Kisah Kanak-kanak Sheikh Mansour ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Sheikh Mansour ditambah Fakta Biografi Untold
Kisah Kanak-kanak Sheikh Mansour ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Syekh Mansour Crita Bocah-bocah, Fakta Biografi, Urip Kulawarga, Paraga, Urip Awal, Gaya urip, Garwa, Urip pribadi lan acara liyane sing misuwur wiwit jaman alit nganti dheweke misuwur.

Gesang lan bangkitipun Syekh Mansour.
Gesang lan bangkitipun Syekh Mansour. 📷: Facebook, Pinterest lan Instagram.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka salah sawijining Pamilik klub bal-balan paling terkenal ing donya. Nanging, ora mung sawetara sing nganggep Sheikh Mansour's Bio sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Sheikh Mansour:

Kanggo miwiti, jeneng lengkap dheweke Mansour bin Zayed bin Sultan bin Zayed bin Khalifa Al Nahyan. Dheweke lair tanggal kaping 20 Nopember 1970 ing sheikdom Abu Dhabi ing Negara Trucial (saiki dikenal minangka Uni Emirat Arab UAE).

Syekh Mansour lair saka bapakne, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan lan marang ibune, Sheikha Fatima binti Mubarak Al Ketbi.

Nasional Emirati tuwuh ing Abu Dhabi (Manhattan Timur Tengah) ing Negeri-negeri Trucial (UAE saiki) bebarengan karo sedulur papat sing diangkat yaiku: Mohammed, Hamdan, Hazza, Tahnoun, Abdullah uga ana sawetara sedulur lan separo; sedulur.

Peta Amérika Serikat sing nuduhake ing ngendi Sheikh Mansour tuwuh ing.
Peta Amérika Serikat sing nuduhake ing ngendi Sheikh Mansour tuwuh ing. 📷: Pin & MapIt.

Akeh taun:

Tuwuh ing UAE, enom Mansour duwe bocah sing seneng karo sedulur-seduluré. Dheweke asring mlaku-mlaku nunggang jaran lan unta nalika wong tuwane sing sugih nindakake akeh supaya bisa menehi pitunjuk babagan nilai kepemimpinan lan kemurahan.

Latar mburi kulawarga:

Pandhuan urip awal penting amarga bapak Mansour - Zayed - minangka anggota kulawarga sing nggawe sheikdom lan dadi panguwasa AUH ing taun 1966. Peningkatan kunci Zayed tegese Mansour lan sedulur-sedulure minangka ahli waris kanggo macem-macem posisi kepemimpinan ing emirat.

Minangka ibu, Mansour, Fatima nggunakake paling dhuwur saka politik politik Zayed kanggo nggayuh gaya urip kepemimpinan sing apik kanthi nggambarake hak-hak wanita lan ngundhakake pendhidhikan bocah wadon ing kapasitas kasebut minangka garwane kanggo panguasa sing misuwur.

Ketemu wong tuwane Sheikh Mansour
Ketemu wong tuwane Sheikh Mansour. Use: Useum & TheNational.

Pendidikan lan Pambangunan Karir Sheikh Mansour:

Amarga dadi anak saka kulawarga kraton sing misuwur, Mansour duwe kabisan sing apik lan nimbali kalebu entuk pendidikan formal saka institusi akademisi sing wis adiluhung kanggo nyiyapake dheweke ing karir politik.

Dheweke kalebu Kolej Komunitas Santa Barbara ing California ing ngendi Mansour minangka mahasiswa ing Inggris. Dheweke uga mlebu ing United Arab Emirates University ing ngendi dheweke entuk gelar sarjana ing urusan internasional (1993).

Potret prodhusen politik nalika jaman sekolah ing California.
Potret prodhusen politik nalika jaman sekolah ing California. 📷: IG.

Urip Karir Awal Syekh Mansour:

Sekawan taun sawise lulus kuliah, persiyapan bocah Mansour kanggo ngrebut posisi politik wiwit ngasilake asil nalika dheweke dadi ketua pejabat presiden City Gold. Kanthi janjian kasebut, Mansour minangka layanan kanggo bapakne sing dadi presiden emirate kasebut nganti mati nalika taun 2004.

Dheweke dadi ketua ketua presiden UAE
Dheweke wiwit njabat ing posisi utama wiwit umure luwih awal. 📷: FB.

Janjian politik awal sakteruse weruh Mansour ngladeni penerus bapake (sadulure sing sepuh) Khalifa II minangka menteri pertama presiden ing UAE ing antarane posisi kabinèt liya. Nalika Mansour wis ana, dheweke uga nyekel sawetara posisi ing papan kelairan kanggo nyengkuyung panguasa sing dadi sadulure - Mohammed bin Zayed.

Biografi Sheikh Mansour - Crita Kanggo Fame:

Ing puncak janjian politik dheweke, Mansour wiwit ngrebut posisi utama sing ndadekake dheweke nggambarake akeh minangka prospek sing padhang kanggo kantor pusat ing Kabinet emas.

Posisi utama kalebu layanan Mansour minangka ketua Bank Teluk Pertama. Dheweke dadi anggota Dewan Minyak Luhur saka Ibu Kota uga dadi ketua Otoritas Investasi Emirates (dana kekayaan UAE sing daulat) ing taun 2007.

Delengen sapa wae sing ora bisa mbukak nanging ora bisa
Delengen sapa wae sing ora bisa mbukak nanging ora bisa. 📷: Facebook.

Biografi Sheikh Mansour - Kisah Sing Bisa:

Ora ngerti babagan Mansour nalika cedhak ngrampungake akuisisi klub bal-balan Manchester City saka mantan perdana menteri Thailand, Thaksin Shinawatra? Mansour rauh dadi populer sawise dheweke tuku klub Inggris tanggal 23 September 2008 & dadi Wakil Perdana Menteri UAE ing taun 2009.

Potrait resmi minangka Wakil Perdana Menteri UAE
Potrait resmi minangka Wakil PM 📷: Reuters.

Maju menyang wektu nulis Mansour wis misuwur banget amarga kepinginan banget ing layanan umum lan kanggo ngganti kabegjan ing Manchester City. Nyatane, wiwit Mansour njupuk Sky Blues ing taun 2008, klub kasebut menangake papat judhul Liga Premier Inggris, papat Piala Liga lan rong Piala FA ing ruang 10 taun. Apa maneh, Mansour wis pirang-pirang taun mbuktekake yen dheweke ora main bal-balan, nanging bisa ngasilake dampak ing olahraga sing ditindakake akeh nalika isih cilik. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Garwane lan Bocah Sheikh Mansour:

Ora adoh saka jadwal kantor sing sibuk, Mansour nduwe serikat beladiri sing disengiti kanthi mung loro garwa lan akeh anak. Garwa kasebut kalebu Sheikha Alia binti Mohammed bin Butti Al Hamed sing dheweke omah-omah ing pertengahan taun 1990an lan duwe anak lanang - Zayed - karo dheweke. Ing taun 2005 Mansour mutusake kanggo nambah jumlah bojo dadi loro. Kanggo tujuan kasebut, dheweke dadi bojone marang Manal binti Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Garwane Syekh Mansour nyembah bojo Manal binti Mohammed bin Rashid Al Maktoum
Bojo nomer loro Syekh Mansour. 📷: Alchetron.

Dheweke duwe loro anak daugter lan telu putra saka serikat kasebut. Dheweke kalebu Fatima (2006), Mohammed (2007), Hamdan (2011), Latifa (2014) lan Rashid (2017). Dadi tanpa ujar manawa bocah-bocah Mansour pancen beruntung supaya lair dadi bangsawan lan duwe crita bocah sing luar biasa minangka anggota kulawarga sing mrentah.

Syekh Mansour karo anak-anake Fatima Mohammed lan Hamdan
Syekh Mansour karo sawetara putrane. 📷: DMI.

Kulawarga Keluarga Sheikh Mansour:

Mesthine ora bisa ngomongake Syekh Mansour tanpa menehi referensi kanggo kulawargane sing gedhe. Kita nyritakake babagan kulawarga kulawarga Mansour sing diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan Rama Sheikh Mansour:

Bapakne Sheikh Mansour yaiku Zayed. Dheweke lair tanggal 6 Mei 1918. Dheweke mrentah AUH antara taun 1966-2004. Zayed lan Syekh Rashid bin Saeed Al Maktoum saka Dubai mikirake nemokake Federasi. Iki ndeleng pembentukan UAE ing taun 1971. Dheweke dadi Raʾīs (Presiden) Uni pertama wiwit taun 1971 nganti tiwas ing taun 2004. Nganti wis mati, Zayed minangka pimpinan sing apik kanggo nindakake putra-putrane kanthi tenanan bener. pimpinan. Dheweke mulang dheweke supaya welas asih marang kabeh wong sing nggambarake manungsa minangka putrane Gusti.

Ramane Sheikh Mansour Zayed
Zayed telat nalika ngripta biografi Sheikh Mansour. 📷: Emirates247.

Babagan Ibu Sheikh Mansour:

Sheikha Fatima minangka ibu Mansour. Dheweke uga bojo nomer telu kanggo bojone pungkasan - Zayed. Paling misuwur kanggo nglairake putra sing dadi syekh, Fatima dikenal kanthi ibune sheikh. Dheweke uga dikenal minangka ibu saka UAE amarga dhukungan karo bojone sing pungkasan. Ngaku dadi bojo sing apik lan ibu sing nggumunake kanggo anake, Fatima dadi juara hak lan pendidikan wanita.

Ibune Fatima Sheikh Mansour
Ibune Fatima Sheikh Mansour. 📷: TheNational.

Babagan Saudara Sheikh Mansour:

Apa sampeyan ngerti yen Syekh Mansour duwe pirang-pirang sedulur lan setengah sadulur? Ing biografi iki, kita bakal mung fokus ing dhaptar mung sadulure. Dheweke kalebu Hamdan, Mohammed, Tahnoun, Hazza lan Abdullah. Para sadulur kabeh padha dadi kompeten sing nduwe posisi kepemimpinan utama ing ibukota UAE.

Salah sawijining sedulur Syekh Mansour - Putera Mahkota Mohammed minangka pimpinan Abu Dhabi
Salah sawijining sedulur Syekh Mansour yaiku Pangeran Mahkota Mohammed. 📷: Aljazeera.

Babagan Para Saderek Sheikh Mansour:

Ayo pindhah menyang katurunan lan kerabat Syekh Mansour. Eyang lan nenek bapakne yaiku Sheikh Sultan lan Sheikha Salama. Ing sisih flip, ora akeh sing dikenal minangka simbah-nenek biyungé. Thanks kanggo lair menyang gedhe Kulawarga Al Nahyan, Mansour duwe akeh sedulur. Dheweke kalebu paman Sheikh Shakhbut. Nanging, ora akeh sing dikepengini babagan bibi, sepupu, keponakan lan adhine Mansour.

Gesang Pribadi Sheikh Mansour:

Pindhah menyang sipat sing nemtokake persona Sheikh Mansour, Apa sampeyan ngerti manawa dheweke dipandu kanthi semangat lan seneng nggayuh tingkat anyar? Sing nggawe dheweke padha karo individu sing Tandha Zodiak yaiku Scorpio. Kajaba iku, politisi kasebut duwe sikap sing langka lan jujur ​​sing ora jelas.

Nalika Mansour kurang sibuk dheweke bisa nemokake kegiatan sing ngluncurake kanggo kapentingan lan hobby. Dheweke kalebu njaga game bal-balan, rumus siji uga balapan unta lan jaran. Nyatane, dheweke misuwur amarga menang sawetara balapan jaran daya tahan ing pasir wedhi. Ya, ora ana cara sing bisa nulis babagan crita lan biografi bocah cilik Sheikh Mansour tanpa ngakoni kehebatan balap!

Balap jaran minangka salah sawijining hobi.
Balap jaran minangka salah sawijining hobi. 📷: Aljazeera.

Gaya Urip Sheikh Mansour- Net Worth lan Kepiye Dheweke Nglampahi Bumi:

Babagan carane sheikh Mansour nggawe lan nglampahi dhuwit, dheweke duwe bathi regane udakara luwih saka $ 22 milyar kaya ing taun 2020. Sebagian gedhe kasugihan Mansour asale saka pusaka. Kayane ora angel nggawe dhaptar Pamilik tim olahraga paling sugih ing Forbes. Nanging, Mansour duwe investasi dhewe sing menehi kontribusi kanggo dhasar kasugihane. Dheweke kalebu patine ing Sky News Arabia lan Virgin Galactic. Dheweke uga pemilik klub Bal-balan sing kalebu Manchester City, New York City lan Melbourne City.

Kanthi kasugihan gedhe, Mansour ora nate isin karo nyenengake gaya urip sing mewah kaya sing ditampilake ing koleksi aset sing larang. Dheweke kalebu salah sawijining superyacht paling gedhe ing donya - Topaz bernilai US $ 527 yuta! Mansour uga gedhe ing mobil mewah. Garasi dheweke duwe koleksi koleksi sing kalebu tunggangan kaya Bugatti Veyrons, Lamborghini Reventón, Ferrari 599XX, McLaren MC12 lan Range Rover putih. Apa maneh Emirati sing sugih banget duwe omah sing larang regane. Salah sijine yaiku omah regane £ 42 Yuta sing dikenal minangka Los Quintos De San Martin ing Spanyol.

Iki cukup kanggo beteng kepiye carane reged dheweke. Apa ora
Iki cukup kanggo beteng kepiye carane reged dheweke. Apa ora? 📷: TheSun.

Fakta Sheikh Mansour:

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Sheikh Mansour ing kene, ora ana fakta sing ngerti utawa Untold babagan dheweke.

Fact # 1 - Agama:

Syekh Mansour minangka Muslim Sunni sing santai kaya wong liya ing kulawargane sing gedhe. Dheweke digawa nganggo iman lan sinau nderek 5 pilar Islam sajrone isih cilik. Dheweke uga apik kanggo maca Al-Quran.

Fakta # 2 - Trivia:

Apa sampeyan ngerti yen taun kelairan Mansour - 1970 populer kanggo acara olahraga lan hiburan utama? Minangka taun sing menang ing Piala Dunia nomer telu Pele minangka kaptenipun. Taun 1970 uga ndeleng rilis film Catch-22 sing populer.

Syekh Mansour lair ing taun sing Pele ndeleng Brasil sing menang juara Piala Dunia kaping 3.
Syekh Mansour lair ing taun sing Pele ndeleng Brasil sing menang juara Piala Dunia kaping 3. 📷: BleacherReport.

Fact # 3 - Posisi liyane:

Apa kita sebut yen Sheikh Mansour minangka anggota direktur Dewan Pelaburan Abu Dhabi? Dewan kasebut tanggung jawab kanggo orchestrating investasi kedaulatan emirat nalika nulis biografi Sheikh Mansour.

Fact # 4 - Siji game:

Sheikh Mansour mung ndelok siji pertandhingan Kutha Manchester ing dasawarsa 2008-2018 ing Stadion Etihad. Pangembangan ora keganggu penggemar lan pemain klub amarga dheweke ngerti manawa dheweke seneng karo klub kasebut kanthi cara dhewe.

Pemilik Man City minangka pemandangan sing jarang ditemokake ing Stadion Etihad
Pemilik Man City minangka pemandangan sing jarang ditemokake ing Stadion Etihad. 📷: Gol

Matur nuwun kanggo maca artikel iki ing Sheikh Mansour. Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan sajrone nindakake rutinitas saben dinane crita jaman kanak-kanak lan kanyatan biografi. Yen sampeyan ndeleng barang sing ora pas ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene