Fakta Wiskama Victor Wanyama Plus Untold

2
5216
Victor Wanyama Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh Bal-balan Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Brute". Kisah Wanyama Wanyama Kita lan Sejatine Biografi Bener mbebayani kanggo sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan sejarah minangka Kenyan pisanan sing ditampilake ing Liga Premier, nanging sawetara nganggep Bio Victor Wanyama sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Wiskama Victor Wanyama Plus Untold: Awal Taun

Jeneng lengkapé yaiku Victor Mugubi Wanyama. Dheweke lair dina dina 25th Juni 1991 ing Nairobi, Kenya. Lair saka wong tuwa sing mlarat, (Pak lan Mrs Wanyama) sing banjur entuk kesempatan ing olahraga.

Senadyan nduweni wiwitan masa kanak-kanak sing angel, Victor nalika umur dewasa mung bocah biasa sing main ing Afrika "Cha baba na cha mama" AKA "Mama lan Papa Play" kaya kanca-kanca jaman isih cilik. Panjenenganipun ngliwati kathah kasangsaran. Siji-sijine, Victor dikuwasani omah kanggo biaya sekolah lan kadhangkala dheweke bakal ora mangan panganan dina.

Ing bidhang kanggo nylametake realitas kasar, dheweke miwiti nyenengake kanthi ngedol dhuwit kanggo njaga awak lan jiwa. Kadhangkala ana ing lurung-lurung, dheweke bakal nemokake geng kriminal sing dioyak dening Pasukan Polisi Kenya.

Pikirane bal-balan teka nalika nonton lan ngujo layar energetik Patrick Viera ing lapangan dolanan. Iki uga teka sawise kakange lan banjur pemain lokal McDonald Mariga menehi saran marang menehi bal-balan nyoba. Ngelingi dheweke ngembangake awak sing padha dibangun ing Patrick Viera sing ana ing mburi antarane wong Kenya, Victor mutusake kanggo menehi bal-balan karo wong tuwa sing ndhukung dheweke miturut kondisi dheweke kudu ngrampungake pendidikan menengah. Senadyan kakange sepisanan pindhah menyang bal-balan, wong tuwané percaya karir ora duwe masa depan lan njamin ing nagara kasebut.

Wanyama nalika nampi nasihat saka wong tuwané lan dhukungan finansial saka adhiné banjur rawuh ing Kamukunji High School, sing dadi tim bal-balan sukses. Nalika ninggalake High School, dheweke uga main karo JMJ Academy sajrone telung taun lan nalika iku uga klub Liga Utama Kenyan Nairobi City Stars.

Fakta Wiskama Victor Wanyama Plus Untold: The Miracle

Ajaib pisanan teka ing kulawargane nalika kakak Wanyama McDonald Mariga ditemokaké dening pamrentah Swedia sing ngajak dheweke kanggo main kanggo klub Swedia Helsingborg. McDonald kagungan pendhudhuk kaya bocah enom, Victor lan klub Swedia. Ing ngisor iki bejat antarane Victor (kiwa) lan kakang kakang (digambar tengen).

Sawise ora nemokake pangganti kanggo Mc Donald, lan nalika ditemokake babagan potensial Victor Wanyama bali ing Kenya, dheweke ngirim prajurit kanggo Pick dheweke ing Kenya.

Victor Wanyama pisanan dipindhah menyang Eropa teka ing 2007 nalika gabung klub Swedia Helsingborg ing 2007 ing ngendi sedhèrèkipun, McDonald Mariga main bal-balan. Sasampunipun minggahaken kakakipun McDonald Mariga dhateng Serie A sisih Parma ing 2008, Wanyama bali menyang Kenya kanggo istirahat sethithik. Sakwéné wektu iki, transferé diwiwiti menyang Beerschot AC saka Liga Belgia. Dheweke manggon ing kana rong mangsa sadurunge pindah menyang raksasa Skotlandia, Celtics.

Wanyama tiba ing Celtic minangka komoditas sing ora dingerteni. Tim ingkang sepisanan sampun ngempalaken ing musim kepungkur saking mbeta 'putra-putra baja' ingkang kedah ngetrapaken sisi gravitas lan narik kawigatosan dhateng oposisi.

Watesan ing lapangan, Wanyama teka ing skuad Celtic sing wis disepelekake karo gelandang karo sawetara sing ngira yen dheweke dituku. Wiwit awal, dhèwèké nulak lini tengah lan ing sawetara titik pamindhahan menyang liga sing luwih dikenal. Sawise akeh spekulasi lan rembugan sadurunge ing pembicaraan, ing 11 Juli 2013, Wanyama mlebu kanggo tim Liga Premier Southampton kanthi biaya sing diklaim dadi £ 12.5 yuta, nggawe Kenyan pisanan sing main ing Liga Premier. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Wiskama Victor Wanyama Plus Untold: Kutipan Favorit

"Rasa sing ditindakake sawisé gawang nglawan Barcelona pancen ora bisa dipercaya! Aku ora tau felt kaya ing gesang kawula. Iku luwih apik tinimbang jinis. Kita ora ngrayakake menang kanthi cara tartamtu. Aku ngunjuk jus jeruk, cukup cukup. "
Wanyama menyang koran Belgia Het Nieuwsblad sawisé kamenangan 2-1 v Barcelona (piyambakipun damel gol) (Nov 2012)

"Aku nggawe keputusan sing tepat kanggo gabung karo Celtic. Iku klub kulawarga, ngendi aku bisa berkembang kanthi cara sing paling apik. Aku seneng ing Celtic. "
Victor Wanyama (Nov 2012)

Fakta Wiskama Victor Wanyama Plus Untold: Rage

Victor Wanyama kadhangkala ora duwe Intelligence kanggo ngerti yen dheweke kudu nglakoni pelanggaran kertu abang / kuning utamane ing njero ati.

Lan kagungan pesen kanggo bocah-bocah sing ngimpi munggah sing padha. Panjenenganipun nambah: "Saiki ana akeh bocah-bocah liyane sing nonton Liga Utama ing TV sing ngarep-arep bisa dadi kene nalika lagi tuwuh. Aku wis nggawe conto becik lan ditampilake bisa kelakon. Nalika aku mlebu ing kana, aku nyoba nganjurake anak-anake sing isih enom lan menehi pitutur lan gawe keras supaya impen-impen mau bisa dimainake ing Liga Premier. Wong kudu belinga apa sampeyan bisa nindakake. "

Fakta Wiskama Victor Wanyama Plus Untold: Aktor

Ing 2015, Wanyama melu ing produksi film pendek babagan sepak bola ing Kenyan disebut Mdudu Boy, ditulis lan diarahake dening aktris Ella Smith.

Dheweké uga dadi aktor wiwit ning film pendek "Singa saka Muthurwa". Iki minangka film inspirasi ing perjalanan bal-balan saka kawasan kumuh menyang stadion bal-balan internasional.

Mung bubar, Wanyama wis melu ing produksi film pendek babagan sepak bola ing Kenya disebut Mdudu Boy, ditulis lan diarahake dening aktris Ella Smith.

Fakta Wiskama Victor Wanyama Plus Untold: Message To Kenyan Kids

Sakwentoro ing FC Celtic, Wanyama dipengaruhi Celtic Charity Funds, lengan amal FC Celtic kanggo ngunjungi Kenya. Amal amrih nyengkuyung babagan efek relief ramie ing Afrika.

Lan dheweke ngarep-arep lakune perjalanan saka pinggir Nairobi menyang bal-balan Inggris kelas dhuwur bisa ngidhentifikasi bocah-bocah liyane.

TUTUP: Thanks kanggo maca kisah Wanyama Childhood Wanyama lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

KOMUNITAS 2

  1. Komentar: Wanyama Is A Good Footballer Lan We Kenyans Are Proud Of Him.May Jah Blez Him As He Inspires Us By Gvng Us Motvational Support 2wadz Rchng Him.Congratz Bro Vicky.2ko Nyuma Yako Sie Mayouthz Wa Kenya.Kp On Kutufungulia Njia Wth Tym Tuunde Kenya Ndogo Ktk Mji Wa Uingereza.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene