Kisah Kanak-kanak Dejan Kulusevski Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Dejan Kulusevski Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Dejan Kulusevski kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi sampeyan Crita Urip saka Sepak Bola Swedia - wiwit cilik nganti dadi misuwur. Kanggo napsu, goleki wiwitane kanggo misuwur - ringkesan Bio Dejan Kulusevski sing jelas.

Thanks kanggo kemampuan multi-facet, akeh penggemar sing mbandhingake karo ikon Swedia sing paling dihormati, Zlatan Ibrahimovic. Malah media menehi label Dejan Kulusevski dadi bos anyar Blågult.

Nalika kenaikan meteorik terus mbanjiri jagad sepak bola, kita ngerti mung sawetara penggemar sing ngerti crita ing jenenge. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Dejan Kulusevski:

Kanggo Wiwitan Biografi, dheweke duwe julukan "Shady". Dejan Kulusevski lair tanggal 25 April 2000 dening wong tuwa Makedonia ing Vallingby, Swedia. Pemain bal-balan sing serbaguna minangka sing paling enom saka loro bocah ing kulawargane. Lah mbok sing ayu (umure 40an) lan katon apik Bapak (umur 50-an).

Sanajan wis nglairake ing Swedia, dheweke wis diwasa ngerteni macem-macem basa, kalebu basa asale. Minangka bocah pungkasan (bayi ing omah), wong tuwa lan mbakyune Dejan Kulusevski (Sandra) mesthi nggawe dheweke duwe karep amarga kabutuhan pribadi teka ing telpon lan telpon.

Latar mburi Kulawarga Dejan Kulusevski:

Speed ​​dribbler saka Stockholm sing sugih - ibukota Swedia sing ana ing 14 pulau lan disambung karo 57 kreteg. Wong tuwa Dejan Kulusevski minangka jinis makmur sing bisa menehi koleksi dolanan paling anyar kalebu bal-balan. Bocah sing seneng ora kalebu ing crita sing sugih.

Asal Kulawarga Dejan Kulusevski:

Ayo dadi ngrampungake; dheweke duwe basa Makedonia sanajan Swedia minangka papan asale. Kaloro wong tuwa Dejan Kulusevski minangka wong Makedonia sing mutusake duwe putrane ing Swedia. Pemain bal-balan kasebut tuwuh dadi Polyglot amarga keturunan sing beda-beda.

Riset nuduhake yen dheweke fasih nganggo limang basa - yaiku kanggo negara kelairan, Slavia, Italia, Inggris lan Jerman. Sampeyan nganggo warna nasional ireng lan kuning, dheweke nyekel negara Balkan (Makedonia) ing jero ati.

Crita Karir Dejan Kulusevski:

Bocah-bocah enom pisanan entuk motivasi tresna marang bal-balan liwat mbakyune, Sandra. Apike, dheweke dadi penggemar Ronaldinho lan malah wallpaper Brasil kasebut ana ing tembok kamare. Nalika semana, Sandra bakal menehi tag karo adhine menyang lapangan, nonton dheweke latihan bal-balan ing dalan nalika dheweke surak.

Dhukungan Sandra saka garis sisih menehi alasan kanggo bocah enem taun fokus kanggo ngatasi bocah liya. Kanggo ngrampungake kanthi formal, wong tuwane Dejan Kulusevski nyetujoni putrane sing duwe registrasi karo akademi pemuda IF Brommapojkarna Makedonia ing taun 2006.

Urip Awal karo Bal-balan:

Susah, nalika isih enom ing akademi kasebut dadi ora tenang. Artine, ora ana sing ngurmati kemampuan alami kajaba sawetara kanca lan kulawarga. Nanging, dheweke tetep pikiran sing jelas lan positif kanthi tujuwane unggul ing level sing katrampilan ngomong. Dheweke nate ujar yen saya tuwa;

"Ora ana sing mokal. Sing mokal butuh wektu luwih suwe. Sampeyan bisa duwe kabeh sing pengin. Sampeyan mung kudu pretyaya marang awakmu dhewe. ”

Kanthi dhukungan saka wong tuwane lan mbakyune, dheweke nuli latihan remaja ing Makedonia sajrone sepuluh taun. Kanthi matur nuwun sanget, lawang kanggo sukses dibukak nalika Kulusevski umur 15 taun ing taun 2015 nampa panggilan kanggo gabung karo skuad nasional U-17 Makedonia.

Limang pertandingan karo Makedonia cukup kanggo gawe uwong yakin Swedia manawa dheweke minangka wong sing digoleki. Mula, dheweke menehi Dejan tawaran sing luwih apik yen dheweke ninggalake negara kelairane wong tuwa menyang Swedia.

Dejan Kulusevski Biografi - Crita Dalan Kanggo Ketenaran:

Warta babagan panggilan internasional nggawe bapake bangga lan ibune ora diraguhi manawa seneng. Saka klub, kabungahan kulawarga ora ngerti wates nalika bocah cilik kasebut nyoba nyoba saka Atalanta.

Ora suwe, dheweke mulai nolak rintangan gedhe kanggo dheweke. Kaya sing dikarepake, lintang gedhe sabanjure bakal diberkahi kanthi akselerasi, cepet, stamina. Prestasi iki nggawe media menehi label kasebut Zlatan Anyar.

Crita Sukses Dejan Kulusevski:

Nalika terus maju usahane, mula uga dheweke nyathet sukses gedhe kanggo negara kelairan. Ing taun 2019, Kulusevski gabung karo timnas Swedia. Mung ing sawetara penampilan, dheweke entuk penghargaan keunggulan.

Ing November 2020, dheweke dadi salah sawijine Sepuluh pemain paling larang dilahirake ing taun 2000 utawa sadurunge kanthi regane pasar. Mung sawetara masalah sadurunge dheweke dadi jeneng kluwarga global. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.




Sapa sing dadi Pacar lan Istri Dejan Kulusevski?

The Speedster entuk rasa sing beda ing urip sesambungane yen dibandhingake Freddie Ljungberg, sing pacaran karo wolung wanita sing beda-beda sajrone wolung taun. Dheweke wis nganggep pas tetep karo pacare sing siji-sijine sing katon ing kene.

Ora ana sangsi, manuk tresnane bakal bisa nggandhengake level sabanjure dadi bojo lan bojo. Muga-muga crita tresnane ora bakal mati lan dheweke bakal iket.

Fakta Urip Pribadi:

Kulusevski entuk sipat unik sing nggawe dheweke luwih penting tinimbang kejujuran. Dheweke ora isin kerja keras lan kepenak terus mantep.

Gelandang Juventus seneng luang-luang karo kanca-kanca ing kolam renang. Saka negara asal saka wong tuwane, ana akeh bocah sing seneng gaya perayaan lan ndeleng Dejan minangka sedulur lanang sing kudune ngetutake.

Gaya urip Dejan Kulusevski:

Mesthi wae, ora ana kabar maneh yen dheweke entuk akeh dhuwit ing Juventus. Kita wis nganalisa pola belanja lan nemokake manawa dheweke urip kanthi gaya urip rata-rata sing cocog karo kekayaane.

Pemain sayap sing ramah kasebut durung nate weruh kebutuhan kanggo nolak kesenengane sing bisa ditindakake. Kita wis ndeleng dheweke lagi dina plancongan ing pinggir segara kanthi plancongan kapal pesiar. Sejatine, dheweke urip kanthi level sing beda karo warga negarane - Alexander Isak.

Bintang Juventus entuk gaji tahunan € 2,002,997 ing Juventus lan duwe Net Worth udakara € 1.5 yuta.

Fakta Urip Kulawarga Dejan Kulusevski:

Sawetara wong ora mung netepake hubungane karo dheweke mung dening apa sing ditindakake ing lapangan. Wong-wong iki yaiku ibune, adhine lan Bapake. Ing bagean iki, sampeyan menehi sampeyan kasunyatan babagan kulawarga Dejan Kulusevski, diwiwiti karo kepala omah.

Babagan Dejan Kulusevski Rama:

Tembung ora bisa nerangake hubungane bapak-putra sing ana ing antarane dheweke lan bapakne. Kajaba ngrampungake tanggung jawab bapakne, bapakne Kulusevski asring mriksa dheweke ing kamp latihan sanajan dheweke gabung karo Juventus.

Sayange, nalika miwiti salah sawijining kunjungan ing wulan Oktober 2020, bapakne Kulusevski kejiret ing kacilakan. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke metu saka jip sing digulingake ora cilaka saka cobaan sing medeni.

Babagan Ibu Dejan Kulusevski:

Pemain bal-balan seneng banget mbuwang wektu karo ibune yen sampeyan bisa nganggep dheweke minangka bocah lanang ibu. Minangka lair paling pungkasan, wajar yen dheweke ngerti panglipur saka ibune yen tantangane saya gedhe.

Babagan Sedulur Dejan Kulusevski:

Pemain sayap sisih tengen ora duwe sedulur, nanging mung siji adhine sing dikasihi. Kaya Hen nglindhungi Cah ayu, semono uga mbakyune sing njaga dheweke. Sandra iku ayu lan mbiyantu nglindhungi adhine yaiku wiwit cilik.

Babagan Kerabat Dejan Kulusevski:

Ora ana informasi babagan eyang lan simbah. Uga, kayane Kulusevski ora duwe ponakan lanang utawa ponakan nalika nulis Crita Urip iki. Nanging, kita yakin paman lan bibi bangga karo prestasine.

Dejan Kulusevski Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Crita Urip saka Winger, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Bio.

Fakta # 1: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

Warga rata-rata saka Swedia sing ngasilake € 52,919 setaun kudu digarap 37.8 taun kanggo gawe gaji taunan. Mangkene rincian penghasilane.

JENIS / JABATANPangentukan ing Euro (€)
Saben taun€ 2,002,997
Saben sasi€ 166,916
Saben Minggu€ 38,460
Saben dina€ 5,494
Saben Jam€ 229
Saben Menit€ 3.8
Saben Kaloro€ 0.06

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Dejan KulusevskiBio, iki sing diasilake.

€ 0

 

Fakta # 2: Katresnan kanggo Kewan:

Kaya kanca kolega ing perdagangan, Kulusevski wis seneng banget karo asu. Ora mokal yen dheweke seneng snaps karo asu kulawarga sing diarani Nala. Makhluk cilik sing lucu asring nemplek ing Kulusevski kapan dheweke menyang omah kulawarga.

Fakta # 3: Dejan Kulusevski Agama:

Dheweke bisa uga ora bisa ndeleng, nanging tendhangan bal sing apik banget tresna banget marang iman Kristen. Apa sampeyan ngerti manawa dheweke tau nganggo klambi klausa Santa nalika ngrayakake Natal karo bocah-bocah? Kanthi iki, kita bisa nyimpulake manawa wong tuwa Dejan Kulusevski pancen ngunggahake dheweke miturut iman Kristen.

Fakta # 4: Persahabatan karo Amad Diallo:

Pemain sayap sing produktif nuduhake hubungan persahabatan sing raket Amad Diallo. Apike, Kulusevski lan Diallo dadi kekancan mbiyen nalika kalorone duwe kontrak karo Atalanta.

Fakta # 5: Statistik FIFA:

Ora ana sangsi, kanthi kerja sithik lan konsistensi, dribbler sing produktif bisa uga bisa ngatasi potensine (dinilai 88). Muter bareng legenda kaya C Ronaldo, gelandang / pemain sayap bangga bisa gabung karo sing paling apik ing industri kasebut.

kesimpulan:

Biografi Dejan Kulusevski mbantu kita ngerti manawa tumindak percaya mutlak ing kemungkinan dadi kunci sukses. Prodigy Juventus uga duwe panemu manawa mokal kalebu ing kamus wong bodho.

Wiwit wiwitan, wong tuwa Dejan Kulusevski mesthekake yen ora kelangan wawasane. Nalika bapake ndhukung teknis, ibune nindakake peran sing nyenengake. Sandra, mbakyune, nyengkuyung dheweke dadi sukses supaya bisa dadi ikatan sing tetep ing antarane wong loro kasebut.

Tim kita ngupayakake akurasi lan keadilan nalika ngirim artikel Dejan Kulusevski's Bio. Hubungi kita yen sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog karo konten kita. Yen ora, ayo ngerti ing bagean komentar, apa sing sampeyan pikirake babagan Kulusevski. Kanggo ndeleng Memoir, gunakake tabel Wiki.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Dejan Kulusevski
Nick Jeneng:Shady
Age:20 taun lan 9 wulan
Papan Lair:Vallingby, Swedia
Sister:Sandra Kulusevska
Annual Salary:€ 2,002,997
Zodiak:Taurus
Posisi:Pemain sayap tengen lan gelandang
Net Worth:€ 1.5 yuta (udakara)
dhuwur:1.86 m (6 ft 1 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar