Katrangan Kaya Kolasinac Kanak-kanak Plus Untold Biografi

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinak Plus Untold Biografi Fakta dening LB

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng julukan "The Tank". Kita Ngadhepi Kisah Kanak-kanak Kolasinac plus Biografi Ajaib Bukti sing nyedhiyakake sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar mburi kulawarga, crita wiwitan, urip karir awal, jejodhohan, kawruh, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke pertahanan kaya wit sing nduweni pendekatan ora sopan lan otot kanggo game. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Sead Kolasinac sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinac Plus Untold Biografi Fakta- Latar mburi kulawarga

Katon Kolasinac lair ing dina 20th Juni 1993 ing Karlsruhe, Jerman. Dheweke lair saka ibune (jeneng ora dingerteni) lan bapake, Faik Kolašinac. Loro wong tuwa sing digambarke ing ngisor iki yaiku Muslim saka asal Bosniak.

Katoné wong Tua Kolasinac

Seolah-olah Kolasinac asalé saka latar mburi kulawarga kelas menengah sing nyaman. Sakdurunge, nalika ibune ngajeni kulawarga karo burek lan kolase gobis sing enak, bapak Sead nyambut gawe dadi pabrik pabrik pabrik Mercedes Benz Jerman.

Migrasi Keluarga menyang Jerman:

Bapak segawon Faik, lair ing Nikšić, Montenegro. Ing 1969, keluargane pindhah menyang Čapljina, sawijining kutha lan kotamadya ing Bosnia-Herzegovina. Ing Capljina, Faik ketemu karo Sead lan ibu loro mau jatuh cinta lan nikah. Perang Bosnia sing kejam nyebabake wong tuwané pindhah menyang Jerman, kanggo nylametake nyawane saka oppressors.

Katon Latar mburi Keluarga Kolasinac- Perang Bosnia

Ing Jerman, putra bintang bal-balan, Sead Kolasinac lair dadi kulawarga kelas menengah.

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinac Plus Untold Biografi Fakta- Awal urip

Senadyan, kita krungu babagan rags kanggo crita sugih ing bal-balan. Crita iki ngomong babagan cara pemain sing teka saka latar mburi miskin dadi bintang. Kaya crita Kolasinac ora beda.

Sead tanso munggah karo adhine jenenge Sabrina Kolasinac. Tuwuh munggah, Sead sing luwih cedhak karo ibune kagungan resemblance saka bapake sing dheweke enggo bareng pigura otot sing padha karo.

Sakdurungé crita diwiwiti ing Kolasinac

"Iku kabeh babagan genetika," bapakne tau ngomong. Agama tansah nindakake pawongan sing penting ing upacara kasebut. Minangka pekerja pabrik industri miskin, Faik asring ngeling-eling yen putrane sok-sok bisa mlayu sekolah menyang kelas Islam ing masjid. Ana uga kali sing arep luwe tinimbang mangan daging babi.

Minangka bocah, Sead bakal nglampahi kabeh wektu gratis kanthi werni ing pinggiran Karlsruhe. Iku partisipasi ing bal-balan kompetitif sekolah dheweke sing steered dheweke adoh saka pilihan sing ala dheweke bisa digawe minangka bocah.

Looking back, sanalika sekolah rampung, kita bakal pindhah menyang lapangan lokal lan muter nganti ibu kita bakal nyeret kita adoh ing wayah wengi. Kita duwe lapangan lempung lan banjur jejere sing anyar astro-turf kandhang dibangun, supaya kita uga muter ana ing kono.

ngandika Sead Kolasinac minangka dheweke sepisanan nggambarake dina debut sepak bola. Ing wayah wengi, dheweke ngaso ing lapangan lempung lan kandhang astro-turf pungkasane mbayar dividen.

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinac Plus Untold Biografi Fakta- Urip Karir Awal

Katon asih Kolasinac kanggo game weruh dheweke ndhaftar menyang daptar tugas Karlsruher SC ing umur 8. Yayasan karieripun dilebokake dening klub lokal iki lan Sead digawe kemajuan liwat kelompok umur nganti dheweke dadi 16.

Ing 2009, Kolasinac ninggalaké Karlsruher SC kanggo nggabung karo Hoffenheim sing mung dimainaké. Senadyan nduweni mangsa apik, Sead isih tetep ora bakal bisa kanthi persiapan karo klub remaja.

Awak Sepur Kolasinac- Awal Sepak Bola Sepak

Amarga dheweke apik lan kepenak kanggo sukses, Sead kudu nggoleki klub paling apik kanggo mbantu dheweke ngenal impen dheweke dadi profesional. Dheweke tau ngomong;

Sawisé Hoffenheim, aku menyang Stuttgart lan manèh ora bisa ngalahaké, nanging perkara iki dumadi kanggo pemain nom-noman.

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinac Plus Untold Biografi Fakta- Dalan kanggo Fame

Senadyan samubarang ora bisa ditindakake, Boten namung nduweni keberuntungan kanggo ngliwati uji coba. Sawise nglampahi uji coba, dheweke entuk kesempatan ing Schalke ngendi dheweke ketemu karo Gusti Allah sing diutus Norbert Elgert, manajer FC Schalke 04 U-19 saiki (kaya nalika nulis).

Wong sing mbantu Sead Kolasin- Norbert Elgert

Norbert nduweni motto "Pakaryan Pabrik Talent Pemuda"Kanggo jenenge. Dheweke tanggung jawab kanggo nulungi pemain bal-balan sing enom kalebu Sead Kolasinac kanggo dadi saiki. Ngomong karo Arsenal Media, Kolasinac sapisan ngandika;

"Iku mung nalika aku ketemu Norbert, sing aku pikir aku duwe kesempatan kanggo nggawe ing bal-balan. Dheweke njupuk kula menyang salah siji lan ngomong yen, yen aku narik ing arah sing bener, ngrungokake lan nuladhani, aku bakal duwe kesempatan kanggo ngalahake tim senior. "

Kolasinac mulai ngelingi kemajuan sajrone dhèwèké ngyakinake tembung lan ajaran Norbert sing akeh bocah-bocah wis ditangani kanthi serius.

Norbert Elgert Teachings

Ing wekdal punika, piyambakipun pikantuk dados tiyang ingkang gadhah kepribadian ingkang pikantuk kasempatan wonten ing tim senior FC Schalke 04 saestu Gusti Allah ngutus.

Ngerti pora?… Norbert Elgert yaiku wong sing tanggung jawab kanggo ngasilake paling gedhe talents saka Schalke (yaiku; Mesut Ozil, Julian Draxler, Leroy Sane, Manuel Neuer, lan liya-liyane) sing wis sumringah kanggo klub lan negara.

Norbert Elgert Facts

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinac Plus Untold Biografi Fakta- Rise Fame

Njupuk Bantuan saka Ozil:

Mlebu tim senior FC Schalke, titik kontak pertama Kolasinac yaiku Mesut Ozil sing mbantu dheweke manggon. Wiwit saka latar mburi migran lan Muslim sing padha, hubungane apik.

Sajrone enem taun karo Schalke, Sead ndadekake dheweke minangka salah siji pemain pertahanan Bundesliga.

Katon ing Kolasinac's Road to Fame Story

Ing Mei 2017, Kolašinac mundhut kaputusan ora gawe anyar kontrak karo Schalke 04, saengga ngakhiri jabatan enem taun ing klub Jerman. Untunge, iki wektu Arsenal kepéngin nggolek bek sing serbaguna. Ing 6 Juni 2017, Sead Kolasinac ketemu karo kanca lawas Mesut Ozil sawise mlebu ing transfer gratis karo Arsenal.

Miwiti London, Kolasinac langsung dadi jinis pamuter Arsenal sing dikritik amarga ora duwe taun. Dheweke cepet-cepet ndadekake dheweke dadi penggemar awal ing Emirates, wayahe dheweke entuk julukan "The Tank".

Kabeh padha mbayar kanggo Kolasinac nalika dheweke main ing pertandhingan pertandhingan Chelsea lan entuk piala.

Seolah-olah Kolasinac Ningkatake Fame Story

Menang pemain ing sasi kasebut ing rong pramuwara liga pisanan ing Emirate, mesthine dikonfirmasi dheweke ana ing ati para fans Arsenal. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinac Plus Untold Biografi Fakta- Urip Hubungan

Kolasinac minangka salah sawijining pemain bal-balan sing rembugan romantik saka mripat umum amarga urip katresnan iku gratis. Pembalap wis karo pacangan wektu suwe sing jenenge Jana.

Katrangan hubungane karo Kolasinac

Loro kasebut ketemu ing Gelsenkirchen nalika dinihe awal karo Schalke 04. Sethithik dikenal babagan Jana. Ketoke, dheweke duwe hobi sing menarik banget yaiku; "Watching Burung".

Katoné Gendéra Kolasinac's Hobbie

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinac Plus Untold Biografi Fakta- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Sead Kolasinac bakal mbantu sampeyan ndeleng gambaran lengkap babagan panjenengane.

Babagan Tantangan ember ember:

Nalika pemain bal-balan nglakoni tantangan Ice Bucket, para penggemar njaluk ngerti babagan jeneng-jeneng kapribaden. Kaget, Sead Kolasinac nyathet pemain bal-balan profesional Bosnia, Miralem Pjanić antara liya. Nonton video ing ngisor iki;

Pasangan Metu:

Luwih saka bal-balan, rutinitas latihan pribadi Sead ora lengkap tanpa nggunakake matras. Cara lan cara kang dianggo metu hubungane karo alasan kenapa dheweke diarani "Tangki".

Tresna Roots:

Kolasinac iku wong sing ngurmati lan wis nrima setya marang anane sanajan akeh ing Jerman. Malah nalika akeh munggah ing Jerman, Sead asring ngrungokake musik Bosnia lan seneng iman Islam.

Katon Pribadi Bukti Kolaseac

Nalika ing wayah sore, Sead tresna ngunjungi ibu ibune Karlsruhe seminggu sawise mangan burek lan kubis gulung.

Tresna kanggo Anjing kang:

Cara tradisional kanggo Muslim, asu katon minangka ora murni lan Muslim dielingake marang kontak sing paling gedhe karo asu. Katon Kolasinac duwe katresnan tanpa syarat kanggo asu Wolfpack.

Katon Pribadi Kolasinac - A Dog Lover

Kajaba kanggo Rihanna:

Sead nduweni kamiripan pribadi kanggo penyanyi Barbadian, pengusaha, diplomat, aktris, penari, lan penulis lagu, Rihanna.

Katon Kolasinac lan Rihanna

Klub Sepak Bola Kabayan Youth:

Sakdurungé dadi bocah, Sead nduwe wektu sing apik banget muter bal-balan karo akeh wong sing terlibat.

"Malah kadang, 7 utawa 8, kita kudu ngenteni njaba amarga ana akeh banget ing lapangan." Miturut Kolasinac.

Nalika Sead katon maneh ing kanak-kanak, dina iku sore dheweke isih tetep macet. "Saiki sampeyan lagi wae nyopir sepedha bal-balan lan sampeyan lagi wae ndeleng bocah-bocah sing diputer thanks kanggo game online liwat smartphone lan komputer. " ngandika Kolasinac ing diskontin kanggo dina iki miskin tim bal-balan muda.

Katon minangka Cerita Dongeng Kolasinac Plus Untold Biografi Fakta- Faktor Karir Untold

About Nickname:

Gambar asil kanggo seasin kolasinac Tank

Iku angel kanggo sok dong mirsani iki kajaba sampeyan durung menehi perhatian menyang pemain mburi. Ngerti pora? ..., yen sampeyan wis nyakseni Kolasinac mlayu nganggo bal, sampeyan bakal sok dong mirsani dheweke duwe resemblance sing mencolot menyang tank.Kolasinac's Nickname Facts-Tanking.gif

"Ing Bosnia, dheweke ngarani aku [The Tank] uga! Aku seneng duwe julukan kaya " ngandika Kolasinac.

Nggawe Rekaman Piala Dunia Bizzare:

Kaya kanca sepisanan Schalke Kevin-Prince Boateng, Kolašinac wis main kanggo rong negara (Jerman lan Bosnia-Herzegovina) ing panggung internasional. Saka perspektif global, Kolasinac mbok menawa dikenang kanthi ora resmi kanggo gol sing dheweké nyétak ing Piala Dunia 2014 nglawan Argentina. Nuduhake pasuryan sengsara (foto ing ngisor), gol sing isih mburu dheweke nganti tanggal.

Katon Goal Kolasinac

Ing ngisor iki video tulus gol paling cepet ing sajarah Piala Dunia.

Mriksa: Thanks for reading Our Sead Kolasinac Story for Childhood plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene