Kisah Kanak-kanak Sheikh Mansour ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Sheikh Mansour ditambah Fakta Biografi Untold

Kita Syekh Mansour Biografi nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Bojo, Anak, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Ing istilah sing gampang, iki crita lelungan urip Elite, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, mriksa masa kanak-kanak dadi galeri diwasa - ringkesan sampurna Syekh Mansour's Bio.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones
Urip lan bangkit Syekh Mansour. 📷: Facebook, Pinterest lan Instagram.
Gesang lan bangkitipun Syekh Mansour. 

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka salah sawijining Pamilik klub bal-balan paling terkenal ing donya.  Nanging, mung sawetara sing nganggep Bio Syekh Mansour kita sing cukup menarik. Saiki, tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Syekh Mansour:

Kanggo miwiti, jeneng lengkap dheweke Mansour bin Zayed bin Sultan bin Zayed bin Khalifa Al Nahyan. Dheweke lair tanggal kaping 20 Nopember 1970 ing sheikdom Abu Dhabi ing Negara Trucial (saiki dikenal minangka Uni Emirat Arab UAE).

READ
Fakta Bocah Benyamin Mendy

Syekh Mansour lair saka bapakne, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan lan marang ibune, Sheikha Fatima binti Mubarak Al Ketbi.

Nasional Emirati tuwuh ing Abu Dhabi (Manhattan Timur Tengah) ing Negeri-negeri Trucial (UAE saiki) bebarengan karo sedulur papat sing diangkat yaiku: Mohammed, Hamdan, Hazza, Tahnoun, Abdullah uga ana sawetara sedulur lan separo; sedulur.

READ
Fakta Gianni Infantino Anak Untold
Peta Negara Bagian Trucial sing nuduhake papan dununge Syekh Mansour. 📷: Pin & MapIt.
Peta Negara Bagian Trucial sing nuduhake papan dununge Syekh Mansour. 

Akeh taun:

Tuwuh ing UAE, enom Mansour duwe bocah sing seneng karo sedulur-seduluré. Dheweke asring mlaku-mlaku nunggang jaran lan unta nalika wong tuwane sing sugih nindakake akeh supaya bisa menehi pitunjuk babagan nilai kepemimpinan lan kemurahan.

Latar mburi kulawarga:

Pandhuan awal urip iku penting amarga bapakne Mansour - Zayed - dadi anggota kulawarga pamrentah sing gedhe-gedhe lan dadi panguwasa AUH ing taun 1966. Peningkatan kunci Zayed tegese Mansour lan sedulur-sedulure minangka ahli waris kanggo posisi kepemimpinan sing beda ing emirat.

READ
Fakta-fakta Biografi Malcolm Glazer

Ing sisihane, ibune Mansour, Fatima nggunakake paling apik kanggo munggah politik Zayed kanggo gaya urip kepemimpinan teladan kanthi milih hak-hak wanita lan nyengkuyung pendhidhikan bocah-bocah wadon kanthi kapasitas minangka garwane panguwasa sing misuwur.

Ketemu wong tuwa Syekh Mansour. 📷: Useum & TheNational.
Ketemu wong tuwa Syekh Mansour.

Pendidikan lan Karier Syekh Mansour:

Amarga dadi anak saka kulawarga kraton sing misuwur, Mansour duwe kabisan sing apik lan nimbali kalebu entuk pendidikan formal saka institusi akademisi sing wis adiluhung kanggo nyiyapake dheweke ing karir politik.

READ
Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta

Dheweke kalebu Santa Barbara Community College ing California ing ngendi Mansour minangka siswa inggris. Dheweke uga mlebu ing Universitas Emirat Arab ing kana dheweke entuk gelar sarjana ing urusan internasional (1993).

Foto langka saka prodigy politik nalika sekolah menengah ing California. : IG.
Foto langka saka prodigy politik nalika sekolah menengah ing California. 

Umur Karir Awal Syekh Mansour:

Sekawan taun sawise lulus saka perguruan tinggi, persiapan cilik Mansour kanggo ngrebut jabatan politik wiwit ngasilake asil nalika diangkat dadi ketua kantor presiden Kutha Emas. Kanthi janjian kasebut, Mansour nglayani bapakne sing dadi presiden emiriyah kasebut nganti dheweke tilar donya ing taun 2004.

 
Dheweke wiwit jabatan penting wiwit cilik. : FB.
Dheweke wiwit jabatan utama wiwit cilik.

Janjian politik awal sabanjure weruh Mansour dadi pengganti bapake (sedulur tiri) Khalifa II minangka menteri urusan presiden pertama UEA ing antarane kabinet liyane. Nalika Mansour ana ing kana, dheweke uga nyekel sawetara jabatan ing papan kelairan kanggo nyengkuyung panguwasa sing yaiku sedulure - Mohammed bin Zayed.

READ
Bocah cilik James Milner durung klebu biografi

Biografi Syekh Mansour - Crita Menuju:

Ing puncak janjian politik dheweke, Mansour wiwit ngrebut posisi utama sing ndadekake dheweke nggambarake akeh minangka prospek sing padhang kanggo kantor pusat ing Kabinet emas.

Posisi utama kalebu layanan Mansour minangka ketua First Teluk Bank. Dheweke banjur dadi anggota Dewan Petroleum Agung Kota Ibu Kota uga ketua Otoritas Investasi Emirat (dana kekayaan berdaulat UAE) ing taun 2007.

READ
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold
Ndeleng sapa sing ora bisa lunga ing endi-endi, nanging munggah. 📷: Facebook.
Ndeleng sapa sing ora bisa lunga ing endi-endi, nanging munggah. 

Biografi Syekh Mansour - Crita Terkenal:

Ora akeh sing ngerti babagan Mansour nalika dheweke meh ngrampungake akuisisi klub sepak bola Manchester City saka mantan perdana menteri Thailand, Thaksin Shinawatra? Mansour rauh dadi kondhang sawise dheweke tuku klub Inggris ing tanggal 23 September 2008 & dadi Wakil Perdana Menteri UAE ing taun 2009.

READ
Kisah Kanak-kanak Lorenzo Sanz ditambah Fakta Biografi Untold
Potrait resmi dadi Wakil PM 📷: Reuters.
Potrait resmi dadi Wakil PM

Maju banget nalika nulis Mansour wis misuwur amarga kepenak banget ing layanan publik lan ngganti kekayaan Manchester City. Kasunyatane, wiwit Mansour njupuk Sky Blues ing taun 2008, klub kasebut menangake papat gelar Liga Premier Inggris, papat Piala Liga lan loro Piala FA sajrone 10 taun. Menapa malih, Mansour wis pirang-pirang taun mbuktekake manawa dheweke ora entuk dhuwit bal-balan nanging bakal menehi pengaruh ing olahraga sing dheweke lakoni nalika isih cilik. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

READ
Fabian Delph Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Garwa lan Anak Syekh Mansour:

Adoh saka jadwal kantor sing sibuk, Mansour duwe serikat perang sing nyenengake karo mung rong garwa lan akeh bocah. Garwa kasebut kalebu Sheikha Alia binti Mohammed bin Butti Al Hamed sing dikawinake ing pertengahan taun 1990an lan duwe putra - Zayed - karo dheweke. Ing taun 2005 Mansour njupuk keputusan kanggo nambah jumlah garwane dadi loro. Kanggo tujuan kasebut, dheweke dadi bojone Manal binti Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

READ
Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Garwane nomer loro Syekh Mansour, Manal. 📷: Alchetron.
Garwane nomer loro Syekh Mansour, Manal. 

Dheweke duwe anak wadon loro lan telu lanang. Dheweke kalebu Fatima (2006), Mohammed (2007), Hamdan (2011), Latifa (2014) lan Rashid (2017). Ora bisa dipungkiri manawa anak-anake Mansour duwe bathi amarga lair saka para bangsawan lan duwe crita kanak-kanak sing apik banget minangka anggota kulawarga pamrentah.

Syekh Mansour karo sawetara anak-anake. : DMI.
Syekh Mansour karo sawetara putrane. 

Urip Kulawarga Syekh Mansour:

Pancen mokal kanggo ngobrol babagan Syekh Mansour tanpa menehi referensi kanggo kulawarga gedhe. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan kulawarga kulawarga Mansour diwiwiti karo wong tuwane.

READ
Fakta-fakta Biografi Roman Abramovich

Babagan Bapake Syekh Mansour:

Bapake Syekh Mansour yaiku Zayed. Dheweke lair tanggal 6 Mei 1918. Dheweke mrentah AUH ing antarane 1966-2004. Yaiku Zayed lan Syekh Rashid bin Saeed Al Maktoum saka Dubai sing mikir bakal nggawe Federasi. Iki nggawe pembentukan UAE ing taun 1971. Dheweke dadi Raʾīs (Presiden) pertama Union wiwit taun 1971 nganti tilar donya ing taun 2004. Nganti dheweke mati, Zayed minangka pimpinan teladan sing kudu ngopeni anak-anake miturut prinsip sejatine kepemimpinan. Dheweke mulang supaya padha welas asih karo kabeh wong sing nggambarake kamanungsan minangka putraning Allah. 

READ
Kisah Kanak-kanak Ruben Dias Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Zayed telat nalika nyusun biografi Syekh Mansour. 📷: Emirat247.
Zayed telat nalika nyusun biografi Syekh Mansour. 

Babagan Ibu Syekh Mansour:

Sheikha Fatima minangka ibune Mansour. Dheweke uga dadi garwa nomer telu kanggo garwane sing pungkasan - Zayed. Populer amarga nglairake putra-putra sing dadi syekh, Fatima misuwur minangka ibune para syekh. Dheweke uga dikenal minangka ibu UAE amarga dheweke ndhukung bojone sing almarhum. Kajaba dadi garwa sing apik lan ibu sing apik banget kanggo anak-anake, Fatima minangka juara hak lan pendhidhikan wanita. 

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold
Ibune Syekh Mansour Fatima. 📷: TheNational.
Ibune Syekh Mansour, Fatima. 

Babagan Sedulur Syekh Mansour:

Apa sampeyan ngerti yen Syekh Mansour duwe pirang-pirang sedulur lan setengah sadulur? Ing biografi iki, kita bakal mung fokus ing dhaptar mung sadulure. Dheweke kalebu Hamdan, Mohammed, Tahnoun, Hazza lan Abdullah. Para sadulur kabeh padha dadi kompeten sing nduwe posisi kepemimpinan utama ing ibukota UAE.

Siji sedulur Syekh Mansour yaiku Pangeran Mahkota Mohammed. 📷: Aljazeera.
Siji sedulur Syekh Mansour yaiku Pangeran Mahkota Mohammed. 

Babagan Kerabat Syekh Mansour:

Ayo pindhah menyang keturunan lan sedulur Syekh Mansour. Simbah bapakne lan mbah putri yaiku Syekh Sultan lan Sheikha Salama. Ing sisih liyane, ora akeh sing dikenal minangka simbah kakung. Thanks kanggo lair ing gedhe Kulawarga Al Nahyan, Mansour duwe sedulur sing akeh. Dheweke kalebu pamane Syekh Shakhbut. Nanging, ora akeh sing ngerti babagan ponakan, sedulur, ponakan lan ponakane Mansour.

READ
Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

Urip Pribadi Syekh Mansour:

Ngalih menyang sipat sing netepake persona Syekh Mansour, apa sampeyan ngerti yen dheweke semangat lan seneng nggayuh ketinggian anyar? Sing nggawe dheweke mirip karo individu sing Tandha Zodiak yaiku Scorpio. Kajaba iku, politisi kasebut duwe polah-polah lan tumindak jujur ​​sing langka sing menehi hormat.

Nalika Mansour kurang sibuk, dheweke bisa nemokake kegiyatan sing melu minat lan hobi. Dheweke kalebu ngetrapake game bal-balan, formula siji uga balap unta lan jaran. Nyatane, dheweke misuwur amarga menang pirang-pirang balapan jaran ketahanan liwat pasir pasir. Ya, ora ana cara kanggo nulis babagan crita lan biografi masa kecil Syekh Mansour tanpa ngakoni kehebohan balap dheweke!

READ
Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Balapan jaran minangka salah sawijining hobi. 📷: Aljazeera.
Balapan jaran minangka salah sawijining hobi.

Gaya Hidup Syekh Mansour- Net Worth lan Kepiye Dheweke Nglampahi Bumi:

Babagan carane syekh Mansour ngasilake lan mbuwang dhuwit, dheweke duwe bathi luwih saka $ 22 milyar ing taun 2020. Sebagéan gedhe kekayaan Mansour asale saka warisan. Kaya ngono, dheweke meh ora nggawe dhaptar Pamilik tim olahraga paling sugih ing Forbes. Nanging, Mansour duwe investasi dhewe sing menehi kontribusi kanggo dhasar kasugihane. Dheweke kalebu patine ing Sky News Arabia lan Virgin Galactic. Dheweke uga pemilik klub Bal-balan sing kalebu Manchester City, New York City lan Melbourne City.

READ
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold

Karo kasugihan sing gedhe banget, Mansour ora nate kesenengan nikmati kesenengan gaya urip mewah sing kabukten ing koleksi aset sing larang. Iki kalebu salah sawijining superyacht paling gedhe ing donya - Topaz regane $ 527 yuta! Mansour uga akeh mobil mewah. Garasi dheweke duwe koleksi sing kalebu kulo kaya Bugatti Veyrons, Lamborghini Reventón, Ferrari 599XX, McLaren MC12 lan Range Rover putih. Apa maneh, Emirati sing sugih banget duwe omah larang kaya jenenge. Salah sijine yaiku omah liburan £ 42 Yuta sing dikenal kanthi jeneng Los Quintos De San Martin ing Spanyol.

READ
Fakta Gianni Infantino Anak Untold
Iki cukup kanggo ngatasi kekayaan awake dhewe. Mboten? 📷: TheSun.
Iki cukup kanggo ngatasi kekayaan awake dhewe. Mboten? 

Kasunyatan Syekh Mansour:

Kanggo ngrampungake crita lan biografi bocah cilik Sheikh Mansour ing kene, ora ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Kasunyatan # 1 - Agama:

Syekh Mansour minangka Muslim Sunni sing santai kaya wong liya ing kulawargane sing gedhe. Dheweke digawa nganggo iman lan sinau nderek 5 pilar Islam sajrone isih cilik. Dheweke uga apik kanggo maca Al-Quran.

READ
Kisah Kanak-kanak Ruben Dias Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Fakta # 2 - Trivia:

Apa sampeyan ngerti yen taun kelairane Mansour - 1970 populer kanggo acara olahraga lan hiburan utama? Iku taun sing Brasil menang piala dunia kaping telu Pele minangka kaptenipun. Taun 1970 uga ndeleng rilis film Catch-22 sing populer.

Syekh Mansour lair ing taun sing Pele ndeleng Brasil menang Piala Dunia kaping 3. : BleacherReport.
Syekh Mansour lair ing taun sing Pele ndeleng Brasil menang gelar juara dunia kaping 3.

Fakta # 3 - Posisi liyane:

Apa kita ujar manawa Syekh Mansour minangka anggota dewan direksi Dewan Investasi Abu Dhabi? Dewan kasebut tanggung jawab kanggo nyusun investasi berdaulat emirat nalika nulis biografi Syekh Mansour.

READ
Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Fakta # 4 - Siji game:

Sheikh Mansour mung ndelok siji pertandhingan Kutha Manchester ing dasawarsa 2008-2018 ing Stadion Etihad. Pangembangan ora keganggu penggemar lan pemain klub amarga dheweke ngerti manawa dheweke seneng karo klub kasebut kanthi cara dhewe.

Sing duwe Man City katon langka ing Stadion Etihad. 📷: Gol
Sing duwe Man City katon langka ing Stadion Etihad. 

Matur nuwun kanggo maca artikel iki ing Sheikh Mansour. Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan sajrone nindakake rutinitas saben dinane crita jaman kanak-kanak lan kanyatan biografi. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kami.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar