Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Permata Aljazair'. Kisah Kanak-kanak Riyad Mahrez Kita lan Fakta Biografi nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis Legenda Man City nyakup crita urip sadurunge misuwur, kasunyatan sesambetan, urip kulawarga lan akeh kasunyatan sing ora dingerteni OFF-Pitch babagan dheweke.

READ
Fakta-fakta sing diajeni dening Ahmed Musa

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing wis maca versi Biografi Riyad Mahrez sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Riyad Mahrez - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Riyad Karim Mahrez lair tanggal 21 Februari 1991, ing Sarcelles, Prancis. Dheweke Pisces dening Zodiak. Riyad lair saka ibune Aljazair / Maroko, Halima Mahrez lan bapake, Ahmed Mahrez.

READ
Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

Tansaya gedhe, Riyad Mahrez bakal rutin preinan ing Algeria. Dheweke tuwuh sekitar kekerasan ing Sarcelles, Prancis. Sarcelles misuwur amarga panganiaya, narkoba, komunitas imigran lan pengangguran kronis.

Penembakan polisi marang rong pemuda ing Oktober 2005 nyebabake kerusuhan ing Sarcelles lan pinggiran kutha Paris sing mlarat liyane, suwene suwene pirang-pirang minggu.

READ
Cerita Kanak-kanak Danny Drinkwater Plus Untold Biografi Fakta

Wong tuwa Riyad nggawe manawa putra-putrine tetep ing omah lan dikunci lan dikunci amarga wedi dadi korban panganiaya.

Wengi sawise wengi, para mudha ngopeni mobil lan banjur ngobong. Mangkono uga, padha mlayu perang karo pasukan gegaman kanthi tentrem Perancis.

Sarcelles uga minangka lingkungan migran sing ngasilake pesepakbola migran Muslim paling dhuwur, kayata Zinedine Zidane. Bakat saka Zidane Riyad menehi motivasi kanggo miwiti bal-balan.

READ
Nicolas Otamendi Biografi Anak Untold Biografi Fakta

Nanging, bapakne Ahmed sing luwih akeh nuwuhake rasa tresna marang putrane marang game kasebut. Kanggo mesthekake yen kabeh bisa mlaku kanthi lancar, dheweke tetep ana ing perkembangan bal-balan putrane. Ahmed malah ngancani dheweke ing saben game.

Nalika Mahrez umur limolas, bapake mati amarga serangan jantung. Iki kenek banget. Dheweke ngemot "Aku dadi luwih serius sawise bapakku tilar donya. Iki nalika aku dadi masalah. " Panjenenganipun sumpah kanggo nggawe minangka pro kanggo ngurmati wong tuwa.

READ
Fakta Peperangan Pep Guardiola Sejatine

Mahrez nggambarake patiane Dad minangka 'kickstart' kanggo kariré. Tinimbang mundur, dheweke nggunakake tragedi kasebut "Luwih serius" babagan bal-balan.

Tantangan teka sanajan dheweke meksa awake dhewe. Riyad Mahrez dudu pemain sing paling maju kanthi fisik nalika isih enom. Pelatih muda nate ujar manawa ora nate entuk bal-balan amarga katon langsing. Dheweke nganggep dheweke minangka "Ceking banget" kanggo muter bal-balan profesional.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones

Ing Aljazair, "Dheweke jarene aku ceking, kabeh bakal nolak bal. Sampeyan, aku duwe teknik sing apik, nanging secara fisik aku ora kuwat banget. Lan aku ora cepet. Nanging aku mesthi kerja keras. ”

Minangka Riyad negesake maneh, Siji manajer nate menehi saran marang dheweke ... "Yen sampeyan lagi ceking utawa cilik,… sampeyan ora bakal melu duel," Ngandika. "Sampeyan kudu muter tanpa kontak, sampeyan kudu pinter amarga saiki sampeyan durung kuwat."

Fakta Biografi Riyad Mahrez - Ngatasi Peluang:

Sanajan ringkih banget, Riyad ora nate nyerah. Nanging, dheweke sinau tanggung jawab kanggo kegagalan ing lapangan. Dheweke nggawe sesuatu sing luwih gedhe tinimbang teknik. Sing nyali, bal lan karakter.

READ
Kisah Kanak-kanak Ricardo Pereira ditambah Fakta Biografi Untold

Sekawan taun sawisé bapaké mati, Mahrez tauné 19 mlebu kontrak karo klub bal-balan Quimper, sawijining tim ing bal-balan Perancis kapitu.

Ing skuad Quimper, Mahrez main kanthi Mathias Pogba, adhi sepakbola Perancis Paul Pogba. Kutha kuno Quimper, ing Brittany, Prancis ora dadi panggonan wiwitan kanggo pemain balistik superstar.

READ
Fakta Cerita Kevin De Bruyne Ditambah

Nalika dheweke maju ing Quimper, PSG lan Marseille pengin mlebu, nanging remaja kasebut nolak. "Ora Maturnuwun! ”

ora ana sing matur nuwunOra mlebu menyang PSG, dheweke pindhah menyang tangga nomer loro Le Havre kanggo ngembangake game kasebut. Mahrez milih mlebu karo klub ing endi dheweke bisa main karo skuad tim pertama, tinimbang melu program pembangunan.

READ
Factor Kyle Walker Kanak-kanak Kisah Walker Plus Untold

Keputusan kasebut ngasilake, nalika dheweke munggah pangkat karo skuad. Ing 2014, klub ing saindenging Eropa duwe Mahrez ing radar.

Perjalanan menyang Leicester:

Ing sawijining dina, sedulur tuwa lan manajer Riyad, Wahid ngandhani babagan minat Leicester City kanggo mlebu dheweke sing luwih disenengi.

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

Kaping pisanan krungu jeneng kasebut, 'Leicester' Mahrez panginten rayine ngomong babagan tim rugby. Ing wektu, Leicester isih ana ing Liga Championship lan njaba bal-balan Inggris sejati.

Mung sawetara sing ngerti babagan eksistensi klub kasebut. Dheweke manut karo kakange lan ngemas tas. Ing wulan Januari 2014, Mahrez mlebu ing tim Inggris Leicester City.

READ
Kisah Kanak-kanak Ricardo Pereira ditambah Fakta Biografi Untold

Ing tembung ... "Nalika tekan Leicester, aku weruh manawa fasilitase apik banget. Aku ora getun mlebu kanggo dheweke; iki klub sing paling apik sing aku lakoni. ”

Dheweke mbantu dheweke menang Kejuaraan sing menehi promosi menyang Liga Premier ing pungkasan musim pertamane. Jalur sing ora konvensional kanggo lintang asring teka nalika menang gelar Barclays Premier League 2015/2016 kanggo klub kasebut.

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

At Leicester, piyambakipun dados pemain Aljazair lan Afrika ingkang kaping pisanan ingkang pikantuk penghargaan ingkang paling sae kangge main ing Inggris. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Riyad Mahrez tresna urip:

Rita nate ujar manawa dheweke duwe puluhan stalker lan dheweke isih nandhang troll internet.

READ
Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

Sawise nampa kencan karo Riyad, dheweke ujar…"Gaya urip WAG pancen apik, does duwe itJebakan - kanthi nyiksa internet ing antarane. ” Pancen, dheweke dadi paragon kaendahan kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Mahrez nikah karo pacare Inggris Rita Johal ing taun 2015. Dheweke ikatan karo wanita Inggris nalika musim panas sadurunge menehi masa depan profesionale menyang Fox.

READ
Fakta-fakta sing diajeni dening Ahmed Musa

Pancen, dheweke iku penembak jitu saka pitch. Anak wadon sing lair yaiku 2015 sing padha kawin.

Rita saiki dadi ibu loro nalika ing wektu nulis. Bojone Aljazair wis ngungkapake yen dheweke iku wong lanang sing lengkap.

READ
Factor Kyle Walker Kanak-kanak Kisah Walker Plus Untold

Riyad Mahrez Kulawarga:

Riyad Mahez teka saka latar mburi kelas menengah sadurunge investasi bal-balan mbayar. "Kita mesthi ora sugih, nanging kita ora miskin," ngandika Mahrez.

WULANG: Bapake Ahmed asalé saka Beni Snous, Distrik Tlemcen, Algeria. Dheweke gedhe ing desa El Khemi sing cilik ing deso Algeria kulon, cedhak karo tapel wates Maroko.

READ
Fakta Peperangan Pep Guardiola Sejatine

Saka kulawarga kelas menengah, Ahmed minangka murid sing berbakat sing sinau babagan matématika. Dheweke uga ahli olahraga sing trampil. Bapakne Mahrez wis main bal-balan profesional kanggo tim cilik ing Algeria lan Prancis. Ing ngisor iki minangka foto dheweke nalika main.

Pungkasan Ahmed Mahrez.
Pungkasan Ahmed Mahrez.

Pungkasan Ahmed mesthi ana ing mburine putrane lan nalika lair, dheweke kepengin Riyad dadi pemain bal-balan. Riyad ing tangan liyane mesthi ngrungokake. 

READ
Nicolas Otamendi Biografi Anak Untold Biografi Fakta

Nanging, kabeh owah sawise dokter ndiagnosis Ahmed enom kanthi penyakit jantung lan dheweke banjur mbukak Eropa kanggo perawatan.

Iki minangka wiwitan mlarat kanggo kulawargane sing berjuang supaya bisa urip kanthi finansial. Dheweke ora bisa nambah dhuwit kanggo obat kasebut.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones

Bapakne Mahrez, Ahmed tilar donya nalika yuswa 54 taun nalika putrane nomer loro, Riyad mung umur 15 taun. Dheweke dadi wong sing bangga saiki wis ngrampungake ambisi bapakne

MOTHER: Ibune Riyad Mahrez, Halima Mahrez dadi sumber motivasi kanggo Mahrez wiwit dheweke kelangan bojone. Ing ngisor iki dheweke ngrayakake sukses putrane ing Leicester.

READ
Fakta Cerita Kevin De Bruyne Ditambah
Ibune Riyad Mahrez, Halima lan putrane.
Ibune Riyad Mahrez, Halima lan putrane.

Ing kasunyatan, dheweke wis ana ing dheweke saben langkah. Halima kepéngin nggarap tugas ibune kanggo putrané sawise ngerti dheweke bakal dadi wong gedhe.

Ing tembungipun .."Mbokku pancen mulih saka gawe lan nglakoni kabeh supaya awak sehat." Ibune Riyad bubar ninggalake Sarcelles, Prancis. Amarga alasane lunga, dheweke ujar… "Wong wis cemburu karo sukses putra, sanajan kasunyatane dheweke ora lali karo oyot."

BROTHER: Wahid Mahrez tansah main peran minangka tokoh rama kanggo Riyad wiwit sawise dheweke ilang bapakne. Saiki dheweke nggarap kariré. Dheweke dadi alasan Riyad mlebu Leicester.

READ
Cerita Kanak-kanak Danny Drinkwater Plus Untold Biografi Fakta
Riyad lan adhine, Wahid Mahrez.
Riyad lan adhine, Wahid Mahrez.

Riyad Mahrez Fakta Biografi - Pembuat Pizza:

Kajaba bal-balan, Riyad Mahrez seneng nggawe pizza karo kanca-kancane. Dheweke seneng karo kabeh wong. Yen investasi bal-balan durung lunas, Riyad bisa uga dadi Pizzaman. Cukup deleng dheweke mbuwang Pizza ing udhara.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones

Riyad Mahrez Biografi - Aljazair Pertama kanggo Skor Hatrick:

Riyad Mahrez minangka sing pertama lan siji-sijine Aljazair - paling ora saiki - wis ngetrapake hat-trick Liga Premier.

Ing 5 Desember 2015, umur 25 taun kepungkur wis ngrambah prestasi iki nalika kamenangan Leicester 3-0 nglawan Swansea City FC. Malah Ali Benarbia, sing main kanggo Manchester City antarane 2001 karo 2003 ora bisa entuk iki.

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

Riyad Mahrez Agama:

Mahrez minangka Muslim. Ing wulan Juni 2017, dheweke ziarah menyang Mekah.

Riyad Mahrez Bio - Sipat Zodiak:

Zodiak Riyad Mahrez yaiku Pisces lan duwe sifat kaya ing ngisor iki;

Kekuwatan Riyad Mahrez: Kompasionate, artistik, intuisi, alus, wicaksana, musikal.

READ
Nicolas Otamendi Biografi Anak Untold Biografi Fakta

Riyad Mahrez's Kekirangan: Fearful, overly trusting, sedih, kepinginan kanggo nylametake kasunyatan, bisa dadi korban utawa martir.

Apa kaya Riyad Mahrez: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual, nglangi lan tema rohani.

Apa sing ora disenengi Riyah Mahrez: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, sing kepungkur bali menyang papan lan kekejeman saka kabeh jenis.

READ
Fakta Peperangan Pep Guardiola Sejatine

Cek Katrangan

Matur nuwun kanggo maca Riyad Mahrez Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita!

langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Kesalahan cilik
1 taun ago

Info apik nanging ayo wong lanang Zidane dudu saka Sarcelles babar pisan, dheweke saka La Castellane ing Marseille sing minangka tudung paling keras ing kutha sing paling ganas ing Prancis, dianggep dadi benteng, ana polisi sing ora wani mlaku ing kana .Boten sepisan nalika semana nanging mesthi elek. Dadi tulung didandani.