Kisah Kanak-kanak N'Golo Kante Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak N'Golo Kante Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi N'Golo Kante kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo, Gaya Hidup, Mobil, Worth Net lan Urip Pribadi.

Singkate, iki Crita Urip saka Kante. Lifebogger nggambar kasunyatan sing ora dingerteni wiwit jaman bocah, nganti dadi kondhang. Saiki, kanggo nuwuhake napsu otobiografi, iki kalebu galeri kanak-kanak nganti diwasa - ringkesan sampurna saka N'Golo Kante 'Bio.

Urip lan munggahane N'Golo Kante.
Urip lan munggahane N'Golo Kante.

Ya kabeh wong ngerti katrampilan pemain tengah lan interception sing hebat. Nanging, durung akeh sing maca biografi sing menarik banget. Tanpa mikir akeh, ayo miwiti.

READ
Davide Zappacosta Cerita Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Crita Kanak-kanak N'Golo Kante:

N'Golo Kante lair tanggal 29 Maret 1991 ing Paris, Prancis. Dheweke lair saka wong tuwa sing ora dingerteni saka latar kulawarga kelas ngisor. Wong tuwa Ngolo Kante pindhah menyang Prancis saka Mali (Afrika Kulon) ing taun 1980 kanggo golek padang rumput sing luwih ijo ing Prancis.

N'golo Kante lair minangka anak pertama saka papat sadulur. Bapake tiwas nalika isih cilik. Wiwit cilik, rasa tanggung jawab nuwuhake dheweke. Pati bapakne nyebabake ibune Ngolo Kante (gambar ing ngisor iki) kanthi tanggung jawab kanggo ngasuh tuwa.
 
Ketemu Ibune N'Golo Kante.
Ketemu Ibune N'Golo Kante.

Tuwuh Taun:

Wiwitane, Kante ngerti regane kerja sregep amarga dheweke ngerti yen mung siji-sijine cara bisa entuk apa-apa ing Life. Tanduran ing Rueil Malmaison, wilayah suburban cilik lan penduduk sing cedhak karo Paris, Kante nyambut gawe dadi pemilih sampah / sampah nalika ibune nyambut gawe dadi luwih resik supaya bisa mbantu nyangga kulawarga.

READ
Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold

Minangka tukang milih sampah, Kante mlaku-mlaku nganti pirang-pirang kilomèter ing sekitar Pinggiran Paris sisih wétan Paris kanggo nggolek macem-macem sampah sing bisa dikoleksi lan dikirim menyang perusahaan daur ulang cilik kabeh kanthi jeneng 'awis cepet'. Ngerti yen Sampah Sampah kanthi becik bakal nggawe kulawargane dadi mlarat, Kante ngupaya alternatif kebebasan finansial lan masa depan sing yakin kanggo awake dhewe lan kulawarga.

READ
Thomas Tuchel Crita Dongeng Anak Untold Biografi Fakta

Biografi N'Golo Kante - Karir Sepakbola:

Nalika piala dunia 1998 isih ana kanggo kamulyan Prancis, Kante makmur kanthi finansial kanthi ngasilake dhuwit kanggo nglumpukake sampah sing ditinggalake para penggemar bal-balan ing stadion. Dheweke nutupi lapangan utama sing digunakake kanggo turnamen kasebut cedhak omah, kalebu alun-alun Hotel sing dadi pusat tontonan. N'Golo Kante nindakake kabeh iki kanggo ngasilake dhuwit sing diinvestasikan kanggo sing migunani.

READ
Kisah Kanak-kanak Ricardo Pereira ditambah Fakta Biografi Untold
Foto langka penggemar sing nonton Piala Dunia 1998 ing Prancis. Iki minangka wektu Kante nggawe dhuwit kanggo milih lan adol sampah saka penggemar.
Foto langka penggemar sing nonton Piala Dunia 1998 ing Prancis. Iki minangka wektu Kante nggawe dhuwit kanggo milih lan adol sampah saka penggemar.

Sawise Piala Dunia 98 ing Prancis, Kante ndeleng Prancis sing beda. Dheweke ndeleng negara sing dipenuhi kesempatan sing kamulyan bal-balan lan masa depan mapan ing pundhak para migran. Iki minangka wektu dheweke wis kenal karo jeneng wong-wong sing neneko Afrika sing mbantu Prancis nglantasi piala dunia FIFA 1998.

Kante langsung ndeleng masa depan kanggo bal-balan sawise nonton Prancis ngangkat Piala Dunia ing taun 1998.
Kante langsung ndeleng masa depan kanggo bal-balan sawise nonton Prancis ngangkat Piala Dunia ing taun 1998.

Lintang migran kacathet kalebu pemain kaya Thierry Henry, Zinedine Zidane, Patrick Viera, Lilian Thuram, Lan Nicolas Anelka. Iki minangka jeneng kluwarga sing populer ing wektu kasebut. Akibaté, kamenangan Piala Dunia Prancis ing 1998 nyebabake owah-owahan ing syarat-syarat partisipasi Migran ing Sepakbola Perancis.

READ
Fakta-fakta Biografi Antonio Rudiger

Taun Awal N'Golo Kante ing Sepakbola Karir:

Ora suwe sawise Piala Dunia 1998, Kante (umur 8) kepengin njupuk bal-balan minangka karir amarga ngerti manawa akeh akademi bal-balan wis cedhak ing omah. Ora suwe sadurunge gegayuhane dadi kasunyatan nalika miwiti karir ing JS Suresnes ing pinggiran kulon Paris.

READ
Cesar Azpilicueta Cerita Dongeng Anak Untold Biografi Fakta
Aku kira sampeyan bisa nemokake Ngolo Kante karo bocah enom. Cukup delengen meh kabeh wong nyawang dheweke.
Aku kira sampeyan bisa nemokake Ngolo Kante karo bocah enom. Cukup delengen meh kabeh wong nyawang dheweke.

Sawise ndhaptar karo klub kasebut, Kante langsung ditandhani karo kanca tim minangka bintang enom sing paling cilik lan paling fokus ing klub kasebut. Wiwitane, awake sing cilik ditambah penampilane nggawe akeh kanca tim dheweke kepengin ngerti saka ngendi lan apa bisa suwe ing lapangan. Wiwitane dadi karir, Kante nampilake kuwalitas sing nuduhake awal sing asor. Miturut asisten manajer Kante, Pierre Ville;

"Kanté tetep ana ing njaba radar tim gedhe amarga katon cilik. Nalika semana, dheweke bakal nindakake tackle sedina muput, njupuk bal saka salah sawijining pucuk lapangan lan bakal nggawa menyang lapangan liyane. Yaiku rutin latihan pribadi sing ora diajarke sapa-sapa. ”

Biografi N'Golo Kante - Crita Dalan:

Iku kerendahan lan kerja keras sing dipikirake marang para mudha sing bisa mbantu midfielder miniatur supaya entuk kamenangan awal karo klub pemuda. Salah sawijining pals lawas ing Kante, Francois Lemoine nambahake;

"Kante umur 3 luwih enom tinimbang kita, dheweke wis main karo kita. We are playing against a local team and he came on ten minutes from end. Dheweke luwih cilik tinimbang kabeh wong, nanging ora ana sing bisa lolos.

Ing pungkasan pertandhingan, kita tindak menyang kamar ganti, aku ndeleng salah sawijine kanca timku lan aku kandha, 'Lah, dheweke luwih cilik tinimbang kita lan ing sepuluh menit dheweke wis nunjuk kita kepiye carane.' Iku pelajaran nyata ing kerendahan. "

Iku pengaruh Kante sing nggawe timnya wiwit menang tropi. Apa sampeyan ngerti?… Nalika kanca-kancane ngrayakake, Kante bakal ditinggal metu amarga dheweke dikenal dadi pemalu. Dheweke dadi wong sing luwih seneng nonton perayaan saka kadohan.

READ
Edouard Mendy Childhood Story Plus Fakta-Fakta Biografi sing Ora Biasa
Dadi asor wiwit cilik. Kante nulungi dheweke menang cangkir, nanging tetep adoh nalika kanca-kancane padha ngrayakake. Dheweke paling cilik ing antarane bocah-bocah raksasa.
Dadi asor wiwit cilik. Kante nulungi dheweke menang cangkir, nanging tetep adoh nalika kanca-kancane padha ngrayakake. Dheweke paling cilik ing antarane bocah-bocah raksasa.

Minangka wektu liwati, Kante tetep tuwuh ing wutah nanging dianggep minangka pasukan tengah (cilik nanging kuwat) sing bakal nutupi saben wilah suket ing lapangan. Kuwatirane cilik katon meh katon kaya ukuran bocah cilik sing niliki dheweke ning gambar ing ngisor iki.

READ
David Luiz Kisah Kanak-kanak Daun Plus Untold Biografi
Cilik nanging Kuat minangka julukan nalika isih enom. Bocah sisih tengen paling tengen katon ING GUNUNG bocah cilik sing nulungi time bisa menang piala.
Cilik nanging Kuat minangka julukan nalika isih enom. Bocah sisih tengen paling tengen katon ING GUNUNG bocah cilik sing nulungi time bisa menang piala.

N'Golo Kante wiwit tuwuh sawise ngenteni udakara 4 taun ing klub kasebut. Iki minangka wektu kepribadian lan jalur karir dadi jelas. Ing sawetara wektu, popularitas Kante nggawe dheweke dadi pelayan favorit lan paling setya ing klub. Pelatih muda, Voktyna, menehi tugas nalika kelingan;

"Nalika semana, Kante minangka salah sawijining pemain sing bakal ngrungokake lan nindakake kabeh sing dijaluk. Secara harfiah, kabeh. Aku tau guyon karo Kante sadurunge preinan. Aku ngandhani N'Golo, aku menehi sampeyan rong wulan kanggo nyulam bal 50 kali nganggo sikil kiwa, 50 nganggo sikil tengenmu lan 50 karo endhasmu '. Rong wulan mengko, dheweke nindakake! Aku kaget banget. Wiwit saiki, aku ora nate ngandhani apa sing kudu ditindakake. Aku ninggalake dheweke kanggo alam kanggo mutusake perkara kasebut ” 

Kadewasan Kante banjur entuk kerja sanajan dadi pemain akademi. Dheweke gabung karo tim bintang muda sing dipilih sing butuh wektu ekstra kanggo nglatih bocah sing luwih enom.

READ
Sejatosipun, Marcos Alonso nyerat babagan crita rakyat
Kante dipunginaake dening klub kanggo njupuk peran kepemimpinan sanajan dadi pemain akademi.
Kante dipunginaake dening klub kanggo njupuk peran kepemimpinan sanajan dadi pemain akademi.

Biografi N'Golo Kante - Crita Mbukak:

Sawetara taun sawuse, kerja keras Kante ditambah karo kualitase sing nyenengake nggawe dheweke pindhah menyang Boulogne lan main ing antarane 2010-2012. Pagelaran sing apik banget diakoni kabeh, kalebu pelatih Boulogne, Durand, sing sadurunge ujar kaya ngono;

"Kante gedhe, dheweke main langsung, kothak-kothak lan jarak sing ditutup ana ing kono kanggo kabeh weruh.

Ing Boulogne, keterampilan nutupi sing nyengsemake dadi angel banget kanggo para pramuka ora gelem ngerteni.
Ing Boulogne, keterampilan nutupi sing nyengsemake dadi angel banget kanggo para pramuka ora gelem ngerteni.
Kante kerja keras dadi pemain senior nggawe dheweke pindhah menyang Inggris kanggo main karo Leicester. Nalika ing klub kasebut, dheweke entuk pujian amarga pertunjukan sing apik banget. Kante dianggep dadi faktor utama ing formasi klub kasebut nalika menang Liga Premier 2015-16.

Tangani lan interceptions Kante sing narik kawigaten Chelsea FC sing entuk dheweke ing 2016. Kanthi klub kasebut, dheweke terus menang judhul Liga Premier liyane. Dheweke uga ditunjuk dadi Tim PFA taun kanggo musim kaping loro.

READ
Cesar Azpilicueta Cerita Dongeng Anak Untold Biografi Fakta

Pucuk kesuksesan Kante katon nalika kerja keras dheweke entuk piala Piala Dunia 2018. Ing wektu iki, Kante ndeleng awake dhewe niru mantan pahlawan Piala Dunia 1998 sing ora mung menang piala dunia nanging menehi inspirasi dadi pemain bal-balan.

READ
Sejatosipun, Marcos Alonso nyerat babagan crita rakyat

Ngomong bab kamenangan Piala Donya, Kante tau ngelayake karo ngimpi-Nya. Dheweke tau ngomong miturut TalkSport laporan;

 "Aku umur 7 taun nalika Prancis pisanan menang kanggo negara kasebut [ing taun 1998] lan aku seneng banget, aku kandha karo kanca-kanca: 'Ing sawijining dina aku bakal menang.'"

Tanpa mangu-mangu, Kante wis buktiaken marang donya yen dheweke minangka janji indah sabanjure generasi Afrika-Prancis. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

READ
Thomas Tuchel Crita Dongeng Anak Untold Biografi Fakta

Babagan Kehidupan Cinta N'Golo Kante:

Kanthi misuwur Kante, pitakon ing saben wong yaiku ... sapa bojone pacar Ngolo Kante utawa wag ?. Ora bisa disangkal kasunyatan manawa Kante duwe sifat-sifat sing nyenengake kalebu loyalitas, kerja keras lan andhap asor sing nggawe akeh wanita percaya yen bakal nggawe pacar utawa bojo sing luwih apik. Nanging, Kante isih jomblo lan katon fokus ing karir.
Pacare Kante durung dikenal nalika nulis Bio.
Pacare Kante durung dikenal nalika nulis Bio.
Ana gosip sing ana Ngolo Kante yaiku pacar Jude Littler Djibril Cissé's ex-wife. Iki banjur diyakini ora bener.

READ
Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold

Urip Pribadi N'Golo Kante:

Ngerteni urip pribadi N'Golo Kante bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Kante minangka wong sing andhap asor banget. Dheweke yaiku wong sing ora seneng nggambarake awake dhewe karo kanca-kancane lan kanca, utamane nalika prayaan. Sajrone perayaan Prancis ing Piala Dunia 2018, N'Golo Kante isin banget kanggo nggendhani piala Piala Dunia sawise Prancis ngalahake Kroasia.

"Dheweke isin banget ujar 'giliranku kanggo nyekel cangkir, mula dheweke mung ngadeg lan ndeleng piala saka kadohan. Kadhangkala wong teka ing ngarepe. Ing sawetara titik, kabeh wong njupuk lan menehi dheweke, "Ayo, Ngambil Piala, iku duweke sampeyan"."

Said Giroud. Kanca-kancane kudu mandhiri kanggo ngidini pemain tengah sing asor nyekel piala kasebut. Kante tenan wis mulang jagad iki manawa Shyness tenan ora ngalangi sukses ing urip.

READ
Davide Zappacosta Cerita Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Kepribadian Ngolo Kante nggawe dheweke ditresnani. Dheweke kalebu salah sawijine bintang bal-balan sing sithik penggemar penggemar utawa penggemar Chelsea angel disengiti. Ing ngisor iki minangka video pertemuan Kante karo penggemar wanita Chelsea. Kredit kanggo ChelseaTV.

Urip Kulawarga N'Golo Kante:

Crita kulawarga N'Golo Kante nuduhake munggah saka mlarat dadi kasugihan. Tanpa mangu-mangu, Ngolo Kante asale saka wiwitan lan kulawarga sing paling asor. Pengorbanan keluargane menehi inspirasi kanggo akeh sing olahraga lan muter tanpa alas ing parked bledug sing ditemokake ing kulawarga Afrika.

Kanthi kondhang Kante, dheweke saiki bisa ndandani adhine wadon ing sistem pemuda bal-balan wanita ing Suresnes, pinggiran kulon Paris.

READ
Edouard Mendy Childhood Story Plus Fakta-Fakta Biografi sing Ora Biasa
Ketemu anggota Kulawarga N'Golo Kante.
Ketemu anggota Kulawarga N'Golo Kante.

Kante uga wis menehi pitulung finansial kanggo sedulur lan ibune kanggo miwiti usahane. Ing ngisor iki minangka video kulawarga Ngolo Kante seneng-seneng sawise Piala Dunia.

Gaya Hidup N'Golo Kante:

N'Golo Kante sanajan regane 100 juta pon durung nate duwe mobil mewah utawa sandhangan larang. Kaya nalika nulis, dheweke misuwur nuli latihan karo Mini Cooper.
 
Miturut reporter BBC Sport, Paul Fletcher;

"Kante ora minat nampilake kekayaan sanajan nampa 120,000 poundsterling saben minggu"

Fakta Nyenengake N'Golo Kante:

READ
Kisah Kanak-kanak Ricardo Pereira ditambah Fakta Biografi Untold

Kanggo ngrampungake biografi N'Golo Kante, iki kalebu kasunyatan sing nyenengake babagan maestro lini tengah.

Fakta sing nyenengake # 1 - Jangkoan Bumi:

Ana gambaran ing media sosial sing negesake manawa 71% bumi ditutupi banyu lan sisane ditutupi dening N'Golo Kante.
 

Fakta sing nyenengake # 2 - Rambut Antonio Conte:

Para penggemar bal-balan wis nate muji N'golo Kante amarga tanggung jawab menang maneh Antonio Conte iku rambut.
 

Fakta sing nyenengake # 3 - Gaze Serius:

Penggemar Sepakbola kaget nalika ndeleng Kante sing serius ndeleng kulawarga bekas pelatih. Kanggo sawetara penggemar, kayane bakal menehi resiko kabeh kanthi nyegat Antonio Conte iku bojo lan anak.

READ
Jorginho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Fakta sing nyenengake # 4 - Adol Tebu:

Wulan-wengi sawisé turnamen Piala Dunia 2018 sajrone kontèks sosial sosial 10 tantangan kontèks, gambar Ngolo Kante sing nyenengaké tebu ngetokaké tebu ing internet sing mbandhingaké perkembangané antara taun 2009 lan 2019.
 

Gambar iki ngidini para penggemar disenengi dening dhisike dheweke. Gambar kasebut banjur ditemtokake supaya bisa diprogram.

READ
Fakta-fakta Biografi Antonio Rudiger

Kasunyatan sing nyenengake # 5 - Tukang Cukur Bejo sing diberkahi dening Kante:

Tukang cukur N'Golo Kante, Naji Nagy nate nolak hubungane karo dheweke sawise Kante ninggalake Leicester menyang Chelsea. Nuduhake hubungan sing ana ing antarane dheweke lan Kante, Naji nate kelingan:

READ
Thomas Tuchel Crita Dongeng Anak Untold Biografi Fakta

"Aku wis ngethok rambut Kante wiwit dheweke teka ing Leicester. Dheweke wis dadi luwih saka pelanggan, dheweke dadi kanca, malah luwih saka iku. Aku sedhih amarga dheweke wis pindhah menyang Chelsea, nanging dheweke seneng ngirim dhuwit kanggo lelungan 130 mil supaya bisa ngethok rambut.

Pendandan rambut sing nganggo salon ing Leicester uga ngandhakake rencanae kanggo masa depan babagan ngenteni hubungane.

READ
David Luiz Kisah Kanak-kanak Daun Plus Untold Biografi

"Aku wis nganggep pindhah kulawarga menyang London lan dadi penggemar Chelsea sing terdaftar amarga kabeh kliwat."

ngandika seneng Naji Nagy.

Fakta sing nyenengake # 5 - Luwing seneng karo Lassana Diarra tinimbang Makelele:

Koran regional Perancis La Voix du Nord liked Kanté Claude Makélélé ing awalé ing Nantes. Iki amarga gaya dolanan sing padha. Sawise takon pemain yen dheweke nganggep model perané Makélélé, tanggapan Kanté negatif.
 
N'Golo Kante milih Lassana Diarra tinimbang Makélélé dadi panutan. Krungu iki, Makélélé nanggapi:

"Kanté kudu fokus kanggo ngupayakake luwih akeh kanggo dadi pemain luar biasa kanthi basis kepemimpinan lan ora mung tenagane lan kemampuan menang bola sing apik."

Fakta sing nyenengake # 6 - Alesan Konflik Jenenge:

N'Golo Kante ing 2016 dijuluki "The Rat”Dening Teammate Chelsea Eden Hazard amarga alasan sing ora adoh saka kemampuan pertahanan taktis mantan lan kemampuane kanggo mbalekake bal saka mungsuh.

READ
Kisah Kanak-kanak Ricardo Pereira ditambah Fakta Biografi Untold

Ringkesan Video ing Biografi Ngolo Kante:

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and SUBSCRIBE kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Wiki:

Biografi N'Golo Kante - Data WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapN'Golo Kante
Tanggal Lahir29th dina Maret 1991
Age29 (kanggo Mei 2020)
ParentsN / A
vokalN / A
gendakanN / A
Dhuwur5 kaki, 6 inci
bobot70kg
dinghy inflatableGemini
Posisi muterLini tengah
READ
Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca panulisan iki ing biografi N'Golo Kante. At Lifebogger, kita duwe target babagan fakta lan keadilan kanggo nyritakake babagan crita kanak-kanak lan fakta biografi. Apa sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog ing artikel iki? hubungi kita utawa tinggalake komentar ing kothak ing ngisor iki.

READ
Edouard Mendy Childhood Story Plus Fakta-Fakta Biografi sing Ora Biasa
langganan
Menehi saran saka
3 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Jimoh dina Minggu
1 month ago

Kante sukses emosional lan aku matur nuwun marang Gusti Allah amarga nyawane. Dheweke pancen pancen manungsa sing apik banget

Avril Ashby
sasi 2 ago

Pamuter hadiah sing pancen apik banget, mula tresna asih marang dheweke

Jude celestine
1 taun ago

Iku crita Moral Lan biografis sing becik