Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

Sergio Aguero Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Kun'. Kisah Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero lan Fakta Biografi sing Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita Life sadurunge Fame, Family Life lan akeh OFF lan ON-pitch kasunyatan sing ora dingerteni babagan dheweke.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Pengalaman lahir

Sergio Leonel "Kun" Agüero del Castillo Agüero lair ing Quilmes, Buenos Aires tanggal 2 Juni 1988 minangka anak nomer loro saka kulawarga gedhe kanthi pitung anak. Ibune, Adriana, dadi ibu rumah tangga, lan bapake, Leonel, dadi sopir taksi. Kalorone dadi remaja sadurunge lair putrane Sergio Leonel "Kun" del Castillo Agüero.

Ibune Aguero pancen ora duwe anak. Nalika ibune Adriana nalika semana nembus ngandhut enem sasi, omah cilik dheweke bareng karo partner Leonel del Castillo lan putri sepisanan Jessica ing distrik Gonzalez Catan Buenos Aires nuju banjir. Padha dipeksa ngungsi, mlaku metu menyang jero banyu sanajan dheweke kondhisi kandhutan. Padha nginep rong minggu suwene turu ing tilase ing sekolah sadurunge mulih.

Banjir sadurunge Lair Sergio Aguero.
Banjir sadurunge Lair Sergio Aguero.

Nalika ibune arep meteng bayi Sergio Agüero, dheweke nuli slumuk menyang Rumah Sakit sing misuwur ing ibukutha Buenos Aires. Sayange, dheweke ditolak saka rumah sakit amarga ora bisa mbayar tagihan rumah sakit amarga komplikasi nalika meteng.

Nanging, rekomendasi diwenehake ing rumah sakit liyane sing kasedhiya sing bisa nampa dheweke. Sawise ditolak saka rumah sakit sing luwih gedhe, loro pasangan kasebut disaranake ngunjungi rumah sakit sing ora dingerteni ing La Matanza, sawijining bagean provinsi Buenos Aires (Ibukutha Argentina). Matur nuwun sanget, sawise kabeh pertempuran, bayi Sergio Aguero lair ing rumah sakit iki tanggal 2 Juni 1988 udakara jam 3:23 sore bobote 9.7 pon.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Post Birth Controversies

Wong tuwa Sergio Aguero (Pak lan Ibu Del Castillo) ditemokake minangka bocah cilik saka pejabat rumah sakit sawise lair putrane. Dheweke, umur 18 taun, lan mitra Leo, 19, diklasifikasikake dadi bocah cilik lan durung omah-omah.

Ing cathetan kasebut, bapake Leonel Del Castillo nolak hak sah kanggo mlebu ing rumah sakit. Malah pilihan pungkasan sing diwenehake ora kasedhiya. Dheweke ora bisa nyedhiyakake dokumen identitas nasional sing bisa mbantu perkara kasebut. Sayange, dokumen identitas nasional iki wis rusak nalika ana banjir sing ngusir dheweke saka omah asale. Iki kanthi implikasi tegese putrane ora bakal njawab jeneng kulawarga 'Del Castillo'. Wong tuwa kalorone kudu njaluk pitulung kanggo wong liya ing Kutha kanggo makili bapak. Nalika mlebu, 'Sergio' minangka jeneng diadopsi lan ibune (Aguero) digunakake ing rekaman resmi. Nganti saiki, dheweke dikenal kanthi jeneng kasebut. Ora kaya seduluré yaiku Yesica, Gabriela, Maira, Daiana, Mauritius lan Gaston, dheweke njupuk jeneng kulawarga ibune, Agüero, lan dudu 'Del Castillo' (Jeneng Rama).

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Naming kontroversi

Sajrone upacara penamaan Sergio Aguero, wong tuwane uga pengin menehi jeneng tengah minangka 'Lionel', nanging dilarang Watesan Registri Sipil Argentina. Pungkasane, dheweke entuk jeneng tengah 'Leonel' sing kanggo wong-wong mau isih cedhak 'Lionel'.  Sampeyan kudu nyathet yen ing wektu kasebut, jeneng kasebut 'Lionel' wis ora ditampa maneh dadi jeneng bocah ing kabupaten kasebut. Iki minangka undang-undang sing dileksanakake ing Rosario, ing endi salah sawijining kontemporer Aguero 'Lionel Messi' lair saka wong tuwa Jorge lan Celia Messi.

Lionel Messi, sing lair sadurungé (24 Juni 1987) ana ing antarané sing nyenengaké supaya jenengé disetujoni déning pamaréntahan Rosario.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Sejarah ing jejere Jeneng 'KUN'.

Nalika Sergio umur 2 taun, dheweke pindhah menyang Florencio Varela, ing sisih kidul Greater Buenos Aires. Ing kene kulawarga Agüero-Castillo dadi kanca akrab karo tangga teparo - Pak Chetti lan kulawarga. Pak Jorge Chetti, kepala kulawarga, yaiku sing menehi julukan Sergio sing saiki wis dingerteni.

Sumber moniker kasebut yaiku seri animasi Jepang (asline diarani Wanpaku Amukashi Kum Kum) sing biasa ditonton Sergio ing TV umum nalika isih enom. Sergio seneng banget nonton petualangan bocah cilik guwa sing nakal lan kulawargane, sing manggon ing sikil Gunung Kum Kum. Ora suwe, dheweke bakal terus ngomel "kum kum", lan iki bakal dadi inspirasi kanggo julukane, sing saiki misuwur ing jagad. Lan wiwit wiwitan jaman Kun Agüero.

Sergio Aguero tau nyatakake, “Aku wis luwih menghargai amarga unik. Susah banget kanggo ndeleng atlit sing dijuluki karakter kartun! ”

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Hubungan karo wong tuwa

Sergio Aguero lan Rama.
Sergio Aguero lan Rama.

Bapake Aguero minangka profesion pemain bal-balan, nanging klub sing diputer sadurunge sadurunge pensiun ora diundang. Dheweke yaiku sing nglatih Aguero sing enom kaya sing katon ing gambar sadurunge dikembangake dadi bintang bal-balan sing profesional.

Sergio Aguero lan Ibu.
Sergio Aguero lan Ibu.

Hubungan sing kuat uga ana ing antarane dheweke lan ibune.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Love Life

Sergio Aguero lan putrine Diego Maradona, Giannina.
Sergio Aguero lan putrine Diego Maradona, Giannina.

Sergio Agüero nikah karo putri Diego Maradona Giannina patang taun. Nanging, kita ora ngerti apa sing dipisahake ing 2013 lan nalika pegatan kasebut rampung. Padha diidini dening Diego Maradona ing 2008. Lan mesthine dheweke bisa nyerang kanthi cepet, amarga Sergio Agüero nikah karo Giannina Maradonna taun sing padha lan anaké Benyamin lair ing 2009.

Nanging, kobongan sing padhang banget ing antarane loro kasebut nalika taun 2012 teka. Ing wulan Januari 2013, loro kasebut resmi pisah. Sergio umur 24 taun lan Giannina mung 23. Umure isih enom ora bisa menehi hasil apik kanggo perkawinan. Sergio dadi pemain bal-balan profil sing apik banget lan bisa ngrayakake sukses karo tim Manchester City. Nanging Giannina biasane urip ing Madrid, ing endi Sergio main nganti taun 2011 ing Atlético. Nalika dheweke pindhah menyang Manchester kanggo main ing kana, bakal katon yen Giannina ora pindhah bareng dheweke.

Jeblugan sing luwih dhuwur antarane loro kasebut kanthi cetha banget amarga pungkasane nikah.

Sawisé pamisah dadi Giannina resmi bali menyang Buenos Aires sacara permanen. Sing misale jek wis nyerang Sergio luwih keras tinimbang apa wae, amarga saiki dheweke kurang bisa ndeleng putrane Benyamin, sing cetha banget.

Wis dikabarake manawa pamisah diuripake sawise Giannina lunga menyang Buenos Aires lan Diego Maradonna wis luwih milih ngumumake dhukungan kanggo putriné sing paling enom lan disoraké kanggo Sergio. Nanging, njupuk sisih putri, meh ora bisa nggumunake. Ing pungkasane dheweke kudu ora banget keras marang Sergio; Sawise kabeh, yaiku Diego sing ngenalake loro.

Sergio Aguero lan Putra (Benyamin).
Sergio Aguero lan Putra (Benyamin).

Bocah lanang enom, Benjamin Aguero wis wiwit nampilake bakat bal-balan kanthi kinerja superlatif ing bidang main. Dheweke menang lotre genetika bal-balane. Ing limang taun, Benyamin wis nggawe bocah liya rumangsa ora nyenengake amarga kekurangan bal-balane.

Sergio Aguero lan Karina Tejeda (Ex Girl Friend).
Sergio Aguero lan Karina Tejeda (Ex Girl Friend).

Sergio ora suwe ngenteni, senadyan ana rasa seneng karo putrane. Dheweke langsung katon karo penyanyi Cumbia Argentina, Karina Tejeda lan dilapurake nganti saiki.

Loro-loroné karo pacaré katon apik banget bebarengan. Wong-wong iki kerep katon lan katon ing papan umum. Sampeyan ora ana gosip babagan perkawinan.

Katresnan Sergio Aguero, Toni Duggan.
Katresnan Sergio Aguero, Toni Duggan.

 

Nanging saiki dheweke wis dicabut saka dheweke lan uga wis disambung karo Toni Duggan, sing main kanggo tim wanita Manchester City FC. Padha katon bebarengan ing kapasitas resmi.

Sergio Aguero lan Toni Duggan.
Sergio Aguero lan Toni Duggan.

Laporan wis nate muncul saka Argentina sing ujar manawa Duggan wis hubungan karo striker Kota Aguero, nanging Duggan njupuk Twitter kanggo nolak klaim kasebut, lan nggambarake minangka "konyol".

Sanajan ana penolakan, acara TV tartamtu ing warga asli Aguero ing Argentina tetep duwe kebiasaan nuduhake desas-desus hubungane.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Feud karo Marcos Rojo

Sergio Aguero Feud karo Marcos Rojo.
Sergio Aguero Feud karo Marcos Rojo.

Pertarungan sengit antara Sergio Aguero jeung Marcos Rojo sekali meledak  ing dinten derby Manchester. Lintang-lintang Argentina katon adhep-adhepan ing Etihad kanthi ora mung telung poin sing ditindakake nanging skor lawas kanggo mapan.

Pasangan kasebut dadi tandhing nalika Piala Dunia nalika Rojo ngundang garwa garwane Aguero, Karina Tejeda, menyang kamar ganti Argentina kanggo ngrayakake kemenangan ing Nigeria.

Cathetan: Aguero wiwit pacaran karo Karina sawise nikah karo putri Diego Maradona, Giannina, rusak rong taun kepungkur.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Cara Sepak Bola Miwiti

Ing taun 1991, nalika Sergio umur telung taun, kulawargane pindhah menyang omah cilik lan sithik ing sanjabane Los Eucaliptus, sawijining kutha sing cedhak karo distrik Quilmes lan Bernal. Kumpulan omah-omah miskin iki cukup sithik yen dibandhingake karo kutha-kutha liyane ing Greater Buenos Aires, nanging gunggunge ana telung lot kosong sing wis ditemtokake dadi lapangan bal-balan kutha. Pendhudhuk, sing umure enom lan tuwa, kumpul ing lapangan kasebut kanggo main pirang-pirang jam. Ing lapangan kasebut Sergio wiwit nampilake tandha-tandha bakat kanthi bal - nalika pirang-pirang taun, dheweke bakal katon luwih cetha.

Ing pamawas Leonels lan sikap Adriana sing ketat babagan pahala lan paukuman, Sergio gabung karo tim pemuda pertamane ing macem-macem klub olahraga ing Buenos Aires kidul - nempuh dalan sing padha karo sing ditindakake bapakne nalika isih enom, ing Tucuman. Dheweke tampil apik ing turnamen limang sisi uga ing bal-balan "lapangan kotoran" sing disebut, ndaftar ing sistem junior sawetara klub - Loma Alegre, 1 de Mayo, 20 de Junio, Pellerano Rojo, Bristol lan Los Primos Dheweke dadi bagean saka talenta bakat gedhe sing dadi Buenos Aires kutha ing saben akhir minggu, kanthi ewonan bocah sing kepengin menang turnamen tahunan sing akeh diperebutake.

Kun ngerti kanggo nggawe asmane minangka striker sing pinter lan nemtokake ing kompetisi iki, ngelingi saka para prajurit sing weruh masa depan gedhe ing Divisi Utama sadurunge dheweke. Ing 2005, setahun lan setengah sasampunipun, Sergio dados reguler ing skuad utama Independiente. Prestasi sing luar biasa dheweke entuk papan ing tim nasional U-20 Argentina, senadyan umur 3 dibawah.

Sergio Aguero, cerebrating karo wong tuwa.
Sergio Aguero, cerebrating karo wong tuwa.

Sergio nerusake menangake Piala Donya U-20 sing dipandu dening Walanda. Iki dheweke ngrayakake karo keluargane. Pertandhingan final nglawan Nigeria diputus déning penalti sing dianugerahi Sergio lan dicetak dening Lionel Messi. Kun mènèhi kamenangan kanggo kanca-kancané, Emiliano Molina, sing mainaké peran ing sajroné pamrentahané ing sistem pemuda Independiente lan tragisé tilar donya ing kacilakan mobil nalika Piala Dunia.

Sakcepete sawise bali menyang Argentina, dheweke uga milih ngaturake dhuwit marang kanca-kancane minangka kamenangan gedhe ing derby lokal nglawan Racing de Avellaneda, nalika Kun mencetak gol sing bakal tetep ana ing sejarah bal-balan Argentina.

Kun, umure mung 17 taun nanging wis dadi idola masarakat, kudu pisah karo tim sing ditresnani ing taun 2006 nalika dipindhah menyang Atlético Madrid kanthi rega 23 yuta euro - Sisane yaiku sejarah.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Car

Lamborgini saka Sergio Aguero.
Lamborgini saka Sergio Aguero.

Aguero nggunakake mobil olahraga Huracan - sing diproduksi dening Lamborgini. Kira-kira regane $ 160,000.00 (Sewu Atus Nem ewu Dolar).

Tampilan lengkap Lamborgini saka Sergio Aguero.
Tampilan lengkap Lamborgini Sergio Aguero.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa  -Tantangan Nico Rosberg kanggo menang PUMA Race Challenge 

Sergio Aguero Nantang Nico Rosberg kanggo menang PUMA Race Challenge.
Sergio Aguero Nantang Nico Rosberg kanggo menang PUMA Race Challenge.

Pemain bal-balan Argentina lan Manchester City digawa menyang Sirkuit Balap Donington Park ing Inggris lan diwenehi piwulang dening Nico Rosberg, sadurunge nyoba bakat ing trek kasebut ing mobil performa Mercedes C 63 AMG sing wis disetel balapan. Dheweke ngubengi trek, nyetel wektu puteran sing apik banget, mbuktekake manawa sikile bisa uga mlaku kanthi apik ing pedal kaya ing lapangan bal-balan. Nanging, ora pengin ketinggalan, supir Jerman Formula 1 banjur menehi Aguero urip ing mobil Mercedes DTM.

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa  -Tatoo Facts.

Agüero nduweni tato ing njero lengene tengen Tengwar-a wangun nulis sing didipta dening JRR Tolkien in The Lord of the Rings-nane transliterasi kira-kira Kun Agüero ing aksara latin. Dheweke uga duwe tato ing lengen kiwa jenenge lan tanggal lahir putrane. (Deleng ing ngisor iki).

Kisah Kanak-kanak Sergio Aguero Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Sekolah Boy Ditanggepi Sergio Aguero Haircut.

Sekolah Boy Ditanggepi Sergio Aguero Haircut.
Sekolah Boy Ditanggepi Sergio Aguero Haircut.

Wong enom dilarang sekolah ing sekolah amarga dheweke duwe potongan rambut sing diilhami para pahlawan bal-balane. Dheweke didhawuhi tetep omah nganti umure tuwuh, ujar kulawargane.

Tom Moseley, sepuluh taun kepungkur diparingi ceritane cekak lan gawe gaya rambut, dimainake striker Manchester City, banget ekstrim. Dheweke diangkat saka sekolah ing ulang tahune.