Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

1
5907
Riyad Mahrez Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Aljazair Jewel'. Kisah Kisah Kanak-kanak Riyad Mahrez lan Fakta Biografi nggawa sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge fame, fakta hubungan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane nanging sawetara nganggep Biografi Rihad Mahrez sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Riyad Mahrez Storytime Untold Biography Facts -Awal urip

Riyad Karim Mahrez lair ing dina 21st Februari 1991, ing Sarcelles, Prancis.

Riyad yaiku Pisces dening Zodiak. Riyad lair saka ibune Aljazair / Maroko, Halima Mahrez lan bapane, Ahmed Mahrez.

Akeh-akehe, Riyad Mahrez kerep nglenggahi prewangan ing Aljazair. Dheweke tansaya ngalami kekerasan ing Sarcelles, Prancis. Sarcelles kondhang amarga kekerasan, dealing obat, komunitas imigran lan pengangguran kronis.

Penembakan polisi ing rong nom-noman ing Oktober 2005 nyebabake kerusuhan ing Sarcelles lan pinggiran kutha Paris liyane sing ora suwe saya suwe sawisé minggu. Wong tuwa Riyad nuli yakin manawa anak-anake bakal tetep ana ing omah sing dikunci lan kunci amarga wedi dadi korban kekerasan.

Wengi sawise wengi, para mudha ngopeni mobil lan banjur ngobong. Mangkono uga, padha mlayu perang karo pasukan gegaman kanthi tentrem Perancis.

Sarcelles uga minangka tetanggan migran sing ngasilake pemain bal-balan paling migran Muslim, minangka conto Zinedine Zidane. Bakat saka Zidane Riyad menehi motivasi kanggo miwiti bal-balan.

Nanging, iku bapakné Ahmed sing luwih nyenengake tresna marang putrane. Kanggo njamin supaya bisa mlayu kanthi lancar, dhèwèké nerusaké anané pangembangan bola-bali ing putra. Ahmed malah ngiringi dheweke kanggo saben game.

Nalika Mahrez umur limolas, bapake mati amarga serangan jantung. Iki kenek banget. Dheweke ngemot "Aku wiwit dadi luwih serius sawisé sedulurku mati. Iki nalika aku mulai. " Panjenenganipun sumpah kanggo nggawe minangka pro kanggo ngurmati wong tuwa.

Mahrez nggambarake patiane Dad minangka 'kickstart' kanggo kariré. Tinimbang mundur, dheweke nggunakake tragedi kasebut "Luwih serius" babagan bal-balan.

Tantangan teka malah nalika dheweke ngusir. Riyad Mahrez ora dadi pemain paling maju ing masa mudha. Pelatih muda dheweke tau ngandhakake yen dheweke ora tau nggawe bal-balan sing nduweni kepenak. Dheweke dianggep minangka "Banget kurus" kanggo muter bal-balan profesional.

Ing Aljazair, "Dheweke ngomong banget banget, kabeh bakal push bola. Sampeyan, aku duwe teknik sing apik nanging secara fisik aku ora kuwat banget. Lan aku ora cepet. Nanging aku tansah kerja keras. "

Minangka Riyad nempatake maneh, Salah siji manajer banjur menehi saran marang dheweke ... "Nalika sampeyan cekelan utawa cilik kaya sampeyan, ... sampeyan ora pindhah menyang duels," Ngandika. "Sampeyan kudu muter tanpa kontak, sampeyan kudu pinter amarga saiki sampeyan ora kuwat cukup."

Riyad Mahrez Storytime Untold Biography Facts -Ngatasi Masalah

Senadyan banget lara, Riyad ora tau nyerah. Nanging, dheweke sinau kanggo njupuk tanggung jawab kanggo gagal ing lapangan. Dheweke ngembangake barang sing luwih gedhe tinimbang teknik. Punika nyebar, bal lan karakter.

Sekawan taun sawisé bapaké mati, Mahrez tauné 19 mlebu kontrak karo klub bal-balan Quimper, sawijining tim ing bal-balan Perancis kapitu.

Ing skuad Quimper, Mahrez main kanthi Mathias Pogba, adhi sepakbola Perancis Paul Pogba. Kutha kuno Quimper, ing Brittany, Prancis ora dadi panggonan wiwitan kanggo pemain balistik superstar.

Nalika dheweke ngembang ing Quimper, PSG lan Marseille kepengin mlebu dheweke, nanging bocah remaja ditolak. "Ora matur nuwun!"

ora ana sing matur nuwunAlih-alih nglebetake PSG, dheweke pindhah menyang urutan nomer loro Le Havre kanggo ngembangake game. Mahrez milih kanggo mlebu klub sing bisa main bareng karo skuad tim, tinimbang gabung karo program pengembangan. Putusane mlayu, nalika dheweke munggah ing jajaran tim. Miturut 2014, klub ing saindhenging Eropah wis Mahrez ing radar.

Riyad Mahrez Storytime Untold Biography Facts -Journey to Leicester

Dina salah sawijining dina, nasibe Rihad lan manajer, Wahid mènèhi akal marang kapentingan Leicester City kanggo mlebu wong sing luwih disenengi. Sawise krungu jenenge, 'Leicester' Mahrez panginten rayine ngomong babagan tim rugby. Ing wektu, Leicester isih ana ing Liga Champions lan ing sajabane bal-balan Inggris sing bener. Namung sawetara sing ngerti eksistensi klub. Dheweke ndhelikake sedulure lan mbungkus tas.

Ing Januari 2014, Mahrez mlebu ing sisih Inggris Leicester City.

Ing tembung ... "Nalika aku tekan Leicester, aku weruh fasilitas sing apik banget. Aku ora kuli menehi tandha kanggo wong-wong mau; iki klub paling apik sing aku saiki wis tau. "

Dheweke mbantu dheweke menangake Kejuaraan sing menehi promosi marang Liga Utama Inggris ing pungkasan musim pertamane. Dheweke ora bisa ngetrapake stardom nalika dheweke menangake gelar Liga Utama 2015 / 2016 Barclays kanggo klub kasebut.

At Leicester, piyambakipun dados pemain Aljazair lan Afrika ingkang kaping pisanan ingkang pikantuk penghargaan ingkang paling sae kangge main ing Inggris. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Riyad Mahrez Storytime Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Rita sepisan ngandhakake dheweke duwe puluhan stalkers lan dheweke isih nandhang tangan troll internet. Sawise nampi tanggal Riyad, dheweke ngandika ..."Gaya urip WAG temenan apik, does duwe itsengit - karo penyalahgunaan ing internet ing antarané. " Pancen, dheweke dadi paragon kaendahan kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Mahrez nikah karo pacar Inggrisnya, Rita Johal ing 2015. Dheweke nggabung karo wanita Inggris ing mangsa panas sadurunge ngetokake masa depan profesional marang Foxes.

Pancen, dheweke iku penembak jitu saka pitch. Anak wadon sing lair yaiku 2015 sing padha kawin.

Foto Keluarga Riyad Mahrez

Rita saiki dadi ibu loro nalika ing wektu nulis. Bojone Aljazair wis ngungkapake yen dheweke iku wong lanang sing lengkap.

Riyad Mahrez Storytime Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Riyad Mahez teka saka latar mburi kelas menengah sadurunge investasi bal-balan mbayar. "Kita mesthi ora sugih, nanging kita ora miskin," ngandika Mahrez.

WULANG: Bapake Ahmed saka Beni Snous, Distrik Tlemcen ing Aljazair. Dheweke tuwuh ing desa cilik El Khemi ing deso Aljazair kulon, cedhak tapel wates Maroko. Saka kulawarga kelas menengah, Ahmed minangka murid sing berbakat sing sinau babagan matématika. Dheweke uga ahli olah raga sing pinter. Bapak Mahrez wis main bal profesional kanggo tim cilik ing Aljazair lan Prancis. Ing ngisor iki foto saka dheweke nalika dina-dina dolanan.

Late Ahmed Mahrez
Late Ahmed Mahrez

Late Ahmed tansah konco karo putrane lan nalika lair, dheweke pengin Riyad dadi pemain bal. Riyad ing tangan liyane tansah ngrungokake marang. Nanging, kabeh diganti sawise dokter ngati-ati ngandhut Ahmed muda karo kondisi jantung sing ngirim dheweke mlaku menyang Eropa kanggo perawatan.

Iki minangka awal kemiskinan kanggo kulawargane sing berjuang kanggo urip kanthi cara finansial. Dheweke ora bisa ngunggahake dhuwit kanggo tamba. Bapak Mahrez, Ahmed tilar donya nalika umure 54 nalika putra kapindho, Riyad mung 15. Dheweke dadi wong sing bangga nalika ngrampungake ambisi bapakne

MOTHER: Ibu Riyad Mahrez, Halima Mahrez dadi sumber motivasi kanggo Mahrez nalika dheweke ilang bojone. Ing ngisor iki dheweke ngerayakake suksese putra Leicester.

Ibu Riyad Mahrez, Halima lan putrane
Ibu Riyad Mahrez, Halima lan putrane

Ing kasunyatan, dheweke wis ana ing dheweke saben langkah. Halima kepéngin nggarap tugas ibune kanggo putrané sawise ngerti dheweke bakal dadi wong gedhe.

Ing tembungipun .."Mbokku pancen mulih saka gawe lan nglakoni kabeh supaya awak sehat." Ibu Riyad bubar ninggalake Sarcelles, Prancis. Ing dheweke alesan kanggo ninggalake, dheweke ngandika ... "Wong wis cemburu kejayaan anakku, senadyan kasunyatane dheweke ora lali karo oyodane."

BROTHER: Wahid Mahrez tansah main peran minangka tokoh rama kanggo Riyad wiwit sawise dheweke ilang bapakne. Saiki dheweke nggarap kariré. Dheweke dadi alasan Riyad mlebu Leicester.

Riyad lan sadherekipun, Wahid Mahrez
Riyad lan sadherekipun, Wahid Mahrez

Riyad Mahrez Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Pizza Maker

Riyad Mahrez
Riyad Mahrez, Master Pizza

Aside bal-balan, Riyad Mahrez seneng nggawe pizza karo kanca-kancane. Panjenenganipun nampi meh saben tiyang. Yen investasi bal-balan durung rampung, Riyad bakal dadi wong Pizza. Cukup ndeleng dheweke ngeculake Pizza ing udhara.

Riyad Mahrez Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Aljaian pisanan kanggo Score Hatrick

Riyad Mahrez minangka Aljazair pisanan lan mung - paling sethithik kanggo wektu - wis ngetung klub hattrick.

Ing 5 Desember 2015, umur 25 taun kepungkur wis ngrambah prestasi iki nalika kamenangan Leicester 3-0 nglawan Swansea City FC. Malah Ali Benarbia, sing main kanggo Manchester City antarane 2001 karo 2003 ora bisa entuk iki.

Riyad Mahrez Storytime Untold Biography Facts -iman

Mahrez minangka Muslim. Ing wulan Juni 2017, dheweke nganakake ibadah haji kanggo Mekkah.

Iman Riyad Mahrez
Iman Riyad Mahrez

Riyad Mahrez Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Sifat Zodiak

Zodiak Riyad Mahrez yaiku Pisces lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane;

Kekuatan Riyad Mahrez: Kompasionate, artistik, intuisi, alus, wicaksana, musikal.

Riyad Mahrez's Kekirangan: Fearful, overly trusting, sedih, kepinginan kanggo nylametake kasunyatan, bisa dadi korban utawa martir.

Apa kaya Riyad Mahrez: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual, nglangi lan tema rohani.

Apa Riyah Mahrez ora seneng: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, sing kepungkur bali menyang papan lan kekejeman saka kabeh jenis.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Riyad Mahrez Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

1 komentar

  1. Apik banget nanging teka ing wong lanang Zidane ora saka Sarcelles ing kabeh dheweke saka La Castellane ing Marseille sing dadi tusuhan paling kasar ing kutha paling kasar ing Prancis, iku dianggep benteng apa ana polisi ora wani nyedhiyakake sikil ana .Sampeyan ora kaya bali maneh nanging tansah dadi ala.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene