Factor Timo Werner Anak Untold Untold

0
4307
Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts by LifeBogger

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Genius Jerman sing dikenal kanthi julukan; "Turbo Timo". Kisah Kanak-kanak Usia Timo Werner lan Sejatine Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti babagan jangkah lan energi ing lapangan. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Bio Timo Werner kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Timo Werner lair ing dina 6th Maret 1996 marang ibune, Sabine Werner lan bapakne, Günther Schuh ing Stuttgart, Jerman. Digambarke ing ngisor iki saka tontonan, Timo lair karo Jerman murni kanthi gen sing asalé saka Warisan Jerman jero.

Para Timo Werner Para Tuwa weruh putrane minangka murni Jerman amarga paningalane

Tuwuh akeh, ana kepastian yen bal-balan minangka panggilan. Apamaneh, bapakne Günther Schuh uga pemain bal profesional sing main kanggo dheweke.

Wigati dicathet menawa Timo teka saka omah sing luar biasa karo dhisikane banget. Tuwuh, tuwane ngajari marang nilai moral sing perlu yaiku; (ngormati kabeh, sing murah / bermanfaat, duwe rasa tanggung jawab, ora tau nyalahake sapa lan nilai enggo bareng). Minangka Timo Werner nempatake;

"Nalika aku karo kulawarga lan kanca-kanca aku ora dadi pemain bal-balan Timo Werner, aku mung Timo, putra sing sedhih, kanca ... mung wong kaya wong liya. Yen aku gawe kesalahan, dheweke ora wedi nyritakake marang aku! "

Wong tuwané wis sedhih banget lan nggawe Timo awake pancen sopan lan apik. Dadi, dheweke katon luwih sukses tinimbang bapakne. Timo Werner sapisan ngeling-eling ing masa kanak-kanak babagan carane dheweke digunakake kanggo mbukak gunung karo bapakné kanggo nambah stamina lan athleticism. Iki katon minangka gaweyan kanggo kariré kang nggegirisi, ora katon minangka sing paling penting dening wong tuwané. Kanggo ibu lan bapane, pendidikan kudu teka dhisik kanggo putrane.

Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Bangun

Tuwuh dadi gedhe Mario Gomez penggemar. Bebarengan karo kasunyatan manawa bapakne uga pemain bal-balan, kepinterane olahraga kasebut ana. Wonten ing wekdal, piyambakipun ngandaraken wartawan bilih piyambakipun ugi nggadahi poster Mario Gomez ing kamar nalika dheweke umur 11-12 digambarake ing ngisor iki.

Timo Werner Childhood Story

Boten kados pemain bal-balan ingkang profesional, Timo mboten sekolah menengah. Miturut Bundesliga situs resmi. Wong tuwané utamané yaiku Sabine Werner, (ibuné) pengin anaké ngrampungaké sekolah (minimal, Sekolah Menengah) sadurunge dadi pemain bal profesional. Sakdurungé sekolah, Timo minangka siswa sing ora normal lan ora sopan, sanajan ora ana setengah jam sekolah (amarga kesepakatan sepak bola) bisa lulus ing 2014 nalika umur 17.

Timo Werner Foto Lulus - Karyane Bukti Aja

Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Malah nalika ing sekolah, semangat Timo minangka bal-balan nyatakake dheweke ndaftar ing tim pemuda lokal sing disebut TSV Steinhaldenfeld sing menehi marang panggung kanggo nuduhaké bakaté. Klub nduwe proyek sing apik kanggo mbangun pondasi karir bocah enom sing dibutuhake kanggo nampilake balapan mulus menyang panggung pemuda sing luwih gedhe karo VfB Stuttgart.

Timo mlebu ing VfB Stuttgart mung ing pungkasan sekolah menengah, manggoni kepengine wong tuwa arep sekolah sadurunge fokus ing bal-balan.

Ing VfB, kariré njupuk munggah météorik lan piyambakipun nyadari piyambakipun langkung inggil sadhèrèkipun, saéngga saged narik kawigatosan klub ageng ing saindhenging Eropah. Iki ora ngganti karakter utawa pendekatan mudhun-kanggo-bumi kanggo karir.

Ing 2016, Werner damel pindhah menyang RB Leipzig ing saindhenging papan. Dheweke nduwe impact cepet ing klub anyar dheweke, nyetak kaping 21 ing pertandhingan 31 sajrone musim pertamane. Pengaruh ing bal-balan Jerman nyebabake julukan kapindho; RB Leipzig roket bahan bakar. Iki diikuti karo telpon menyang tim nasional Jerman Joachim Löw.
Ironis, Mario Gomez sing tau dadi pahlawan dheweke saiki dadi salah sijine pesaingé ing timnas Jerman.

Carane Timo Werner Rose ngluwihi Pahlawan- The Untold StoryIng ringkesan, Timo pancen, anggota bonafide saka generasi emas anyar Jerman. Dheweke ora ragu, bakat badai gedhe wiwit Mario Gomez.

Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Duwe weruh kabeh kasuksesane, Iku umum kanggo sampeyan maca artikel iki dadi penasaran kanggo ngerti sapa Timo lagi ono hubungane. Tanpa mangu, Timo minangka bintang ing lapangan. Kemampuan dolanan, uga ngerti gaya uripé ing lapangan nulung mbangun gambar lengkap.

Ditandhani dening foto-foto kasebut sing nuduhake kaendahan sing sejati, dugaane Julia minangka model utawa model fitness.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan Gendakan Timo Werner, Julia NaglerNanging tanpa kasunyatan sing kuwat kanggo mbatalake tuntutan kita, asumsi-asumsi kasebut entuk target ing titik sing kosong. Timo wis ono dating model fitness berbasis Stuttgart Julia Nagler wiwit karir bal-balan wiwitane. Hubungane tuwuh saka status kanca paling apik lan rampung ing katresnan sejati. Loro-lorone seneng banget. Timo luwih sepisan tinimbang Julia Nagler sing dadi mahasiswa ing Universitas Stuggart.

Kisah Cinta Untold saka Timo Werner lan Julia Nagler
Julia uga ora dadi bocah wadon paling ayu ing Jerman nanging sing paling penting yaiku Timo wis menehi ati marang dheweke.
Pasangan wis milih dalan kerah-keran menyang hubungan sing njalari sesambetan. Nalika njelajah liwat media sosial Timo Werner, ora ana hubungan nampilake kiriman nanging ora bakal ditipu karo kasunyatan sing didhelikake. Akeh sing nganggep yen Timo wis tunggal lan wis dipecah karo Julia, nanging, kekarepan pasangan kasebut dikabarake dadi kuwat ing mburine media. Sawise sawisé sawisé ngrampungaké gosip-gosip sing dipisahaké, kekasih loro mutusaké kanggo nuduhake foto kasebut (kaya ing ngisor iki) kanggo mbebasake wanita sing mikir marang wong lanang Julia.

Urip Cinta saka Timo lan Julia

Kang menehi pratelan marang urip sing mudhun kanggo donya lan dhasar-dhasar dhasar, Saliyané, jeblugan banget menawa bal-balan Jerman wis bebas saka cathetan-cathetan manèh.

Inggih, sanadyan ora media sosial, pasangan ora kesasar kanggo nuduhake wektu sing apik nalika nggawe penampilan umum. Mbalik maneh ing 2017, Timo Werner lan pacare Julia nggawe lagune tresna kanggo partai Natal 2017 ing wilayah VIP Red Bull Arena bebarengan karo tamu 600, kalebu tim Bundesliga lan kabeh karyawan. Ing ngisor iki foto pasangan sing apik banget.

Istri Timo Werner dadi Be-Julia

Nanging, Timo lan pacaré Julia durung nyatakaké kabar babagan pertunangan utawa rencana ningkahé, nanging katon, dina iku ora adoh banget. Ngadhepi kanthi cara padha tresna karo siji liyane, iku mung masalah wektu sadurunge padha omah-omah UTAWA ora. Ya !! kita ngomong kuwi. Dheweke ora bisa nikah maneh akeh amarga tren ing kulawarga Timo Werner sing dicethakaké ana ing Family Life Section ngisor. Nanging, LifeBogger pengin sing paling apik, driji nyabrang!

Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Miwiti kanthi bukti luwih akeh babagan kulawarga, penting kanggo dicathet yen wong tuwa Timo Werner iku ora nikah. Kepiye carane kita ngerti iki? Sawise diselidiki kanthi teliti, kita ngerteni yen Timo duwe jeneng mburi ibune tinimbang bapake amarga alasan sing durung dingerteni. Nanging sapérangan situs web Jerman wis mbuktèkaké yèn bapak lan ibu biyungé ora kawin.

Minangka kasebut ing sadhurungé ing artikel iki, Ibu Timo ngilangi jeneng kasebut Sabine Werner nalika bapakne jenenge Günther Schuh. Senadyan bukti kasebut, sing luwih wigati yaiku nyatane keluarga dheweke dianggep mudhun ing bumi lan Timo seneng teka saka omah sing kaya mangkono.

Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Masalah Sirkulasi lan Pernafasan

Ing 2017, Timo Werner tau diganti sawise mung menit 32 saka game Liga Champions RB Leipzig nglawan Besiktas ing Arena Vodafone ing Istanbul, Turki. Iki amarga dheweke ngembangake masalah sirkulasi ambegan lan udara sing disebabake dening penggemar rame. Atmosfir musuhan ing Turki ninggalake Timo sing ora fokus. Dhèwèké pancén nindakaké kanthi cepet kanthi nyoba mblokir swara kanthi nempel driji ing kupingé nalika timnas mbutuhaké dheweke kanggo nyerang wong-wong mau nalika ana gol sing mudhun.

Kisah Untold saka Timo Werner Masalah Pernapasan lan Sirkulasi

Rame banget lan ora bisa dikendhaleni sing diwenehi Werner earplugs dening pelatih. Sakwise masalah, Timo kudu diganti menit 31 menyang pertandhingan Liga Champions, nalika tim kasebut isih ana 1-0. Iki teka sawise nyatakake dheweke kepengin ninggalake lapangan. Sawise pertandhingan pelatih ngomong;

"Ora mungkin nyiyapake tim kanggo atmosfer kaya iki. Ana swara sora sing disengiti dening Timo. "

Nanging ditambahake:

"Kanggo kula, minangka pelatih, penting kanggo ndeleng sing aku bisa gumantung ing momen kaya iki. sing siap kanggo mbela, nyegah gangguan saka penggemar turki. "

RB LEIPZIG manajer Ralph Hasenhuttl nuli takon marang karakter Timo Werner amarga takon diganti karo Besiktas.

Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bukti cepet

Timo Werner wis tau ngetik detik 11.11 liwat 100 meter. Iki carane dheweke entuk julukan sing kapisan; 'Turbo Timo'dening media Jerman amarga kacepetan blistering.

Kang kacepetan bareng karo kecemerlangan taktik ing lapangan wis menehi rating FIFA ing ngisor iki. Ditambah karo umur enom, dheweke katon minangka target transfer potensial kanggo para pemain FIFA sing main Liga Utama.

Timo Werner Speed ​​Facts

Sakwisé taun pungkasan ing sekolah, Timo sing umuré umur 17 mlayu 100 ing luwih saka sewelas detik.

Timo Werner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ngimpi United

Minangka nalika nulis, Timo Werner nduweni kontrak karo RB Leipzig sing bakal dilakoni nganti 2020. Nanging, Timo wis ngungkapake yen impene pindhah menyang Liga Premier lan dheweke seneng banget Manchester United amarga saka sejarah lan phylosophy.

Kenapa Timo Werner Suka Manchester UnitedIng tembung ...

"Ya, main ing Liga Premier iku ngimpi kanggo kula. Aku seneng main kanggo loro utawa telung klub, lan Manchester United minangka salah sawijining klub. Nanging mbok menawa ing sawetara taun sabanjuré - mengko, nalika basa Inggris saya luwih apik! Aku seneng banget ing RB Leipzig, sanadyan, "

TUTUP: Thanks kanggo maca Timo Werner Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene