Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Permata Aljazair'. Kisah Kisah Kanak-kanak Riyad Mahrez lan Fakta Biografi nggawa sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge fame, fakta hubungan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Biografi Rihad Mahrez sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Riyad Mahrez Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Awal urip

Riyad Karim Mahrez lair tanggal 21 Februari 1991, ing Sarcelles, Prancis. Dheweke Pisces dening Zodiak. Riyad lair saka ibune Aljazair / Maroko, Halima Mahrez lan bapake, Ahmed Mahrez.

Tansaya gedhe, Riyad Mahrez bakal rutin preinan ing Algeria. Dheweke tuwuh sekitar kekerasan ing Sarcelles, Prancis. Sarcelles misuwur amarga panganiaya, narkoba, komunitas imigran lan pengangguran kronis.

Penembakan polisi marang rong pemuda ing Oktober 2005 nyebabake kerusuhan ing Sarcelles lan pinggiran kutha Paris sing mlarat liyane, suwene suwene pirang-pirang minggu. Wong tuwa Riyad nggawe manawa putra-putrine tetep ing omah lan dikunci lan dikunci amarga wedi dadi korban panganiaya.

Wengi sawise wengi, para mudha ngopeni mobil lan banjur ngobong. Mangkono uga, padha mlayu perang karo pasukan gegaman kanthi tentrem Perancis.

Sarcelles uga minangka tetanggan migran sing ngasilake pemain bal-balan paling migran Muslim, minangka conto Zinedine Zidane. Bakat saka Zidane Riyad menehi motivasi kanggo miwiti bal-balan.

Nanging, bapakne Ahmed sing luwih akeh nuwuhake rasa tresna marang putrane marang game kasebut. Kanggo mesthekake yen kabeh bisa mlaku kanthi lancar, dheweke tetep ana ing perkembangan bal-balan putrane. Ahmed malah ngancani dheweke ing saben game.

Nalika Mahrez umur limolas, bapake mati amarga serangan jantung. Iki kenek banget. Dheweke ngemot "Aku dadi luwih serius sawise bapakku tilar donya. Iki nalika aku dadi masalah. " Panjenenganipun sumpah kanggo nggawe minangka pro kanggo ngurmati wong tuwa.

Mahrez nggambarake patiane Dad minangka 'kickstart' kanggo kariré. Tinimbang mundur, dheweke nggunakake tragedi kasebut "Luwih serius" babagan bal-balan.

Tantangan teka sanajan dheweke meksa awake dhewe. Riyad Mahrez dudu pemain sing paling maju kanthi fisik nalika isih enom. Pelatih muda nate ujar manawa ora nate entuk bal-balan amarga katon langsing. Dheweke nganggep dheweke minangka "Ceking banget" kanggo muter bal-balan profesional.

Ing Aljazair, "Dheweke jarene aku ceking, kabeh bakal nolak bal. Sampeyan, aku duwe teknik sing apik, nanging secara fisik aku ora kuwat banget. Lan aku ora cepet. Nanging aku mesthi kerja keras. ”

Minangka Riyad negesake maneh, Siji manajer nate menehi saran marang dheweke ... "Yen sampeyan lagi ceking utawa cilik,… sampeyan ora bakal melu duel," Ngandika. "Sampeyan kudu muter tanpa kontak, sampeyan kudu pinter amarga saiki sampeyan durung kuwat."

Riyad Mahrez Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Ngatasi Masalah

Sanajan ringkih banget, Riyad ora nate nyerah. Nanging, dheweke sinau tanggung jawab kanggo kegagalan ing lapangan. Dheweke nggawe sesuatu sing luwih gedhe tinimbang teknik. Sing nyali, bal lan karakter.

Sekawan taun sawisé bapaké mati, Mahrez tauné 19 mlebu kontrak karo klub bal-balan Quimper, sawijining tim ing bal-balan Perancis kapitu.

Ing skuad Quimper, Mahrez main kanthi Mathias Pogba, adhi sepakbola Perancis Paul Pogba. Kutha kuno Quimper, ing Brittany, Prancis ora dadi panggonan wiwitan kanggo pemain balistik superstar.

Nalika dheweke maju ing Quimper, PSG lan Marseille pengin mlebu, nanging remaja kasebut nolak. "Ora Maturnuwun! ”

ora ana sing matur nuwunAlih-alih nglebetake PSG, dheweke pindhah menyang urutan nomer loro Le Havre kanggo ngembangake game. Mahrez milih kanggo mlebu klub sing bisa main bareng karo skuad tim, tinimbang gabung karo program pengembangan. Putusane mlayu, nalika dheweke munggah ing jajaran tim. Miturut 2014, klub ing saindhenging Eropah wis Mahrez ing radar.

Riyad Mahrez Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Journey to Leicester

Ing sawijining dina sing mbesuk, kakang lan manajer Rihad, Wahid ngandhani babagan minat Leicester City kanggo mlebu dheweke sing luwih disenengi. Kaping pisanan krungu jeneng kasebut, 'Leicester' Mahrez panginten rayine ngomong babagan tim rugby. Ing wektu, Leicester isih ana ing Liga Championship lan njaba bal-balan Inggris sejati. Mung sawetara sing ngerti babagan eksistensi klub kasebut. Dheweke manut karo kakange lan ngemas tas.

Ing Januari 2014, Mahrez mlebu ing sisih Inggris Leicester City.

Ing tembung ... "Nalika tekan Leicester, aku weruh manawa fasilitase apik banget. Aku ora getun mlebu kanggo dheweke; iki klub sing paling apik sing aku lakoni. ”

Dheweke mbantu dheweke menang Kejuaraan sing menehi promosi menyang Liga Premier ing pungkasan musim pertamane. Jalur sing ora konvensional kanggo lintang asring teka nalika menang gelar Barclays Premier League 2015/2016 kanggo klub kasebut.

At Leicester, piyambakipun dados pemain Aljazair lan Afrika ingkang kaping pisanan ingkang pikantuk penghargaan ingkang paling sae kangge main ing Inggris. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Riyad Mahrez Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Urip Hubungan

Rita nate ujar manawa dheweke duwe puluhan stalker lan dheweke isih nandhang troll internet. Sawise nampa kencan karo Riyad, dheweke ujar…"Gaya urip WAG pancen apik, does duwe itJebakan - kanthi nyiksa internet ing antarane. ” Pancen, dheweke dadi paragon kaendahan kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Mahrez nikah karo pacare Inggris Rita Johal ing taun 2015. Dheweke ikatan karo wanita Inggris nalika musim panas sadurunge menehi masa depan profesionale menyang Fox.

Pancen, dheweke iku penembak jitu saka pitch. Anak wadon sing lair yaiku 2015 sing padha kawin.

Rita saiki dadi ibu loro nalika ing wektu nulis. Bojone Aljazair wis ngungkapake yen dheweke iku wong lanang sing lengkap.

Riyad Mahrez Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Urip Keluarga

Riyad Mahez teka saka latar mburi kelas menengah sadurunge investasi bal-balan mbayar. "Kita mesthi ora sugih, nanging kita ora miskin," ngandika Mahrez.

WULANG: Bapake Ahmed asalé saka Beni Snous, Distrik Tlemcen, Algeria. Dheweke gedhe ing desa El Khemi sing cilik ing deso Algeria kulon, cedhak karo tapel wates Maroko.

Saka kulawarga kelas menengah, Ahmed minangka murid sing berbakat sing sinau babagan matématika. Dheweke uga ahli olahraga sing trampil. Bapakne Mahrez wis main bal-balan profesional kanggo tim cilik ing Algeria lan Prancis. Ing ngisor iki minangka foto dheweke nalika main.

Pungkasan Ahmed Mahrez.
Pungkasan Ahmed Mahrez.

Pungkasan Ahmed mesthi ana ing mburine putrane lan nalika lair, dheweke kepengin Riyad dadi pemain bal-balan. Riyad ing tangan liyane mesthi ngrungokake. Nanging, kabeh owah sawise dokter ndiagnosis Ahmed enom kanthi penyakit jantung lan dheweke banjur mbukak Eropa kanggo perawatan.

Iki minangka awal kemiskinan kanggo kulawargane sing berjuang kanggo urip kanthi cara finansial. Dheweke ora bisa ngunggahake dhuwit kanggo tamba. Bapak Mahrez, Ahmed tilar donya nalika umure 54 nalika putra kapindho, Riyad mung 15. Dheweke dadi wong sing bangga nalika ngrampungake ambisi bapakne

MOTHER: Ibune Riyad Mahrez, Halima Mahrez dadi sumber motivasi kanggo Mahrez wiwit dheweke kelangan bojone. Ing ngisor iki dheweke ngrayakake sukses putrane ing Leicester.

Ibune Riyad Mahrez, Halima lan putrane.
Ibune Riyad Mahrez, Halima lan putrane.

Ing kasunyatan, dheweke wis ana ing dheweke saben langkah. Halima kepéngin nggarap tugas ibune kanggo putrané sawise ngerti dheweke bakal dadi wong gedhe.

Ing tembungipun .."Mbokku pancen mulih saka gawe lan nglakoni kabeh supaya awak sehat." Ibune Riyad bubar ninggalake Sarcelles, Prancis. Amarga alasane lunga, dheweke ujar… "Wong wis cemburu karo sukses putra, sanajan kasunyatane dheweke ora lali karo oyot."

BROTHER: Wahid Mahrez tansah main peran minangka tokoh rama kanggo Riyad wiwit sawise dheweke ilang bapakne. Saiki dheweke nggarap kariré. Dheweke dadi alasan Riyad mlebu Leicester.

Riyad lan adhine, Wahid Mahrez.
Riyad lan adhine, Wahid Mahrez.

Riyad Mahrez Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaPizza Maker

Minangka bal-balan, Riyad Mahrez seneng nggawe pizza karo kanca-kancane. Dheweke seneng karo kabeh wong. Yen investasi bal-balan durung lunas, Riyad bisa uga dadi wong Pizza. Cukup deleng dheweke mbuwang Pizza ing udhara.

Riyad Mahrez Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaAljaian pisanan kanggo Score Hatrick

Riyad Mahrez minangka sing pertama lan siji-sijine Aljazair - paling ora saiki - wis ngetrapake hat-trick Liga Premier.

Ing 5 Desember 2015, umur 25 taun kepungkur wis ngrambah prestasi iki nalika kamenangan Leicester 3-0 nglawan Swansea City FC. Malah Ali Benarbia, sing main kanggo Manchester City antarane 2001 karo 2003 ora bisa entuk iki.

Riyad Mahrez Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -iman

Mahrez minangka Muslim. Ing wulan Juni 2017, dheweke ziarah menyang Mekah.

Riyad Mahrez Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaSifat Zodiak

Zodiak Riyad Mahrez yaiku Pisces lan duwe sifat kaya ing ngisor iki;

Kekuwatan Riyad Mahrez: Kompasionate, artistik, intuisi, alus, wicaksana, musikal.

Riyad Mahrez's Kekirangan: Fearful, overly trusting, sedih, kepinginan kanggo nylametake kasunyatan, bisa dadi korban utawa martir.

Apa kaya Riyad Mahrez: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual, nglangi lan tema rohani.

Apa sing ora disenengi Riyah Mahrez: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, sing kepungkur bali menyang papan lan kekejeman saka kabeh jenis.

Cek Katrangan

Matur nuwun kanggo maca Riyad Mahrez Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita!

langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Kesalahan cilik
1 taun ago

Info apik nanging ayo wong lanang Zidane dudu saka Sarcelles babar pisan, dheweke saka La Castellane ing Marseille sing minangka tudung paling keras ing kutha sing paling ganas ing Prancis, dianggep dadi benteng, ana polisi sing ora wani mlaku ing kana .Boten sepisan nalika semana nanging mesthi elek. Dadi tulung didandani.