Kabar DCMA

Béja Hak cipta Milenium Digital (DMCA).

Ing LifeBogger, kita ngurmati hak-hak sing nduwe hak cipta lan bakal makarya kanggo njamin manawa bahan pelanggaran dicopot saka layanan. LifeBogger ngemot Cerita Kanak-kanak Plus Fakta Biografi Untold babagan Pemain Bola. Yen sampeyan mirsani, kirim email karo kabeh rincian sing cocog kanggo manungsa waé "Pelanggaran Hak Cipta" liwat lifebogger@gmail.com. Kita bakal njupuk tindakan obat langsung.

Wartos Undhang Hak Cipta Milenium Digital (DMCA) mbutuhake pratelan pelanggaran ditulis lan kalebu informasi ing ngisor iki:

  • Tandatangan fisik utawa elektronik saka pihak sing duwe hak cipta utawa wong sing sah milih tumindak kanggo menehi jeneng.
  • Keterangan sing apik babagan karya hak cipta sing ngaku wis infringed dening LifeBogger.
  • Katrangan babagan infringing materi lan informasi. Iki kudu cukup kanggo ngidini LifeBogger nemokake materi kasebut.
  • Informasi kontak sampeyan supaya LifeBogger bisa hubungi sampeyan kanthi gampang.
  • Pernyataan saka sampeyan manawa sampeyan duwe kapercayan kanthi yakin manawa panggunaan materi kasebut ora sah dening pemilik hak cipta
  • Pernyataan yen informasi ing kabar kasebut akurat. Kajaba iku, miturut paukuman, manawa informasi sing diwenehake marang sampeyan akurat lan sampeyan pemilik hak cipta utawa sah kanggo tumindak kanggo pihak sing duwe hak cipta.

LifeBogger bakal nindakake paling apik kanggo nanggapi “kabeh panjalukan mudhun”Sing tundhuk karo syarat-syarat Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital (DMCA), lan hukum properti intelektual liyane.

Loading ...