Cerita Kristen Piwulang Kristen Plus Untold Biografi Fakta

Cerita Kristen Piwulang Kristen Plus Untold Biografi Fakta

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "Kapten Amerika". Kisah Kanak-kanak Kristen Pulisic Kita lan Fakta Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup latar kulawarga, crita urip sadurunge misuwur, crita misuwur, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sawijining pemain bal-balan paling apik sing wis diproduksi USA. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Christian Pulisic sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Latar Belakang Awal & Kulawarga

Miwiti, Christian Mate Pulisic lair tanggal 18 September 1998 ing Hershey ing Pennsylvania, AS. Dheweke lair saka ibune Kelley Pulisic lan bapake Mark Pulisic. Kaloro wong tuwa kasebut minangka pasangan sing seneng olahraga sing main bal-balan ing perguruan tinggi Universitas George Mason.

Pulisic enom tansaya gedhe ing Pennsylvania seneng karo perusahaan sing disenengi karo wong tuwa kalorone karo adhine DeeDee lan adhine tiri sing ora pati ngerti. Pulisic seneng main bal-balan nalika isih bocah, olahraga sing alami kanggo dheweke tanpa diajak njupuk dadi olahraga bocah. Kasunyatane, bapakne Pulisic ngelingake yen dheweke wiwitane nyoba ngganggu putrane saka bal-balan kanggo mesthekake yen minat bocah kasebut ing olahraga kasebut miturut karepe dhewe.

 "Kita meh nyurung dheweke menyang arah kajaba bal-balan. Dheweke ora dipeksa kanthi cara apa wae. Aku pengin nggawe manawa dheweke njupuk keputusan. Ora bakal sukses yen sampeyan meksa nglatih bocah. ”

Cathetan Mark Pulisic babagan minat putrane babagan bal-balan.

Katresnan bal-balan prodigy kanggo bal-balan wis munggah ing taun 2005 nalika ibune Kelly ditawani beasiswa kanggo kerja ing luar negeri ing program pertukaran pengajaran ing Inggris suwene setaun. Perkembangan kasebut nggawe Pulisic gabung karo wong tuwane kanggo budhal menyang negara Inggris ing ngendi dheweke wiwit main bal-balan kompetitif.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Karir Bangun

Sawise tekan Inggris, Pulisic lan wong tuwane manggon ing Tackley, sawijining desa sing sepi lan sepi sing ana sawetara mil ing sisih lor Oxford. Nalika ing Tackey, bapakne Pulisic ora mbuwang-mbuwang wektu ndhaptar bocah umur 6 taun ing persiyapan para pemuda ing sawijining kutha Brackley, sing jarak 18.0 mil (30 menit) saka desa kasebut.

Ana ing kutha Brackley, Pulis wis ngalami sepisanan babagan bal-balan sing kompetitif sajrone setaun, muter saben kesempatan kanggo sekolah, sadurunge sekolah, sawise sekolah, karo tim ing turnamen lokal, ing akhir minggu karo para tuwane uga ing macem-macem taman lan playgrounds kanggo bungahaken tuwane.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Dalan Kanggo Fame

Trio kasebut bali menyang Amerika lan omah ing Michigan sawise rampung program pertukaran guru ibune Pulisic. Nanging, ora ana enteke semangat kanggo bocah cilik kasebut nalika dheweke milih ing Inggris, main ing Michigan Rush. Dheweke ana ing klub kasebut sawetara wulan sadurunge kulawargane pindhah menyang Pennsylvania.

Periode kasebut minangka wektu nalika wong tuwa Pulisic nggawe karir sepak bola putrane dadi paling penting kanthi ndhaptar ing tim Akademi Pengembangan Sepakbola AS, PA Classics. Pulisic suwene pitung taun ing klub kasebut main karo bocah-bocah sing umure luwih tuwa tinimbang dheweke. Pirang-pirang taun kepungkur, Pulisic sing sukses bakal nyathet yen dheweke mung bisa urip kanthi apik ing PA Classics kanthi kapercayan dhiri

"Nalika aku tansah dadi pemain paling cilik, aku ora bisa nggunakake skills fisikku ... aku kudu ngalahake karo pikiranku."

Cukup ngomong, iku ing Classics PA sing ditulis Pulisik minangka pondasine ciri-ciri gaya dolanane.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Rise To Fame

2014 minangka taun paling penting kanggo Pulis sing wusanané katon rambute lan dikamanake dening raksasa Jerman Borussia Dortmund. Transisi saka Amerika Serikat menyang Eropah Negara Jerman ora ana sing disebabake amarga dheweke nduweni kewarganegaraan AS lan Kroasia (uga ing Eropah). Sing terakhir sing uga tegese kewarganegaraan Uni Eropa gampang diduweni dening kakekne kembar Kroasia, Mate, saka sing jenenge Pulisic jeneng tengah.

Ngumumake pamindhahane saka Classics PA menyang Borussia Dortmund bocah optimistis kanthi rasa percaya diri amarga dheweke nyatakake yen dheweke wis nyiapake dunya anyar;

"Aku siap tantangan anyar iki. Iku bakal angel, nanging aku mikir aku. "

Bener marang pitakoné Pulisic wis ngrekam kasuksesan sing sukses wiwit dhèwèké mlebu ing Dortmund ing Februari 2015 lan miwiti debut kanggo klub kasebut nalika menang 2-0 nglawan FC Ingolstadt ing 30th Januari 2016.

Dheweke saiki wis maju liwat rangking, ngetung gol lan ing pirang-pirang kesempatan dadi pemain Amerika paling enom kanggo ngimbangi lan nyetel rekor. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Urip Hubungan

Sawise bocah cilik kasebut misuwur, pitakonan ing kabeh wong yaiku ... Sapa pacare utawa pacar Kristen Pulisic ?.

Ora bisa disangkal kasunyatan manawa wong Amerika sing alus alus sing duwe masa depan sing luwih cerah bakal dadi wanita sing apik banget. Nanging, Pulisic isih jomblo lan fokus kanggo njupuk Karir ing dhuwur sing ora bisa dibayangake.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Urip Keluarga

Pulisik duwe kulawarga sing ndadekake tresna apa wae bisa ilang amarga ora duwe pacangan. kita nggawa sampeyan rincian babagan kulawarga sing maha kuwat olahraga.

Babagan Pulisic Father: Bapak Pulisic Mark Pulisic lair tanggal 20 September 1968. dheweke main bal-balan perguruan tinggi ing Universitas George Mason antara taun 1986 nganti 1989 sing nggayuh telung puluh lima gol karir sajrone 73 penampilan. Dheweke saiki dadi pelatih profesional ing Pittsburgh Riverhounds. Mark nuduhake ikatan khusus karo putrane sing terus dibimbing nganti saiki.

Babagan Ibu Pulis: Kelly Pulisic minangka wanita sing ora mung ngunggahake putrane dadi Pemain luar biasa nanging mulang marang Pelajaran karakter liwat Soccer, olahraga sing uga dimainake ing Universitas George Mason ing taun 1980an. Ing universitas kasebut dheweke ketemu lan miwiti hubungan karo bapakne Pulisic, Mark.

About Pulisic Siblings: Pulis nduweni adhine sing jenenge DeeDee. Pamuter tresna marang dheweke perusahaan lan ora bakal mandheg kantun dheweke nalika dheweke adoh saka omah.

Ing sisih liyane, dheweke nduweni anak tirine sing ora dikenal tinimbang liyane amarga dheweke tansah katon ing foto kulawarga kaya ing ngisor iki.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Endorsements

Pulisic mung 20 taun nanging wis entuk sawetara kesepakatan sing kalebu perusahaan produk Coklat lan kakao - Hershey, pabrikan omben-omben olahraga lan produk panganan Amerika - Gatorade, perusahaan koleksi olahraga - Perusahaan manufaktur Panini-America lan Footwear - Nike .

Ing wekdal punika, langkung kathah dukungan ingkang dipunkajengaken kangge Pulisik minangka Amerika Utara badhe ngawontenaken Piala Dunia FIFA 2026.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Fakta Pribadi Pribadi

Pulisic minangka pemain sing alus lan janjeni sing paling apik isih durung teka. Sanajan bocah cilik sing percaya diri pancen pribadi, dheweke duwe sawetara kanca sing kadang bisa ngobrol lan nuduhake hubungan kerja sing apik karo time. Dheweke tresna karo kulawarga lan ora mangu-mangu, dadi kanca terkenal karo pacare utawa garwane nalika pungkasane kecanthol.

Mriksa: Sugeng maca kisah Kristen Pulisik Kristen kita lan fakta-fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar