Factor Davinson Sanchez Lagi Untold Biography

0
2743
Davinson Sanchez Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta dening LifeBogger

LB nyawiji Kisah Sepakbola Sepakbola Genius paling dikenal kanthi jeneng "The Rock". Kisah Kisah Kanak-kanak Davinson Sanchez ditambah Biografi Tanpa Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi. Kajaba iku, fakta-fakta sing ora pati ngerti liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan pertahanan dheweke. Nanging, mung sawetara sing nyinaoni Biografi Davinson Sanchez sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Davinson Sanchez Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal & Keluarga

Miwiti, jeneng lengkapé Dávinson Sánchez Mina. Davinson Sanchez lair ing dina 12th Juni 1996 marang ibune, Esther Mina lan bapak sing ora dingerteni ing Caloto, sawijining kutha ing Kolombia. Dhèwèké miyos ing etnisitas Afro-Amérika Columba.

Davinson diangkat minangka sawijining Katolik dening wong tuwa sing ngoperasikake kluwarga kelas menengah. Nalika bapak Sanchez kerja ing bagean produksi pabrik gula, ibuné Esther Mina digambar ing ngisor iki nyambut gawé ing departemen sales.

Ibu Davinson Sanchez- Esther Mina

Sanchez ora tau ana ing awal uripé. Panjenengané gedhé karo kakangné Angelica Sanchez lan sadulur jenengé Felipe Sanchez sing katon kaya sing pungkasan saka kulawarga Sanchez.

Davids Sanchez's Siblings - Angelica and Felipe Sanchez

Davinson Sanchez nyathet sapérangan taun awal minangka cedhak karo kulawargané lan ibuné sing nduwèni peran terus ing uripé putrané.

Davinson Sanchez - Sadurunge munggah kanggo Fame

Davinson Sanchez Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Ringkesan karir

Asal-usul tresna Sanchez kanggo bal kasebut bali menyang dina wiwitane ing Caloto, sawijining kutha cilik ing Amérika Kidul. Mangkene, dheweke bakal lelungan ing papat jam saben jam kanggo latihan karo klub pemuda Amerika de Cali. Sanchez sing ora kuwat nandhang prihatin bab impené dadi pemain bal profesional. Frustrasi iki uga kena pengaruh hubungane karo pasangan tim.

Davinson Sanchez Youth Career Story

Family Relocation: Ing sapérangan titik ing awal uripé, kulawarga Davinson Sanchez nduwèni standar urip sing apik amarga tawaran proyek ing Medellín, kutha paling gedhé kaloro ing Columbia. Iki uga weruh putrane anak lanang pindhah bebarengan ibu, bapak, lan sedulur. Ing Medellin, Davinson ngalami uji coba sukses ing Athletico Nacional.

Davinson Sanchez Early Career Story- The Untold Biography Facts

Davinson Sanchez Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rise Fame

Sawise nyoba sukses, Sanchez nerusake pendhidhikan bal-balan ing cerito Juan Carlos Osorio. Carlos Osorio yaiku mantan pemain bal-balan Kolombia sing banjur dadi manajer lan pengawas ketat kanggo para pemain sing degil. Osorio bisa nguwaosi disiplin ing Sanchez sing akeh ngerti minangka midfielder lali lan frustrasi.

Carane Davinson Sanchez Sinau Perdagangan Pertahanan

Sanchez menehi kabeh barang, kayata posisi playune. Carlos Osorio ngubah Sanchez dadi punggung tengah sawise dheweke nindakake kabeh tanggung jawab sing dijaluk saka dheweke. Ora suwe sadurunge Sanchez entuk terintegrasi kanthi apik karo para pemain lan wong ing klub kasebut.

Davinson Sanchez Munggah Menyang Fame

Sanchez mundhak kabeh juwara muda akademi lan pungkasane dheweke bisa munggah ing klub senior 2013 nalika umur 17.

Sanchez tau ngalahake Barca

Amarga pagelarane kanggo Nacional, Sanchez weruh Barcelona nyedhak dheweke. Sanchez nantang tawaran Barcelona nanging ditolak amarga tawaran kanggo tim B klub lan ora tim senior.

Tinimbang njupuk dhuwit kanthi wara-wara transfer, Sanchez mutusake supaya dheweke bisa mindakake warisan kanggo klub Amerika Selatan. Iki pungkasane kedadeyan nalika dheweke mimpin tim kanggo menang Copa Libertadores 2016.

Davinson Sanchez's Copa Libertadores 2016

Ing sasi ingkang sami, piyambakipun nampi piala, klub-klub Éropah nyerbu piyambakipun kados hiu. Iku Ajax ing Juni 2016 sing menang jantung lan metu kanggo wong kang lelampahan kawitan menyang Eropah.

Davinson Sanchez Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rise Fame

Davinson Ajax Story

Ing Ajax, Sanchez kanthi cepet adaptasi menyang pamuter bal, gaya miturut basis kepemilikan kanthi persentase sukses pass meh meh 90%, paling apik ing liga.

Davinson Sanchez's- Ajax Story

Senadyan ngadeg ing kaki mung 1.87m utawa 6.1 dhuwur, Kolombia enom dadi tandha dominasi bal ing kapasitas pertahanan. Klub iki narik kawigaten klub bal-balan utama, Tottenham hotspurs.

Davinson Sanchez Tottenham Story

Ing 18 Agustus 2017, klub bal-balan Tottenham Hotspur ngumumake padha setuju karo Sánchez. Kesepakatan kasebut teka kanthi jumlah total £ 42, dhuwit sing paling dhuwur sing wis dibayar kanggo pemain bal-balan. Nalika ing klub, Davinson Sanchez dadi pemain tengah lan atletik tengah.

Davinson Sanchez Tottenham Story

Ora suwé, dhèwèké dadi hit cepet ing jantung Pochettino's bali telung. Wiwit kedadean Tottenham, tenasitas lan agresi kasebut nyedhiyakake dhukungan gedhe kanggo para pembela. Sanchez wis dikreditake kanggo menehi platform pertahanan sing mbantu Jan Vertonghen lan Toby Alderweireld mbangun saka mburi. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Davinson Sanchez Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Davinson Sanchez wis dadi pacar karo bocah cilik dheweke sing jenenge Daniela Reina.

Davinson Sanchez Hubungan Urip

Senadyan nduweni pacar milyuner, Daniela Reina isih nampi usaha kanggo entuk dhuwit dheweke. Dheweke dadi manajer ing perusahaan Inggris kaya nalika nulis. Sanchez kerep banget bisa ngobrol karo kanca-kancane kanggo taman hiburan lan taman hiburan. Dheweke katon ngluwihi tanggal nedha bengi lan acara metu.

Davinson Sanchez Love Story

Sakwisé Agustus 2018, dhèwèké mutusaké wektu kanggo njupuk langkah kandel ing uripé. Sanchez kagungan pernikahane karo pacangan wektu suwe.

Foto Perkawinan Davinson Sanchez

Foto wedding ora mung ayu. Tanpa mangu-mangu, iki nyritakake crita dina sing paling laring. Saka katon ing pasuryan, siji bakal duwe gagasan apa sing lagi diajak ngomong. Davinson Sanchez Wedding Story

Davinson Sanchez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Informasi pribadi babagan Davinson Sanchez

Sanchez nduweni kepribadian sing tegas lan cepet. Sawise nyedhaki dheweke, siji bakal weruh loro kapribaden sing beda. Kadhangkala, iku angel kanggo ngecek sing bakal didhelikake. Sanchez kadhangkala bisa duwe kecenderungan kanthi tiba-tiba dadi serius, seneng utawa ora gelem.

Davinson Sanchez Wealth

Dadi pemain bal-balan wis menehi ganjaran, utamané dhuwit sing nggegirisi sing nggawa menyang akun bank siji. Senadyan iku, Sanchez kerep banget, kanthi perasaan sing tetep yen ora ana wektu kanggo pemain sepak bola ngalami puncak karire. Iki nuduhake alasan kenapa dheweke menehi minggu paling apik ing, minggu metu.

Akhire, dening Sanchez wis nampilake kemampuane kanggo sinau kanthi cepet lan ngganti ide amarga adaptasi kanggo bal-balan Walanda lan Inggris. Dheweke seneng banget karo Mercedes putih sing saiki dheweke numpak nalika nulis tulisan kasebut.

Davinson Sanchez Favorite Car

Davinson Sanchez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and SUBSCRIBE kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Sumbangan kanggo maca crita Davinson Sanchez lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene