Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

0
10069

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; 'Kun'. Kisah Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Kita ditambah Bukti Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge Fame, Family Life lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Pengalaman lahir

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero minangka bayi

Sergio Leonel "Kun" Agüero del Castillo Agüero lair ing Quilmes, Buenos Aires ing 2 Juni 1988 minangka anak kaping pindho dadi kulawarga gedhe kanthi pitung anak. Ibuné, Adriana, minangka ibu rumah tangga, lan bapakné, Leonel, minangka sopir taksi. Bocah-bocah padha remaja sadurunge lahir anaké Sergio Leonel "Kun" del Castillo Agüero.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Flodding sadurunge Sergio Aguero Lair

Ibune Aguero pancen ora duwe anak. Nalika ibune Adriana nalika semana nembus ngandhut enem sasi, omah cilik dheweke bareng karo partner Leonel del Castillo lan putri sepisanan Jessica ing distrik Gonzalez Catan Buenos Aires nuju banjir. Padha dipeksa ngungsi, mlaku metu menyang jero banyu sanajan dheweke kondhisi kandhutan. Padha nginep rong minggu suwene turu ing tilase ing sekolah sadurunge mulih.

Nalika ibuné ngenalaké bayi Sergio Agüero, dheweke ninggalaké slum menyang Rumah Sakit terkenal ing ibukota Buenos Aires. Sayange, dheweke ditolak saka rumah sakit amarga ora duwe kasempatan kanggo bayar tagihan rumah sakit saka komplikasi nalika dheweke ngandhut. Nanging, rekomendasi disaranake ing rumah sakit liyane sing bisa ditampa. Sawise ditolak saka rumah sakit sing luwih gedhe, loro pasangan disaranake ngunjungi rumah sakit sing ora ditepungi ing La Matanza, kabupaten provinsi Buenos Aires (Ibu kutha Argentina). Saestu, sawise kabeh pertempuran, bayi Sergio Aguero lair ing rumah sakit iki ing 2nd of June, 1988 ing babagan 3: 23pm kang bobot 9.7.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Post Birth Controversies

Wong tuwa Sergio Aguero (Mr lan Mrs Del Castillo) ditemokake dadi bocah cilik dening panguwasa rumah sakit sawisé lair saka putrane. Dheweke, ing 18, lan pasangan Leo, 19, dianggep minangka bocah cilik lan ora nikah.

Ing cathetan kasebut, bapaké Leonel Del Castillo ditolak hak kasebut kanggo mlebu daftar rumah sakit. Malah resort pungkasan sing disedhiyakake kanggo wong-wong mau ora kasedhiya. Ora bisa menehi dokumen identitas nasional sing bakal mbantu. Sayange, dokumen identitas nasional iki wis rusak nalika banjir sing ngoyak dheweke metu saka omah dhisikane. Iki kanthi implikasi tegese putrane ora bakal njawab jeneng kulawarga 'Del Castillo'. Loro-lorone wong tuwane kudu nggoleki pitulungan kanggo wong liya ing kutha kanggo makili bapake. Nalika mlebu, 'Sergio' minangka jeneng diarani jeneng lan ibune (Aguero) digunakake ing rekaman resmi. Kanggo tanggal, dheweke dikenal kanthi jeneng iki. Ora kaya adik-adiké Yesica, Gabriela, Maira, Daiana, Mauritius, lan Gaston, dhèwèké njupuk jeneng asline ibuné, Agüero, lan ora 'Del Castillo'.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Naming kontroversi

Sajrone upacara penamaan Sergio Aguero, wong tuwané uga pengin ngeja jeneng tengah minangka 'Lionel', nanging dilarang dening Pembatasan Pendaftaran Sipil Argentina. Wong-wong mau banjur dienggoni kanggo jeneng tengah 'Leonel' sing kanggo wong-wong mau isih cedhak 'Lionel'. Sampeyan kudu nyathet yen ing wektu kasebut, jeneng kasebut 'Lionel' ora ditrima minangka jeneng kanggo bocah-bocah ing distrik kasebut. Iki minangka undang-undang sing ditindakake ing Rosario, ing ngendi salah sijine pemain tengah Aguero, 'Lionel Messi' lair saka wong tuwa Jorge lan Celia Messi.

Lionel Messi, sing lair sadurungé (24 Juni 1987) ana ing antarané sing nyenengaké supaya jenengé disetujoni déning pamaréntahan Rosario.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Sajarah ing konco gelar 'KUN'.

Nalika Sergio umur 2, dheweke pindhah menyang Florencio Varela, ing sisih kidul Greater Buenos Aires. Iki ngendi kulawarga Agüero-Castillo dadi kanca sing cedhak karo pepadhamu - Mr. Chetti's lan kulawarga. Pak Jorge Chetti, kepala rumah tangga, yaiku sing menehi Sergio julukan sing kita kenal saiki.

Sumber moniker yaiku seri animasi Jepang (awalé disebut Wanpaku Amukashi Kum Kum) sing digunakake Sergio kanggo nonton TV umum nalika isih enom. Sergio seneng nonton petualangan saka guwa-gobis lan kulawargane, sing urip ing sikil Gunung Kum Kum. Sakcepete, dheweke bakal ngomong-omongan "kum kum" terus-terusan, lan bakal dadi inspirasi kanggo julukan, sing saiki misuwur ing donya. Lan wiwit wiwit jaman Kun Agüero.

Sergio Aguero tau nyatakake, "Aku wis ngormati amarga iku unik. Iku angel kanggo ndeleng atlet dijuluki sawise karakter kartun! "

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Hubungan karo tuwane.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero lan Rama

Bapake Aguero minangka profesion pemain bal-balan, nanging klub sing diputer sadurunge sadurunge pensiun ora diundang. Dheweke yaiku sing nglatih Aguero sing enom kaya sing katon ing gambar sadurunge dikembangake dadi bintang bal-balan sing profesional.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero lan Ibu

Hubungan sing kuat uga ana ing antarane dheweke lan ibune.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Love Life

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero lan putri saka Diego Maradona, Giannina

Sergio Agüero nikah karo putri Diego Maradona Giannina patang taun. Nanging, kita ora ngerti apa sing dipisahake ing 2013 lan nalika pegatan kasebut rampung. Padha diidini dening Diego Maradona ing 2008. Lan mesthine dheweke bisa nyerang kanthi cepet, amarga Sergio Agüero nikah karo Giannina Maradonna taun sing padha lan anaké Benyamin lair ing 2009.

Nanging, geni sing murub ing antarane loro kasebut ditemokake nalika 2012 teka. Ing Januari 2013, loro kasebut bubar. Sergio ana 24 ing wektu kasebut lan Giannina mung 23. Pemuda-pemuda kasebut ora tau nyambut gawe kanggo nikah. Sergio wis dadi pemain bal-balan dhuwur lan wis bisa ngrayakake sukses karo tim Manchester City. Nanging, Giannina urip ing Madrid, ing ngendi Sergio wis main nganti 2011 kanggo Atlético. Nalika pindhah menyang Manchester kanggo muter ana, bakal katon yen Giannina ora pindah karo dheweke.

Jeblugan sing luwih dhuwur antarane loro kasebut kanthi cetha banget amarga pungkasane nikah.

Sawisé pamisah dadi Giannina resmi bali menyang Buenos Aires sacara permanen. Sing misale jek wis nyerang Sergio luwih keras tinimbang apa wae, amarga saiki dheweke kurang bisa ndeleng putrane Benyamin, sing cetha banget.

Wis dikabarake manawa pamisah diuripake sawise Giannina lunga menyang Buenos Aires lan Diego Maradonna wis luwih milih ngumumake dhukungan kanggo putriné sing paling enom lan disoraké kanggo Sergio. Nanging, njupuk sisih putri, meh ora bisa nggumunake. Ing pungkasane dheweke kudu ora banget keras marang Sergio; Sawise kabeh, yaiku Diego sing ngenalake loro.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero and Son (Benjamin)

Bocah cilik, Benjamin Aguero wis wiwit nampilake bakat bal-balan kanthi kinerja superlatif ing lapangan. Dheweke menang lotere genetika bapakné. Ing limang taun, Benyamin wis nggawe anak-anak liyane nuwuhake bab ora sepele.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero lan Karina Tejeda (Ex Girl Friend)

Sergio ora suwe ngenteni, senadyan ana rasa seneng karo putrane. Dheweke langsung katon karo penyanyi Cumbia Argentina, Karina Tejeda lan dilapurake nganti saiki.

Loro-loroné karo pacaré katon apik banget bebarengan. Wong-wong iki kerep katon lan katon ing papan umum. Sampeyan ora ana gosip babagan perkawinan.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Cinta Sergio Aguero, Toni Duggan

Nanging saiki dheweke wis dicabut saka dheweke lan uga wis disambung karo Toni Duggan, sing main kanggo tim wanita Manchester City FC. Padha katon bebarengan ing kapasitas resmi.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero lan Toni Duggan

Laporan wis tau metu saka Argentina sing ngandharake yen Duggan ana hubungan karo striker City Aguero, nanging Duggan wis nggawa menyang Twitter kanggo nyangkal claims kasebut, njelasake minangka "konyol".

Malah nalika ana penolakan, pameran TV kasebut ing Argentina asal Aguero tetep ngobrol babagan hubungan seksual.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Feud karo Marcos Rojo

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero Feud karo Marcos Rojo

Pertarungan sengit antara Sergio Aguero jeung Marcos Rojo sekali meledak ing dinten derby Manchester. Lintang-lintang Argentina katon adhep-adhepan ing Etihad kanthi ora mung telung poin sing ditindakake nanging skor lawas kanggo mapan.

Pasangan kasebut dadi tandhing nalika Piala Dunia nalika Rojo ngundang garwa garwane Aguero, Karina Tejeda, menyang kamar ganti Argentina kanggo ngrayakake kemenangan ing Nigeria.

Cathetan: Aguero wiwit pacaran karo Karina sawise nikah karo putri Diego Maradona, Giannina, rusak rong taun kepungkur.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Cara Sepak Bola Miwiti

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Carane sepak bola diwiwiti kanggo Sergio Aguero

Ing 1991, nalika Sergio umur telung taun, kulawargane pindhah menyang omah cilik sing prasaja ing pinggir Los Eucaliptus, sawijining kutha ing wewatesan karo Quilmes lan Bernal. Koleksi omah-omah miskin iki relatif cilik nalika dibandhingake karo kutha-kutha liyane sing luwih gedhe saka Buenos Aires, nanging ana akeh telung omah kosong sing wis ditetepake minangka lapangan bal-balan ing kutha. Residents, sing enom lan tuwa, kumpul ing lotre iki kanggo muter nganti suwe. Ana ing lapangan kasebut, Sergio wiwit nampilake tanda-tandha bakat kanthi bola - minangka taun sing dilakoni, bakal luwih jelas.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero wiwit wiwitan bola-bali

Ing antarane Leonels mrihatinake lan ketat Adriana ing ganjaran lan hukuman, Sergio gabung karo tim pemuda pertandhingan ing klub-klub olahraga liyane ing Buenos Aires kidul - arep ngoyak dalan sing padha mlaku nalika dheweke isih enom, ing Tucuman. Piyambakipun nindakaken kanthi luar biasa ing turnamen kaping lima lan uga ing lapangan sepak bola "dirt", nyathet ing sistem junior klub kaping kalih - Loma Alegre, 1 de Mayo, 20 de Junio, Pellerano Rojo, Bristol lan Los Primos. Dheweke minangka bagéan saka talenta talenta sing gedhé banget sing kutha Buenos Aires dadi saben akhir minggu, kanthi ewonan bocah-bocah sing arep menang turnamen taunan.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Young Sergio Aguero (Nguwasani seni bal-balan)

Kun ngerti kanggo nggawe asmane minangka striker sing pinter lan nemtokake ing kompetisi iki, ngelingi saka para prajurit sing weruh masa depan gedhe ing Divisi Utama sadurunge dheweke. Ing 2005, setahun lan setengah sasampunipun, Sergio dados reguler ing skuad utama Independiente. Prestasi sing luar biasa dheweke entuk papan ing tim nasional U-20 Argentina, senadyan umur 3 dibawah.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero, cerebrating karo wong tuwa

Sergio nerusake menangake Piala Donya U-20 sing dipandu dening Walanda. Iki dheweke ngrayakake karo keluargane. Pertandhingan final nglawan Nigeria diputus déning penalti sing dianugerahi Sergio lan dicetak dening Lionel Messi. Kun mènèhi kamenangan kanggo kanca-kancané, Emiliano Molina, sing mainaké peran ing sajroné pamrentahané ing sistem pemuda Independiente lan tragisé tilar donya ing kacilakan mobil nalika Piala Dunia.

Sakcepete sawise bali menyang Argentina, dheweke uga milih ngaturake dhuwit marang kanca-kancane minangka kamenangan gedhe ing derby lokal nglawan Racing de Avellaneda, nalika Kun mencetak gol sing bakal tetep ana ing sejarah bal-balan Argentina.

Kun, mung umur 17 nanging wis dadi idola saka wong akeh, kudu dadi anggota saka tim kang ditresnani ing 2006 nalika ditransfer menyang Atlético Madrid kanggo 23 yuta euro - Liyane iku sajarah.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Auto

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Lamborgini Sergio Aguero

Aguero migunakake Huracan - mobil olahraga sing diprodhuksi dening Lamborgini. Iki kira-kira worth $ 160,000.00 (Siji Ratus lan Enom Puluh Ringgit).

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Tampilan lengkap Lamborgini Sergio Aguero

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Tantangan Nico Rosberg kanggo menang PUMA Race Challenge

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero Nico Rosberg nantang PUMA Race Challenge

Pemain bal-balan Argentina lan Manchester City digawa menyang Sirkuit Donington Park Racing ing Inggris lan diwenehi pelajaran dening Nico Rosberg, sadurungé mlebu bakat ing trek ing Mercedes-Benz 63 AMG. Dheweke ngubengi trek, nyetel sawetara wektu puteran sing nyengsemake, mbuktekake manawa sikilé meh meh ana ing pedal kaya ing lapangan bal-balan. Ora ngerteni manawa, pembalap Formula 1 Jerman banjur menehi Aguero manawa urip ing mobil Mercedes DTM.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Tatoo Facts.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero Kasunyatan

Agüero nduweni tato ing njero lengene tengen Tengwar-a wangun nulis sing didipta dening JRR Tolkien in The Lord of the Rings-nane transliterasi kira-kira Kun Agüero ing aksara Latin. Dheweke uga duwe tato ing lengen kiwane jenenge putra lan tanggal lahir. (Waca ngisor).

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sergio Aguero Tatoos lan maknae

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts -Sekolah Boy Ditanggepi Sergio Aguero Haircut.

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts
Sekolah Boy Ditanggepi Sergio Aguero Haircut.

Dhèwèké dicekal saka kelas karo sekolah amarga dheweke duwe potongan rambut sing diilhami dening pahlawan-pahlawan bal-balan. Dheweke diutus nginep menyang omah nganti dheweke mundur, dheweke ngaku.

Tom Moseley, sepuluh taun kepungkur diparingi ceritane cekak lan gawe gaya rambut, dimainake striker Manchester City, banget ekstrim. Dheweke diangkat saka sekolah ing ulang tahune.

Loading ...