Factor N'Golo Kante Anak Untold Untold

Paling Keri Dianyari

Fakta Biografi N'Golo Kante kita nampilake jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah, Awal Urip, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwa, Urip lan Gaya Urip. Analisis saka Kisah Urip, wiwit saka Kante Awal Dini nganti nalika dheweke misuwur.

Gesang lan mundhak N'Golo Kante. 📷: GiveMeSport & ParisMatch.

Ya kabeh wong sing ngerti babagan katrampilan tengah lan intercepsi tengah. Nanging, ora akeh sing maca biografi sing menarik banget. Tanpa akeh ado, ayo miwiti.

Crita Bocah N'Golo Kante:

N'Golo Kante lair ing dina kaping 29 Maret 1991 ing Paris, Prancis. Dheweke lair dadi wong tuwa sing ora kenal saka latar kulawarga kelas rendah. Wong tuwane Ngolo Kante pindhah menyang Prancis saka Mali (Afrika Kulon) ing taun 1980 kanggo nggolek padang rumput ijo.

N'golo Kante lair minangka anak nomer sepuh saka sedulur papat. Bapakne seda nalika isih cilik. Saka jaman saiki isih enom, mula tanggung jawab sing tanggung jawab. Sedanipun bapakipun nilar ibu Ngolo Kante (gambar ing ngisor) kanthi momen sedhih.
Ketemu Ibu N'Golo Kante. 📷: Youtube.

Tuwuh Taun:

Wiwitane, Kante ngerti regane kerja sregep amarga dheweke ngerti yen mung siji-sijine cara bisa entuk apa-apa ing Life. Tanduran ing Rueil Malmaison, wilayah suburban cilik lan penduduk sing cedhak karo Paris, Kante nyambut gawe dadi pemilih sampah / sampah nalika ibune nyambut gawe dadi luwih resik supaya bisa mbantu nyangga kulawarga.

Ora akeh penggemar ngerti manawa N'Golo Kante minangka pemilih sampah. 📷: LB.

Minangka pemilih sampah, Kante bakal mlaku nganti pirang-pirang kilometer ing sekitar Suburbs ing wétan Paris kanthi nggoleki kabeh jinis sampah sing terkenal kanggo ngumpulake lan ngirim menyang perusahaan daur ulang cilik kanthi jeneng 'dhuwit cepet'. Ngerteni kanthi apik Sampah Picking bakal nggawe kulawargane mlarat, Kante njaluk alternatif kanggo kabebasan finansial lan mbesuk kanggo awake dhewe lan kulawargane.

Biografi N'Golo Kante - Karir Sepak Bola Sepak:

Nalika tuwung Piala Dunia 1998 terus kanggo kamulyan ing Prancis, Kante maju kanthi finansial kanthi nggawe dhuwit luwih akeh nglumpukake Trash diturunake para penggemar bal-balan ing stadium. Dheweke nutupi lapangan utama sing digunakake kanggo turnamen cedhak omah, kalebu alun-alun Hotel sing dadi pusat tontonan. N'Golo Kante nindakake kabeh iki kanggo nggawe dhuwit sing duwite nandur modal kanthi bermanfaat.

Foto para penggemar sing nonton Piala Dunia 1998 ing Prancis. 📷: LB.

Sawise Piala Dunia 98 ing Prancis, Kante ndeleng Prancis sing beda. Dheweke ndeleng negara sing dipenuhi kesempatan sing kamulyan bal-balan lan masa depan mapan ing pundhak para migran. Iki minangka wektu dheweke wis kenal karo jeneng wong-wong sing neneko Afrika sing mbantu Prancis nglantasi piala dunia FIFA 1998.

Dheweke ndeleng masa depan kanggo awake dhewe ing bal-balan sawise nonton Prancis ngangkat Piala Dunia ing taun 1998. L: LB.

Lintang migran kacathet kalebu pemain kaya Thierry Henry, Zinedine Zidane, Patrick Viera, Lilian Thuram, Lan Nicolas Anelka. Iki minangka jeneng kluwarga sing populer ing wektu kasebut. Akibaté, kamenangan Piala Dunia Prancis ing 1998 nyebabake owah-owahan ing syarat-syarat partisipasi Migran ing Sepakbola Perancis.

Wiwitan N'Golo Kante ing Sepak Bola Karir:

Suwe sawise 1998 World Cup, Kante (umur 8) gegadhangan njupuk bal-balan minangka karir Duwe ngeweruhi sing persil saka akademi bal-balan wis njedhul munggah cedhak omahe. Ora suwe sadurunge dheweke dadi kenyataan nalika dheweke mulai karire ing JS Suresnes ing pinggiran kutha Paris.

Apa sampeyan bisa nemokake dheweke dadi bocah cilik sing nyoba nasib ing akademisi bal-balan? 📷: LB.

Sasampunipun registrasi karo klub kasebut, Kante langsung diwenehi tag para kanca bageyan minangka bintang enom sing paling cilik lan paling fokus ing klub kasebut. Wiwitane, awake cilik lan katon katon akeh kanca-kancane sing kepengin weruh saka ngendi dheweke lan yen bisa bertahan dawa ing lapangan. Ing awal kariré, Kante nampilake kuwalitas sing nuduhaké asor. Miturut asisten manajer Kante Pierre Ville;

"Kanté tetep ana ing njaba radar tim gedhe amerga dheweke katon apik. Mbalik maneh, dheweke bakal nindakake tantangan kabeh dina, njupuk werni saka siji ujung lapangan lan bakal nggawa menyang dawa liyane. Iku rutin latihan pribadi sing ora diajarke dening sapa wae. "

Biografi N'Golo Kante - Crita Kanggo Fame:

Ana dalan kanggo kemasyhuran antarane kerah lan fame dhewe. 📷: LB.

Iku kerendahan lan kerja keras sing dipikirake marang para mudha sing bisa mbantu midfielder miniatur supaya entuk kamenangan awal karo klub pemuda. Salah sijine wong tua Kante, Francois Lemoine nambahake;

"Kante umur 3 luwih enom tinimbang kita, dheweke wis main karo kita. We are playing against a local team and he came on ten minutes from end. Dheweke luwih cilik tinimbang kabeh wong, nanging ora ana sing bisa lolos.

Ing pungkasan pertandhingan, kita tindak menyang kamar ganti, aku ndeleng salah sawijine kanca timku lan aku kandha, 'Lah, dheweke luwih cilik tinimbang kita lan ing sepuluh menit dheweke wis nunjuk kita kepiye carane.' Iku pelajaran nyata ing kerendahan. "

Iku pengaruh Kante sing nggawe timnya wiwit menang tropi. Ngerti pora?… Nalika kanca-kancane ngrayakake, Kante bakal ditinggal metu amarga dheweke dikenal dadi pemalu. Dheweke dadi wong sing luwih seneng nonton perayaan saka kadohan.

Dheweke pancen bocah cilik sing rada isin lan seneng ndeleng kanca-kancane sing dirayakake. 📷: LB.

Minangka wektu liwati, Kante tetep tuwuh ing wutah nanging dianggep minangka pasukan tengah (cilik nanging kuwat) sing bakal nutupi saben wilah suket ing lapangan. Kuwatirane cilik katon meh katon kaya ukuran bocah cilik sing niliki dheweke ning gambar ing ngisor iki.

Cilik nanging kuat kuwi julukane wektu iku. 📷: LB.

N'Golo Kante wiwit tuwuh sawise ngentekake 4 taun ing klub kasebut. Iki minangka wektu pribadine lan path karir dadi jelas. Nalika semana, popularitas Kante ndeleng dheweke dadi abdi sing dadi klub favorit lan setya. Pelatih pemudanya Voktyna siji menehi tugas kaya sing kelingan;

"Mangkene maneh, Kante minangka pemain siji sing bakal ngrungokake lan mbutuhake kabeh sing dikarepake. Secara harfiah, kabeh. Aku tau joked karo Kante sadurunge liburan. Aku ngomong N'Golo, aku menehi kowe rong sasi kanggo nyulik bal bola kaping 50 karo sikil kiwa, 50 karo sikil tengen lan 50 karo sirahmu '. Rong wulan sabanjure, dheweke nindakake! Aku kaget. Saka wayahe, aku ora tau ngomong apa sing kudu dilakoni. Aku ninggalake dheweke kanggo alam kanggo nemtokake kasus "

Wektu kedadeyan Kante mengko dheweke entuk tugas minangka pemain akademi. Dhèwèké gabung karo tim lintang nom-noman sing dipilih kanggo nambani anak sing luwih enom.

Deleng sing dadi peran kepemimpinan sanajan minangka pemain akademi. 📷: LB.

Biografi N'Golo Kante - Kisah Sing Bisa:

Pirang-pirang taun sawise, kerja keras Kante bareng karo kuwalitas sing nyenengake dheweke entuk pamindhahan menyang Boulogne ing ngendi dheweke main ing antarane 2010–2012. Pagelaran sing apik tenan diakoni dening kabeh kalebu pelatih Boulogne Durand sing nate ujar kaya mangkono;

"Kante gedhe, dheweke main langsung, kothak-kothak lan jarak sing ditutup ana ing kono kanggo kabeh weruh.

Wonten ing Boulogne, katrampilan panutup nyengsemaken wiwit saya angel ditolak. 📷: LB.

Kante minangka pemain senior sing entuk gelar pindah ing Inggris kanggo main karo Leicester. Nalika ing klub kasebut, piyambakipun pikantuk pujian kanthi tampilan ingkang remen. Kante dianggep minangka faktor utama ing klub sing apik banget nalika main ing 2015-16 Premier League.

Nalika semana ing Leicester, dheweke ngangkat judhul Liga Premier. 📷: Gol.

Kante konsisten lan tantangan narik kawigaten Chelsea FC sing entuk dheweke ing 2016. Kanthi klub, dhèwèké olèh gelar juara Liga Premier. Dheweke uga dijenengi ing Tim PFA of the Year kanggo musim kaping kalih.

Maestro ing lini tengah menang Liga Premier karo Chelsea ing musim pisanan. 📷: Gol

Puncak kesuksesan Kante katon nalika karya sengit ngasilake trofi Piala Dunia 2018. Ing wektu iki, Kante weruh dhèwèké niru piala pahlawan Piala Dunia 1998 sing ora mung menangaké piala dunya nanging uga dadi inspirasi kanggo dadi pemain bal-balan.

Apa sing luwih gedhe tinimbang menang piala Piala Dunia ing bal-balan? 📷: Gol.

Ngomong bab kamenangan Piala Donya, Kante tau ngelayake karo ngimpi-Nya. Dheweke tau ngomong miturut TalkSport laporan;

"Aku 7 taun nalika Perancis pisanan menang iku kanggo negara [ing 1998] lan aku iki dadi bungah, Aku ngomong kanca-kanca: '. Siji dina aku bakal menang iku'"

Tanpa mangu-mangu, Kante wis buktiaken marang donya yen dheweke minangka janji indah sabanjure generasi Afrika-Prancis. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Babagan Urip N'Golo Kante:

Kanthi kekarepan Kante, pitakon ing saben wong yaiku… sapa garwa pacare Ngolo Kante utawa wag ?. Boten nolak kasunyatan manawa Kante duwe kuwalitas kalebu kesetiaan, kerja keras lan andhap sing ndadekake akeh wanita percaya yen bakal nggawe pacar utawa bojo sing luwih apik. Nanging, Kante isih tunggal lan ketoke fokus ing karir.
Dheweke bisa uga tunggal nalika nulis bio iki. B: LB & Instagram.

Ana gosip sing ana Ngolo Kante yaiku pacar Jude Littler Djibril Cissé's ex-wife. Iki banjur diyakini ora bener.

Urip pribadi N'Golo Kante:

Ngerteni urip pribadine N'Golo Kante bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap babagan panjenengan.

Dheweke duwe persona sing apik ing ndhuwur play. Instagram: Instagram.

Kante minangka wong sing andhap asor banget. Dheweke yaiku wong sing ora seneng nggambarake awake dhewe karo kanca-kancane lan kanca, utamane nalika prayaan. Sajrone perayaan Prancis ing Piala Dunia 2018, N'Golo Kante isin banget kanggo nggendhani piala Piala Dunia sawise Prancis ngalahake Kroasia.

"Dheweke dadi isin kanggo ngucapake, "mung kanggo nyekel cangkir, supaya dheweke mung ngadeg lan ndeleng trofi saka jarak. Kadhangkala wong teka ing ngarsane. Ing sawetara titik, kabeh wong njupuk lan menehi marang matur 'Ayo, Njupuk Piala, iku yours'."

Said Giroud. Kanca-kancane kudu mandhiri kanggo ngidini pemain tengah sing asor nyekel piala kasebut. Kante tenan wis mulang jagad iki manawa Shyness tenan ora ngalangi sukses ing urip.

Apa sampeyan rumangsa isin ing wong? 📷: TheSun.

Kepribadian Ngolo Kante ndadekake dheweke seneng. Panjenenganipun minangka salah satunggaling klub bal-balan ingkang saé sanget ingkang saged narik kawigatosan para fans utawi fans Chelsea. Ngisor iki video saka Kante nalika ketemu karo penggemar wanita Chelsea. Kredit kanggo ChelseaTV.

Kulawarga N'Golo Kante:

Crita saka kulawarga N'Golo Kante nyathet saka kemiskinan kanggo kasugihan. Tanpa mangu-mangu, Ngolo Kante asalé saka asale saka wiwitan lan asal-usule kulawarga. Pangorbanan kulawarga kasebut wis menehi inspirasi kanggo akeh sing melatih lan muter ing taman blabugrug akeh ing Afrika.

Kanthi Kante munggah, dheweke saiki bisa ndandani adhine wadon ing sistem pemuda bal-balan wadon ing Suresnes, pinggiran kulon Paris.

Ketemu anggota kulawarga N'Golo Kante. 📷: Youtube.

Kante uga nyedhiyakake pitulungan marang adhine lan ibune kanggo miwiti bisnis. Ing ngisor iki minangka video saka kulawarga Ngolo Kante sing sesambungane mung sawise Piala Dunia.

Gaya Urip N'Golo Kante:

N'Golo Kante senadyan senilai 100 yuta kilogram ora tau duwe mobil mewah utawa sandhangan larang. Minangka nalika nulis, dheweke dikenal kanggo minggah latihan karo Mini Cooper.
Foto langka midfielder njelajah ing Mini Cooper. Instagram: Instagram.

Miturut wartawan BBC Sport, Paul Fletcher;

"Kante ora kasengsem nampilake kasugihan dheweke senadyan nampa £ 120,000 saben minggu"

Apa dheweke dudu pembalap sing serius? 📷: Pinterest.

Fakta Nyenengake N'Golo Kante:

Kanggo mbungkus biografi N'Golo Kante, iki minangka bukti sing nyenengake babagan maestro tengah.

Fact Fun # 1 - Liputan Bumi:

Ana penggambaran ing media sosial sing negesake manawa 71% bumi ditutupi banyu, dene sisane ditutupi N'Golo Kante.
Carane menarik. 📷: Facebook.

Fact Fun # 2 - rambute Antonio Conte:

Para peminat bal-balan nate muji N'golo Kante amarga tanggung jawab menang bali Antonio Conte rambut.
Kita kepéngin setuju. 📷: Facebook.

Fact Fun # 3 - Serius Gaze:

Peminat bal-balan wis tau nggegirisi amarga ndeleng pamriksane Kante ing kulawarga mantan pelatih. Kanggo sawetara pembuangan, katon kaya dheweke bakal nemokake risiko kasebut kanthi nyegat Antonio Conte bojo lan anak.

Dheweke pancen mandheg nglindhungi. 📷: Facebook.

Fact Fun # 4 - Sugarcane Selling:

Wulan-wengi sawisé turnamen Piala Dunia 2018 sajrone kontèks sosial sosial 10 tantangan kontèks, gambar Ngolo Kante sing nyenengaké tebu ngetokaké tebu ing internet sing mbandhingaké perkembangané antara taun 2009 lan 2019.
Apa sing meh padha! 📷: Facebook.

Gambar iki ngidini para penggemar disenengi dening dhisike dheweke. Gambar kasebut banjur ditemtokake supaya bisa diprogram.

Fact Fun # 5 - Tenang Barber:

Dheweke pancen tukang cukur. Daily: DailyMail.

N'Golo Kante minangka tukang cukur, Naji Nagy ora gelem ngetokake hubungane karo dheweke sawise Kante ninggalaké Leicester kanggo Chelsea. Ngumumake hubungan sing ana ing antarane dheweke lan Kante, Naji uga ngelingake:

"Aku wis nglereni rambut Kante wiwit dheweke tekan Leicester. Dheweke wis dadi luwih saka customer, dheweke dadi kanca, luwih saka iku. Aku sedih, dheweke wis pindhah menyang Chelsea, nanging seneng banget dheweke ngirim dhuwit menyang 130 miles kanggo ngethok rambut.

Pendandan rambut sing nganggo salon ing Leicester uga ngandhakake rencanae kanggo masa depan babagan ngenteni hubungane.

"Aku wis ngrancang kanggo pindhah omahku menyang London lan dadi penggemar Chelsea sing ndhaftar kabeh thanks kanggo klienku."

ngandika seneng Naji Nagy.

Dheweke kudu apik banget karo apa sing ditindakake. Daily: DailyMail.

Fact Fun # 5 - Luwih seneng Lassana Diarra liwat Makelele:

Koran regional Perancis La Voix du Nord liked Kanté Claude Makélélé ing awalé ing Nantes. Iki amarga gaya dolanan sing padha. Sawise takon pemain yen dheweke nganggep model perané Makélélé, tanggapan Kanté negatif.
N'Golo Kante milih Lassana Diarra tinimbang Makélélé minangka model peran. Sawise krungu crita iki, Makélélé menanggapi:

"Kanté kudu fokus kanggo ngupayakake luwih akeh dadi pemain sing luar biasa ing basis kepemimpinan lan ora mung ing energi lan kemampuan bal sing menang banget."

Dheweke luwih seneng Lassana Diarra ing Makelele. 📷: Youtube.

Fact Fun # 6 - Alesan ing sebutan Jeneng:

N'Golo Kante ana ing 2016 dijuluki "The Rat"Dening Timnas Chelsea Eden Hazard kanggo alasan ora adoh saka kemampuan mungsuh taktik mantan lan kemampuan kanggo bisa ngrebut bal saka mungsuh.

Delengen pemain tengah nggawe apa sing paling apik - intercepts & recovering. 📷: ESPN.

Ringkesan Video babagan Biografi Ngolo Kante:

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and SUBSCRIBE kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Wiki:

Biografi N'Golo Kante - Data WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapN'Golo Kante
Tanggal Lahir29th dina Maret 1991
Age29 (kanggo Mei 2020)
ParentsN / A
vokalN / A
gendakanN / A
Dhuwur5 kaki, 6 inci
bobot70kg
dinghy inflatableGemini
Posisi muterMidfield.

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca nulis sing wawasan babagan biografi N'Golo Kante iki. At Lifebogger, kita duwe pemandangan babagan fakta-fakta lan keadilan kanggo ngirim crita bocah cilik lan fakta biografi. Apa sampeyan wis nemokake apa-apa sing ora katon ing artikel iki? hubungi kita utawa tinggalake komentar ing kothak ing ngisor iki.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene