Factor Timo Werner Anak Untold Untold

Factor Timo Werner Anak Untold Untold

Biografi Timo Werner kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Mobil, Worth Bersih, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Singkate, iki crita lelungan pemain bal-balan Jerman, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur.

Kanggo nambah napsu otobiografi, iki kalebu galeri diwasa nganti diwasa - ringkesan Bio Timo Werner sing sampurna.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Alexander Sorloth Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Ya, sampeyan lan aku ngerti basa Jerman minangka pencetak gol utama, sing luwih penting, salah sawijining penyerang paling cepet ing Eropa kanthi rasio gol sing luar biasa ing saben level.

Sanajan ana penghargaan, mung sawetara penggemar bal-balan sing wis wayahe maca Bio Timo Werner. Kita wis nyiyapake mung kanggo sampeyan lan ora mbutuhake wektu maneh, ayo miwiti karo crita wiwit awal.

MACA CERITA PENUH:
Yosef Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Crita Anak Timo Werner:

Kanggo pamula Biografi, 'Turbo Timo' minangka julukan Jerman. Timo Werner lair tanggal 6 Maret 1996 karo ibune, Sabine Werner lan bapakne, Günther Schuh ing kutha Stuttgart, Jerman kidul-kulon.

Pemain Bal-balan kasebut lair ora duwe sedulur utawa sedulur, tegese dheweke mung putra sing lair saka wong tuwane.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold

Mbokmenawi sampeyan kepingin weruh ... Napa dheweke ora jenenge kulawarga bapakne- 'Schuh'.

Kasunyatane, wong tuwa Timo Werner sanajan wis suwe, katon ora nikah kanthi sah. Amarga alasan iki, Pemain Bal-balan duwe jeneng kulawarga ibune 'Werner'.

Latar Belakang Kulawarga Timo Werner:

Bapake Jerman, Gunter Schuh, ngoperasikake kluwarga kelas menengah ing Stuttgart.

Iki minangka omah sing nganti saiki, duwe nilai luhur kanggo ndhidhik para mudha. Timo Werner asale saka wiwitan ing omah sing luar biasa.

Nganti diwasa, wong tuwané mulang marang papat nilai moral sing ideal. Dheweke kalebu; (1) ngormati kabeh (2) loma / mbiyantu (3) duwe rasa tanggung jawab (4) ora nate nglarani sapa wae lan (5) nyusun kebiasaan nuduhake.

Ngrembug babagan pendhidhikan sing asor sing nuduhake karaktere saiki, Timo Werner nate ngandhani media Jerman;

Nalika aku karo kulawarga lan kanca-kanca, aku dudu Timo Werner bal-balan. Aku mung Timo, putra sing andhap asor lan kanca sing setya.

Sejatine, aku mung wong lanang kaya wong liya. Yen aku salah, wong tuwa lan kanca ora wedi ngandhani!

Asal Kulawarga Timo Werner:

Kita kabeh ngerti dheweke minangka Striker Jerman sing produktif, nanging ora kabeh wong ngerti asal saka Jerman.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Matthew Kovacic

Kulawarga Timo Werner asale saka Stuttgart, ibukutha negara Jerman Baden-Württemberg sisih kidul-kulon.

Yen sampeyan ora ngerti, kutha kasebut duwe julukan "buaian mobil". Apa sampeyan ngerti?… Stuttgart omahé markas Porsche lan Mercedes-Benz sing kuwasa.

Pendhidhikan lan Pengembangan Karir Timo Werner:

Pertama lan paling penting, wong tuwa Timo Werner- utamane Bapake katon minangka insinyur utama takdir. Bapak bal-balan kasebut minangka pemain bal-balan amatir sing banjur dadi pelatih.

Minangka bocah cilik, bapakne Timo Werner, Günther Schuh mulang babagan makna toleransi.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Ing wiwitane, dheweke ngidini anake lanang siji-sijine supaya terus mlaku munggah gunung kanthi jeneng stamina lan atletik.

Minangka bocah cilik sing apikan banget, Timo duwe pola pikir pengin ngesanake Bapake, sing akeh (utamane siswa) sing dianggep disiplin minangka kekuwatan kepelatihan sing 'medeni'.

Mbiyen, sawise mlayu sedina muput, Timo bakal takon marang Bapake sawise kabeh kesusuane.

MACA CERITA PENUH:
Cerita Kristen Piwulang Kristen Plus Untold Biografi Fakta

Mlaku terus munggah ing gunung ndeleng Youngster ngembangake kekuwatan kacepetan - prestasi sing wis dadi salah sawijining aset paling gedhe saiki.

Mario Gomez- Pahlawan Kanak-kanak:

Günther Schuh nuntun putrane dadi panyerang, sawijining prestasi sing menehi kesempatan kanggo milih model peran - ing wong Mario Gomez, mantan Jerman maju.

Nalika semana (sadurunge umur remaja), Timo bakal tetep masang poster Striker Jerman ing saindenging ruangane.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Romelu Lukaku Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Ironis, dheweke ora ngerti yen dheweke bakal dadi pensiunan pahlawane (Mario Gomez) saka tim nasional Jerman.

Biografi Timo Werner - Urip Karir Awal:

Tansaya gedhe, ana kepastian manawa bal-balan bakal diundang. Apike, bapakne Günther Schuh ngidini putrane mlebu ing TSV Steinhaldenfeld, sawijining klub ing ngendi dheweke dadi pelatih tim junior sing luwih dhuwur.

MACA CERITA PENUH:
Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Pengin ngerteni wong sing paling disenengi- Bapake. Timo Werner cilik, sing digambar ing ngisor iki diwiwiti saka suketan.

Taktik Motivasi Bapak:

Uga kanggo ngupayakake dheweke unggul, bapake Timo kudu ngetrapake motivasi moneter minangka taktik sing dibutuhake kanggo ndeleng putrane maju.

Sejatine, bocah cilik kasebut seneng banget karo insentif saka wong tuwa kalorone (luwih akeh marang bapake) - prestasi sing luwih meksa dheweke isih cilik.

MACA CERITA PENUH:
Cerita Kristen Piwulang Kristen Plus Untold Biografi Fakta

Apa sampeyan ngerti?… Gunter Schuh nawakake putrane dhuwit saku ekstra kanggo saben gol sing dicetak.

Nerangake kepiye kedadeyan kasebut, Michael Bulling, kepala bal-balan ing TSV Steinhaldenfeld tau menehi narasi. Ing tembunge;

"Bapak Timo Werner dadi pelatih tim diwasa kita. Dheweke teka kanggo nonton putrane sing umur pitung taun lagi main.

Ing sawijining dina, dheweke njanjeni Timo sakedhik dhuwit kanggo saben target. Kayane dheweke pungkasane getun banget. ”

Kanggo Gunter Schuh, taktik motivasi kaya ngono iku dadi latihan sing larang banget. Iki amarga putrane sing umur wolung taun (Timo Werner) cukup medeni.

Nalika jaman semana, tembakan bocah cilik kasebut kuwat banget lan ora ana sing bisa ngerti kepiye carane dramatis lan mlaku kanthi cepet.

Fakta Biografi Timo Werner - Crita Menuju:

Nalika tampil apik kanggo klub berbasis komunitas ing Stuttgart, Günther Schuh mirsani media Jerman dadi narik kawigaten putrane.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kanggo nggawe dheweke luwih siyap ing mangsa ngarep, Günther Schuh nggawa Timo- maneh - munggah gunung- wektu iki, nggawe dheweke mlayu nganti pirang-pirang jam ditambah karo latihan bal-balan sing luwih dawa.

Dheweke ngerti banget manawa raksasa lokal VfB Stuttgart kasengsem karo putrane.

Sawise konsultasi, wong tuwane Timo Werner setuju yen Putrane Jerman Rising gabung karo tim kutha lokal Kulawarga VfB Stuttgart.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Alexander Sorloth Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Ing kana, Little Timo munggah pangkat karo tim pemuda. Sanajan klub kasebut uga duwe Serge Gnabry lan Joshua Kimmich, Timo dadi pemain paling spesial.

Media Jerman kaya sing katon ing ngisor iki wis wiwit ngoyak bocah cilik kasebut nalika isih enom.

Nalika mlaku-mlaku, bapak Timo Werner nerusake taktik motivasi putrane kanthi insentif sanajan dheweke main karo VfB Stuttgart.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Naby Keita Anak Untold

Wektu iki, aturan diatur lan bapake setuju mung mbayar gol sing bakal dicetak Timo kanthi sirah lan sikil kiwa.

Ing upaya kanggo mewujudkan iki, "Turbo Timo" amarga dijuluki kadang nggawe gerakan rumit supaya bisa ngetung kanthi sirah lan sikil kiwa. Suwe-suwe, bocah mau dadi gampang banget, lan dheweke ngerti yen dheweke njupuk kabeh dhuwit bapake.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Matthew Kovacic

Timo Werner Bio - Crita Sukses:

Kaya sing diarepake, ora suwe sadurunge Timo enom weruh dheweke melu sukses karo bapake, yaiku pemain bal-balan amatir sing trampil banget.

Nyithak gol kanggo seneng-seneng ing level muda, bocah enom kasebut narik minat saka RB Leipzig sing entuk dheweke ing 11 Juni 2016.

Setahun mengko, dheweke dijaluk dadi tim nasional Jerman dening Joachim Löw- podium sing digunakake kanggo saingan lan nggenteni pahlawane bocah cilik- Mario Gomez.

Sejatine, karier RB Leipzig saka Jerman ditandhani nalika mbenerake warisane nalika isih enom. Timo Werner mlebu musim pertama karo klub kasebut, nyetak 21 kaping ing 31 pertandingan.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Andre Silva

kanthi Julian Nagelsmann, gol gandhengane entuk 78- prestasi sing narik cahya Frank Lampard ing London- Chelsea FC.

Kaya nalika nganyari Biografi iki, roket roket RB Leipzig '(kaya julukan klub) lan mitra kriminal- Kia Havertz dijadwalake supaya jenenge luwih misuwur ing Inggris.

Tanpa mangu-mangu, Penggemar Sepakbola Chelsea yakin bakal sukses ing Inggris Frank Lampard. Sisa Bio iki, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Cinta Timo Werner - Pacar, Bojo, Bocah?

Minangka paribasan ... Konco saben pemain bal-balan sing sukses, mesthi ana WAG sing sugeh.

Mula, ting kene ora bisa disangkal kasunyatan manawa wajah bayi sing lucu Werner ora bakal narik kawigaten para penggemar wanita sing pengin menehi label minangka pacar, bahan bojo utawa ibune anak utawa anak-anake.

Babagan Pacar Timo Werner:

Wis suwe, Striker kasebut pacaran karo model fitness adhedhasar Stuttgart, Julia Nagler, wiwit isih karier.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Romelu Lukaku Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Timo Werner umure luwih tuwa setaun tinimbang pacare- Julia Nagler. Gambar ing ngisor iki, dheweke tau dadi mahasiswa ing Universitas Stuggart.

Julia Nagler, kaya sing dingerteni, yaiku wong sing ora egois sing ora nindakake apa-apa kajaba menehi dhukungan emosional kanggo pacare sanajan bisa nggawe uripe mandheg.

Preinan bal-balan mesthi istimewa kanggo pasangan amarga asring katon ing plancongan musim panas sing disenengi. Bebener iku, katresnan pasangan kasebut dilaporake dadi kuat ing mburi media.

MACA CERITA PENUH:
Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Apa Timo Bakal Nikah Pacar Dheweke?

Sanajan wis suwe banget, ekspektasi para penggemar ora liya yaiku kanggo ndeleng kekasih kekasih. Nanging, kahanan saiki ing kulawarga Timo Werner bisa uga ora kelakon.
 
Kita nyathet sadurunge ing Bio iki babagan bapak lan Bal-balan sing ora setuju kanggo tali kasebut - nanging bakal urip kanthi seneng. Iki bisa uga kedadeyan antarane Timo Werner lan pacare Julia Nagler.
 

Timo Werner Urip Pribadi:

Sampeyan bisa uga wis ngerti dheweke minangka penyerang sing mematikan, nanging kepiye sampeyan ngerti dheweke ora bisa main?

Sejatine, Turbo Timo minangka wong sing peduli karo praupane - ora nganggo cukur rambut sing resik.

MACA CERITA PENUH:
Yosef Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Dheweke uga ngaturake akeh wektu luang kanggo nyedhiyakake layanan pria, sifat pribadi sing apik sing dipelajari saka ibune.

Timo Werner's LifeStyle:

Ing kene, bakal dakcritakake kepiye Forward ngentekake dhuwit. Adoh saka lapangan game, Timo luwih seneng ngentekake dhuwit kanggo lelungan menyang Amerika Serikat kanggo nonton NBA.

Kaya sing katon ing ngisor iki, dheweke penggemar Lakers sing setia.

MACA CERITA PENUH:
Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Mobil Timo Werner's:

Kanggo pria Chelsea, katresnan kanggo Autos Jerman tetep. Ora nggumunake yen kutha Jerman ing Stuttgart - asal saka kulawarga Timo Werner yaiku omah-omahé mobil- Mercedes Benz lan Porche.

Mantan pria RB Leipzig luwih seneng nganggo klambi top sing cocog karo mobil. Kaya sing dideleng ing ngisor iki, pilihan mobil tetep dadi Mercedes Benz. Dheweke uga penggemar mobil balap.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Matthew Kovacic

Net Worth Timo Werner's:

Kanggo nganalisa kekayaan, dhisik dhisik goleki apa sing diasilake karo Chelsea. Gaji Timo Werner saben taun ing Chelsea udakara £ 9,009,840.

Dhuwit saka upah, pariwara lan transaksi sponsor isih tetep akeh sanajan kewajiban saka aset ditarik. Kanggo iku, kita bisa ngira regane net Timo Werner dadi $ 29 yuta.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Timo Werner Kulawarga:

Kaya sing asring diandharake, kekuwatan rumah tangga, kaya kekuwatan tentara, yaiku setya karo siji liyane.

Iki minangka landasan dhasar sing dadi kulawarga Timo Werner sing dibangun. Aspek Bio kita bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan wong tuwane lan anggota kulawarga liyane.

Babagan Ibu Timo Werner:

Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan sing ditemokake babagan Sabrine Werner, ibune Jerman yaiku kasunyatan manawa jeneng kulawarga kasebut pas karo putrane Timo. Ibune Werner asring nampa kridit kanggo peran kasebut kanggo njamin putrane ngrampungake pendhidhikan.

miturut Bundesliga, Timo rampung sekolah menengah amarga Sabine Werner, ibune sing pengin putrane duwe minimal Sekolah Menengah sadurunge dadi pemain bal profesional.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold

Thanks kanggo kasarasane, Timo mbiyen sekolah isih bocah normal nanging dudu siswa sing goblok. Sampeyan ora kejawab separo sekolah amarga komitmen bal-balan.

Peran ibune bisa ngasilake amarga dheweke bisa lulus ing 2014 nalika umure 17 taun (dadi pemain Bundesliga).

Babagan Bapak Timo Werner:

Kaya sing diamati sadurunge, Günther sepatu, bal-balan amatir sing banjur dadi pelatih ora mung bapak saka Geman.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Andre Silva

Amarga ora ngerti impene dadi pro, bapak mlarat kasebut dadi pelatih kanthi tujuan supaya putrane bisa terus ing papan sing ditinggalake. Kanthi matur nuwun sanget, Timo Werner saiki nglakoni impene bapakne.

Babagan Sedulur Timo Werner:

Sawise riset intensif, kita ngerti manawa Pemain Sepakbola minangka anak siji-sijine sing lair saka wong tuwane- sing ora duwe adhi lanang utawa wadon.

Timo Werner Fakta Ora Biasa:

Fakta # 1: Pecah gaji lan mbandhingake Inggris Rata-rata:

Mangkene analisis babagan sing entuk Timo Werner amarga mung nendhang bal ing lapangan.

MACA CERITA PENUH:
Cerita Kristen Piwulang Kristen Plus Untold Biografi Fakta
JENIS / SALARIEntuk ing Pounds (£)Pangentukan ing Euros (€)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun£ 9,009,840€ 10,043,989$ 11,865,779
Saben sasi£ 750,820€ 836,999$ 988,815
Saben Minggu£ 173,000€ 192,857$ 227,836
Saben dina£ 24,714€ 27,551$ 32,548
Saben Jam£ 1,030€ 1,148$ 1,356
Saben Menit£ 17€ 19$ 22.6
Saben Kaloro£ 0.28€ 0.32$ 0.37

Wiwit miwiti ndeleng Timo WernerBio, iki sing diasilake.

£ 0

Rata-rata wong Inggris sing ngasilake £ 29,009 saben taun kudu kerja suwene 25 taun lan 7 wulan kanggo entuk Gaji Timo Werner saben taun ing Chelsea.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Alexander Sorloth Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Fakta # 2: Kacepetan cepet:

Timo Werner nate ngetrapake 11.11 detik sawise mlayu 100 meter kanthi bal. Iki kedadeyan nalika taun pungkasan ing sekolah. Amarga alasan iki, dheweke dijuluki 'Turbo Timo' dening media Jerman amarga kabeh sukses.

Fakta # 3: Pilihan Gamer FIFA kanggo Mode Karir:

Kecepatan pemain bal-balan ditambah kecemerlangan taktik minangka titik jual utama ing lapangan lan uga FIFA.

Fakta # 4: Dheweke Benci gangguan:

Udakara taun 2017, bocah enom kasebut nate ngalami masalah pernapasan lan sirkulasi udara sing disebabake dening swara saka para penggemar sing nentang.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold

Suasana musuhan ing Turki nyebabake Timo ora fokus. Kanggo nanggepi, Striker kasebut nekat banget kanthi nempelake driji menyang loro kuping ing swara liyane kanggo mblokir swara.

Iki ora bisa digunakake lan banjur diwenehi earplugs. Sawise 31 menit, Timo weruh dheweke ora ana ing pertandingan kasebut.

Fakta # 4: Sawise dadi penggemar Manchester United:

Kaya nalika nulis Bio, Timo Werner main kanggo Chelsea FC. Sejatine, dheweke nate seneng karo United, klub sing luwih disenengi kanggo main amarga sejarahe.

MACA CERITA PENUH:
Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Fakta # 5: Agama Timo Werner:

Yen dideleng saka jeneng asile, sampeyan bisa kanthi gampang ngira yen dheweke Kristen wiwit lair. Timo minangka jeneng bocah lanang sing artine "pakurmatan Gusti Allah".

Ing kutha asal saka kulawarga Timo Werner, luwih saka 50% warga Kristen lan umume umat Katolik. Mula, ana pangowahan dhuwur agama Football Football yaiku agama Kristen.

Wiki:

DATA BIOWIKI JAWABAN
Jeneng Lengkap:Timo Werner.
Tanggal Lahir:Dina kaping 6 Maret 1996.
Kampung kelairan.Stuttgart, Jerman.
Wong tuwa:Bapak (Günther Schuh), Ibu (Sabine Werner).
Status Perkawinan Wong Tuwane:Bujang (kaya taun 2020)
Sandhangan:Ora Adhi lan Adhine.
Dhuwur ing Kaki:Dhuwur 5 kaki 11 inci.
Education:TSV Steinhaldenfeld lan Sekolah Menengah Stuttgart.
Zodiak:Roti.
Gaji ing Chelsea:£ 9,009,840 saben Taun.
Net Worth:$ 29 yuta.
Agama:Kristen
MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

kesimpulan:

Biografi Timo Werner mulang supaya kita percaya manawa nduweni konsistensi lan tekad minangka landhesan sukses. Uga, dadi wong tuwa sing nyengkuyung - kaya kekarepane anak lan anak sing paling penting.

Wong tuwa Timo Werner- Günther Schuh lan Sabrine Werner wis mbiyantu ndeleng putrane sing ngimpi kaya sing katon ing Bio. Muga-muga supaya sampeyan ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan artikel utawa Pemain Bal-balan ing bagean komentar.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Alexander Sorloth Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Sebastián Mendo
sasi 5 ago

Me encanta este jugador lo sigo desde las menores