Kisah Nyata Nicolo Zaniolo Plus Kisah Biografi Untold

Kisah Nyata Nicolo Zaniolo Plus Kisah Biografi Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan; "Bal-balan iku Whiz Kid". Kisah Kasar Kanak-kanak Nicolo Zaniolo plus Biografi sing ora ditepungi Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti yen salah sijine pemain bal-balan sing paling apik ing Italia wiwit sawisé mangkat Francesco Totti. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Nicolo Zaniolo sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Awal urip

Nicolo Zaniolo lair tanggal 2 Juli 1999 saka ibune, Francesca Costa lan bapake, Igor Zaniolo ing kutha Massa, Tuscany, Italia. Nicolo lair minangka anak pertama saka wong tuwa sing apik banget sing umure umure 40an nalika nulis.

Wong Tuwane Nicolo Zaniolo- Ibu, Francesca Costa lan Bapak, Igor Zaniolo. Kredit kanggo Shilfa lan Cittadellaspezia
Wong Tuwane Nicolo Zaniolo- Ibu, Francesca Costa lan Bapak, Igor Zaniolo. Kredit kanggo Shilfa lan Cittadellaspezia

Kulawarga Nicolo Zaniolo asale saka etnis Italia Liguria sing wewatesan karo wilayah pesisir Italia sisih Lor-kulon; ibu kotane yaiku Genoa.

Apa sampeyan ngerti?… Nicolo Zaniolo lair dadi kulawarga sepak bola amarga bapakne sing dadi mantan pusat Italia. Igor main Spice Soccer ing taun 1999 nalika lair putrane. Dheweke dadi instrumental promosi tim wiwit C2 Series nganti Serie C1.

Nicolo Zaniolo Latar mburi kulawarga:

Wiwitane, wong tuwa Nicolo Zaniolo ngoperasikake kulawarga kelas menengah. Igor Zaniolo pancen pinter ngatur dhuwit sing diwenehake nalika main bal-balan. Dideleng saka foto cilik Nicolo Zaniolo karo ibune, jelas yen keluargane ora nate urip mewah nalika isih cilik.

Nicolo Zaniolo karo ibune, Francesca Costa. Kredit kanggo Orianomattei.
Nicolo Zaniolo karo ibune, Francesca Costa. Kredit kanggo Orianomattei.

Duwe wong tuwa sing asmara sing bal-balan, mung alam kanggo game kasebut supaya diset menyang Nicolo sing enom. Rama Igor migunakake pengalaman bal-balan lan alam sosial kanggo nurture putrane minangka dolanan.

Nicolo Zaniolo nampa karir sing kuat saka bapake. Kredit kanggo Mondoprimavera.
Nicolo Zaniolo nampa karir kanthi kuat saka bapake. Kredit kanggo Mondoprimavera.

Igor Zaniolo ngerti yèn bakal dadi masalah kanggo pensiun. Iki sebabe dheweke nyiapake lemah supaya bisa terus urip bareng karo putrane. Dividen pungkasane mlayu, saengga ngarahake putrane kickstarting karir.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Urip Karir Awal

Katresnan Nicolo Zaniolo kanggo bal-balan nyumurupi dheweke mlebu ing dhaptar akademi Florentina sing menehi panggung kanggo nampilake bakat.

 

Nicolo sukses ngrampungake akademi Florentina ing babagan akademi. Panjenenganipun ngentèkaké luwih saka sepuluh taun kariré remaja ing Fiorentina, sawijining klub ing pundi piyambakipun kagungan sukses ing awal, kamenangan ing Giovanissimi Nasional.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Dalan kanggo Fame

Nalika Going Gets Angel:

Sanajan dadi pemain bal-balan muda paling apik kanggo kabeh kelompok umur, siji masalah tetep ana; "Masalah Wutah“. Nalika semana, ora ana bukti sing jelas manawa Nicolo didiagnosis ngalami kelainan hormon pertumbuhan. Nanging, dheweke dikenal nduwe posisi cekak amarga ana masalah pertumbuhan sing tuwuh. Nicolo kaya sing diamati ing ngisor iki diarani luwih cekak tinimbang rata-rata lan iki mengaruhi masa depan ing akademi.

Napa Nicolo Zaniolo dibebasake saka Florentina. Kredit menyang CittadelLaspezia.
Apa Nicolo Zaniolo dirilis saka Florentina. Kredit kanggo CittadelLaspezia.

Akademi Florentina nyerah marang dheweke sawise ora sabar karo masalah pertumbuhane. Ing kasunyatan, klub kasebut mutusake supaya dheweke pindhah ing taun 2016.

"Aku kuciwa amarga karirku rampung karo Florentina. Dheweke dianggep ora trima, amarga aku wis nem taun suwene, ”

Nicolo lajeng ngakoni.

Ngalih:

Sawisé dibebasake dening Florentina, Nicolo nuli gabung karo Serie B sisih Virtus Entella, sawijining klub sing mbantu weruh kekosongan sing ana ing dheweke. Amarga Nicolo Zaniolo sing apik, Virtus Entella nganggep masalah dhuwur lan menehi dhukungan. Supoyo, Nicolo ngatasi masalah wutah lan dadi aset kanggo tim amarga thanks kanggo gol kang luhur.

Nalika Nicolo Zaniolo miwiti lelampahan kanggo mbuktekake manawa Florentina salah. (Kredit kanggo ThisIsFutbol)
Nalika Nicolo Zaniolo miwiti lelampahan kanggo mbuktekake manawa Florentina salah. (Kredit kanggo ThisIsFutbol)

Prestasi apik sing apik kanggo tim weruh dheweke diwenehake ing tim senior kurang saka setahun dheweke gabung. Iki minangka wektu dheweke ditangkep dening klub-klub Eropa liyane kayata Everton lan Inter Milan.

Inter Inter:

Inter dadi favorit nalika klub mlebu Nicolo ing jendela transfer musim panas 2017. Sawise direkrut dening klub kasebut, dheweke dikirim kanggo revitalisasi Sektor Pemuda klub kasebut. Nocolo maneh cemlorot kanggo persiyapan para pemuda ing ngendi dheweke ngrampungake pencetak gol terbanyak nalika mbantu tim kanggo menang Campionato Nazionale Primavera.

Nerepake Kuciwo Lagi!

Nicolo ora main game kompetitif kanggo tim senior Inter sanajan ana jaminan sing diwenehake dening klub kasebut. Sanalika Inter ngadhepi peraturan Financial Fair Play (FFP), dheweke mung duwe siji opsi. Kanggo ngilangi salah sawijining Nicolo Zaniolo dhewe.

Ing wulan Juni 2018, Nicolo Zaniolo dadi umpan swap sing dibutuhake kanggo nggawa Radja Nainggolan kanggo Inter. Keputusan iki antara Inter kanggo nyakup Zaniolo ing negosiasi swap nyebabake akeh kepahitan ing dheweke.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Rise Fame

Nicolo Zaniolo bisa narik kawigaten iki kanthi cara sing positif. Dheweke diketokake kanthi tekad kanggo mbuktekake yen Fiorentina lan Inter salah nalika mbuwang dheweke.

Paling anyar ing wektu nulis, lintang sing saiki ana ing dalan menyang superstardom. Dheweke ditepungi minangka penerus alami klub legendaris Francesco Totti. Iki teka minangka Zaniolo dadi pemain paling enom wiwit Francesco Totti ngetung telung gol ing Serie A.

Tujuane Zaniolo kanggo Roma wis nggawe gelombang kejut menyang Florentina lan Inter, nggawe ejekan keputusane kanggo ngeculake lan adol. Nyatane, pimpinan petugas olahraga Inter Piero Ausilio tau ngakoni,

"Adol Philippe Coutinho minangka penyesalan paling gedhe sajrone 20 taun. Iki bisa uga wis ora dadi masalah maneh amarga Nicolo Zaniolo mung dadi ndhuwur daftar penyesalan kita. "

Liyane, kaya sing kasebut ing sajarah.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Urip Hubungan

Sapa Pacar Nicolo Zaniolo?

Urip hubungan Nikolo Zaniolo yaiku salah sijine kang bisa ngatasi pengawetan mata umum amarga urip katresnane iku pribadi lan bisa dadi drama.  

Minangka nalika nulis, Nicolo Zaniolo narik kawigaten marang urip pribadine. Kasunyatan iki nyebabake kanggo entuk informasi babagan urip katresnan lan sejarah kencan. Amarga umur enom, mungkin dheweke kepengin ngindhari gangguan ing karire. Dheweke bisa dadi kanca lan ora seneng karo publik.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Urip Pribadi

Ngenali Nicolo Zaniolo Pribadi Pribadi bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambaran lengkap babagan panjenengan. Liwat saka pitch, Nicolo iku tenang, sedherhana, karakter jovial sing nduweni kekuwatan karakter sing dicithak dening penolakan.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Urip Keluarga

Foto Keluarga Nicolo Zaniolo. Kredit kanggo Instagram.
Foto Keluarga Nicolo Zaniolo. Kredit kanggo Instagram.

Bojo tampan, wanita ayu lan putra sing duwe bakat. Apa sing bakal sampeyan gunakake nalika ndeleng foto Keluarga Nicolo Zaniolo ing ndhuwur.

Babagan Bapakne Nicolo Zaniolo: Kepala kulawarga, Igor mesthi kepengin supaya putrane dadi luwih gedhe tinimbang dheweke. Nalika dheweke sukses ing Serie B Italia udakara pertengahan 2000an, dheweke mbantu ngamanake platform sing luwih gedhe kanggo putrane. Igor Zaniolo pensiun tanggal 27 Oktober 2013 yaiku 4 taun sadurunge karir senior putrane diwiwiti. Dina iki, dheweke kepengin ndeleng para putrane tindakake ing jejere jejere lan dadi luwih gedhe.

Babagan Ibu Nicolo Zaniolo: Nalika Nicolò Zaniolo terus nulak bal-balan Italia, ibuné Francesca Costa fokus marang para penggemar bal-balan sing jatuh cinta amarga dheweke katon ageng.

Francesca Costa sing digambar ing ndhuwur katon luwih kaya udakara 20 taun. Dheweke seneng banget ngirim foto bikini menyang luwih saka 385,000 pengikut Instagram. Beda karo meh kabeh ibu bintang bal-balan, Francesca Costa duwe urip warna-warni ing Instagram.

Apa sampeyan ngerti?… Nicolo Zaniolo mesthi duwe wektu sing apik ing lapangan, nanging jabatan ibune ora ngidini dheweke tenang kabeh penggemar sing disenengi.

Sawise suwe, natal Italia, Nicolo Zaniolo dipeksa kanggo ngelingake ibuné nalika dheweke ngetutake serat-serat dhéwé sing dikirimake marang dheweke. Panjenenganipun sapisan marang dheweke; ..

"Mandheg Ibu! ... apa sing kok tindakake kaya cangkeme? … Sampeyan umur 41 taun! ”

Ngandika Nicolo Zaniolo miturut koran Corriere dello Sport. Kajaba ngirim foto seksi, ibune Zaniolo bubar nyritakake babagan wektu nggawe isin Zaniolo nalika kulawarga ketemu Totti.

Dheweke kandha miturut Laporan Australia anyar: "Aku weruh dheweke pisanan ing Trigoria. Dheweke teka karo kula lan aku mulai nangis. Panjenenganipun dhateng kula: 'Apa sampeyan nangis kanggo kula?'. Aku ora bisa ngomong. Sawise ninggalake Totti, Nicolo kandha marang aku: Apa sing sampeyan tindakake kanggo kula ?. Ana uga bojomu Igor sing ngguyu. "

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Lifestyle

Nicolo Zaniolo kaya nalika nulis yaiku regane pasar yaiku £ 9.00m. Iki kanthi implikasi tegese dheweke bisa urip gedhe. Nanging, dheweke dudu jinis pemain bal-balan sing urip kanthi gaya urip Lavish sing gampang ditemokake karo sawetara mobil sing apik banget, booze, swagger, bocah-bocah wadon, omah sing apik.

Fakta Nicolo Zaniolo LifeStyle. Kredit kanggo Dagospia lan Il Giornale.
Fakta Nicolo Zaniolo LifeStyle. Kredit kanggo Dagospia lan Il Giornale.
Saiki nalika nulis, katon Nicolo Zaniolo isih urip kanthi becik karo wong tuwané. Kaya Ngolo Kante, dheweke ndhisiki mobil paling gampang.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Faktor Untold

Kulawarga lan penggemar Nicolo Zaniolo rumangsa yen dheweke fisik lan posisine padha karo Kaka lan padha karo Javier Pastore.

miturut FamousBirthdays, Nicolo Zaniolo yaiku: 1 sing paling misuwur ing kalangan Messa, Italia lan 17th Pemain sing paling misuwur ing donya.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita niki Nicolo Zaniolo lan fakta biografi sing ora ditepungi. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar