Factor Biografi Peter Crouch Plus

0
5436
Kisah Kanak-kanak Peter Crouch

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "RoboCrouch". Crita Uskup Peter Crouch lan Fakta Biografi nyedhiyakake sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, hubungan urip, hubungan, kulawarga, lan liya-liyane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan "6'7" panguwasa aerial nanging sawetara nganggep Peter Crouch Biografi kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Keras Peter Crouch Plus -Awal urip

Peter Crouch lair ing dina 5th Januari 1981 ing Macclesfield, Britania Raya.

Dheweke lair saka ibune, Jayne Crouch lan bapane, Bruce Crouch, loro ing Inggris.

Kulawarga Peter pindhah menyang Singapura nalika umur setaun siji. Gerakane menyang Singapura teka nalika bapake, Bruce, wiwit saka Fulham, njupuk tawaran proyek kanggo makarya ing agensi periklanan Singapura. Kulawarga Crouch nglampahi telung taun manggon ing Timur Jauh lan pindah maneh ing Inggris sawisé Bruce nulak kasempatan manggon ing Australia.

Peter tansaya nyedhaki Wembley. Wewengkon kasebut nuduhake katresnan kanggo bal-balan. Wiwit wedi marang tontonan enom lan dhuwur, Peter wiwit minangka bocah bal. Dheweke entuk gelar juara bal ing tim bal-balan sekolah utama (Roxeth). Panjenenganipun nerusake pakaryane bocah bulanan nalika dheweke pindhah saka sekolah Ealing Primary. Iki diiringi dening lapangan bal-balan Stamford Bridge. Wong tuwané nalika nonton jam tangan Chelsea bakal tansah ndeleng putrané sing ngerti apa sing paling apik.

Duwe ngetokake dhuwur dhuwure nganti tekan sikil 6. Peter sing bocah paling dhuwur ing sekolahé mutusake supaya bisa ngobong tugas bal. Dheweke gabung karo tim bal-balan sekolah liyane. Ora suwé sawisé Peter weruh kauntungan gedhé. Sasampunipun ngetokaken tim sekolah dhateng manca gol goal, Petrus mutusaken kangge miwiti karir muda ing lingkungan sekolah kaliyan Northolt Hotspurs.

Piyambakipun nate gabung kaliyan Centre of Excellence ing Brentford ing 1991, lan dipunwiwiti dening QPR (1994 - 1995). Ing ngisor iki foto kerjaya dheweke.

Peter miwiti karir minangka pemuda pungkasan karo Tottenham Hotspurs ing 1995. Dheweke miwiti karir senior karo dheweke ing 1998. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Keras Peter Crouch Plus -Urip Hubungan

Petrus dadi siji kabeh urip, ora nganti taun 2006 nalika dheweke jatuh cinta karo Abigail Marie Clancy digambarake ing ngisor iki.

Abigail Marie Clancy
Abigail Marie Clancy

Peter punika 5 taun luwih tuwa tinimbang Abbey minangka dheweke popularitas disebut. Dheweke dadi lingerie Inggris, model catwalk lan presenter televisi. Dheweke dadi runner up saka Model Top Next Britain (siklus 2) lan menang seri 11 saka Strictly Come Dancing ing 2013.

Pasangan iki melu wiwit Juli 2009 lan putriné Sophia Ruby lair ing 14th Maret 2011. Ing ngisor iki foto Sophia cilik lan bapakne.

Sophia lan bapakne, Petrus
Sophia lan bapakne, Petrus

Ing 30 Juni 2011, Clancy lan Crouch krama ing Stapleford Park Hotel ing Leicestershire.

Peter Crouch foto wedding
Foto wedding Peter Crouch

Putri kaping loro, Liberty Rose, lair ing 1 Juni 2015. Iku isih kulawarga pisanan kanggo loro Crouch lan Abbey.

Kulawarga Peter Crouch
Kulawarga Peter Crouch

Sadhèrèk Abbey Sean minangka pemain bal-balan sing main kanggo AFC Telford United. Dhèwèké uga anggota cast saka serial kasunyatan E4 sadurungé Desperate Scousewives. Bojone liyane John iku penyanyi lan gitaris irama ing band indie JUDAS.

Fakta Keras Peter Crouch Plus -Mbakyu Claims

Abbey wis ngadhepi ups lan downs of life minangka WAG wiwit nalika dheweke wiwit partner Peter ing 2006.

Wong 6ft 7in ing Inggris wis dituduh mbantah ing bojoné Abbey. Iki kedadeyan nalika dheweke ngandhut karo anak pisanane, Sophia, ing 2010. Abbey Clancy nalika mratélakaké yèn pancèn bener diremesaké déning panaliten Peter Crouch kanthi karya komersial komersial 19 taun sing jenengé Monica.

Miskin Petrus, nuwuhake rasa sumelang marang awake dhewe
Miskin Petrus, nuwuhake rasa sumelang marang awake dhewe

Sawise nyuwun bukti, sing Model kelahiran Liverpool painfully ngandika: "Iku horrendous. Kanggo wong wadon sing ngandhut utawa duwe bayi, iku angel. " Petrus piyambakipun kuciwa sasampunipun ngidinaken setanipun kangge ngirangi reputasiipun lan nyebabaken kasangsaran dhateng garwanipun.

Panjenenganipun ngrampungake kesalahane lan entuk pangapunten bojone. Nanging dheweke kandha yen dheweke lan Petrus wis ndhelikake episode kasebut, nggambarake minangka "Salah sawijining barang". Abbey ditambahake: "Dheweke kanca apik. Dheweke nggawe kula ngguyu - dheweke apik, biyantu lan bapak sing paling luar biasa. Aku dadi bangga karo dheweke. "

Fakta Keras Peter Crouch Plus -Urip Keluarga

Kulawarga Crouch minangka pendukung Chelsea. Bapakipun ndherek putranipun minangka bocah bal-balan ing Stamford Bridge nalika umur sepuluh taun. Ibu lan bapak Peter Crouch lan kanca-kancane ing Stamford Bridge nonton pertandingan Chelsea. THE BABOON SCARE

Taun kepungkur, wong tuwané Peter Crouch wis ditinggal 'petrified' sasampunipun kelompok tiyang liar nyelupaken kamar hotel wonten ing resort Sun City ing kamp latihan Inggris ing Rustenburg.

Nggawe bocah-bocah sekolah sing kelangan kanggo ngunci jendhela kamar sadurunge ninggalake, Bruce lan Jayne Crouch bali saka lelungan metu kanggo nemokake monyet sing lapar ing misi kanggo mbebasake cemilan sing enom.
Miturut model garwane Abbuch:

"Padha ing kamar hotel nalika iki telung baboons mlumpat ing, mlaku terus liwat kamar turu menyang Lounge menyang Bowl woh, njupuk apa padha wanted lan lumampah metu. Iku kaya dheweke ngerti ngendi woh iku. "

Fakta Keras Peter Crouch Plus -Jeneng asline

Sanajan umume dikenal minangka "Crouchy," julukan liyane sing diwenehake dening penggemar lan media ing Inggris wis klebu "RoboCrouch" lan "Crouchinho" sing digunakake dening Brazilians. Asides Crouchinho, Peter Panjenengane uga disebut minangka "Pak. Roboto " dening komentator Univision lan minangka "Pantera Rosa" by Olahraga Fox Komentator Spanyol.

Fakta Keras Peter Crouch Plus -The Robotic Dancing

Ing mangsa panas saka 2006, Crouch ngadopsi perayaan gol tarian robot. A parody saka tarian kang wus ditampilake ing program televisi panutup pesta sing diselenggarakake ing tim teater Inggris Beckham Dawud.

Dhèwèké nandhakake sawisé gol kanggo Inggris nglawan Hongaria ing 30 May. Panjenengané nuli nglakokake tarian kasebut sawisé loro gol kapisanan nglawan Jamaika ing 3 Juni.

[arve url = "https://media.giphy.com/media/1Epb49QTLWIN79iE/giphy.gif" /]

The Mirror saben dinten koran nyatakake yen tarian iki diilhami dening lirik kanggo single hit Arktik Monyet "Aku Bakal Tampil Baik ing Tari".

Ing 12 Juni, Crouch ngumumake dheweke bakal nganakake tarian robotik mung yen Inggris bisa menang Piala Dunia, "Iku ora babagan tarian robot. Iku babagan skor gol lan menang pertandhingan. Iku wektu penting kanggo everyone saiki. "

Ing September 2006, dheweke dipetik ing Observer koran kaya sing, "Iki koyok ing wektu kuwi, nanging aku ora gelem nindakake nganti rampung. Aku wis mandheg nglakoni kanggo wektu iki, nanging yen aku ngetung gol gedhe banget ora tau ngerti. "

Ing 6 Agustus 2007, Crouch ngandhakake yen dheweke ora bakal nggunakake tarian robot kasebut maneh kajaba dhèwèké ngetung ing Final Liga Champions, nanging sawisé ditangkep ing 1 April 2009 sawisé mencetak gol nalika kualifikasi Piala Dunia Inggris nglawan Ukraina sawisé sketsa Comic Relief.

Ing 1 Februari 2017, Crouch mènèhi tarian minangka pertunjukan final kanggo ngrayakake gol 100th Premier League. Aside Robotic, Peter uga nampilake pirang-pirang gerakan tari ing ngisor iki.

[arve url = "https://media.giphy.com/media/8sSEFwHHPnFXW/giphy.gif" /]

Fakta Keras Peter Crouch Plus -Isu Pemandu

Ing wulan Agustus 2012, Crouch ditemokake minangka guilty nyepetake ing November 2011 lan dhawuh kanggo mbayar denda £ 1,000. Ing 16 Oktober 2012, Crouch disqualified saka nyopir kanggo nem sasi.

Fakta Keras Peter Crouch Plus -Paling Tumuju Tumuju

Crouch minangka salah sawijiné pemain 26 sing wis nyétak 100 utawa luwih akèh gol Liga Premier, nyathet rekor gol paling mèlu ing sajarah Liga Premier. Dheweke mbabar otobiografine ing 2007, kanthi judul 'Walking Tall - My Story '.

Fakta Keras Peter Crouch Plus -Sifat Zodiak

Peter Crouch yaiku Kanker lan nduweni sifat-sifat ing ngisor iki kanggo kepribadiane;

Kekuwatan Peter Crouch: Tanggung jawab, disiplin, kontrol diri, manajer apik.

Kelemahane Peter Crouch: Ngerti-kabeh-kabeh, ora ono pangerten, merendah-merih, nyana sing paling awon.

Apa kaya Petrus Crouch: Kulawarga, tradisi, musik, status ngurangi, kriya sing berkualitas.

Apa Peter Crouch ora seneng: Meh kabeh ing sawetara titik. Dheweke duwe ayunan swasana ati banget.

Masalah Petrus Crouch banget: Masalah karo 6ft 7in dhuwur, minangka Crouch bakal tansah ngomong, iku ora mungkin dadi anonim

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Peter Crouch Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene