Fakta-fakta Biografi Thierry Henry

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Lengkap saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan: 'El Mimo'. Kisah Story Thierry Henry Childhood lan Biografi Untold Panjenengan mbebayani kanggo sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Awal Taun

Henry lair nalika lair 17 Agustus 1977 ing Les Ulis, Essonne minangka pinggiran kutha Paris déning bapaké, Antoine Henry lan ibu, Maryse Henry.

Loro-lorone wong tuwa kasebut migran. Bapakipun, Antoine, saking Guadeloupe (pulo La Désirade), lan ibunipun, Maryse, saking Martinique. Loro-lorone padha teka ing Prancis kanggo urip sing luwih apik.

Kulawarga Henry urip ing apartemen cilik lan kahanan urip ora banget ndhukung nanging Antoine nyengkuyung Henry kanggo main olahraga lan nandur modal dadi atletik. Dheweke biasa nggawa Henry menyang pertandingan sepak bola lokal. Thierry Henry lajeng dados kawigatosan kaliyan putra-putranipun imigran sanésipun saking partisipasiipun kanthi terus-terusan lan dandan ing pertandingan sepakbola.

Ora suwe, dheweke uga dadi pemain bal-balan sing luwih apik tinimbang bocah-bocah liyane. Dheweke wiwit main kanggo tim junior Les Ulis lan Palaiseau. Ing umur 13, Henry wiwit main kanggo tim Under-15 Viry-Chatillon.

Kabisané cukup nyengsemaké kanggo entuk gelar juara ing klub pemuda CO Les Ulis.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Sepentah Ibu

Cukup babagan wektu nalika Thierry Henry mbutuhake wong tuwa sing paling akeh, anane malang. Loro tiyang sepuh dipisah. Iku ibuné sing menangaké usaha kanggo nyekel tahanan Theirry sawise akeh pertempuran kanggo ditahan anak.

Ibune njupuk dheweke adoh saka bapak lan kutha bal-balan sing apik banget menyang Orsay ngendi dheweke entuk dheweke ngakoni menyang Sekolah Alexander Fleming kanggo fokus ing akademisi. Sawise ngerti sing ora kasebut, Henry dhewe banjur metu. Panjenenganipun pindhah dhateng bal-balan.

Ing 14, dheweke kapilih dadi Akademi Clairefontaine Federasi Sepakbola Prancis.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -karir

Ing akademi, Henry nandatangani kontrak magang karo manajer tim Monaco, Arsene Wenger. Dheweke nggawe penampilan profesional sepisanan ing bal-balan ing 1994 kanthi mundhut 2-0 marang Nice. Wenger mlebu ing sayap kiwa.

Ing 1996, Henry dadi pemain muda Perancis ing taun kasebut kanthi bimbingan lan latihan saka Asene Wenger. Panjenenganipun mimpin tim France Under-18 ing Kejuaraan Eropa lan damel gol 7 ing kompetisi

Minangka asil pagelaran apik ing turnamen liyane, dheweke dadi anggota tim 1998 Piala Dunia FIFA Perancis. Dheweke terus main kanggo Monaco lan ndadekake kesengsem marang saben wong kanthi prestasi apik. Dheweke nyetak gol 20 ing pertandhingan 105.

Ing 1999, Henry ninggalaké Monaco lan dadi bagéan saka klub Italia Juventus. Panjenenganipun dibayar jumlah 10.5 yuta kilogram kangge gabung tim. Ing taun ingkang sami, piyambakipun damel gol kapisananipun kanggé tim kasebut, kalih ing 3-1, pimpinan klasemen liga Lazio.

Sawise sawetara wektu, dheweke ditransfer menyang Arsenal kanthi jumlah 11 yuta kilogram lan ana dheweke bubar karo mentri menthut Arsene Wenger. Liyane padha ngomongake sejarah.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Hubungan Urip karo Claire Merry

Thierry Henry ketemu Inggris model Claire Merry nalika nampilake iklan Clio Renault ing 2001. Loro-lorone padha jatuh cinta ing pandelengan. Ing Juli 5th 2003, padha nikah ing Kastil Highclere.

Dheweke duwe anak pisanan, Teh, ing Mei 27th 2005. Dheweke saiki dadi bocah dewasa.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Perceraian £ 8m

Miturut Henry, "A divorce ora gampang, malah luwih karo putri ing tengah". Ex pemain Arsenal, uga ngucapake tresna marang Teh wadon lan ngomong yen dadi bapak mbantu ngganti dheweke.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Nemokake Cinta Lagi

Sawise cerai cerai, Thierry Henry nemokake katresnan maneh. Dheweke pindhah kanthi cepet menyang hubungan anyar sing saiki diarani luwih suwe tinimbang pungkasane.

Thierry Henry nemokake tresna maneh ing model Bosnia Andrea Rajacic. Dheweke ketemu ing 2008 lan wis ditemokake ing macem-macem liburan lan acara bebarengan.

Wong-wong mau mesthi nggawe pasangan sing nggumunke lan ora ana masalah ing swarga. Siji-sijine keajaiban kok wong loro durung nikah utawa yen subyek wis tau muncul ana ing antarane. Ditemtokake, saiki ora ana keperluan khusus kanggo nyelehake dering kasebut lan ngapa ngrusak hubungan apik karo pesta? Luwih saka pasangan selebriti tetep ora kawin lan wis seneng bebarengan ing pirang-pirang taun.

Given Thierry wis ana lan rampung sing lan dadi dadi kekacoan, iku katon dingerteni yen dheweke ora pengin nindakaken maneh.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Idol Sepak Bola Nya

NBA tau ngetokake wawancara khusus siji-siji antara Thery Henry lan legendaris basket Kobe Bryant, ing ngendi loro pemain mbahas idola bal-balan.

Kanggo surprise kabeh pemain kasebut nyebut jeneng bintang Walanda lan legenda AC Milan, Marco van Basten, sing dianggep minangka pemain paling gedhe ing wekdal.

"Marco van Basten minangka pemain favoritku," ujare Henry. "[Iku] salah sawijining striker paling apik ing sajarah. Aku weruh dheweke nalika aku isih bocah lan carane dheweke ngalahake bal iku luar biasa. Aku nyoba kanggo niru saben gerakane. "

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Tujuane Favorit

Henry ngetung sawetara pemain tengah ing wekdal ing Arsenal. Pemain Prancis damel gol 228 kanggé Gunners lan tetep dados panyokong paling inggil wonten ing sajarah klasemen 130 klub London.

Nanging, gol favoritipun ora ana ing ngendi dheweke nyelehake voli sensasi utawa nyalip liwat akeh pemain. Iku minangka gantine minangka gol marang Leeds United ing pertandhingan pertandhingan pertandhingan pertandhingan Arsenal.

"Sing siji iku pribadi. Iku ora bakal mudhun ing sajarah FA Cup nanging iki pisanan aku nyetak minangka penggemar. "Sampeyan ngerti, aku ora arep teka maneh lan aku teka maneh. Aku ora arep main maneh, aku main. Aku ora nggawe skor, aku mencetak gol. Iku dadi emosi. Iku ora babagan teknik utawa bab skor, iku apa tegese kanggo kula. "

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Pandhuan Liga Utama Favorit

Iki bakal mesthi seneng penggemar Manchester United. Ing eksklusif karo Olahraga Sky, Henry ngandharake yen pemain paling apik sing diputer nglawan lan katon ing Liga Premier ora ana sajrone legenda lini tengah United, Paul Scholes.

Henry ngandharake yen Scholes durung tau dikreditake lan gelandang tengah banget pancen wigati tumrap Manchester United ing jaman Ferguson. Pemain Prancis nambah manawa dheweke kudu milih tim, bakal ngubengi Scholes.

"(He's) salah siji sing paling apik, yen ora sing paling apik, aku wis kalah, dheweke bisa nindakake apa-apa." Yen aku duwe tim Paul Scholes ing tim, kabeh bakal ngubengi dheweke. Ing Manchester United, padha ndeleng kaya mangkono, nanging aku yakin Paul Scholes minangka salah sawijining sing paling apik sing aku tandang ing liga iki, lan katon ing ngendi wae. "

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Tresna pangan

Senadyan desakan Arsene Wenger babagan diet seimbang, Henry bakal munches liwat setengah paket Jelly Babies sadurunge saben game. Dheweke tansah nyenyet sirah dhisik.

Senadyan ketat marang kabugaran, wong Prancis seneng gorge ing pitik, kacang polong, beras lan panganan Karibia.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Mentor-Nya

Thierry Henry durung rampung ing Arsenal cara sing biasa. Transfer kasebut pancen dumadi sawise patemon antara Wenger lan Henry. Striker ngumumake ing dokumenter Arsenal Legends, sing ora sengaja ketemu karo Wenger ing penerbangan menyang Paris lan ngandhakake kepinginan kanggo gabung ing Arsenal.

Manajer Arsenal banjur mudhun lan Henry minangka pemain Arsenal nalika Agustus 1999.

Sasampunipun pindhah dhateng Juventus, Henry gadhah kesulitan nyetel bal-balan Italia. Patang sasi suwene ana ing kono dheweke ketemu Arsene Wenger ing penerbangan menyang Paris lan matur marang mantan boss Monaco dheweke seneng nggabung karo dheweke ing Gunners. Nalika Nicolas Anelka didol menyang Real Madrid ing musim panas 1999, Wenger ngelingi obrolan kasebut lan mbayar £ 10m Italia kanggo protege. Luwih becik.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Pre Match Ritual

Legenda, ing wawancara eksklusif karo Papat Papat Kalih, ngumumake yen dheweke ora duwe akeh ritual sing wis dicocogake lan bakal mung ngrungokake musik rap tempo utawa musik Zouk kanggo njaluk dheweke ing zona sadurungane pertandhingan. Sawetara artis favorit dheweke Dr Dre, Snoop Dog, Xzibit, Wu-Tang Klan lan Tupac.

Musik tansah dadi bagéyan saka rencana pra-match Henry lan pemain seneng banget manawa pelatih lan manajer luwih liberal kanthi nggunakake saiki.

"Kerjane beda kanggo aku amarga musik tansah ana ing uripku - punapa wae aku nglakoni. Nalika aku ing omah, ing mobil, metu lan. Musik njupuk kula bali menyang macem-macem panggonan. Yen aku pengin bali menyang nalika aku isih enom lan weruh aku muter karo bapakku, aku ngerti apa musik sing dirungokake. Lan aku ngerti musik apa sing arep disenengi kanggo nggawe game. "

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Lagu Favorit

Henry tansah nandheske yen musik kuwi cara kanggo nyedhaki zona. Nanging lagu sing ana ing daftar lagu kasebut yaiku Ratu 'We are the Champions'. Wong Prancis ngandhakake yen dheweke bakal ngrungokake lagu kasebut lan ngomong 'Aku ora', nanging nalika Prancis menang Piala Dunia, dheweke mulai nyambung karo lagu kasebut.

"Aku bakal tansah ngelingake Piala Donya lan ngrungokake lagu - padha nyambung karo aku."

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Tatoo

Thierry Henry iku mesthi wong sing ditandhani sing uga dikenal amarga tresna marang tato. Dheweke tau ngumumake tato sarung tangan sing apik banget ing tangan tengen, lan nambah arti awak sing wis akeh. Tato kasebut kanthi nyenengake ing tangan kiwa saka wong janggut jahe sing nganggo klambi ireng lan rantai emas ing sakubengé.

Tato anyar nambahake bodyart bertema New York ing lengen kiwané.

Tato ing lengen kiwa Henry fitur Statue of Liberty lan apa sing katon dadi Bridge Brooklyn.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Penggemar Big Basket Basket

Yen sampeyan percaya yen Henry mung dadi penggemar bal-balan gedhe, sampeyan salah. Striker nduweni, amarga kabeh alasan sing jelas, ora seneng banget kanggo Spurs nalika teka menyang bal-balan, nanging iku penggemar San Antonio Spurs gedhe nalika teka menyang basket. Ing kasunyatane, dheweke wis kesengsem ing kesempatan ngliwati topi lan jersey San Antonio Spurs.

Kobe Bryant saka LA Lakers (saiki pensiun) lan Tony Parker saka San Antonio minangka rong pemain sing asring digantung karo Henry. Prancis wis malah ngunjungi senenge Parker sajrone latihan praktek.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Akting Film

Kapentingan saka Henry ing film ora mung diwatesi kanggo nonton ing layar amba. Pemain bal-balan Perancis uga mbintangi pirang-pirang film. Loro saka goal seri film, wong Perancis uga wis tampil ing rombongan, versi film saka acara TV misuwur. Dheweke uga dadi bagian saka dokumenter kaya The Referee, Pengganti lan 1: 1 Thierry Henry, kabeh sing adhedhasar bal-balan kanthi cara siji utawa liyane.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Tresna Tarian

Henry apik karo kaki, ora mung nalika teka ing bal-balan, nanging uga ing lantai tari. Pamuter kerep nampilake gerakane ing lapangan bal-balan ing macem-macem cara sing lucu. Henry bener-bener cocok karo stereotipe Carribean lan pancen tresna nari.

Ing biografi, Lonely ing Top, Prancis ngandharake yen sawise Piala Dunia menang ing 1998, dheweke lan pemain Prancis liyane padha nari ing wayah wengi ing lantai tari kanthi saingan karo piala Piala Dunia ing antarané nalika dheweke nggarap sawetara tari Rusia gedhe langkah-langkah.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -Stamina

Klub Sepak Bola Arsenal saiki wis ngurmati legenda klub kanthi ndudhuh telung patung ing sadhuwuring Stadion Emirates.

Sing Thierry Henry wis diperingati tembaga. Iki digawe ing perayaan ulang taun 125th Arsenal.

Fakta-fakta Biografi Thierry Henry -LifeBogger Rankings

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene