi cepet ngetutake bapake kanggo klub sabanjuré, Burgos, ngetik sistem pemuda nalika umur 9 ing 2000 Taun. Sawise rong taun main ing Burgos, Real Madrid mlebu. Denis Cheryshev gabung karo Real Madrid amarga dheweke tau dadi bakat banget sajrone uji coba. Ing ngisor iki ana sethitik Denis Cheryshev karo klambi pisanan Real Madrid.

Denis Cheryshev Ngembangaken Taun - Cerita Untold

Denis Cheryshev minangka bagéan saka Real Madrid kanggo 14 taun, gabung karo klub nalika umur 12. Ing klub pemuda, dheweke weruh dhèwèké cepet tuwuh saka bocah enom nganti diwasa.

Carane Denis Cheryshev Rose kanggo FameIng 2009, Denis Cheryshev bursted ing adegan kanthi tim B lan nerusake gol kanggo gol 22 ing game 109 miturut bimbingan Zinedine Zidane. Sakdurunge, dheweke ditampa minangka "Penembak Terbaik ing Tim Pemuda Real Madrid. "Sakwise kuwi, dheweke bisa munggah ing tim senior Real Madrid.

Apa dheweke ngiwa Madrid: Denis Cheryshev digambar ing ngisor iki mung loro pertandhingan kanggo tim senior Real Madrid sadurungé piyambakipun miwiti warming bench amarga kompetisi kaku antarane pemain senior lan junior. Ngisor iki Denis Cheryshev karo Tim Senior Real Madrid.

Denis Cheryshev Real Madrid Story- The Untold Bio Facts

Sasampunipun nyambut damel nilaraken wulan sasampunipun, Denis kaget kanthi klub. Ing proses tuku kapindho lan kaping pindho, Real Madrid, sayangé, ngilangi Cheryshev enom. Denis 'njaluk ninggalake klub iki ditolak, ninggalake dheweke kanthi pilihan saka silihan.

Denis nemokake cara kanggo telung penampilan utang menyang Sevilla, Villarreal lan Valencia. Panjenenganipun pungkasanipun gabung kaliyan Villarreal sasampunipun nyegat kontrak permanen ing 2016.

Denis Cheryshev Story- Career History from Childhood Time to DateFame Piala Dunia 2018: Denis Cheryshev kondhang nalika mbledhos ing Piala Donya FIFA 2018. Tanpa nulis akeh, pamrentahane bakal diringkes ing foto ing ngisor iki.

Biografi Denis Cheryshev lan Rise Fame Story

Liyane, minangka bakal ngomong, saiki wis dadi sajarah.

Denis Cheryshev Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Cheryshev Dibandhingake karo Smolov

Ya, dheweke ora bisa kaya nggantheng Fyodor Smolov digambar ing ndhuwur karo garwane, nanging Denis Cheryshev manawa mlebu rating 10 olahragawan Rusia sing paling dikarepake lan menehi alesan kanggo sampeyan. Bebungah iki ora ditampa amarga kinerja ing Piala Donya FIFA 2018 Rusia, nanging amarga mentality Eropah. Bebener iku, bocah-bocah wadon, ngurmati Denis 'mentality Eropah amarga kasunyatan sing isih sarjana ing wektu nulis.

Ngomong babagan preferensi, mung siji wanita sing ketemu karo pertandhingan Denis. Dheweke ora liya Cristina Cobo digambar ing ngisor iki karo dheweke. Cristina lan Denis wis hubungan wiwit 2016.

Denis Cheryshev Girlfriend and Isteri dadi- Cristina Cobo

Gendhing lan gendakan Rusia saka Denis Cheryshev sinau ing Madre Ventura Sagrado Corazon Castellon lan Universitas West Scotland sadurunge ndaftar ing Universitat de Valencia ing ngendi dheweke ketemu karo wong wadon. Kembar adhine Maria sing ayu lan dheweke saiki manggon ing Span.

Minangka titik nulis, Cristina saiki dadi pengacara sing kerja ing Arenal Sound ing Borriana, sawijining kutha ing Spanyol wétan.

Denis seneng nerbitake foto pacare, Cristina Cobo ing kaca Instagram. Nanging, Denis ora menehi komentar anyar marang rencana mangsa kanggo Cristina.

Denis Cheryshev Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Latar mburi kulawarga

Kulawarga Denis Cheryshev ora khas Rusia sing biasa jinis omah lan ora seneng karo zona comfort kanggo miwiti tantangan anyar ing seberang laut.

Denis Cheryshev kalebu kulawarga sing stereotype digabungake karo yakin yen bisa berkembang ing negara liya kejaba kanggo Rusia. Denis Cheryshev wiwit saka ibune, rama, adhine, adhine, paman, bibi lan sanak-sedulur liyane wis sinau bebas saka sistem Rusia.

Kanggo nggawe sing yakin, malah bapak Denis, Dmitri Cheryshev pensiun saka karir profésionalé tanpa mamang nyalibaké dhèwèké kanggo promosi putrané ing bal-balan kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Carane Denis Cheryshev Belajar Sepakbola saka Rama

Tujuane kanggo njaga dheweke saka omah. Ing sawetara wektu, bapak Denis milih dadi pelatih bal-balan. Iki keputusan bapake ana manfaat kanggo karir Denis. Ing ngisor iki ana foto Dmitri minangka manajer.

Denis Cheryshev Father- Dmitri

Sakabehane keluarga Denis Cheryshev prihatin, wayahe akhire ngenteni kamulyan pungkasane. Denis ing Piala Donya 2018 Rusia pancen nggawa titik balik marang karir, urip pribadine lan ketenaran kulawarga.

TUTUP: Thanks kanggo maca crita Denis Cheryshev Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene