Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold

0
10429
Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold

LB mènèhi Kisah Penuh Pemain Genius sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Delstroyer'. Kita Dele Alli Childhood Story Plus Untold Biography Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Tanpa mangerteni, pemain bal-balan Inggris sing lair saka Nigerian iku salah sijine pemain bal-balan sing isih enom ing donya ing wektu iki. We present the Dele Alli Story. Crita babagan carane ngembangake kuwat menginspirasi munggah saka superstar Liga Premier. Tanpa luwih adi, ayo mulai.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Awal Masa Siaga

Bamidele Jermaine Alli lair ing Milton Keynes, Buckinghamshire ing April 11, 1996 karo bapak warga Nigeria, Kehinde Kenny Alli (Business Man) lan ibu Inggris Denise Alli (House Wife). Katresnan kanggo bal-balan wiwit nalika dheweke bisa mlaku (Age 1).

Wong tuwané Dele Alli ora seneng banget karo bakat anaké amarga masalah-masalah maratuwa sing isih ana. Kekuwatan ing pernikahane nyebabake pegatan ing wektu Dele mung umur 3. Bapak Kenny diculik saka ibune Denise ing sawijining minggu ing pesta pernikahane ing 1996. Miturut hukum perceraian Inggris, Denise diwenehake kanthi putra. Mr Kehinde Kenny Alli diijini kunjungan wae kanggo ndeleng putrane Dele.

Sawisé pegatan, Dele manggon karo ibuné ing Milton Keynesm, Britania Raya nalika bapaké pindhah menyang Nigeria kanggo ngadhepi bisnis multi-juta naira sing wis ditetepaké liwat nyawané ing Inggris. Pemisahan wong tuwané nyebabake impen balapan Dele dadi impen. Dheweke mung bisa muter bal-balan sok-sok lan ibuné ora entuk kesempatan kanggo ndhaftar marang akademi remaja.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Kunjungan Pertama kanggo Nigeria

Komunikasi tetep saka bapane nalika ing Nigeria isih tetep hubungan rama / putra kuat. Ing umur wolu, Dele Young mutusake kanggo ngunjungi Nigeria kanggo pisanan. Bapakipun mulang babagan budaya Yoruba lan ngerteni pentinge ngagem busana tradisional.

Sasampunipun, Dele muda nyadari piyambakipun minangka pangeran klan ingkang populer ing suku Yoruba Nigeria. Saenipun, bapakipun minangka putra raja. Nalika ing Lagos, Dele ketemu karo kanca-kancane.

Nalika ing Lagos, dheweke sekolah ing sekolah internasional 20,000-a-taun. Nalika ing Nigeria, Dele nyumurupi kabeh warga Nigeria seneng banget, ramah lan bisa mbukak. Dheweke ora tau seneng banget amarga dheweke lair.

Dheweke tetep manggon ing Nigeria amarga dheweke kepengin nggolek bisnis marang Amerika Serikat. Wong loro mau kudu pindhah menyang kono.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold -How Masalah karo bapake Diwiwiti

Dele seneng nang Nigeria nganti meh setahun sadurunge pindah menyang omah ing Houston, Texas karo bapak Kehinde. Ing sawetara panggonan ing uripe, Dele dadi ora nyaman. Bapakne nggawe keputusan kanggo nikah karo wong sing dheweke ora seneng karo dheweke. Sampeyan ngajak kawin ing istana sing dumadi ing Lagos.

Image result for wong tuwa Dele Alli kawin

Sasampunipun acara punika, ketegangan tansaya nyebar ing antawisipun kaliyan bapakipun babagan Lola garwa ingkang enggal. Iki njupuk pikirane seger babagan ninggalake Amerika Serikat. Panjenenganipun mutusaken lan takon bapakipun mbiyantu dheweke pindhah bali menyang Inggris. Salah sijine alasan becik kanggo bali yaiku kanggo ngresmikake impen bal-balan sing dheweke bisa ngilangi kasusahane.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Bali menyang UK

Nalika nyedhaki Inggris, Dele ketemu ibuné kanthi kekuwatan. Dheweke ningkatake obatan lan alkohol.

Iki nyathet awal kebencian kanggo loro wong tuwa sing dheweke felt was't dadi model marang. Ora let suwé, dhèwèké wiwit nguripaké cara urip sing rusak.

Miturut Dele; "Ora duwé wong tuwa ing sisihmu, mung siji sing bisa nulungi dalan kanggo dhukungan".

Iki minangka kasus Dele Alli. Dheweke campuran karo geng-geng saka lurung-lurung ing London. Ing 13, ibune Dele menehi persetujuan lengkap babagan layanan sosial kanggo nyukupi kebutuhane. Babagan sing luar biasa sing ditindakake yaiku nyebabake impen-impen bal-balan dheweke sawise dijanjeni supaya ora ngetutake pengaruh ala saka lurung-lurung. Dheweke mlebu kontrak pisanan ing 16.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Urip Keluarga

WULANG: Mr Kehinde Kenny Alli yaiku Dele Alli's Dad. Dheweke nduweni pangeran, jutawan lan uga wong bisnis sing misuwur ing Lagos, Nigeria.

Sadurunge mlaku ing Inggris, Kehinde wis ngimpi ing wektu sing lawas kanggo ndandani bangsa Inggris. Kanggo dheweke, entuk cara iki supaya nikah karo warga negara lan nglairake anak kanggo tinggal AKA permanen (Kpali, tegese basa Niger).

Tujuane ketemu lan katon bocah lair kanthi jeneng Bamidele Jermaine Alli.

MOTHER: Dheweke ora butuh introduksi maneh nalika kita langsung menyang titik crita. Ibu Dele Alli wis ngomong babagan wayahe nyenengake dheweke menehi anak lanang supaya dheweke bisa ngimpi dadi pemain bal-balan ndhuwur. Denise Alli, berjuang nglawan alkoholisme lan ngadhepi anak-anake dibuang dening Layanan Sosial. Dadi dheweke nyerahake Dele menyang pasangan sing saiki dadi wong tuwané adopsi.

Denise saiki ngandhakake yen saben wektu dheweke nggoleki Spurs 19 taun kepungkur, Dele mencetak gol kanggo klub lan negara, dheweke ngerti dheweke nggawe keputusan sing bener.

Pembuangan wis tau krungu bebener babagan carane Dele entuk ngendi dheweke saiki. Denise mlayu nangis, Denise kandha LifeBogger:

"Aku kudu ngenteni dheweke kanggo menehi dheweke luwih apik. Emosional, iku nyenengake ati nanging ana sing bener kanggo nindakake. Aku duwe masalah ngombe serius sing dicethekake dening kanak-kanakku sing ora nyenengake. Aku ketagihan ing vodka, bir - apa - kanggo sawetara taun. Layanan sosial ngunjungi kula sawise keluhan saka tanggi babagan carane aku iki mundhakaken anak-anake, nanging bocah-bocah ora tau ditinggal. Iku keputusane supaya Dele manggon karo kulawarga liyane. Aku ngerti sing ana mung cara dheweke bisa nggoleki impen dadi pemain bal profesional. Iku angel nyerah anakku nanging mbuktekake dheweke dadi kawilujengan. Aku matur nuwun banget, kepiye carane dadi. "

Ibuné ngandika: "Nalika piyambakipun damel gol nglawan Prancis, saya lajeng pindhah saking kursi -Aku dadi bingungy. Anakku wis nggawe dhéwé. Aku seneng banget lan luwih seneng kabeh wis entuk. "

Denise uga mbangkit putra Lewis, Becky anak wadon, lan Barbara sing paling tuwa sing kabeh tinggal bareng karo dheweke. Miturut dheweke, "Wektu padha angel - angel banget. Aku duwe papat anak dening papat bapak sing beda-beda nanging ora ana hubungane. Aku mung ibu. Kita padha manggon ing Milton Keynes ing papan deweke kanthi telung kamar tidur nanging rada kasar. Aku lan Dele tansah banget nalika dheweke isih enom. Dheweke mung sethithik. Dheweke tansah ngomong, 'Kiss me mom'. Aku bisa ndeleng dheweke duwe bakat lan aku bakal nggawa dheweke menyang taman kaya aku. Dheweke tansah kepengin dadi pemain bal-balan amarga dheweke dadi bocah cilik lan ngimpi main kanggo Barcelona. "

Nalika dheweke gedhine, masalah ibuné wiwit diwiwiti lan ing wektu sing padha, dheweke wiwit teka ing kesusahan ing sekolah amarga ora ana ibu sing bener kanggo nuntun dheweke. dheweke uga dilapurake kanggo Layanan Sosial.

Nanging ing wektu Dele ana 13, Denise wiwit sumelang yen dheweke bakal gugur karo geng-geng sing nyerang wilayah Bradwell Milton Keynes ngendi dheweke urip. Dheweke sarujuk bisa pindhah enem mil adoh kanggo manggon kanthi cedhak pal lan pemain sepakbola Harry Hickford lan tuwane, Alan lan bojone Sally. Nalika Denise ngandut yen dheweke ora tau diadopsi kanthi resmi, dheweke nguripake putrane kanthi full-time karo Hickfords lan anak loro ing wilayah sing luwih sugih ing Cosgrove.

Denise uga ngandika kanggo mbenerake dhewe: "Kabeh bocah umuré Dele wis ana ing dalan-dalan, ngrokok lan ngrampas. Sawetara rampung ing pakunjaran. Aku kuwatir yen anakku bakal digodha dening uripku. Dheweke tantangan ing wektu, kaya bocah cilik. Dheweke kudu ngganti sekolah menengah lan ora tau sekolah ing sekolah pertamanya. The Hickfords ora kanca-kanca nanging padha duwe omah sing becik lan aku ngerti aku kudu menehi anak sandi kesempatan iki kanggo nerusake karo urip lan kasil. Nalika dheweke lunga, ora ana luh, mung rasa lega amarga aku ngerti dheweke bakal lunga ing dalan lan aman. Dele marang kula, 'Aku apik ibu. Aja kuwatir karo aku. ' Dheweke ngrangkul kula. Iku angel nanging dheweke seneng lan aku seneng. Senadyan menehi dheweke adoh, aku ora tau murtad saka Dele. Dheweke bakal bali menyang panggonanku kanggo turu babagan sepisan saben sasi. Dheweke uga cedhak karo bapak biologis. Kenny dadi bangga karo dheweke. "

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Agony

Iki diwiwiti nalika Dele gabung karo Tottenham Hotspurs. Ing Minggu Mirror dilapurake ora ana manawa Denise utawa Kehinde wis weruh bintang sing mundur wiwit dheweke mlebu kanggo Tottenham saka Milton Keynes Dons. Ngelingi dina sing ditinggalake, Denise ngandhani Minggu Mirror:

Dheweke semangat lan ngandika, 'Aku tresna sampeyan ibu'. Aku ora ngerti sing bakal dadi pungkasan wektu aku bakal ndeleng dheweke. Aku isih kaget. "

Denise ditambahake: "Aku neng njaba sawise pertandhingan lan nalika Dele metu, aku kanthi tenang kandha marang dheweke. 'Dele ... iku aku ... mbokmu. Dheweke ora mandheg. Dheweke mung nyawang aku, dheweke ngomong yen dheweke sibuk lan lunga. Aku nangis, nyenengake. Iki nggawe aku nangis kabeh minggu. "

Laporan kasebut nuduhake yen Sawise wektu iku Dele mandhegani ngagem Alli ing mburi kemeja - lan uga dilapurake pindah omah lan ngganti nomer telpon. Pasangan sing rusak uga ngandhakake wis ngenteni ing njaba pertandhingan Tottenham lan pelatih Dele kanthi harapan bisa ndeleng putrane.

Kehinde, sing asale pengusaha multimillionaire sing asale saka Nigeria, ngendika yen dheweke kudu mbayar tur stadion lan nonton pertandhingan ing White Hart Lane kanggo nyoba.

Panjenenganipun nyariosaken Mirror Minggu: "Ora bisa ndeleng utawa ngomong karo wong nyerang akeh. Dheweke urip bareng karo aku saklawasé taun lan aku tansah ana ing kana kanggo dheweke emosional lan kuwatir. Aku ngerti sawetara wong bakal mikir kita mung pengin wong dhuwit, nanging ora bisa luwih saka bebener. Aku banget sugih ing dhiri dhewe lan aku ora butuh dhuwit saka Dele. Aku mung pengin nggoleki dheweke lan dheweke ngerti aku tresna karo dheweke. Aku wis ana kanggo dheweke wiwit kanak-kanak lan aku duwe gambar kanggo mbuktekaken. "

Kekalihipun Kehinde lan Denise nambah: "Dheweke bisa sengit marang kita amarga pegatan kasebut nggawe kita adoh saka dheweke nalika dheweke mbutuhake kita paling akeh. Ing ati kita, kita bakal tetep ndedonga marang putrane. Kita ndedonga dheweke bali menyang urip kita. "

Fakta - fakta tentang Dele Alli Childhood Story - UntoldMréntahaké saka Big Sister

Barbara yaiku adhine Dele Alli. Dheweke wis tansah ngomong babagan rift kulawarga, matur iku salah siji saka "Sing paling angel sing kudu ditindakake".

Dele Alli's adhine Barbara Johnson wis ngaku karo bintang Tottenham Hotspur kanggo mikirake keputusan dheweke ora bisa ngomong karo kulawargane, amarga dheweke ora kaya kasugihan utawa ketenaran.

Kakang tirine wis tau mrana. Tulis ing Instagram, Barbara Johnson ngendika: "Kisah sing ngetutake ati, ayo maca bro iki. Kita kabeh nyenengake lan tresnamu banget, ora usah sithik dhuwit utawa asale jenenge mung arep nggoleki #Delbot maneh, tresna sampeyan kaya jeli tots ".

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Urip Hubungan

Sawise suwe, kabeh wong takon: Sapa Dele Alli ono? "Yen sampeyan durung ngerti, pacare Dele Alli minangka Juni 2017 yaiku Ruby Mae. Ruby Mae wis rampung model ing umur 22 (Minangka ing 2017) lan sanadyan dheweke ora misuwur minangka Kendall Jenner mung durung. We bet dheweke iku uga ing cara.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold
Pacar Dele Alli, Ruby May.

Kaurmatan 5 '9' malah wis dimodifikasi kanggo kampanye kayata Dolce & Gabbana lan terus ngrekam foto nalika dheweke tambah populer. Ruby Mae uga ora bisa ngetung, nanging kanthi hubungane karo Dele, dheweke mung butuh wektu sadurunge dheweke diakoni. Dheweke saiki diwakili dening Manajemen Model Boss, ing Inggris

Akeh pracaya dheweke minangka alesan kenapa Dele Alli ora bisa ketemu karo tuwane kapan wae. Minangka bakal ngomong, "Dheweke entuk kuwat ditahan".

Dheweke ngrungokake dheweke lan luwih milih dheweke tinimbang kulawargane.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Karir Anak lan Munggah

Dele main bal-balan karo kanca-kancane saka lapangan wiwit cilik. Dheweke teka ing jajaran tim lokal ing lingkungan sing diarani City Colts. Iki ngendi dheweke sinau bal-balan.

Dele miwiti karir bal-balan serius ing umur 11 nalika bali menyang Milton Keynes saka Amerika Serikat.

Dheweke wiwit latihan karo Milton Keynes Dons ing sekitar 13. Nanging nalika dhèwèké mlebu klub kasebut ing 16 (wektu dheweke mecah tim pisanan), wong tuwané kandha yèn ora diundang - lan sawisé wanci mlayu dhèwèké wis dadi luwih tebih.

Taun regane dheweke teka ing 2014 nalika dheweke mlebu lan nguwasani lini tengah MK Dons '4-0 ing ngarep Manchester United ing Agustus, 2014. Kinerja dheweke entuk dhuwit saka kabeh pemain ing game lan mimpin kanggo comparison karo Steven Gerrard.

Alli digawe Liga premier pindhah menyang Tottenham ing Februari 2015 kanggo ragad dhuwit saka £ 5 yuta kanggo menehi hasil limang taun setengah. Nanging dheweke tetep didol ing MK Dons kanggo sisa musim. Kurang luwih samesthine Dele gawe tim pisanan nalika miwiti latihan pre-season karo Spurs. Nanging dheweké kepengin banget nalika nate ngalih dadi bintang Real Madrid, Luka Modric nalika pertandingan nalika Agustus lan nyetak gol penyamaan nglawan Leicester City rong minggu. Iku mbantu dheweke dadi reguler tim pisanan lan Spurs disetel kanggo kaping pindho gaji Dele kanggo £ 20,000 seminggu.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Nguripake kesempatan kanggo main kanggo Nigeria

Ing Februari 2015, dilapurake yen mantan pemain Wimbledon, John Fashanu nyoba kanggo ngusulake Alli kanggo main kanggo Nigeria.

Sial, John. Sadurunge ngalahake kesempatan kanggo main kanggo Nigeria, Alli diundang ing timnas Inggris lan miwiti debut nglawan Estonia ing Oktober, 2015 teka minangka pengganti pungkasan kanggo Ross Barkley ing 2-0 menang.

Tanpa mangerteni, Fash katon minangka wong paling apik kanggo ngendhakake Dele kanggo gabung karo Super Eagles of Nigeria. Dheweke wis dadi tokoh rama kanggo dheweke wiwit cilik.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Manchester United Uplift

Dheweke ndominasi Manchester United nalika isih ana ing MK Dons.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold
Dele Alli munggah ing Fame

Dele Alli ndadekake debut Liga Primer dadi pemain bal-balan kanggo Spurs nglawan Manchester United ing pertandingan pembukaan musim iki, nanging iki ora dadi gelar pemain midfield ing Inggris.

Ing musim pertama Louis Van Gaal ing Inggris, Alli minangka bagian saka tim MK Dons sing ngasor United 4-0 ing Capital One Cup. Alli malah mikir yen kinerja sing entuk dhuwit mega menyang Spurs sawetara wulan sabanjure. Miturut Dele;

"Sampeyan bisa ngomong yen mbantu aku ngerteni. Kita wis dadi taun sing apik minangka tim lan iku minangka salah sijine pertandhingan sing cocog. Iku minangka platform gedhe kanggo klub lan kula, lan sawetara saka pemain liyane. Iku minangka surreal tumrap Amerika Serikat. Iku game sing kita ora nyenengake kanggo menang, supaya piyambak menang karo sing akeh. We nuduhake donya apa kita bisa nindakake sing wengi ... "

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -A Liverpool Fan

Alli bener bener Liverpool penggemar tansaya tambah, lan nyebutake Steven Gerrard minangka pahlawan anake.

The Liverpool Echo nglapurake yen Alli nguripake menyang sisi abang Merseyside kanggo nemokake tim bal-balan lan ing wawancara karo Komplek, piyambakipun ngandharaken babagan fandom kangge ikon Kop, Steven Gerrard tansaya tuwuh, ngandharaken bilih piyambakipun biasa mbekta boots kanthi dhasar kapten Liverpool. Perlu kanggo nyatakake yen Liverpool lan MK Dons wis sarujuk karo biaya kanggo Dele. Iku rembugan kanggo gaji sing gagal. Liverpool nyatakake yen dheweke ora bisa mbayar luwih saka 4000 saben minggu.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold -Menehi gaya muter sing agresif

Parental Neglect ngalami ing kanak-kanak duwe kemampuan khusus kanggo tatu kaya kita wis katon ing kasus Dele Alli. Ing antarane dheweke lan wong tuwanane wis kaya ing taun-taun iki. Iku wis nyebabake konsekwensi negatif lan positif. Sisi negatif wis ditindakake kanthi nesu kang kerep dheweke nampilake ing lapangan play. Iki wis nyebabake sawetara nyengsarakake antarane para mungsuh.

Miturut Dele, "Aku kerep banget duka ing lapangan, jadi yen aku gawe masalah sing ala utawa ngalami agresif, Mauricio Pochettino bakal ngomong: 'Iki dadi kertu abang ing pertandhingan profesional' lan njupuk kula metu. Sing mbokmenawa nylametake aku mudhun ing lapangan. Nanging aku isih muter kanthi murka.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold
Carane bocah cilik Dele Alli nimbulaké Stirs ing Pitch

SISA POSITIF

Dele Alli uga wis ngowahi kenangan cilik dheweke menyang bakat dheweke saiki. Iki tegese sisih positif. Dheweke entuk gagasan supaya bisa ngancurake tim-tim lawan saben-saben dheweke ngeling-eling ing ngendi dheweke teka lan kepiye dheweke ngliwati rasa nyusahake lan ditolak dening wong tuwane.

Aside pelatihé, Dele Alli duwé salah sijining pasangané kanggo ngucap sukur. Ora ana wong liya saka Hugo Lloris sing wis main peran saka dheweke wiwit teka tim Tottenham.

Miturut Dele,

"Hugo Lloris wis dadi pangaruh gedhe marang aku ing Tottenham. Panjenengane ngandika marang aku babagan agresi lan sing wis mbantu kula banget. Panjenenganipun nyuwun pangapunten kula mboten saguh mlayu, lan kula badhé tetep tetep. "

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold Biografi -Rankings LifeBogger

Kita nyedhiyakake sampeyan Ranking LifeBogger Dele Alli minangka netepi sumber-sumber sing biso dipercoyo.

Fakta Cerita Dewasa Dele Alli Plus Untold
Dele Alli Statistics
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene