Cerita Kristen Piwulang Kristen Plus Untold Biografi Fakta

0
2106
Cerita Kristen Piwulang Kristen Plus Untold Biografi Fakta

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Kapten Amerika". Cerita Pulisia Kristen Kita Sejatine lan Sejatine Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke salah sijine pemain bal-balan sing paling apik ing Amerika Serikat. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Kristen Pulisik sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Awal Life & Family Background

Miwiti, Christian Mate Pulisic lair ing dina 18th September 1998 ing Hershey, Pennsylvania, Amerika Serikat. Dheweke lair saka ibune Kelley Pulisik lan bapake Mark Pulisic. Loro-lorone wong tuwané iku pasangan sing seneng olahraga sing main ing sepak bola ing negara Universitas George Mason.

About Christian Pulisic Parents - Mark and Kelly

Pulisik enom tansaya tansaya tambah ing Pennsylvania ngrasakake perusahaan sing nyenengake saka wong tuwa bebarengan karo adhine DeeDee lan adhine sing ora dikenal. Pulisik seneng main bal-balan minangka bocah, olah raga sing ditindakake kanthi alami marang dheweke tanpa diajak ngobrol minangka olah raga kanak-kanak. Ing kasunyatan, bapak Pulisic ngelingake yen dheweke wiwit nyoba ngganggu putrané saka bal-balan kanggo mesthine supaya kapentingan bocah ing olah raga kasebut kanthi tandhane dhewe.

"Kita meh ndorong dheweke ing arah liyane tinimbang bal-balan. Dheweke ora dipeksa apa wae. Aku pengin nggawe dheweke pancen nggawe keputusan. Iku ora bisa digunakake yen sampeyan meksa latihan marang bocah-bocah. "

Cathetan saka Mark Pulisic babagan kapinteran awal putra ing bal-balan.

Katresnan bal-balan saka prodhuk bal-balan tumuju ing 2005 nalika ibune Kelly ditawani dadi beasiswa kanggo kerja ing luar negeri ing program pertukaran ajaran ing Inggris suwene setahun. Perkembangane nyumurupi Pulisic gabung karo wong tuwa dheweke minggah ing negarané ing Inggris lan wiwit main ing kompetisi bal-balan.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Karir Bangun

Sasampunipun rawuh ing Inggris, Pulisic lan tiyang sepuhipun mapan ing Tackley, sawijining desa ingkang sepi, sepi ingkang wonten ing sisih lér saking Oxford. Nalika ing Tackey, bapak Pulisic mbuang-buang waktu nyatakake bocah umur 6 ing pemuda remaja saka kutha Brackley, yaiku 18.0 mil (30 menit drive) saka desa.

Pulis ing Brackley Town FC

Ana ing kutha Brackley, Pulis wis ngalami sepisanan babagan bal-balan sing kompetitif sajrone setaun, muter saben kesempatan kanggo sekolah, sadurunge sekolah, sawise sekolah, karo tim ing turnamen lokal, ing akhir minggu karo para tuwane uga ing macem-macem taman lan playgrounds kanggo bungahaken tuwane.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Dalan Kanggo Fame

Trio bali menyang Amerika lan manggon ing Michigan sakwise kedadeyan program ijol-ijolan ibune Pulisic. Nanging, ora ana akhire semangat jago saka dheweke nalika dheweke ditinggal ing Inggris kanthi main kanggo Michigan Rush. Dheweke klub karo sawetara wulan sadurunge kulawargane pindhah menyang kutha asalé ing Pennsylvania.

Periode kasebut nyathet wektu sing diwenehake dening wong tuwané Pulisic marang karir bal-balan anaké sing paling penting kanthi nyathetake dheweke ing tim Akademi Pembangunan Sepak Bola lokal AS, PA Classics. Pulisis nginep pitung taun ing klub kasebut nglawan anak-anake sing luwih tuwa tinimbang awake dhewe. Taun-taun sabanjure Pulis sing sukses bakal dicathet menawa dheweke mung bisa mlaku kanthi apik ing PA Classics kanthi kepercayaan diri

"Nalika aku tansah dadi pemain paling cilik, aku ora bisa nggunakake skills fisikku ... aku kudu ngalahake karo pikiranku."

Kristen Pulisik ing PA Classics

Cukup ngomong, iku ing Classics PA sing ditulis Pulisik minangka pondasine ciri-ciri gaya dolanane.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Rise To Fame

2014 minangka taun paling penting kanggo Pulis sing wusanané katon rambute lan dikamanake dening raksasa Jerman Borussia Dortmund. Transisi saka Amerika Serikat menyang Eropah Negara Jerman ora ana sing disebabake amarga dheweke nduweni kewarganegaraan AS lan Kroasia (uga ing Eropah). Sing terakhir sing uga tegese kewarganegaraan Uni Eropa gampang diduweni dening kakekne kembar Kroasia, Mate, saka sing jenenge Pulisic jeneng tengah.

Ngumumake pamindhahane saka Classics PA menyang Borussia Dortmund bocah optimistis kanthi rasa percaya diri amarga dheweke nyatakake yen dheweke wis nyiapake dunya anyar;

"Aku siap tantangan anyar iki. Iku bakal angel, nanging aku mikir aku. "

Bener marang pitakoné Pulisic wis ngrekam kasuksesan sing sukses wiwit dhèwèké mlebu ing Dortmund ing Februari 2015 lan miwiti debut kanggo klub kasebut nalika menang 2-0 nglawan FC Ingolstadt ing 30th Januari 2016.

Debut Kristen Pulisik Dortmund

Dheweke wis nganti saiki, ngembangake juwara, nyetak gol lan akeh kesempatan dadi pemain Amerika paling enom kanggo ngimbangake lan nyetel rekor. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Christian Pulisic Rise To Fame

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Urip Hubungan

Pacar Kristen Pulisik

Sawise bocah cilik dadi terkenal, pitakonan ing saben wong iku ... Sapa pacare Kristen Pulisic utawa wag ?. Ora ana nyatane kasunyatan yen Amerika sing lembut sing diomongke sing duwe masa depan sing cetha bakal nerusake pemogokan minangka wong sing apik. Nanging, Pulisis isih tunggal lan fokus ing njupuk Karir kanggo dhuwur-dhuwur.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Urip Keluarga

Pulisik duwe kulawarga sing ndadekake tresna apa wae bisa ilang amarga ora duwe pacangan. kita nggawa sampeyan rincian babagan kulawarga sing maha kuwat olahraga.

Babagan Pulisic Father: Bapaké Pulisik Mark Pulisic lair ing 20th September 1968. piyambakipun main bola sepak perguruan tinggi ing Universitas George Mason antawis 1986 kaliyan 1989 kanthi irah-irahan rekaman telung puluh lima ing 73 penampilan. Dheweke ing wektu iki minangka pelatih profesional ing Pittsburgh Riverhounds. Tandhani nuduhake ikatan khusus karo putranane kang terus dadi mentor nganti tanggal.

Babagan Ibu Pulis: KElly Pulisic yaiku wanita sing ora mung ngunggahake putrane dadi pemain sing luar biasa, nanging uga ngajar dheweke karakter Pelajaran liwat Sepak Bola, olahraga sing uga dimainake ing George Mason University ing 1980s. Iku ing universitas dheweke ketemu lan wiwit hubungan karo bapake Pulisic, Mark.

About Christian Pulisic Mother

About Pulisic Siblings: Pulis nduweni adhine sing jenenge DeeDee. Pamuter tresna marang dheweke perusahaan lan ora bakal mandheg nalika dheweke lunga saka omah.

About Pulisik Sister Dee Dee

Ing sisih liyane, dheweke nduweni anak tirine sing ora dikenal tinimbang liyane amarga dheweke tansah katon ing foto kulawarga kaya ing ngisor iki.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Endorsements

Pulisik mung taun-taun 20 nanging wis ngrebut sawetara tawaran tawaran sing nyakup perusahaan produk coklat lan coklat - Hershey, Produsen Amerika Serikat minuman berasaskan olahraga lan produk pangan - Gatorade, perusahaan kolektif olahraga - Panini-Amerika lan perusahaan manufaktur Footwear - Nike .

Tawaran Pulisik Kristen

Ing wekdal punika, langkung kathah dukungan ingkang dipunkajengaken kangge Pulisik minangka Amerika Utara badhe ngawontenaken Piala Dunia FIFA 2026.

Kisah Kristen Pulisik Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta- Fakta Pribadi Pribadi

Pulisik minangka pemain sing apik lan apik sing paling apik sing durung teka. Sanajan bocah cilik yakin banget, dheweke duwe kanca sing kepengin ketemu karo kanca-kancane. Dheweke tresna marang kulawarga lan ora bakal mangu-mangu, dadi kanca penting kanggo pacare utawa bojone nalika dheweke pungkasane bakal kecanthol.

Fakta Kristen Pribadi Kristen

Mriksa: Sugeng maca kisah Kristen Pulisik Kristen kita lan fakta-fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene