David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

0
8025
David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

LB menehi Crita Lengkap saka Stopper Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Edwin Van De Gea'. Crita Uskup David De Gea lan Sejatine Biografi Ora bisa nggawa sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane, nanging sawetara sing nyathet Crita Biografi David De Gea sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Awal urip

David de Gea Quintana lair ing dina 7th November 1990 ing Madrid, Spanyol dening Jose De Gea (bapak), penjaga gol mantan lan Marivi Quintana (ibu), penjaga omah.

Dheweke lair nalika wong tuwané ana ing awalé 40 lan minangka anak siji-sijine saka kulawargane.

David De Gea diasorake dening wong tuwané sugih sing ora mung ngurmati putrané, nanging menehi dheweke kabeh sing dibutuhake minangka anak.

David minangka bocah enom wis seneng olahraga. Nanging, tuwané mlaku-mlaku utamané nyinaoni keseimbangn babagan kesarasan lan olah raga. Dheweke ngidini dheweke miwiti karir bal-balan ing salah sawijining akademi pemuda Spanyol paling apik amarga status finansial sugih.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Karir Mulai

Dheweke miwiti karo La Escuela De Futbol Atletico Casarrubuelos - sing gabung karo Atletico Madrid. Cruz, pelatih sepakbola sing sepisanan, tau nyenengake akeh penyihir David De Gea sing bakal kepengin percaya. Panjenenganipun ngandika, "Taun ing karir muda, David dadi pemain papat paling apik nganti umur 14 sadurungé pindhah menyang penjaga gawang." Oh ya, sampeyan wis bener !!. Dheweke ora tau dadi penjaga gawang wiwit wiwitan.

Dadi, dheweke mung 6 karo rambut pirang sing cerah kanthi njupuk foto karo tim.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
David De Gea Childhood Story

David uga main kanggo tim sekolah ing wektu nalika dibutuhake. Pusat bali Spaniard ing gambar ngisor iki nuduhake kualitas apik minangka pemain tengah lan pemain utilitas nalika isih enom. Nalika dibutuhake, dheweke bisa muter kabeh posisi (pertahanan, lini tengah lan serangan). David tetep dadi pemain lapangan nganti umur 14, umur sing ditetepake minangka titik balik ing kariré.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
David De Gea Childhood Story - Awal Karir Dina

Dhuwuré 6 lan 4 sing ketinggalan manèh mbatesi kacepetan minangka pemain bal-balan. Bebarengan karo usaha kanggo ngetutake langkah bapakne, David mutusake supaya bisa dadi penjaga gol kanggo urip. Aside goal tetep, David uga melu basket ing ngendi dheweke nggunakake dhuwur dhuwur.

David De Gea Facts
David De Gea- Panah gawang paling anyar ing kutha

De Gea ngadegake posisi minangka kiper wektu kanthi umur patbelas. Dheweke minangka bagian saka tim sing wis menangake piala terusan paling gedhe ing Spanyol. Kabin piala bulging ing tim muda De Gea digambar ing ngisor iki.

Kabinèt piala bulging ing tim muda De Gea, La Escuela De Futbol Atletico Casarrubuelos.

David De Gea Childhood Trophies
Piala Raja Remaja David De Gea

Sanalika penjaga gawang enom siap ngadhepi tantangan sing luwih gedhe, dheweke dijaluk gabung karo tim senior Atletico Madrid. Amarga bakatipun De Gea nandatangani kontrak profesional nalika umure 17.

Ing 2011 David nampa tawaran ngagetake yen saben pemain bakat, ngupayakake luwih apik, ngarepake karire. Manchester United dadi klub anyar David lan dheweke mlebu kontrak jangka panjang karo dheweke. De Gea ngganti dadi legendaris Edwin van der Sar sawise pensiun. Prestasi kang paling apik ing klub iki ndadekake julukan 'Edwin Van De Gea '. Liyane kaya sing kasebut, yaiku sejarah.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta: Urip Keluarga

Latar belakang kulawarga David De Gea pancen prayoga. Umumé, dheweke teka saka papan gawat sing sugih. Bapanipun, Jose De Gea minangka ex-goalkeeper kangge Getafe ingkang misuwur kanthi saé. Dheweke salah sawijining penjaga gawang pisanan sing direkrut menyang Getafe sajrone pambentukan ing musim 1983-84. Loro-lorone bapak lan putrane urip lan ambegan tumindak. Jose, bapakne, minangka pelatih paling apik amarga dheweke banget nuntut. Ing Atletico, piyambakipun wonten ing saben pertandingan nanging ugi saben sesi latihan wonten ing udan, angin utawi salju.

Ibu David De Gea, Marivi Quintana wis dadi penjaga rumah kabeh urip. Dheweke eling kanggo ngurus bojone lan mung putra / bocah. Marivi Quintana minangka panyengkuyung 'imbangan seimbang antarane pendidikan lan olahraga'. Iki dheweke pengin kanggo putrane.

Kaya gambar ing ngisor iki, loro wong tuwane wis ana ing 60. Dheweke duwe anak lanang ing 40. Loro manggon ing Toledo, sawijining kutha lan kotamadya ing Spanyol tengah.

David De Gea Family
Background of David De Gea

Sang Prabu Dawud wiwit ngelingake; "Ibu ora bakal nelpon, loro, telu, kaping papat ing saben minggu. Dheweke tansah ngomong dheweke banget kuwatir babagan kula. Dheweke tansah kuwatir bab imbangan antarane pasinaon lan olahraga. Pendhaftaran tuwane bakal drive 50km dina mung teka goleki ing kula ing latihan Atletico ing wilayah Plush Alarcon ".

Umumé, dhukungan saka wong tuwané wis dadi alat kanggo karir lan wong. Peran utama sing jelas ana ing antarane kanca-kanca sing ngerti.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Urip Hubungan

Pacar David De Gea

David De Gea ora nikah kaya nalika nulis. Spanard kasebut diarani hubungan jangka panjang sing serius karo Edurne García Almagro sing umuré luwih saka 5.

Edurne, yaiku penyanyi, aktris, lan presenter saka Spanyol. Ing umur 9, dheweke dadi anggota grup musik anak-anak Spanyol Trastos. Dheweke tambah kondhang ing pungkasan 2005 nalika dheweke melu acara Opera casting Spanyol Operación Triunfo lan rampung ing nomer enem ing 2006.

Dheweke ora nikah nanging uga mikir babagan iki. Saben uwong sing ngerti wong-wong mau katon kaya pasangan sing sampurna. David De Gea durung tau entuk apa-apa marang bocah-bocah wadon kajaba Edurne. Miturut dheweke;

"David lan aku seneng banget bebarengan. Aku tansah ana kanggo dheweke senadyan dheweke wis diikat karo tujuan tetep tetep. Dheweke isih nemokake wektu sing apik kanggo kula. "

David De Gea Love Story
Kisah Cinta David De Gea karo Edurne

David lan Edurne kerep tampil ing pesta lan olahraga kanthi bebarengan. Pancen, wanita bisa ngomong yen wong tresna marang dheweke kanthi sabaraha wektu dheweke arep nandur modal. Kanggo David, dhuwit kanggo Edurne ora ana guna. Iku wektu sing paling larang.

David De Gea Hubungan Urip
David De Gea melu kualitas wektu karo Gendakan Edurne

Radamel Falcao, Juan Mata, Antoine Griezmann lan Robert Lewandowski wis padha karo critane kaya David De Gea.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Kekurangan mata

David de Gea nduweni hyperopia, sing artine istilah mediasi kanggo farsightedness. Iki minangka jinis kesalahan bias umum ing ngendi obyek sing adoh bakal katon luwih cetha tinimbang obyek sing cedhak.

Spaniard ngeculake kacamata liwat urip lan nyandhang lensa kontak
nalika cocog.

Kekuwatan Mata David De Gea
Kekurangan Mata Mripat David De Gea - Apa dheweke nganggo lensa kontak

Kinerja kariré ora tau kena akibat kronologis.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Agen Super

Jorge Paulo Agostinho Mendes (lair 7 Januari 1966), luwih dikenal mung minangka Jorge Mendes minangka agen David De Gea.

Kabeneran David De Gea
Agen David De Gea- Jorgie Mendes

Mendes yaiku salah sawijining agen bal-balan sing paling berpengaruh ing donya, kanthi klien kalebu Cristiano Ronaldo, David de Gea, Diego Costa, James Rodríguez, Lan José Mourinho. Mendes asring diarani minangka "agen super". Dheweke duwe pemain bal-balan 102 liyane minangka klien lan wis nangani kontrak worth jumlah $ 1 Milyar.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Mobil-Nya

David De Gea nyurung Captiva - SUV diprodhuksi dening Chevrolet ($ 50.000)

Mobil favorit David De Gea
David De Gea's- Chevrolet

Boten kados Raheem Sterling, dheweké ora dipigunakaké kanggo ndarbèni armada mobil, siji kanggo saben dina minggu kasebut. David minangka wong prasaja sing seneng banget karo dheweke Chevrolet Captiva.

David De Gea Facts
Chevrolet Captiva Car Daud De Gea

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Kang House

Omah David De Gea wis ditemokake ing 2.75m. Gambar dicethakaké ana ing ngisor iki.

David De Gea Facts
David De Gea Mansion

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Kancane sing paling tuwa

Kancaku sing paling tuwa yaiku Dawud Kun Aguero.

Iku babagan David De Gea
Persahabatan lami Daud De Gea kaliyan Kun Aguero

Dheweke kepengin banget Kun ing wektu sing padha ing Athletico Madrid. Loro-lorone bareng kamar bebarengan bareng. Ora amarga dheweke ora duwe omah sing beda-beda, nanging amarga persahabatan sing cedhak karo dheweke.

David De Gea Lifestyle
David De Gea Karir Paling Tuwa

Mbalik maneh ing Athletico, nalika David nangkep salib, naluri pisanane dadi pass cepet utawa mbuwang kanggo nyetel Kun adoh tinimbang kanca-kanca tim ing lapangan.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta:Gaya rambut

David uga misuwur kanthi gaya rambut mohawk biasa.

David De Gea Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Gaya Rambut David De Gea

Duwe rambut sing wis dicukur saka saben sisih wae sing wis dadi umum karo para penggemar Manchester United kabeh thanks kanggo David De Gea. Katon luwih saka keturunan sing ngetutake Paul Pogba minangka penggemar Manchester United ing ngisor iki nyatake.

David De Gea Facts
Salinan Penggemar Manchester United David De Gea's Hairstyle
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene