Kisah Nyata Nicolo Zaniolo Plus Kisah Biografi Untold

0
1671
Kisah Nyata Nicolo Zaniolo Plus Kisah Biografi Untold
Kisah Nyata Nicolo Zaniolo Plus Kisah Biografi Untold. Kredit kanggo Standar lan Mondoprimavera.

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng celukan; "Sepakbola Whiz Kid". Kisah Kasar Kanak-kanak Nicolo Zaniolo plus Biografi sing ora ditepungi Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti yen salah sijine pemain bal-balan sing paling apik ing Italia wiwit sawisé mangkat Francesco Totti. Nanging, mung sawetara sing nyinaoni Biografi Nicolo Zaniolo sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Awal urip

Nicolo Zaniolo lair ing dina 2nd Juli 1999 marang ibune, Francesca Costa lan bapake, Igor Zaniolo ing kutha Massa, Tuscany, Italia. Nicolo lair minangka anak pisanan saka wong tuwane sing apik banget sing mungkin ana ing 40 minangka wektu nulis.

Paroki Nicolo Zaniolo- Basa, Francesca Costa lan Rama, Igor Zaniolo
Paroki Nicolo Zaniolo- Basa, Francesca Costa lan Rama, Igor Zaniolo. Kredit kanggo Shilfa lan Cittadellaspezia

Kulawarga Nicolo Zaniolo asalé saka basa Italia Liguria sing wewatesan karo pesisir Italia lor-kulon; Ibukuthané yaiku Genoa.

Ngerti pora?… Nicolo Zaniolo lair minangka anggota keluarga bal-balan thanks kanggo bapakne sing mantan pemain tengah Italia. Igor lagi main kanggo Spice Soccer ing taun 1999 nalika laire putrane. Dheweke main ing tim promosi saka C2 Series kanggo Serie C1.

Nicolo Zaniolo Latar mburi kulawarga:

Awal, tuwane Nicolo Zaniolo ngoperasikake kluwarga kelas menengah. Igor Zaniolo pinter babagan ngatur dhuwit sing diputer saka bal-balan. Sawise ditampilake foto Nicolo Zaniolo karo ibuné, jelas yen kulawargane ora tau urip mewah nalika jamane.

Nicolo Zaniolo karo ibu, Francesca Costa
Nicolo Zaniolo karo ibu, Francesca Costa. Kredit kanggo Orianomattei.

Duwe wong tuwa sing asmara sing bal-balan, mung alam kanggo game kasebut supaya diset menyang Nicolo sing enom. Rama Igor migunakake pengalaman bal-balan lan alam sosial kanggo nurture putrane minangka dolanan.

Nicolo Zaniolo Childhood Story
Nicolo Zaniolo nampa karir kanthi kuat saka bapake. Kredit kanggo Mondoprimavera.

Igor Zaniolo ngerti yèn bakal dadi masalah kanggo pensiun. Iki sebabe dheweke nyiapake lemah supaya bisa terus urip bareng karo putrane. Dividen pungkasane mlayu, saengga ngarahake putrane kickstarting karir.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Urip Karir Awal

Katresnan Nicolo Zaniolo nyritakake dheweke ndhaftar dheweke menyang daftar akademi Florentina kang menehi panggung kanggo ngampil bakat.

Cuplikan juvenile

Nicolo sukses ngrampungake akademi Florentina ing babagan akademi. Panjenenganipun ngentèkaké luwih saka sepuluh taun kariré remaja ing Fiorentina, sawijining klub ing pundi piyambakipun kagungan sukses ing awal, kamenangan ing Giovanissimi Nasional.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Dalan kanggo Fame

Nalika Going Gets Angel:

Senadyan dadi pemain bal-balan paling apik kanggo kabeh golongan umur, siji masalah tetep; "Masalah Wutah". Ing wektu kuwi, ora ana bukti sing jelas yen Nicolo didiagnosis karo kelainan hormon pertumbuhan. Nanging, dheweke dikenal nduweni bangkekan cekak amarga masalah wutah. Nicolo minangka diamati ing ngisor iki diarani luwih cendhek tinimbang rata-rata lan iki kena pengaruh marang masa depan ing akademi.

Apa Nicolo Zaniolo dirilis saka Florentina
Apa Nicolo Zaniolo dirilis saka Florentina. Kredit kanggo CittadelLaspezia.

Akademi Florentina nyerah marang dheweke sawise ora sabar karo masalah pertumbuhane. Ing kasunyatan, klub kasebut mutusake supaya dheweke pindhah ing taun 2016.

"Aku kuciwa carane karierku rampung karo Florentina. Padha dianggep ala, amarga aku wis ana ing kono sangang taun, "

Nicolo lajeng ngakoni.

Ngalih:

Sawisé dibebasake dening Florentina, Nicolo nuli gabung karo Serie B sisih Virtus Entella, sawijining klub sing mbantu weruh kekosongan sing ana ing dheweke. Amarga Nicolo Zaniolo sing apik, Virtus Entella nganggep masalah dhuwur lan menehi dhukungan. Supoyo, Nicolo ngatasi masalah wutah lan dadi aset kanggo tim amarga thanks kanggo gol kang luhur.

Nalika Nicolo Zaniolo wiwit perjalanan ngabukti salah Florentina
Nalika Nicolo Zaniolo wiwit perjalanan ngabukti salah Florentina. (Kredit kanggo IkiIsFutbol)

Prestasi apik sing apik kanggo tim weruh dheweke diwenehake ing tim senior kurang saka setahun dheweke gabung. Iki minangka wektu dheweke ditangkep dening klub-klub Eropa liyane kayata Everton lan Inter Milan.

Inter Inter:

Inter dadi sing paling disenengi minangka klub nandatangan Nicolo ing jendela transfer musim panas 2017. Sawise direkrut dening klub, dheweke dikirim kanggo revitalisasi Sektor Pemuda. Nocolo manèh dadi juara kanggo pemuda ing pundi piyambakipun nyétakaken gol paling inggil amargi piyambakipun mbiyantu timipun kanggé menangaken Campionato Nazionale Primavera.

Nicolo Zaniolo nyepeng piala Campionato Nazionale Primavera
Nicolo Zaniolo nyepeng piala Campionato Nazionale Primavera.

Nerepake Kuciwo Lagi!

Nicolo ora main ana ing kompetisi tim senior Inter sanajan ana klub menehi. Ing wektu Inter ana ngadhepi peraturan Financial Fair Play (FFP), mung ana siji opsi. Kanggo ngilangake salah sawijining Nicolo Zaniolo sing duwe dhewe.

Ing wulan Juni 2018, Nicolo Zaniolo dadi umpan swap sing dibutuhake kanggo nggawa Radja Nainggolan kanggo Inter. Keputusan iki antara Inter kanggo nyakup Zaniolo ing negosiasi swap nyebabake akeh kepahitan ing dheweke.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Rise Fame

Nicolo Zaniolo bisa narik kawigaten iki kanthi cara sing positif. Dheweke diketokake kanthi tekad kanggo mbuktekake yen Fiorentina lan Inter salah nalika mbuwang dheweke.

Paling anyar ing wektu nulis, lintang sing saiki ana ing dalan menyang superstardom. Dheweke ditepungi minangka penerus alami klub legendaris Francesco Totti. Iki teka minangka Zaniolo dadi pemain paling enom wiwit Francesco Totti ngetung telung gol ing Serie A.

Gol Zaniolo kanggo Roma wis ngetokake flamboyan tumrap Florentina lan Inter, nggawe pamrentahane kanggo nerbitake lan ngedol dheweke. Ing kasunyatan, pejabat pangareping olahraga Inter, Piero Ausilio, nalika ngaku,

"Ngedol Philippe Coutinho minangka penyesalan paling gedhe ing taun-taun luwih saka 20. Sing ora kaya saiki minangka Nicolo Zaniolo mung ndhelikake dhaptar penyesalan kita. "

Liyane, kaya sing kasebut ing sajarah.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Urip Hubungan

Sapa sing pacar Nicolo Zaniolo?

Nicolo Zaniolo Gendhakan
Sapa sing Nicolo Zaniolo Dating?

Urip hubungan Nikolo Zaniolo yaiku salah sijine kang bisa ngatasi pengawetan mata umum amarga urip katresnane iku pribadi lan bisa dadi drama.

Minangka nalika nulis, Nicolo Zaniolo narik kawigaten marang urip pribadine. Kasunyatan iki nyebabake kanggo entuk informasi babagan urip katresnan lan sejarah kencan. Amarga umur enom, mungkin dheweke kepengin ngindhari gangguan ing karire. Dheweke bisa dadi kanca lan ora seneng karo publik.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Urip Pribadi

Nicolo Zaniolo Personal Life
Nicolo Zaniolo Personal Life. Kredit kanggo Instagram

Ngenali Nicolo Zaniolo Pribadi Pribadi bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambaran lengkap babagan panjenengan. Liwat saka pitch, Nicolo iku tenang, sedherhana, karakter jovial sing nduweni kekuwatan karakter sing dicithak dening penolakan.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Urip Keluarga

Nicolo Zaniolo Family Facts
Foto Keluarga Nicolo Zaniolo. Kredit kanggo Instagram

Suami kacak, wanita ayu lan putra bakat. Apa sing bakal mbok karepake nyawang foto kulawarga Nicolo Zaniolo ing ndhuwur.

Babagan Bapak Nicolo Zaniolo: Ing kepala kulawarga, Igor tansah dadi pesenan kanggo putrane supaya dadi luwih saka wong. Nalika dheweke sukses ing Serie B Italia ing pertengahan 2000s, dheweke mbantu njaga platform sing luwih gedhe kanggo putrane. Igor Zaniolo pensiun nalika 27th Oktober 2013 sing umuré 4 sakdurungé karir senioré diwiwiti. Dina iki, dheweke kepengin ndeleng para putrane tindakake ing jejere jejere lan dadi luwih gedhe.

Babagan Ibu Nicolo Zaniolo: Nalika Nicolò Zaniolo terus nulak bal-balan Italia, ibuné Francesca Costa fokus marang para penggemar bal-balan sing jatuh cinta amarga dheweke katon ageng.

Gambar sing gegandhengan

Francesca Costa digambarake ing ndhuwur katon luwih kaya ing dheweke pungkasan 20. Dheweke seneng banget posting posting bikini kanggo dheweke luwih saka pengikut 385,000 Instagram. Ora kaya meh kabeh bintang sepak bola, Francesca Costa nduweni urip warna-warni ing Instagram.

Ngerti pora?… Nicolo Zaniolo mesthine duwe wektu gedhe ing lapangan nanging pos ibune ora ngidini dheweke bisa nyenengake kabeh penggemar sing tresna.

Nicolo Zaniolo Koleksi Gambar Ibu

Sawise suwe, natal Italia, Nicolo Zaniolo dipeksa kanggo ngelingake ibuné nalika dheweke ngetutake serat-serat dhéwé sing dikirimake marang dheweke. Panjenenganipun sapisan marang dheweke; ..

"Mungkasi Ibu! ... apa sing dilakoni karo mulutmu kaya iki? ... Sampeyan umur 41! "

Said Nicolo Zaniolo miturut koran Corriere dello Sport. Aside ngeposake foto seksi, ibune Zaniolo bubar nyatakake yen dheweke kepincut Zaniolo nalika keluarga ketemu Totti.

Dheweke kandha miturut Laporan Australia anyar: "Aku weruh dheweke pisanan ing Trigoria. Dheweke teka karo kula lan aku mulai nangis. Panjenenganipun dhateng kula: 'Apa sampeyan nangis kanggo kula?'. Aku ora bisa ngomong. Sawise ninggalake Totti, Nicolo kandha marang aku: Apa sing sampeyan tindakake kanggo kula ?. Ana uga bojomu Igor sing ngguyu. "

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Lifestyle

Nicolo Zaniolo minangka nalika nulis nduweni Nilai pasar £ 9.00m. Iki kanthi implikasi tegese dheweke bisa urip gedhe. Nanging, dheweke ora kaya pemain bal-balan sing manggon ing Gaya Hidup Sehat sing gampang ditemokake dening mobil-mobil sing cukup apik, Booze, swagger, bocah-bocah wadon, omah gedhe.

Nicolo Zaniolo LifeStyle Facts
Nicolo Zaniolo LifeStyle Facts. Kredit kanggo Dagospia lan Il Giornale
Saiki nalika nulis, katon Nicolo Zaniolo isih urip kanthi becik karo wong tuwané. Kaya Ngolo Kante, dheweke ndhisiki mobil paling gampang.

Nicolo Zaniolo Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biografi Facts- Faktor Untold

Kulawarga lan penggemar Nicolo Zaniolo arané sacara fisik lan posisi sing padha karo Kaka lan gayuh karo Javier Pastore.

miturut FamousBirthdays, Nicolo Zaniolo yaiku: 1 sing paling misuwur ing kalangan Messa, Italia lan 17th Pemain sing paling misuwur ing donya.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita niki Nicolo Zaniolo lan fakta biografi sing ora ditepungi. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene