David Neres Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

0
1849
David Neres Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta. Kredit kanggo Ajax Football Club
David Neres Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta. Kredit kanggo Ajax Football Club

LB menehi Crita Full saka pemain sepakbola sing nganggo julukan "Little Neymar". Kisah Para Bocah Daud Kita Sejatine lan Sejatine Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kecepatan, bakat lan keterampilan. Nanging mung sawetara nganggep David Neres 'Biografi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, David Neres Campos lair ing dina 3rd Maret 1997 ing Perus ing Sao Paulo, Brasil. Dheweke lair saka ibune sing kerja dadi resik nalika dheweke lair lan bapake sing ndamel chandelier.

David Neres Childhood Story
David Neres lair karo wong tuwa sing kurang dikenal. Kridit: PxHere lan Instagram.

Negara bangsa Brazillia saka etnis ireng karo werna Afro Amerika diunggahake ing kampung halamané ing Perus, Sao Paulo ing ngendi dheweke gedhéné bebarengan karo adhine, Vinicius uga loro sadulur, Kim lan Ingrid.

Perus ing Sao Paulo ana ing awal urip Neres, sawijining tetanggan miskin lan obat-obatan ing ngendi bocah-bocah saka omah-omah miskin bisa gampang dipengaruhi kanggo ngeloni bisnis lumayan tamba.

David Neres Awal Urip
David Neres tuwuh ing Perus ing Sao Paulo Brasil. Kridit: Wikimedia lan Instagram.

Thanks kanggo parenting sing efektif, Neres tansah disaranake dening bapak lan ibune supaya tetep ora jelas saka obatan lan fokus ing sekolah, usaha sing dicampur karo dolanan bal-balan.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Education and Career Buildup

Senajan Neres teka saka latar mburi kelas dhasar dheweke dididik ing sekolah swasta kanthi hibah dianugerahake marang dheweke babagan pagelaran akademik sing luar biasa. Nalika Neres umur 10, bapakné nuntun dhèwèké kanggo miwiti karier ing bal-balan kanthi nyathet dheweke ing sistem pemuda São Paulo FC.

Mangkono wiwit perjalanan Neres menyang profesionalisme lan cedera umur cilik saka kegiatan kanak-kanak sing kalebu muter nganggo tol lan kelereng, mlumpat layang-layang warna lan ngrungokake dongeng.

Latar Belakang Pendidikan David Neres
David Neres mlayu layang-layang kaya bocah-bocah Brazillian sajrone mangsa kanak-kanak. Kredit: Pinterest.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Wiwitan Karir Mangsa lan Rencana Wiwitan

Nalika ing akademi remaja São Paulo, Neres tansaya ngetung kanthi pangkat lan ngalami pangunggahan utama nalika ngalami cedera pundhak nalika Februari 2016. Lajeng 19 taun kepungkur dipérang manèh sasi sasampunipun piyambakipun dipunkasuh kanthi sertifikat.

Sasampuning pamulihan, Neres dipromosikaken dhateng skuad utama klub déning mantan manajernya, Ricardo Gomez ing 2016 Agustus. Promosi iki ora ana hubungane karo bentuk teratas Neres dipamerake sadurunge njaga cilaka.

David Neres - Karir Awal Karir
Neres muda sing munggah pangkat São Paulo FC lan dipromosekake dadi tim pisanan ing 2016. Kredit: Instagram.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Rise To Fame Story

Ngalih, Neres damel debut kapisanan lan debut Serie A kangge FC Sao Paulo ing 17th Oktober 2016. Pertunjukan sing nyengsemake sing dilakoni nalika pertandhingan mbantu ngarahake timne luwih adoh saka degradasi.

Dhèwèké banjur ndadèkaké awaké minangka sensasi gol-gol sing diduwèni homegrown lan banjur ditindakake dening klub Walanda, Ajax, ing ngendi dheweke pindhah menyang biaya transfer sing dilapurake € 12 yuta ing Januari 2017. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

David Neres - Rise To Fame
David Neres mlebu kanggo Ajax ing Januari 2017. Kredit: Instagram.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Fakta Kehabisan Hubungan

Neres durung nikah nalika nulis. Kita nggawa sampeyan bukti babagan sejarah gendakan lan status hubungan saiki. Kanggo miwiti, Neres ora dikenal nduweni hubungan sadurungé sadurunge ketemu gendeng Jerman lan model, Kira Winona. Lovebirds wiwit pacaran ing 2019 sawise Neres ngirim pesen pribadi marang Instagram.

David Neres - Relationship Life
David Neres karo pacar Kira Winona. Kredit: Bolasport.

Ngomong sawetara wulan mengko kanggo Het Parool bab urip sesambetan, Neres ngungkapake carane dheweke ketemu garwane kanthi cara ing ngisor iki: 'Aku ketemu ing Instagram lan ngirim pesen pribadi: "Aku iki David Neres, tekan aku". Iku cukup kanggo tanggal. '

Winona minangka instruktur lan model fitness sing ngelajengake antarane London lan Amsterdam. Aside dadi pacangan kanggo Neres dheweke ngajar basa jerman sepakbola genius. Ora ana putra (s) lan putri (s) sing wis lair saka hubungané sanadyan ora duwe bocah metu saka nikah.

About Kira Winona
Neres 'pacar Kira Winona yaiku modhèl, instruktur kebugaran lan sanésipun. Credits: Metrosport.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Fakta Keluarga

Neres lair saka enem wong. We nggawa sampeyan bukti babagan anggota kulawarga.

About Neres 'Basa: Neres 'ibu iku resik sing mbantu nresnani Neres lan sedulure. Dheweke minangka advokat kuat sekolah sing kerep menehi saran Neres kanggo njupuk pendidikan kanthi serius lan bisa nyedhaki gol. Iku amarga alasan iki Neres diarani tuku omah mewah kanggo wong tuwané ing Pirituba, sawijining tetanggan sing apik ing Sao Paulo.

David Neres Kanthi Basa
David Neres karo crita Basa sing dikenalake: Instagram.

Babagan Neres 'Rama: Daddy Neres minangka pelukis saka candelier. Dheweke dikreditake kanggo main peran utama ing gesang jenius bal-balan kanthi nggawa dheweke menyang sekolah lan game bal-balan. Bapak sing nyengkuyung sing kerep menehi panjaluk marang Neres supaya wicaksana kerep kesengsem mangan supaya bisa njamin yen Neres ora ana ing pungkasan game utawa sekolah.

About Neres 'Siblings: Neres duweni sedulur telu sing ora dikenal. Kakang-kakang kalebu sadulur, Vinicius sing katon luwih tuwa tinimbang pemain sepakbola. Saliyané iku, kakang-kakangné - Kim lan Ingrid - iku ayu karo rambute rambut pirang alam.

David Neres Siblings
David Neres Siblings. LR: Vinicius - Ingrid - Kim lan Neres. Kredit: Instagram.

About Neres 'Sederhana: Luwih saka urip keluarga Neres 'sing ora suwe ditemokake babagan paman lan bibi kakek-nenekne kalebu nephews lan keponakan para sepupu.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing nggawe obah David Neres? Muter maneh amarga kita nggawa sampeyan karya pribadine Neres kanggo mbantu sampeyan nduwe gambaran lengkap. Kanggo miwiti, Neres persona minangka gabungan saka ciri-ciri zodiak Pisces.

Dheweke intuisi, seni, lanang lan ora ngumumke babagan urip pribadhi lan pribadine. Hobi dheweke kalebu mbuwang wektu karo kanca lan kulawarga, ngunjungi pantai lan muter kartu. Dheweke uga nduweni kapinteran kanggo main game ing jero ruangan.

David Neres - Pribadi Bukti Pribadi
David Neres (kiwa sing nemen) seneng mbuwang wektu sing suwé karo kanca lan kulawarga. Kredit: Instagram.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Gaya urip

David Net worth isih ditinjau. Nanging, dheweke duwe nilai pasar € 32 yuta nalika nulis. Terus nyedhiyakake gaya urip kelas menengah lan ngerti cara paling apik kanggo nyetel imbangan antarane mbuwang lan penghasilan utawa gaji.

Asal saka bal-balan saka Neres ora ana ing njaba, nanging nilai omahé ing Sao Paulo durung dipasthèkaké. Kajaba iku, ora akeh sing dikenal babagan mobil ing garasi nalika dheweke durung katon nyopir kanggo upacara penghargaan utawa latar latihan. Nanging, dheweke kerep lelungan ing jet mewah.

David Neres Lifestyle
David Neres kerep dilayari kanthi jet mewah. Kredit: Instagram.

David Neres Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta - Faktor Untold

Kanggo ngrampungake biografi bocah David Neres ing kene ana bukti-bukti sing ora ditemokake ing biasane.

Apa sampeyan ngerti?

  • David Neres seneng ngombe banyu lan jus buah kanggo minuman keras.
  • Dheweke salah siji saka sawetara pemain sing ora duwe tato utawa seni awak.
David Neres Facts
David Neres ora duwe tato utawa awak. Kredit: Instagram.
  • Babagan agama, Neres lair lan diangkat dadi wong Kristen. Dheweke nglakoni kekristenan nanging ora dikenal nggawe gerakan utawa pernyataan agama kanggo ndhukung kapercayanane.

David Neres Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and subscribe to our youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita David Neres Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene