Factor David David Alami Tanpa Untold

Factor David David Alami Tanpa Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Pemain Bal-balan Lengkap'. Kisah Kanak-kanak David Alaba lan Fakta Biografi nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis pemain bal-balan profesional Austria nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, urip sesambetan lan fakta-fakta sing ora pati ngerti babagan OFF-Pitch liyane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan fleksibilitas, nanging sawetara sing nganggep biografi David Alaba sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

READ
Bukti Bocah Tua Benjamin Plus Untold Biografi Fakta

Kisah Kanak-kanak David Alaba - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

David Olatukunbo Alaba lair tanggal 24 Juni 1992 ing Wina, Austria.

Superstar sing lair saka Kanker diwenehi ibu saka Filipina, Gina Alaba (perawat) lan bapak Nigeria, George Alaba (mantan tentara lan legenda musik). David Alaba uga lair dadi wong Kristen. Dheweke dadi anggota Greja Advent dina Pitu.

READ
Kisah Kanak-kanak Mario Gomez ditambah Facty Biografi Untold

David Alaba tansaya tambah karo adhine lan kanca apik, Rose May Alaba. Dheweke isih tetep loro mung bocah apik saka George lan Gina.

David Alaba lan mbakyune, Rose May seneng status selebriti nalika isih cilik, kabeh amarga bapakne. Bapakne, George sing wiwitane sinau Ekonomi ing Universitas Wina Austria mengko metu lan njupuk musik kanthi mulya ing negara kasebut.

Banjur disusul karo pamrentah Austria sing ngakoni dheweke dhewe. Dheweke menehi kewarganegaraan Austria lan nggawe dheweke sugih lan misuwur.

READ
Fakta Lucu Mario Gotze Anak Untold

Sampeyan uga penting kanggo nyathet yen David Alaba tansaya gedhe ing sawijining negara (Austria) sing ora nate nggawe pesepakbola - utawa katon ora kepenak karo pedesaan sing saya akeh budaya.

Minangka salah sawijining warga kulit ireng ing Austria, iki duwe efek Stereotypic kanggo Alaba lan kulawargane kaya sing katon ing gambar ing ngisor iki.

READ
Factor Biografi Arturo Vidal Plus

David Alaba sing isih enom ing ndhuwur seneng banget ngulandara kutha karo mbakyune lan bulik. Dheweke kabeh dadi kanca sing paling apik nganti saiki.

Biografi David Alaba - Wiwitan Karir:

Ing pungkasan taun 1990-an nalika bapakne, George Alaba ana ing puncak musik, dheweke pengin anak loro, David lan Rose Alaba milih karir mandiri.

Nalika Rose May Alaba mutusake kanggo ngetutake lakune bapakne ing musik, David Alaba milih dadi pemain bal-balan sanajan dheweke ngerti Austria negarane ora menehi perhatian akeh babagan bal-balan. Iki nyedhiyakake kesempatan kanggo dheweke amarga ora duwe persaingan.

READ
Fakta-fakta Biografi Kingsley Coman

Rose May lan David Alaba miwiti lelungan karier nalika umur 4 lan 6 taun. Rose May Alaba sinau pendidikan musik wiwitan. Dheweke pisanan sinau pelajaran piano lan banjur sinau muter gitar.

David Alaba entuk kadhaptar ing klub bal-balan muda SV Aspern ing Donaustadt, distrik ibukutha Austria ing ngendi dheweke gedhéné. Bapake George ngakoni bakaté kanthi cepet lan kanthi cepet disusun supaya bisa ditransfer menyang gedung lokal FK Austria Wina, kang akademi dheweke gabung ing 2002 nalika umur 10.

READ
Yosef Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts

David Alaba munggah ing pangkat klub kanthi cepet. Kemampuane kanggo main kabeh peran (pertahanan, lini tengah lan nyerang) ing bal-balan narik kawigaten para pramuka Bayern Munich sing lagi ngubengi Austria nalika semana. Raksasa Bundesliga kanthi cepet nggawa dheweke main kanggo akademi muda.

READ
Fakta Keras Douglas Costa Anak Untold

Nganti saiki, David Alaba isih dadi pemain serbaguna sing isih bisa mainake akeh peran. Dheweke nyekel rekor Austria minangka pemain paling enom sing main ing timnas senior, debut kanggo dheweke ing taun 2009 nalika umur 17 taun. Saiki liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Sapa Katja? David Alaba Kekasih:

Jeneng wanita Ukraina, Katja minangka wong sing dipilih sing nyolong ati David Alaba. Dheweke luwih enom setaun tinimbang David.

READ
Kisah Kanak-kanak Marcel Sabitzer ditambah Fakta Biografi Untold

Katja Butylina duwe BSc ing Marketing (Universitas Wina) lan dheweke uga mantan pemain bola tangan profesional. Dheweke mungkasi karir olahraga ing 2013 nalika talenta hebat wis disertifikasi.

Katja nerusake sinau pemasaran ing Universitas Wina sanajan wis mlebu ing tim nasional bal-balan Austria.

READ
Factor Manuel Neuer Anak Untold Untold

Katja lan David wis dadi pasangan bebas skandal luwih saka limang taun. Padha seneng nggawe penampilan umum umum kajaba Munich Oktoberfest ngendi kanca teater Bayern lan pacare / WAG padha nganggo sandhangan sing padha lan ngombe gelas bir gedhe minangka merek dagang.

Kanthi matur nuwun sanget, laporan anyar liwat bukti foto nuduhake manawa Katja saiki bali menyang negara bola tangan Austria sawise karir akademik sing sukses.

Dheweke saiki dadi salah sawijining bintang bal-balan paling apik ing Austria. Iki Pacar David Alaba, Katja Butylina dadi profesional maneh.

READ
Xherdan Shaqiri Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Mbok manawa mbesuk bisa dadi pamikiran David Alaba kanggo dheweke. Mung wektu bakal ngomong.

David Alaba Kulawarga:

WULANG: Bapake David Alaba, George minangka putra mahkota (putra saka Raja Nigeria) saka Ogun State, Nigeria.

Wong tuwane sing kraton ngongkon dheweke sinau ing Wina, Austria ing taun 1984. Kepinteran George ing bidang ekonomi nggawa dheweke ing Universitas Ekonomi lan Bisnis Wina.

READ
Bukti Bocah Tua Benjamin Plus Untold Biografi Fakta

Nanging, dheweke banjur mandheg sinau lan dadi karir dadi musisi. George Alaba pisanan kerja dadi DJ ing ngarepe pamirsa internasional ing Klub Afrika sing misuwur. Iki George Alaba nalika isih DJ.

Rilis CD pertamane ing Austria yaiku bom. Sawise dadi misuwur nasional lan diwenehi kewarganegaraan Austria ing pertengahan taun 1990an, George Alaba nindakake kabegjan. Yaiku; 'Mbayar Kasetyan kanggo negara kasebut kanthi kerja ing Angkatan Bersenjata Austria'.

George Alaba dadi prajurit penjaga kulit peteng pisanan, sing narik perhatian media lan luwih populer. Ing taun 1988, George ketemu perawat sing lair saka Filipina, Gina lan nikah karo dheweke ing taun 1996.

READ
Fakta-fakta Biografi Kingsley Coman

Bareng, dheweke dadi wong tuwa sing bejo David Alaba lan Rose May.

Saka perspektif musik, George Alaba ketemu partner, Petra Suk ing 1997. Terobosan iki teka karo "Lagu India", sing mlebu nomer 2 ing tangga lagu musik Austria. Hubungane bertahan sawise pitung taun kerja sama.

READ
Yosef Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Dipungkasi kanthi perselisihan babagan jeneng bande. Sawise ngelingi ora ana cara pamukiman, George Alaba bali menyang profesine dadi DJ, ing wektu iki “Bukit Gogobar Beverly” ing tengah Wina. 

Mengko maneh, dheweke nyerahake tugas iki kanggo anak-anake, sing saiki dukung ing karir.

MOTHER: Ibune David Alaba pindhah saka Filipina kanggo kerja dadi perawat.

READ
Kisah Kanak-kanak Marcel Sabitzer ditambah Fakta Biografi Untold

SISTER: Kaya sing wis diandharake sadurunge, mbakyune David Alaba njupuk musik minangka profesi lan kanggo ngetutake lakune bapakne. Ing taun 2011, dheweke dadi anggota klompok bocah wadon BFF, sing dianakake ing acara casting Popstars - Mission Austria.

 Klompok kasebut bubar ing taun 2013. Saliyane musik, dheweke uga darmabakti kanggo akting. Ing 2014 Rose May ngrampungake pendhidhikan ing akademi film kaping pisanan ing Wina.

READ
Fakta Lucu Mario Gotze Anak Untold

Ing Maret 2016 dheweke dirilis Kabeh iki Sampeyan, single pisanan saka album debut dheweke. Lagu liyane sing kuat saka dheweke judul Love Me Right tekan Agustus 2016, tangga lagu paling dhuwur ing Austria.

Ing taun 2016 sing padha, Rose May Alaba ilang meh 30 kg sajrone sawetara wektu kanthi owah-owahan diet lan latihan fitness. Ing ngisor iki minangka bukti penurunan bobot awak.

Pancen, penurunan bobot awak tenan nggawe dheweke luwih ayu tinimbang sadurunge. Mangkene Bukti liyane sing nyuda bobot awak. Wektu iki, Rose May Alaba sing ayu pose karo keluargane.

READ
Xherdan Shaqiri Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Kepribadian David Alaba:

David Alaba nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: David Alaba punika Tenacious, Highly imaginative, loyal, emosional, simpatik lan banget persuasive.

Kelemahane: David Alaba bisa dadi Moody, pesimis, curiga, manipulatif lan ing sawetara kasus, ora aman.

Kang seneng: David Alaba seneng karo Art, hobi omah-omah, santai utawa ing banyu, ngewangi wong sing dikasihi, mangan apik karo kanca.

READ
Kisah Kanak-kanak Mario Gomez ditambah Facty Biografi Untold

Ora dislikes: David Alaba ora seneng karo wong sing ora sengaja, apa wae kritik saka Ibu lan nyatakake babagan pribadine.

Ringkesan, Alaba pancen intuisi lan sentimental. Dheweke emosional lan sensitif lan peduli banget karo masalah kulawarga lan omah.

Luwih-luwih, Alaba simpatik lan nemen karo wong sing tetep cedhak. Pungkasane, dheweke setya hubungane karo Katja Butylina lan bisa empati karo rasa lara lan panandhang wong liya.

READ
Fakta Keras Douglas Costa Anak Untold

Biografi David Alaba - Kepiye Tim Nasional Nigeria Ilang Dheweke:

Iki Crita Nigeria David Alaba: Dheweke tau ujar manawa mesthine main bal-balan perwakilan kanggo Nigeria nanging ditolak kanthi aturan eligibility sing ketat dening pejabat bal-balan negara kasebut.

Dheweke tau katon ketat banget karo dheweke, sanajan kabeh upaya kanggo makili negara kasebut ing babagan bal-balan.

Bek kasebut ujar manawa dheweke pancen nate gabung karo tim kadet Nigeria sing menang Kejuaraan Pemuda Dunia FIFA 2007 ing Korea Selatan nanging tembung-tembung kasebut entuk kualifikasi dheweke.

READ
Factor Manuel Neuer Anak Untold Untold

Ing tembung ..."Aku pengin main menyang Nigeria, nanging aku kudu ngakoni yen ora ana pendekatan resmi kanggo aku. Pramuka pancen mbahas babagan aku.

Aku bungah amarga bapakku, dheweke dadi penggemar Sunday Oliseh nalika Oliseh main ing FC Koln. Minangka bocah, aku seneng nonton Victor Agali nganggo klambi Hansa Rostock, ” David Alaba ngandhani media warta Austria.

READ
Factor Biografi Arturo Vidal Plus

Nanging, Alaba kaget nalika dicritakake dening pramuka yen Nigeria ora duwe rencana kanggo dheweke.

David Alaba Bio - Latihan Swagger:

David Alaba seneng nggunakake jinis latihan khusus kanggo kesenengan penggemar. Tuladha ing ngisor iki.

Fakta Biografi David Alaba - Man Ember Banyu:

Iki versi David Alaba saka ember es Challenge. Minangka tantangan Cold Cold.

READ
Factor Biografi Arturo Vidal Plus

David Alaba nganut Tantangan Banyu Dingin minangka cara kanggo ningkatake kesadharan penyakit sclerosis lateral amyotrofik (ALS, uga dikenal minangka penyakit neuron motor lan ing AS minangka penyakit Lou Gehrig) lan nyengkuyung sumbangan kanggo riset.

Fakta David Alaba - Kanca Paling Apik:

Alaba ngembangake hubungan pribadi lan profesional kanthi pasangan Franck Ribery. Pasangan kasebut duwe pangerten banget babagan siji lan sijine kanthi gampang uga minangka pangaruh kanggo perbaikan kasebut.

READ
Fakta Keras Douglas Costa Anak Untold

Ribery nate ujar ..., "David minangka pemain apik banget lan aku seneng banget karo pemain sing ana ing tim iki." Lan Alaba uga kebak pujian kanggo wong Prancis: "Kita bisa dadi apik banget. Dheweke dadi pemain joker, nanging bisa main. " ngandika Alaba.

David lan Franck- Kanca loro sing paling apik
David lan Franck- Kanca loro sing paling apik

Fakta Biografi David Alaba - Piano:

Salah sawijining hobi David Alaba yaiku main Piano. Ing ngisor iki minangka gambar bukti.

READ
Fakta Lucu Mario Gotze Anak Untold
David Alaba - Spesialis piano
David Alaba - Spesialis piano

Fakta Biografi David Alaba - Oktoberfest:

Oktoberfest minangka Volksfest paling gedhe ing donya. Dianakaké saben taun ing Munich, Bavaria, Jerman, dadi festival masarakat 16 nganti 18 dina wiwit pertengahan utawa pungkasan September nganti akhir minggu kaping pisanan ing wulan Oktober.

Nalika kanca-kancane padha ngrayakake karo WAGS, Alaba ora. Pahargyane dipungkasi karo tim. Alaba njupuk seragam sawise dheweke lunga saka wilayah klub Bayern Munich.

Partisipasi kanggo bal-balan Muslim kayata Xherdan Shaqiri, Franck Ribery lan Medhi Benatia mung diwatesi nganggo seragam. Dheweke ora nyekel omben-omben amarga agamane nglarang. Deleng ing ngisor iki!

READ
Fakta-fakta Biografi Kingsley Coman

Biografi David Alaba - Dukungan Bank Austria:

Ing 2014, David Alaba dipilih minangka pasuryan Bank Austria supaya makili "Generasi anyar sing enom, lan enom sing atine, sing pengin bisa bank ngendi, kapan lan kepiye carane", miturut release pers.

READ
Kisah Kanak-kanak Marcel Sabitzer ditambah Fakta Biografi Untold

Pilihan Alaba bank kasebut ditemokake nalika dheweke ngerti yen dheweke paling enom ing negara kasebut (umur 19) kanggo menang swara prestisius kanggo Pemain Sepak Bola Austria ing taun 2011.

TUTUP: Matur nuwun kanggo maca Kisah Kanak-kanak David Alaba Kita lan kasunyatan sing ora dingerteni. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar