Factor Biografi Luka Jovic

0
1237
Luka Jovic Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta dening LB
Luka Jovic Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta dening LB

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling misuwur minangka "Serbia Falcao". Kisah Kanak-kanak Luka Jovic Kita lan Biografi Untold nggawa fakta-fungsine sing penting banget saka wektu kanak-kanak nganti saiki.

Luka Jovic Childhood Story - Saka jaman kanak-kanak kanggo tanggal
Luka Jovic Childhood Story - Saka jaman kanak-kanak kanggo tanggal

Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, pendidikan, karier, karir awal, dalan kanggo crita-crita, crita-crita, crita-crita, urip pribadi, riwayat urip, lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti babagan nalurie sing ana ing ngarep gawang, salah sijine sing nggawe dheweke dadi salah sijine pemain bal-balan sing paling diundang ing bal-balan Eropa. Nanging, mung sawetara pemain bal-balan sing nganggep Biografi Luka Jovic sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Luka Jovic lair ing dina 23rd Desember 1997 kanggo ibune, Svetlana Jovic lan bapake, Milan Jovic (pamain bal-balan mantan) ing kutha Bijeljina, Bosnia-Herzegovina.

Jovic tansaya tuwuh ing omah sing rada miskin karo wong tuwa lan adhine ing desa Batar, yaiku 14 mil kidul Bijeljina. Sadurungé lair, wong tuwané lan kabèh anggota kulawarga nandhang provokasi lan pengambilalihan 1990 sing kedaden ing Bijeljina, Bosnia-Herzegovina.

Luka Jović Family Background
Luka Jović Kulawarga lan kanca-kanca sawisé nandhang provokasi nalika awal 1990.

Stabilitas iki saka Bosnia-Herzegovina nyegah pemain bal-balan saka karier sejahtera lan bapake Luka Jovic ing mburi. Sadurunge, Milan Jovic mung entuk kesempatan kanggo main bal-balan amatir karo Partizan Belgrade sing ora seneng banget marang kluwarga.

Tuwuh, ora ana dolanan utawa game, mung bal-balan kang ditindakake dening Jovic lan diputer karo bapakne. Ayah luka Jovic Milan ing sawetara titik ing karir alon-alon mutusake kanggo terus urip impen liwat putra.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Education and Career Buildup

Duwe bapak sing nyenengake bal-balan lan ibune sing ndhukung, iku mung alam kanggo tresna marang game sing ayu supaya bisa ditanem ing luka Jovic sing isih enom karo bapakne. Milan ngajak anaké kanggo fokus ing pendidikan bal-balan kanthi pangarep-arep supaya dheweke bisa terus urip kanthi impen.

Luka Jovic- Pembina Pendidikan lan Karir. Kredit kanggo IG
Luka Jovic- Pembina Pendidikan lan Karir. Kredit kanggo IG

Luka Jovic dikenalaké ing game ing umur 5 ing 2002, taun nalika semangat kanggo bal-balan nyatakake dheweke kompromi marang pendidikan amarga kesempatan kanggo miwiti karir.

Ing 2004, Lucky Luka sawisé percobaan sukses entuk kasempatan kanggo ngedegake yayasan kariré ing prestisius Mini Maxi. Iki minangka liga pembangunan ing Beograd kanggo bocah-bocah umur antarane 4 lan 12. Sadurunge lelungan ing pertandhingan pertandhingan pertamane, Ayu Jovic ngajarake carane bisa mlaku bareng karo dheweke. Senadyan Jovic awalé narik kawigaten kaki tengen, nanging dheweke bisa ngalahake bal kanthi yakin karo kiwane.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Talenta Luka Jovic pancen pancen kawiwitan saka game pertamane dhisik menyang liga. Ngerti pora?… Dheweke nyetak hat-trick ing pertandhingan pertamane, sawijining prestasi sing weruh direktur klub menehi janji kanggo menehi dhuwit marang bapakné kanggo nyengkuyung putrané kanggo gol liyane.

Milan Jovic ditawakake € 50 kanggo saben gol dheweke menehi gol. Dheweke uga mbayar biaya dinar 2000 kang ditindakake nalika nggawa Luka saka desa asal menyang Beograd. Kabeh iki rampung amarga putrane dianggep dadi pemain paling berharga.

Ing salah sawijine pertandingan Jovic ing pundi piyambakipun damel gol, piyambakipun pikantuk scout dening Toma Milićević, satunggaling pramuka Red Star ingkang ngajak piyambakipun mlebet ing Red Star Belgrade. Luka Jovic lulus kanthi werna mabur lan gabung ing klub. Ing ngisor iki foto dheweke ing werna klub.

Awal Karir Luka Jovic
Awal Karir Luka Jovic

Sadurunge gabung ing klub kasebut, bapak Jovic tau nggawa dheweke menyang Partizan, sawijining klub sing diputer amarga dheweke wis melu kanggo mlebu Jović. Partizan nampi Euro 200 Milan saben sasi kanggo anaké Luka Jovic kanggo main karo wong-wong mau, nanging dheweke ngganti pikiran lan mekso ing bocah cilik dheweke bakal tetep karo Red Star.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame Story

Jović terus bersinar ing tim pemuda lan cepet dianggep minangka wonderkid kanggo masa depan. Tuwuh dadi remaja, dheweke wiwit ngibadah marang Ibrahimovic lan Radamel Falcao. Ngerti pora?… Jovic tau nulis jenenge brahmana ing braket sawise dhewe ing profil Facebook.

Ing 28 Bisa 2014, ing umur 16 taun, Jovic nggawe debut profesional karo Red Star. Awal karir profésional, dhèwèké nyetak rekor Dejan Stanković minangka pencetak gol paling enom ing pertandhingan kompetisi ing sajarah klub.

Luka Jovic Road to Fame Story. Kredit kanggo RedStar lan IG
Luka Jovic Road to Fame Story. Kredit kanggo RedStar lan IG

Prestasi iki nyengsemake nyawang klub-klub ing kabeh Eropah looking metu kanggo teken. Titik kaputusan teka ing Februari 2016 nalika Jovic mutusake pindah menyang papan anyar. Bintang bal-balan 18-taun-lawas nggawe karir utama nalika dheweke gabung karo raksasa Portugis, Benfica.

Nalika Going Tough:

Nalika Jovic ana ing Benfica, ana laporan dening Bocor Bola Boling sing wis ngetokake kontrak ing kontrak Jović, sawijining kabar sing nurunake bintang muda. Mengko maneh, Jovic wiwit mandheg ing pembangunan lan iki nyebabake akeh kahanan sing ora ana tandhingane kanggo pemain sepak bola.

Luka Jovic Road to Fame Story- When the Going Got Tough. Kredit kanggo IG
Luka Jovic Road to Fame Story- When the Going Got Tough. Kredit kanggo IG

"Aku duwe masalah mental, aku duwe omah lan aku gawe kesalahan serius."

ngandika Jovic ing Bang laporan. Pemain sing asalé saka Serbia sing tau dadi pemain bal-balan paling apik ing Red Star nyatakaké dheweké kalah ing Benfica B ing Liga Segunda.

Sasampunipun lengser ing Eropa, salah satunggaling klub ingkang ngadeg wonten ing pundi piyambakipun nyuwun kanggé tiyang Serbia. Klub iki yaiku klub Jerman Eintracht Frankfurt sing pungkasané nyimpen Jović saka mimpi nglewati mantra Benfica. Klub kasebut ditampa kanthi kontrak lan banjur nggawe kontrak permanen.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise to Fame Story

Sasampuning musim kaping pindho ing Jerman, timnas lan cepet maju pikantuk gelar lan dados bagian integral saking tim Eintracht Frankfurt. Jovic dadi dikenal minangka salah siji sing nyerang bola kanthi tlapakan kaki loro. Dheweke diparingi kaberkahan karo pangertosan wektu, salah sijine sing ngasilake gol sing apik lan rame banget.

Luka Jović Rise to Fame Story. Kredit kanggo Playingfor90
Luka Jović Rise to Fame Story. Kredit kanggo Playingfor90

Jovic ngasorake kenaikan meteorik sing kondhang dadi kondhisi paling enom lan paling enom ing Eropa. Tsing maju Serbia sing nduweni Real Madrid kalah ing lawang-lawange dadi dhuwur lan kuwat lan ora siap kanggo njupuk sikil pedal gas. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Kanthi jumangkah Jovic, mesthine para penggemar mesthi njaluk pitakon sing mbebayani. Sing dadi pacar, garwane Luka Jovic utawa sawetara bakal ngarani, WAG ?.

Luka Jovic wis hubungan karo Andjela Manitasevic wiwit dina kariré remaja karo Red Star Belgrade. Ing ngisor iki foto manuk katresnan nalika taun hubungan awal.

Luka Jovic Hubungan Urip- Fakta Untold
Luka Jovic Hubungan Urip- Fakta Untold

Miturut judhul foto lan ing ngisor iki, jelas yen Andjela Manitasevic bisa luwih lawas saka dheweke. Sing peduli !! Sawise kabeh, tresna sejati penting lan umur mung nomer.

Andjela Manitasevic lan Luka Jovic
Andjela Manitasevic lan Luka Jovic

Luka Jovic dikenal amarga mènèkaké kalodhangan dheweké lan pacaré Andjela Manitasevic ing media sosial. Tanpa mangu-mangu, loro-lorone seneng hubungan sing kuat sing dibangun ing paseduluran.

Andjela Manitasevic lan Luka Jovic seneng karo kualitas wektu
Andjela Manitasevic lan Luka Jovic seneng karo kualitas wektu

Kasunyatan yen loro penyayang wis tau madhep nalika isih tilar donya ora yakin menawa pesta bisa dadi langkah formal kanggo dheweke.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Luka Jovic bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambar lengkap. Miwiti, Jovic duwe pikirane sing mbukak. Dheweke yakin banget, antusias, lan seneng. Jovic bisa ngowahi pikirane dadi tindakan konkrit lan bakal nindakake apa wae kanggo entuk karir lan gol pribadi.

Pemain bal-balan, kaya kita ing LifeBogger tresna marang pets kita lan Luka Jovic awake dhewe ora dadi pangecualian. Malah sampeyan ana paribasan sing ana ora ana kasetyan ing game modern, ora njupuk hubungan sing dituduhake antarane Jovic, asu lan monyet.

Luka Jovic Fakta Pribadi
Luka Jovic Fakta Pribadi

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- LifeStyle Life

Jovic wis ngasilake £ 49.50 kang tegese minangka pemain bal-balan milyaran. Nanging, kanthi judhul saka akun sosial media, dheweke minangka pemain bal-balan sing mbayar dhuwit kanggo lelungan mewah ing tanah lan banyu.

Luka Jovic Lifestyle
Luka Jovic Lifestyle

Nanging, Jovic ora ngerteni sakjane mobil, mobil, bojoze, bocah cilik lan bocah wadon. Panjenenganipun pinter babagan ngatur dhuwit ing aspek-aspek urip.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Ngandika babagan asal-usul kulawarga Luka Jovic, dheweke duwe akar saka Yugoslavia sing sawisé Perang Dunia II pecah dadi enem républik sing siji Bosnia lan Herzegovina. Bapak Luka Jovic, Milan, lair ing 1975 minangka mantan sayap sayap klub bal-balan Partizan dumunung ing Serbia.

Rama Luka Jovic- Milan Jović
Ayah Luka Jovic- Milan Jović. Nostalgija

Boten kados putranipun Luka, Milan taksih nampi kathah nilai ing kariripun. Dheweke mainake pertandhingan 82 ing karir senior dheweke menang Liga Utama Rusia ing taun 2000 sadurunge nggantung boots ing 2003.

Milan Jovic lan garwane Svetlana luwih seneng urip kelas menengah ing Serbia sanajan kasugihan putra saka bal-balan. Informasi iki teka nalika Jerman BILD koran kepengin ngupayakake jejak kanggo omah keluarga Luka Jovics ing Serbia. Dheweke nemokake bapake lan status kulawarga kelas menengah.

Bapak Luka Jovic -Papa Milan
Bapak Luka Jovic -Papa Milan. Kredit kanggo Gambar

Sajrone wawancara karo Blid, Milan Jovic mratelakake dheweke tau ngapusi garwane, Svetlana kanggo karir putrané lan entuk dhangan utang. Dina iki, bapak, ibu, kakang lan sedulur Jovic wis ngalami manfaat saka resiko sing dijupuk dening kepala kulawarga.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Ngerti pora?… November 2015 minangka sasi nyoba kanggo kulawarga Luka Jovic. Iki minangka wektu kulawarga nandhang tangan tangan saka racketeer saka Loznica (kutha ing Serbia) sing ngancem Luka Jovic sing yen dheweke ora mbayar dhuwit, dheweke bakal "nyelehake sikile".

Luka Jovic Untold Facts
Luka Jovic Untold Facts. Kredit kanggo YouTube lan IG.

Suspect ditahan sawise wong tuwané Jovic nyatakake perkara kasebut marang polisi sing njupuk wektu kanggo neliti lan njaluk pelakune kanggo buku.

Ngerti pora?… Luka Jovic tau kecelakaan karo mobil Mercedes ing kutha Patkovača, cedhak karo kelahirané Bijeljina ing Bosnia-Herzegovina. Ing kacilakan kasebut, Luka Jović tatu nanging langsung diluwari sawisé campur tangan cepet.

Luka Jovic tau kecelakaan
Luka Jovic tau kecelakaan. Kredit kanggo Fenix.

Ngerti pora?… Jovic nduwe tato ing dada, salah sijine sing nduwe penggemar ngira-ngira apa tegese tatoe.

Luka Jovic Tattoo Facts
Luka Jovic Tattoo Facts

Inggih, katon kaya gambar Yesus sing nuduhake agama Kristen Ortodoks sing paling umum ing Serbia. Jovic pisanan ndadekake tato iki nalika Piala Donya FIFA 2018 ing Rusia.

Ngerti pora?… Jovic minangka pemain paling enom sing bisa lolos limang gol ing single Bundesliga. A rekaman sadurunge dianakaké dening Robert Lewandoski. Ing ngisor iki minangka video saka limang gol ing siji pertandhingan.

Luka Jovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi lan Langganan kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Cerita Usia Luka Jovic lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene