David Luiz Kisah Kanak-kanak Daun Plus Untold Biografi

Kisah Kanak-kanak David Luiz

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Sideshow Bob". Kisah-kisah Daud Luiz Kita lan Sejatine Sejatine Biografi sing ndadékaké panjenengan bakal nyathet akun lengkap saka acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip / latar mburi kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan pertahanan dheweke, nanging mung sawetara nganggep Biografi David Luiz sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Awal urip

David Luiz Moreira Marinho lair ing dina 22nd April 1987 ing Diadema, São Paulo, Brasil. Dheweke lair saka ibune, Regina Célia Marinho lan bapake, Ladislau Marinho (guru sekolah pensiun).

Kisah Kanak-kanak David Luiz

Luiz minangka anak kaping pindho lan mung putra saka kulawargane. Panjenengané gedhé karo adhine mung, Isabelle Moreira Marinho. Sing manggen ing urip Brasil rata-rata yaiku David Luiz sajrone wektu kanak-kanak. Sang Prabu Dawud, sing dadi bocah lanang nalika isih enom nalika ngoperasikake olahraga uga dikenal tansah ngurmati urip ing bab-bab cilik sing bakal ditampa dening Gusti Allah kang Maha Esa lan kulawargane.

Kisah Kanak-kanak David Luiz
David Luiz; Sawise Boy Kamera

Aside keluarganya, jamane David Luiz uga dipusatake watara sahabat sing paling cilik sing kedaden Thiago Silva.

Kisah Kanak-kanak David Luiz

David tuwuh Thiago sing tuwané wong tuwa sing apik. Loro-loroné wong tuwané David lan Thiago weruh anak-anaké ngembangaké minat ing bal-balan, hadiah alami.

Ananging, bapak Dawud minangka mantan pemain sepak bola amatir sing nggunakake sambungane kanggo nyekel David lan kanca apiké Thiago ing kariré remaja sing beda. Kasunyatane David ngeling-eling kanthi cara ing ngisor iki;

'Iku ngimpi bapakku dadi profesional ndhuwur. Dheweke entuk pangkat tim pisanan ing Atletico Mineiro nanging dhuwit ora ana, dheweke kudu njupuk tugas liyane minangka guru. Dheweke biasa ngomong marang aku, 'Pungkasane bal-balanku iku terus. Iki kanggo sampeyan, iku ora kanggo kula. Aku bakal manggon karo kowe. '

Iki carane wong enom Dawud Luiz mundur munggah ngimpi.

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Karir Bangun

Ing wiwitan, David lan Thiago pancen ditolak sawise nyoba klub pemuda. Penolakan kasebut ana ing latar sing padha cilik banget kanggo main bebarengan karo kategori pemuda sing luwih gedhe.

Thiago banget cendhak lan keras nalika David luwih dhuwur. Maju nganti saiki, David saiki ateges paling dawa 6 inci 5 inci lan 8 inci nalika sampeyan ngukur rambute. 😆

Kisah Kanak-kanak David Luiz
David Luiz Dina Anak Usia karo Thiago

David lan kanca paling apik, Thiago banjur nuli nampilake tontonan para julukan kanggo lagu kabangsan nasional Brasil. Sawise tugas-tugas maskot, nasibe nggawe loro-lorone ngetutake dalan kanggo sukses karier.

Kisah Kanak-kanak David Luiz
David Luiz; Sawise mascot karo Thiago

Destiny mundhut David kanggo akademi mudha FC Sao Paulo. Nalika Luiz mapan ing akademi, dheweke entuk pahargyan urip minangka pemain bal-balan muda. Klub kasebut nggepok Dawud kanggo cukur rambut dawa, pangembangan sing nggawe Young David Sad.

Kisah Kanak-kanak David Luiz
David Luiz: Kekuwatan sing wis dicukur rambuté

David Luiz dirilis dening klub nalika umur 14, sawisé penampilan apik. Iku sing paling gedhe nyawane. Nanging, David njupuki pamrentah sing paling gedhe sajrone urip. Dhèwèké nyuwun supaya wong tuwané nyimpen dhuwit kanggo tiket pesawat supaya bisa lelungan lan nyoba nasibé ing tanah sing adoh.

Miturut Sang Prabu Dawud;

"Sadurunge dheweke lunga, David pancen mung meksa, supaya kita tuku tiket pesawat, amarga jarak sing wis digawe, supaya dheweke pindhah menyang Salvador. Kita duwe kesulitan malah tuku sepatu kanggo dheweke amarga kita nyimpen. Kita nginep setahun lan setengah tanpa ningali Dawud. Natal, ulang tahun, kabeh ing wektu iki dibagi - lan dirayakake - liwat telpon. "

David Luiz Family

Dheweke terus ...

"We biasa nelpon saka telpon mbayar, menyang omah tetanggan. Nalika wong njupuk, kita bakal njaluk ngomongake karo "Paulistinha," amarga dheweke dikenal. Iku wektu angel, akeh ora kejawab, nanging kita dipercaya keputusan kang njupuk kanggo ninggalake kita. Dina iki kita seneng karo asil "

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Ngobrol

David Luiz rawuh kanthi aman ing klub Vitória ingkang adhedhasar Salvador lan nglajengaken uji coba sukses kanthi klub. Kaya ing Sao Paulo, David wiwit main minangka gelandang pertahanan maneh, meh nggunakaké posisine ing klub kasebut. Dheweke meh dirilis dening klub amarga pertunjukane miskin ing posisi kasebut amarga kesalahane digawe klub kalah penting.

Nanging dheweke dialihake kanggo mbela pemain tengah, peran sing ditampa dening David. Pramuka iki digawe saka Eropa ngupaya kanggo ngamanake layanane. Sawise akeh karire transfer karir karo Vitória, David akhire pindhah menyang Benfica, tetep karo klub kanggo limang musim (telung lengkap).

Dheweke gabung karo Chelsea ing Januari 2011, menang Liga Champions UEFA lan Piala FA nalika musim 2011-12, diikuti dening UEFA Europa League musim iki. Ing wulan Juni 2014, dheweke ditransfer menyang Paris Saint-Germain kanthi bayaran £ 50 juta, transfer rekor donya kanggo pemain pertahanan. Iki nalika dheweke ketemu karo Thiago.

David Luiz Hubungan karo Thiago Silva ing PSG

David nggayuh kabeh papat domestik ing saben musim ing bal-balan Perancis. Dheweke bali menyang Chelsea ing Agustus 2016 kanthi kontrak transfer £ 30. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Urip Keluarga

Kaya sing kasebut sadurunge, David teka saka latar kulawarga rata-rata karo wong tuwane sing isih enom sing nglairake dheweke awal. Dheweke njupuk pasuryane bapake lan kulit ireng. Bapakipun, Ladislau Marinho asalipun saking Afro saking Brasil.

David Luiz Family Life
Parentah David Luiz - Ladislau Marinho (bapak) lan Regina Célia Marinho (ibu)

Loro-lorone wong tuwa, Ladislau lan Regina duwe alasan kanggo ngarasake bangga lan kagum putra siji. Lagi bangga karo bocah sing ngejak impen dadi pemain bal-balan.

Miturut ibuné;

"Sang Prabu Dawud Luiz mujudake bangga. Iku ngluwihi apa sing kita bayangake. Saka maskot bocah cilik menyang pemain bal-balan sing ditolak, piyambake menyang Salvador, ing umur 14. Dheweke nindakake lan nglampahi kabeh kurban bisa. Panjenenganipun sukses, nanging kanggo njaluk apa saiki, dheweke mangan akeh suket. Mulane dheweke pantes. Luwih saka pemain sing bakat. David saya profesional, apik banget, lan wong sing ati-ati, sing paling luhur, wong sing ndhukung ".

Tembung kasebut diisi karo bangga sing dirasakake dening Regina minangka ibune "Paulistinha", kaya sing diarani Dawud nalika isih cilik. Kedekatane sing jelas ing cara sing paling ora biasa. David tau nggawa ibuné kanggo ngrayakake trofi karo Chelsea, sawijining gerakan sing akeh pemain bal sing bakal angel dilakoni sanajan duwe bojo utawa pacar.

David Luiz lan Ibu (Regina) mengeti
David Luiz lan Ibu (Regina) mengeti

Punika kedah dipun mangertosi bilih David Luiz mboten ateges, Regina minangka guru sekolah utami. Bapakipun Ladislau minangka mantan guru kuliah teknis lan olahraga. Dheweke diarani wis ngajar putranane Dawud ing anting-anting sing ana ing bal-balan. Ladislau Marinho tau dadi pemain amatir ing jaman kepungkur, gelandang kaya Flamengo de Cataguazes lan Sete de Setembro ing Diadema, ing São Paulo, Ladislau. Loro-lorone wong tuwané seneng banget babagan bal-balan amarga anaké.

David Luiz Orang Tua Facts
David Luiz Orang Tua Facts- Padha ketagihan panyokong saka Tim Brasil

SISTER: Ana sing ngandika "Adhine wong sing adhine angel". Nanging amarga adhine Dawud Luiz minangka sing paling manis kanggo Isabelle Moreira Marinho sing dadi adhiné Dawud Luiz. Dheweke luwih tuwa tinimbang dheweke. David uga seneng nglampahi kualitas wektu karo Isabelle Kaya dheweke karo pacar.

Isabelle Moreira Marinho
David Luiz lan adhine - Isabelle Moreira Marinho

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Urip Hubungan

Minangka nalika nulis, David diarani melu karo kekasih catur Sara Madeira. Loro-lorone wiwit pacaran minangka remaja.

David Luiz Gendhakan
Pacar David Luiz- Sara Madeira

Pasangan kasebut ketemu nalika Luiz lagi main kanggo tim Portugis Benfica. Piyambakipun wiwit sepisanan nalika tasih remaja lan dipunpenggal katresnan nalika kathah wekdal sami saged.

David Luiz Love Story
David Luiz Love Story

Dheweke kerep ngunjungi kulawargane lan kanca-kanca minangka bukti akeh foto saka lelungan sing beda-beda, dheweke seneng banget lan seneng banget.

David Luiz Best Friend
Best Friend David Luiz

Pasangan sing enom wis nyawisake kabeh wektu luang bebarengan lan uga karo kulawargane. Dheweke, garwane, Sara Madeira mesthi dadi pemain stunner nanging uga wis nglakoni kabecikan kanggo ngindhari kamera.

David Luiz - Kekasih Layané
David Luiz - Kekasih Layané

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Kepiye Prabu Dawud mbangun Kepribadian Wong Mursid

Minangka Sideshow Bob nempatno;

'Aku ngelingi sepisanan aku ngomong tembung ala ing ngarepe sedulurku. Bapak kula lenggah wonten ing meja. Aku duwe sikap sing beda, dudu sikap sing bener. "Apa sing dikarepake kanggo uripmu?" Dheweke takon. Aku ngomong aku kepengin main bola. "Ora," ujare. "Dhisik sampeyan kudu dadi manungsa sing becik. Aku pengin sampeyan dadi pemain bal-balan. Nanging sampeyan kudu dadi wong sing apik, kanthi kejujuran, karakter, lan kamulyan. "Iku obrolan sing angel, nanging ngganti uripku."

David sinau kanggo urip sing luwih apik saka tuwane kaya sing diterangake ing ngisor iki;

'Wong-wong sing aku dhemen ngrungokake, sing duwe sikil ing lemah, nuwun kanthi sedherhana, sing duwe urip prasaja. Uripku wis akeh sing diganti, nanging kadhangkala aku mandheg lan ngupaya ibu lan bapaku lan wong-wong iku isih padha. '

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Idol Sepak Bola Nya ing Iman

Luiz durung tau ngetokake keyakinan Kristen sing kuwat lan hubungan karo Atletas de Cristo (Atletes Kristus).

Atletik Kristus minangka organisasi nirlaba sing diwangun dening olahragawan Kristen sing kuat lan diwiwiti ing Brasil ing 1984.

Iki disambung karo gerakan evangelis lan dianggep Kaka antarane pamimpin lan para devotees. David nggayuh tanggal kelahiran sing padha karo Kaka, sawijining perkembangan sing ndadekake Kaka dadi idola bal-balan.

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Pakaryan Prayer

Sampeyan bisa uga wis ditundha minangka "Nyentuh Fernando Torres kanggo luck", nanging ritual David Luiz nampilake sadurunge Chelsea menang 5-0 Champions League liwat Genk - kang Torres nyetak kaping pindho - wis bosok liyane ing iman Brasil saka ing sawetara goleki pre-match.

Sang Prabu Dawud ngandika sapisan;

"Iman saya menehi kapercayan yen aku bisa metu lan nindakake uga bantuan pemain liyane kalebu mungsuhku. Iku menehi kula kekuatan lan inspirasi. "

Panjenenganipun salajengipun nedahaken bilih;

"Kabeh ing urip iku Gusti Allah. Tujuan kita wis dicithak. "

David Luiz tau ndedonga James Rodriguez kanggo gol ing pertandhingan nglawan lan James Skor. Nanging, dhèwèké ora ndedonga kanggo dhèwèké kanggo nggayuh pertandhingan kasebut. Iki amarga iku nglawan tim. Brazil banjur menangaké rong pertandhingan kanthi siji gol.

David Luiz uga duweni hubungan Kristen sing kuwat karo setya bal-balan liyane. Edinson Cavani lan Bocah Yesus ... "Neymar"Uga anggota saka organisasi Atletik Kristus.

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Fakta Rambut

'Sideshow Bob' or 'The Simpsons' minangka julukan teka nalika rambuté mulai berkembang. Dheweke ora tau mikir babagan kepribadian lan rambute.

Akeh kanca saka Daud kalebu kanca biyasa mikirake rambute sing aneh. Senajan krungu, dheweke isih seneng. Akeh para penggemar bal-balan sing seneng menehi rambut.
Minangka bentuk penghormatan, akeh pembuangan dina iki nggunakake wig kanggo katon kaya dheweke. Conto katon ing ngisor iki.

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Persahabatan sing Unmatched

David Luiz lan Thiago Silva wis ora bisa dipisungsungake saka sawijining dina. Dheweke kanca paling apik sing weruh impen gedhe babagan bal-balan ing tingkat profesional dadi kenyataan. Ing ngisor iki ana foto emosional David lan Thiago.

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Liyane ing Kepribadian

Luiz, kanthi jelas, ora dadi pemain bal-balan. Dheweke uga ora rata-rata amarga cara dheweke katon, cara dheweke muter, lan cahya sing dipirsani kaya dheweke. Ing ringkesan, Luiz seneng nikmati awake dhewe. Dheweke ora wedi nunjukake.

Dheweke uga pracaya manawa wong gojeg amarga ora duwe dukungan yen dheweke paling rawan:

"Aku kabeh wis lair kanthi suci. Sampeyan ora tau pindhah menyang bangsal maternity lan terus bayi sing nduweni energi sing elek. Ora mungkin. Nanging sawise teka polusi donya, lan sing nggawe wong ganti. Kahanan, wektu ing urip, wong nindakake ala ora amarga iku ala nanging amarga padha ora duwe dhukungan tengen ing wayahe tengen. "

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Gaya Play

Senajan utamané a bek tengah, David Luiz uga bisa dadi gelandang gelandang. David nggambar puji-puji kanggo kekuatan fisik, tingkat kerja, tèknik, lan sawetara distribusi minangka bek, uga kepribadian, kaslametan ing kepemilikan, lan kapercayan ing bal, sing bisa nyebabake bal kasebut metu saka mburi utawa miwiti serangan kanthi bola long sawise menang maneh.

Lu striker sing kuwat saka jarak, Luiz uga wis dikenal kanggo njupuk lan skor saka tendangan bebas jarak jauh. Senadyan dheweke wis dikritik sadurunge amarga pertunjukan pertahanan kang ora konsisten, amarga dheweke nasar ing tantangane, uga rawan kasalahan. Ing kesimpulan, David Luiz minangka salah sawijining pemain pertahanan paling apik ing sajarah bal-balan.

TUTUP: Thanks kanggo maca kita David Luiz Kisah Kanak-kanak plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene