Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
3903
Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "DIY". Kisah Kita Moussa Sissoko lan Sejatine Biografi Untold ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi pemain tengah sing apik nanging mung sawetara sing nganggep Bio Moussa Sissoko sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal lan Keluarga

Moussa Sissoko lair ing 16th Agustus, 1989 ing Le Blanc-Mesnil, Prancis. Dheweke lair saka wong tuwa Malian sing ora pati ngerti. Ibune Sissoko minangka ibu rumah tangga nalika bapakne kerja minangka pekerja konstruksi nalika dheweke lair.

Moussa Sissoko Family Facts

Sissoko lair minangka anak telu saka papat, kanthi telung adhi wadon. Tuwuhing ing Sissoko enom Le Blanc-Mesnil aktif nandhang bal-balan kanthi semangat lan kepinginan awal sing olahraga bakal duwe stok apik kanggo dheweke ing mangsa ngarep. Ing tembung kasebut;

"Aku cepet nyadari yen bal-balan bisa mimpin kula supaya bisa urip luwih becik".

Duwe pracaya marang keyakinane sing uga dituduhake dening wong tuwané, Young Sissoko dipanggonaké kanggo miwiti mbangun karir ing bal-balan minangka dhèwèké didaftarkan ing klub pemuda, Esperance Aulnay nalika umuré mung enem. Esperance Aulnay minangka klub pemuda sing adhedhasar ing kono Aulnay-sous-Bois, sawijining pinggiran kutha ing northeastern Paris.

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir Bangun

Moussa Sissoko ing Esperance Aulnay

Sissoko seda telung taun salajengipun kangge gesangipun Esperance Aulnay ing pundi piyambakipun main bal-balan kanthi semangat kagem motivasi dhiri ing dinten-dinten ingkang langkung sae. Sakdurunge, dheweke melatih telung minggu ing klub kasebut ing sangisoré pengawas pelatih Adama Dieye, sing saiki dadi koresponden kanggo klub futsal tim. Sissoko nggambarake Dieye minangka mentor penting ing pembangunan dheweke;

"Aku kene saiki amarga dheweke"

Karir klub remaja dheweke njupuk giliran kanthi progres nalika gabung karo Red Star Paris ing wanci musim. Ing Red Star, Sissoko nampilake pertunjukan sing nyenengake supaya dheweke bisa pindhah menyang Toulouse, ing pundi piyambakipun nate ngertos gesang ingkang saé kagem bal-balan.

Moussa Sissoko ing Toulouse - Karir Nggawe

Sarwa kanthi tekad main luwih apik ing saben pertandingan, Sissoko ora mung ngasilake manajer dheweke ing tingkat sing beda-beda nanging uga bisa munggah ing jajaran klub.

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rise To Fame

Ing Toulouse, Sissoko ndamel debut Liga Champions ing 2007. Dheweke nindakake akeh kanggo ngrekam lan diarani musim iki. Dhèwèké nyalonaké maneh sawetara nominasi penghargaan sajrone kesempatan liya kayata kualifikasi kanggo main ing Liga UEFA Europa.

Moussa Sissoko ing Toulouse - Jalan kanggo Fame

Ora suwe saka kapentingan saka Tottenham Hotspur ing taun 2009, uga kepenginan saka Manchester City, Inter Milan, Juventus lan raksasa Jerman Bayern Munich, ndadekake dheweke populer ing sanjabane bal-balan french. Senadyan pamindhahan ora bisa dirampungake amerga kepenginan klub dheweke supaya dheweke pindhah, akhire Sissoko mangkat menyang Newcastle ing taun 2013.

Moussa Sissoko Rise Fame

Ing 31 Agustus 2016, Sissoko mlebu kanggo Tottenham Hotspur ing kontrak limang taun, kanggo £ 30 yuta. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Moussa Sissoko salah sijine pemain bal-balan sing seneng nyegah pribadine pribadi, adoh saka irung-ireng poking irisan media sosial lan media. Nanging, ora ana sing nyangkal yen dheweke nduweni heartthrob sing kurang dikenal.

Apa Sampeyan Sing Ngerti Mengenai Moussa Sissoko Wag Marylou Sidibe

Sissoko wis nggawe wag utawa pacar karo wanita Prancis sing asring ditepungi minangka Marylou Sidibe (ora ana hubungane karo Djibril Sidibe). Duo sing ora nikah nyoba sing paling apik kanggo tetep metu saka radar umum. Wong-wong iki jarang katon bebarengan ing acara kasebut lan mung ngeculake foto sing nyekel wong-wong mau nglangen pribadine nalika nunggang mobil beda-beda.

Moussa Sissoko lan Marylou Sidibe - Facts Hubungan

Nanging, Moussa Sissoko duweni putra nomer telu taun (jenenge Kai).

Sethithik dikenal babagan ibune Kai sing tau kepengin nggolèki putrané sadurungé main ing Newcastle lan Manchester ing April 2016.

Moussa Sissoko Baby Mama lan Putra Kai Hugging

Sissoko wis ngomong babagan hubungane karo putrane:

"Anakku wis cukup umur kanggo mangerteni pekerjaanku, nalika dheweke ndeleng aku ing stadion, ing TV utawa ing iklan, dheweke dadi bingung (mesem) .Panjenenganipun banget bangga Dheweke malah ngapusi babagan kanca - kancane nalika dheweke sekolah matur nuwun bapakipun kangge tim Perancis lan Newcastle ".

Moussa Sissoko Ngucapake Hubungan karo Anak Kai

Minangka weruh sadurungé, putra Moussa Sissoko lan Rafa Benitez koyone duwe hubungan sing cedhak banget kayane katon ing foto ing ngisor iki.

Rafa Benitez lan Moussa Sissoko Hubungan

Apa akeh bakal nelpon "taktik"Diputer dening Rafa ora nyegah Sissoko saka ninggalake klub kasebut kanggo Tottenham ing 2013.

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Musik lan Komik Rasa

Sissoko wis mbuktikake yen urip pemain bal ora bener-bener nyuda bal-balan. Iki diwujudake dening katresnan kanggo karakter-karakter lucu, utamané superhero "superman"Lan"Spiderman"Komik DC lan Marvel.

Moussa Sissoko Love for Comics

Ora ana akhir, dheweke uga pacangan musik Prancis; Zaz, lan nduweni peran kanggo peran lucu kang dimainake dening aktor komedi Amerika Jim Carey ing film kayata "Bruce Kang Mahakwasa"Uga"Bisu lan Dumber". Sapa sing bisa mikir Moussa sing Sissoko, senadyan ngirangi kesuksesan ing pitch bisa duwe jantung bocah lan rasa musik sing apik ?.

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Pribadi

Saliyane kepriben Moussa Sissoko, dheweke tau ngomong;

"Aku tansah disetujoni, dikarepake lan ngajeni. Iki ora bisa nyegah aku supaya ngomong yen perlu.

Senadyan status profesional minangka pemain internasional, Moussa ora rumangsa unggul karo wong liya. Dheweke kaya a manuk ngarep sing meh ora metu nanging nonton film, muter karo putrane lan ndeleng kanca utawa kulawarga.

Mbalik maneh ing sawijining tetanggan (Aulnay-sous-Bois), Moussa wis meh kabeh julukan. Saenipun, piyambakipun tresna kanggé narik kawigatosan nalika samanten. Iki entuk jeneng julukan "DIY".

"Cukup lucu yen wong isih nelpon aku sing. Aku njupuk sing apik. Iku ngelingake kula saka impen bocah cilik kita. Iku tansah becik kanggo ndeleng kanca lan ora lali ngendi sampeyan teka saka. Dina iki, aku kurang ngerti 'DIY'. Aku ora duwe cukup wektu lan luwih seneng tuku perabot sing wis dipasang, luwih gampang. "

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-0eses Kawin

Sissoko seneng muter game video lan nglangi. Dheweke tresna marang mobil khusus yaiku Audis, Range Rovers, BMWs lan Mercs kang nghias Garage.

Moussa Sissoko Love For Cars

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Keterampilan Kepemimpinan

Sissoko dianggep minangka pamimpin lair nalika Newcastle Coach, Neil Cameron. Iki mimpin pelatih kanggo menehi Sissoko minangka armband kapten sawise mantan juragan Fabricio Coloccini ngalami mundur amarga disababake dening cedera.

Skills Kepemimpinan Moussa Sissoko

Sissoko, sing ana ing musim kapindho ing Newcastle kaget amarga tanggung jawab sing nggumunake nanging ora tau ngalahake kepercayaan pelatih nalika dheweke kanthi apik mimpin tim kanggo ngetung poin-poin penting saka pertandingan nglawan sawetara tim gedhe ing bal-balan Inggris. Nanging, poin kasebut ora cukup kanggo nyegah Newcastle amarga gagal ngalahake musim kasebut.

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Katoné kasar

Sissoko ora dadi pemain slate sing resik Ryan Giggs lan Andres Iniesta padha. Sissoko nglumpukake pamrih kang adil lan kuning banget. Panjenenganipun nampi kertu kuning pertamanya nalika debut Liga Champions UEFA nglawan Liverpool ing 15 sasampunipun nampi babak final ing menit 7.

Ing Desember 2013, Sissoko nduwe masalah disiplin kawiwitan kanthi asosiasi Sepak Bola Inggris Wasit Mike Jones ing pasuryan.

Nanging iki dianggep minangka 'sengaja', amarga mung ana nalika dheweke nyoba narik adhep-adhepan saka kiper Southampton.

Moussa Sissoko Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Chef Sissoko

Wis ana sing tau kepingin dolanan pemain bal-balan ing pawon?

Inggih, Moussa Sissoko minangka salah satunggaling lintang Tottenham ingkang sampun tampil ing Living Sehat Kanthi acara AIA & Hotspur TV.

Ing acara, Moussa Sissoko lan Hugo Lloris dipandu dening chef selebriti Jeremy Pang lan ahli nutrisi Spurs- Hannah Sheridan minangka loro pemain nyoba sing paling apik sing paling apik kanggo mangan Prawn Fried Rice lan Thai Green Curry.

[arve url = "https://www.youtube.com/watch?v=w_v0AIBkHzI" /]

Carane sing enak, Ora ana sing ngerti, nanging mesthi apik banget. Saliyane kemampuan kuliner, Moussa Sissoko minangka pacangan resep-resep Perancis lan masakan Italia. Kanggo panganan cepet, dheweke seneng rasa pepperoni pizza.

Mriksa: Thanks kanggo maca Moussa Sissoko Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene