Factor N'Golo Kante Anak Untold Untold

1
14402
Ngolo Kante Film Story Plus Untold Biography Facts by LifeBogger
Ngolo Kante Film Story Plus Untold Biography Facts by LifeBogger.

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "The Rat". Kita N'Golo Kante Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan lan kemampuan interception sing gedhe, nanging mung sawetara sing nganggep Bio N'Golo Kante sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

N'Golo Kante lair ing dina 29th Maret 1991 ing Paris, Prancis. Dhèwèké lair saka wong tuwa sing ora dingerteni saka latar kulawarga. Wong tuwa Ngolo Kante pindhah menyang Prancis saka Mali (Afrika Kulon) ing 1980 kanggo nggoleki pastur ing Prancis.

N'golo Kante lair minangka anak pertama saka sedulure. Bapake seda nalika dheweke ana 11. Saka umur sing enom banget, rasa tanggung jawab ditindakake. Bapakne ninggalake ibu Ngolo Kante (digambarke ing ngisor) kanthi beban ngasuh anak.
N'golo Kante karo Ibu
N'golo Kante karo Ibu

Hustle:

Awal ing, Kante sumurup, yen nggoleki hard amarga dheweke weruh yen minangka cara mung dheweke bisa entuk soko urip. Tuwuh ing Rueil Malmaison, wilayah sub-urban cilik lan padhet pedunung sing cedhak karo Paris, Kante kerja minangka tukang ngilang / sampah nalika ibune nyambut damel minangka panyedhiya kanggo mbiyantu nylametake kulawarga.
Carane N'Golo Kante Bekerja minangka Pengganti Penolak

Minangka penagih sampah, Kante bakal mlaku nganti kilometer ing pinggir pinggiran Paris, ing sisih wétan, nggoleki sampah sing apik kanggo ngumpulake lan ngirim menyang perusahaan daur ulang cilik kabeh kanthi jeneng 'awis cepet'.

Ngerti kanthi bener Sampah-sampah Sampah bakal terus nggawe kulawarga miskin, Kante ngedol alternatif kanggo kebebasan finansial lan mangsa sing bakal dipercaya kanggo awake dhewe lan keluargane.

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Awal

Hustle Piala 1998 Posting:

Nalika 1998 tuwung donya iki aktif kanggo kamulyaning Prancis, Kante tyukup musna dening nggawe dhuwit liyane ngempalaken Trash dropped dening football fans tengen stadion.

Perancis Sajrone Piala Donya 1998

Dheweke nutupi lapangan utama kanggo turnamen cedhak karo omah, kalebu kuadrat Hotel sing dadi pusat pamirsa. N'golo Kante nindakake kabeh mau kanggo nggawe dhuwit sing dheweke nandur modal ing bab ingkang bermanfaat.

Sawise Piala Dunia 98 Prancis, Kante weruh Prancis sing beda. Dheweke kepengin weruh negara sing kepenuhan sing kepengin banget karo kamare bal-balan lan mangsa ngarep ing pundhi para migran. Iki minangka wektu dheweke dikawruhi karo jeneng-jeneng migran Afrika sing mbiyantu Prancis ngegar Piala Dunia FIFA 1998.

Ngolo Kante Road to Fame Story
Ngolo Kante - Dipesona dening Prestasi Perancis ing Kemenangan Piala Donya 1998

Lintang migran kacathet kalebu pemain kaya Thierry Henry, Zinedine Zidane, Patrick Viera, Lilian Thuram, Lan Nicolas Anelka. Iki minangka jeneng kluwarga sing populer ing wektu kasebut. Akibaté, kamenangan Piala Dunia Prancis ing 1998 nyebabake owah-owahan ing syarat-syarat partisipasi Migran ing Sepakbola Perancis.

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Suwe sawise 1998 World Cup, Kante (umur 8) gegadhangan njupuk bal-balan minangka karir Duwe ngeweruhi sing persil saka akademi bal-balan wis njedhul munggah cedhak omahe. Ora suwe sadurunge dheweke dadi kenyataan nalika dheweke mulai karire ing JS Suresnes ing pinggiran kutha Paris.

N'Golo Kante Childhood Story
Foto Anak N'Golo Kante- Untold Story and Facts

Sasampunipun ndhaptaraken klub, Kante dipunwiwiti kanthi langsung dening bapakipun minangka bintang muda ingkang paling alit lan paling fokus ing klub. Ing kawitan, bangkèkané sing cilik uga katon nylametaké manèh para teammate sing kepethuk saka ngendi asalé lan yèn bisa tahan suwé ing lapangan.

Awal kariré, Kante nampilake kualitas sing nampilake dhisikan sing asale. Miturut manager Kante, Pierre Ville;

"Kanté tetep ana ing njaba radar tim gedhe amerga dheweke katon apik. Mbalik maneh, dheweke bakal nindakake tantangan kabeh dina, njupuk werni saka siji ujung lapangan lan bakal nggawa menyang dawa liyane. Iku rutin latihan pribadi sing ora diajarke dening sapa wae. "

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan Kanggo Fame

N'Golo Kante Childhood Story

Iku kerendahan lan kerja keras sing dipikirake marang para mudha sing bisa mbantu midfielder miniatur supaya entuk kamenangan awal karo klub pemuda. Salah sijine wong tua Kante, Francois Lemoine nambahake;

"Kante umur 3 luwih enom tinimbang kita, dheweke wis main karo kita. We are playing against a local team and he came on ten minutes from end. Dheweke luwih cilik tinimbang kabeh wong, nanging ora ana sing bisa lolos.

Ing pungkasan pertandhingan, kita tindak menyang kamar ganti, aku ndeleng salah sawijine kanca timku lan aku kandha, 'Lah, dheweke luwih cilik tinimbang kita lan ing sepuluh menit dheweke wis nunjuk kita kepiye carane.' Iku pelajaran nyata ing kerendahan. "

Iku pengaruh Kante sing nggawe timnya wiwit menang tropi. Ngerti pora?… Nalika kanca-kancane ngrayakake, Kante bakal ditinggal metu amarga dheweke dikenal dadi pemalu. Dheweke dadi wong sing luwih seneng nonton perayaan saka kadohan.

N'Golo Kante Childhood Story
Factor N'Golo Kante Anak Untold Untold

Minangka wektu liwati, Kante tetep tuwuh ing wutah nanging dianggep minangka pasukan tengah (cilik nanging kuwat) sing bakal nutupi saben wilah suket ing lapangan. Kuwatirane cilik katon meh katon kaya ukuran bocah cilik sing niliki dheweke ning gambar ing ngisor iki.

N'Golo Kante Childhood Story
Fakta Kanak-kanak N'Golo Kante

N'Golo Kante wiwit berkembang sawise mbuwang babagan 4 taun ing klub. Iki minangka wektu kepribadian lan dalan karir dadi jelas. Ing sawetara panggonan, popularitas Kante weruh dheweke dadi klub paling apik lan paling setya. Pelatih muda dheweke Voktyna siji marang tugas minangka dheweke ngelingi;

"Mangkene maneh, Kante minangka pemain siji sing bakal ngrungokake lan mbutuhake kabeh sing dikarepake. Secara harfiah, kabeh. Aku tau joked karo Kante sadurunge liburan. Aku ngomong N'Golo, aku menehi kowe rong sasi kanggo nyulik bal bola kaping 50 karo sikil kiwa, 50 karo sikil tengen lan 50 karo sirahmu '. Rong wulan sabanjure, dheweke nindakake! Aku kaget. Saka wayahe, aku ora tau ngomong apa sing kudu dilakoni. Aku ninggalake dheweke kanggo alam kanggo nemtokake kasus "

Wektu kedadeyan Kante mengko dheweke entuk tugas minangka pemain akademi. Dhèwèké gabung karo tim lintang nom-noman sing dipilih kanggo nambani anak sing luwih enom.

N'Golo Kante Childhood Story
N'Golo Kante Youth Career Story

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

Sawetawis taun sasampunipun, karya Kante ingkang sesarengan kaliyan kekhasanipun ingkang éndah narik piyambakipun pindhah dhateng Boulogne ing pundi piyambakipun main ing 2010-2012. Pertunjukan nyanyeni dheweke diakoni dening kabeh kalebu mentri Boulogne Durand sing tau ngucapake tembung kasebut;

"Kante gedhe, dheweke main langsung, kothak-kothak lan jarak sing ditutup ana ing kono kanggo kabeh weruh.

N'Golo Kante Childhood Story
N'Golo Kante Masterpiece Tackle

Kante minangka pemain senior sing entuk gelar pindah ing Inggris kanggo main karo Leicester. Nalika ing klub kasebut, piyambakipun pikantuk pujian kanthi tampilan ingkang remen. Kante dianggep minangka faktor utama ing klub sing apik banget nalika main ing 2015-16 Premier League.

Nglol Kante Leicester Glory
Nglol Kante Leicester Glory

Kante konsisten lan tantangan narik kawigaten Chelsea FC sing entuk dheweke ing 2016. Kanthi klub, dhèwèké olèh gelar juara Liga Premier. Dheweke uga dijenengi ing Tim PFA of the Year kanggo musim kaping kalih.

Nglol Kante Chelsea FC Glory
Nglol Kante Chelsea FC Glory.

Puncak kesuksesan Kante katon nalika karya sengit ngasilake trofi Piala Dunia 2018. Ing wektu iki, Kante weruh dhèwèké niru piala pahlawan Piala Dunia 1998 sing ora mung menangaké piala dunya nanging uga dadi inspirasi kanggo dadi pemain bal-balan.

Nglol Kante World Cup Glory
Nglol Kante World Cup Glory

Ngomong bab kamenangan Piala Donya, Kante tau ngelayake karo ngimpi-Nya. Dheweke tau ngomong miturut TalkSport laporan;

"Aku 11 taun nalika Perancis pisanan menang iku kanggo negara [ing 1998] lan aku iki dadi bungah, Aku ngomong kanca-kanca: '. Siji dina aku bakal menang iku'"

Tanpa mangu-mangu, Kante wis buktiaken marang donya yen dheweke minangka janji indah sabanjure generasi Afrika-Prancis. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Kanthi Kante munggah, ketukan ing lipatan kabeh yaiku ... Sapa sing dadi garwane Ngolo Kante utawa wag ?.

Ora ana nyatane kasunyatan yen Kante nduweni keajaiban kalebu kasetyan, kerja keras lan kerenduran sing nggawe akeh wanita percaya dheweke bakal nggawe pacar utawa bojo sing luwih apik. Nanging, Kante isih tunggal lan fokus ing kariré.

N'golo Kante Relationship Life

Ana kabar yen Ngolo Kante lagi pacaran karo Jude Littler Djibril Cissé's ex-wife. Iki banjur diyakini ora bener.

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine N'Golo Kante bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap babagan panjenengan.

Ngolo Kante Personal Life
Ngolo Kante Personal Life

Kante minangka wong sing ringkih banget. Dheweke minangka wong sing ora seneng marang kanca-kanca lan kanca-kancane, utamane nalika pesta. Sajrone perayaan Perancis ing Piala Dunia 2018, N'Golo Kante banget isin kanggo ngadhepi piala Piala Dunia sawisé Prancis ngalahake Kroasia.

"Dheweke dadi isin kanggo ngucapake, "mung kanggo nyekel cangkir, supaya dheweke mung ngadeg lan ndeleng trofi saka jarak. Kadhangkala wong teka ing ngarsane. Ing sawetara titik, kabeh wong njupuk lan menehi marang matur 'Ayo, Njupuk Piala, iku yours'."

Said Giroud. Dhèwèké kudu njagong kanggo ngidini gelandang sing asor banget. Kante pancen wis mulang marang donya yen Shyness pancen ora dadi kendala kanggo nggayuh urip.

Ngolo Kante's Shy Personality
Ngolo Kante's Shy Personality. Kredit menyang TalkSport

Kepribadian Ngolo Kante ndadekake dheweke seneng. Panjenenganipun minangka salah satunggaling klub bal-balan ingkang saé sanget ingkang saged narik kawigatosan para fans utawi fans Chelsea. Ngisor iki video saka Kante nalika ketemu karo penggemar wanita Chelsea. Kredit kanggo ChelseaTV.

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Saiki Urip Keluarga

Crita saka kulawarga N'Golo Kante nyathet saka kemiskinan kanggo kasugihan. Tanpa mangu-mangu, Ngolo Kante asalé saka asale saka wiwitan lan asal-usule kulawarga. Pangorbanan kulawarga kasebut wis menehi inspirasi kanggo akeh sing melatih lan muter ing taman blabugrug akeh ing Afrika.

Kanthi Kante munggah, dheweke saiki bisa ndandani adhine wadon ing sistem pemuda bal-balan wadon ing Suresnes, pinggiran kulon Paris.

N'Golo Kante Family Life
Foto N'Golo Kante Anggota Family

Kante uga nyedhiyakake pitulungan marang adhine lan ibune kanggo miwiti bisnis. Ing ngisor iki minangka video saka kulawarga Ngolo Kante sing sesambungane mung sawise Piala Dunia.

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Gaya urip

N'Golo Kante senadyan senilai 100 yuta kilogram ora tau duwe mobil mewah utawa sandhangan larang. Minangka nalika nulis, dheweke dikenal kanggo minggah latihan karo Mini Cooper.
N'Golo Kante Facts
N'Golo Kante Car - Fakta Gaya urip

Miturut wartawan BBC Sport, Paul Fletcher;

"Kante ora kasengsem nampilake kasugihan dheweke senadyan nampa £ 120,000 saben minggu"

N'Golo Kante Childhood Story
N'Golo Kante Facts
N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold
The N'Golo Kante Fun Fact:
Ana gambaran ing media sosial sing nandheske yen 71 persen saka bumi ditutupi dening banyu nalika liyane wis dijamin dening N'Golo Kante.
N'Golo Kante Childhood Story
Kali Kante Fun Fakta: Penggemar bal-balan wis tau nyalahake N'golo Kante minangka tanggung jawab kanggo menang maneh Antonio Conte rambut.
N'Golo Kante Childhood Story

Katelu Fun Katelu: Peminat bal-balan wis tau nggegirisi amarga ndeleng pamriksane Kante ing kulawarga mantan pelatih. Kanggo sawetara pembuangan, katon kaya dheweke bakal nemokake risiko kasebut kanthi nyegat Antonio Conte bojo lan anak.

N'Golo Kante Childhood Story

Fakta-fakta Tebu:

Wulan-wengi sawisé turnamen Piala Dunia 2018 sajrone kontèks sosial sosial 10 tantangan kontèks, gambar Ngolo Kante sing nyenengaké tebu ngetokaké tebu ing internet sing mbandhingaké perkembangané antara taun 2009 lan 2019.
Ngolo Kante Selling Facts Sugarcane
Ngolo Kante Selling Facts Sugarcane

Gambar iki ngidini para penggemar disenengi dening dhisike dheweke. Gambar kasebut banjur ditemtokake supaya bisa diprogram.

N'Golo Kante's Lucky Barber:

N'Golo Kante Childhood Story

N'Golo Kante minangka tukang cukur, Naji Nagy ora gelem ngetokake hubungane karo dheweke sawise Kante ninggalaké Leicester kanggo Chelsea. Ngumumake hubungan sing ana ing antarane dheweke lan Kante, Naji uga ngelingake:

"Aku wis nglereni rambut Kante wiwit dheweke tekan Leicester. Dheweke wis dadi luwih saka customer, dheweke dadi kanca, luwih saka iku. Aku sedih, dheweke wis pindhah menyang Chelsea, nanging seneng banget dheweke ngirim dhuwit menyang 130 miles kanggo ngethok rambut.

Pendandan rambut sing nganggo salon ing Leicester uga ngandhakake rencanae kanggo masa depan babagan ngenteni hubungane.

"Aku wis ngrancang kanggo pindhah omahku menyang London lan dadi penggemar Chelsea sing ndhaftar kabeh thanks kanggo klienku."

ngandika seneng Naji Nagy.

N'Golo Kante Childhood Story

Seneng Lassana Diarra kanggo Makelele:

Koran regional Perancis La Voix du Nord liked Kanté Claude Makélélé ing awalé ing Nantes. Iki amarga gaya dolanan sing padha. Sawise takon pemain yen dheweke nganggep model perané Makélélé, tanggapan Kanté negatif.
N'Golo Kante milih Lassana Diarra tinimbang Makélélé minangka model peran. Sawise krungu crita iki, Makélélé menanggapi:

"Kanté kudu fokus kanggo ngupayakake luwih akeh dadi pemain sing luar biasa ing basis kepemimpinan lan ora mung ing energi lan kemampuan bal sing menang banget."

N'Golo Kante Childhood Story
Kenapa N'Golo Kante ngasorake Lassana Diarra saka Makalele

Alesan Kenal Balik:

N'Golo Kante ana ing 2016 dijuluki "The Rat"Dening Timnas Chelsea Eden Hazard kanggo alasan ora adoh saka kemampuan mungsuh taktik mantan lan kemampuan kanggo bisa ngrebut bal saka mungsuh.

N'Golo Kante Nickname - The Rat

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and SUBSCRIBE kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca N'Golo Kante Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. At LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene