Fakta-fakta Biografi Nelson Semedo

0
922
Fakta-fakta Biografi Nelson Semedo
Kredit kanggo FaceBook

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Ing Motorist". Cerita Nelson Semedo Usia Kita lan Sejatine Biografi Bocah-bocah nggawa acara lengkap saka acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan cepet ing mungsuh, alesan kanggo julukan "Ing Motorist". Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Nelson Semedo sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Nélson Cabral Semedo dilahirake ing dina 16th November 1993 kanggo wong tuwané ing Lisbon, Portugal. Ngandika babagan asal, Semedo minangka campuran saka warisan Portugis lan Tanjung Verde. Iki nuduhake alasan kenapa pemain energetik cukup cedhak karo senengane Cristiano Ronaldo sing uga duwe werna Cape Verdean.

Nelson Semedo tuwuh karo ibune sing dikasihi, bapak sing ora pati dikenal lan sadulur ing pinggiran Mira-Sintra, Portugis. Ibune digambar ngisor dibangkitake ing kluwarga Katulik.

Ibu Nelson Semedo
Ibu Nelson Semedo. Kredit kanggo Instagram

Nelson wiwit kanak-kanak duwe apa-apa nanging kenangan apik wektu nglampahi karo kakangipun sing seneng ngetutake rute nolak bal-balan lan sawise pendidikan nganti pascasarjana.

Kakak Nelson Semedo

Mira-Sintra, kutha asal saka Nelson Semedo minangka panggonan sambutan, kutha cilik karo kulawarga lan PlayStation seneng-seneng. Kanggo Nelson, kabeh babagan game video simulasi bal-balan FIFA kang diputer kanggo seneng-seneng. Awal taun sadurunge, Nelson kepengin ngalami nasib karo tim FIFA FC Barcelona tanpa mangerteni takdir dheweke bakal njupuk dheweke ana ing mangsa ngarep.

Kenangan kanak-kanak Nelson Semedo karo FIFA
Kenangan kanak-kanak Nelson Semedo karo FIFA (Kredit kanggo Namben / COD, Retos y Guias!)

Miturut situs web FC Barcelona, ​​Semedo tansah seneng milih FC Barcelona ing FIFA nalika main game video karo kanca-kancane amarga saka wektu, malah sadurunge kamajuan Messi, dheweke tansah mikir "tim kasebut paling apik ing donya."

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Alesan kanggo nggunakake FC Barca ing PlayStation FIFA Gaming Series amarga siji jeneng "Ronaldinho". Pemain sepakbola sulap sing tau main ing FC Barcelona ngadominasi halaman depan game FIFA 2007 PlayStation 2.

Awal Taun Nelson Semedo
Nelson Semedo- PlayStation Addict Awal- (Kredit kanggo GameSpot)

Loro-lorone dadi pecandu PlayStation, Nelson uga entuk gelem nyenengake klambi FC Barcelona T-Shirt kaya nalika dheweke mutusake kanggo main Sepak Bola Street karo kanca ing lapangan lokal. Ing wektu iku, kabeh babagan sepakbola jalanan.

Aku ora tau main kanggo tim resmi. Aku nyoba sawetara wektu nalika aku enom nanging aku ora bisa ngatur. Aku wiwit muter ing lurung-lurung. ngandika Nelson Semedo.

Nalika pemain bal-balan sing paling penting, kita ngerti saiki wis milih karir ing umur sing relatif enom, Nelson Semedo dadi beda. Dheweke terus main bal-balan werna nganti dheweke ana 15, taun klub Sintrense nyaksekake dheweke lan njupuk kapinteran ing kemampuane.

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Sadurunge nyoba ing Sintrense, sawijining klub sing standar, Semedo wis tau dicritakake dheweke cilik banget. Ngerteni carane senar bocah liyane nggawe, dheweke bisa mbuktekaken sing jembar ora dadi wates yen usaha lan aplikasi diwenehi ukuran akeh.

Semene kanggo semangat sepak bola ing 2008 weruh dheweke ngliwati uji coba lan nglebokake tim pemuda lokal Sintrense, tim lokal ing Divisi Ketiga Portugal wektu iku.

Nelson Semedo ing Sintrense
Nelson Semedo ing Sintrense. Kredit kanggo Sintra Notícias.

Manajemen tim Sintrense nyedhiyakake Nelson Semedo minangka lingkungan bebas stres kang dibutuhake kanggo maju. Nelson Semedo wiwit main minangka lini tengah sing seneng main lan nyetak gol.

Perkembangan awal Semedo rada kobong kanthi kesabaran sing paling apik. Patience and determination ing 3 taun main weruh dheweke mbledhos ing ndhuwur pangkat bal-balan enom lan njupuk promosi menyang tim senior klub. Ing wektu iki, dhèwèké dipantau déning klub paling dhuwur ing antarané Benfica sing éntuk layanan.

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Nelson Semedo ditugasake main bebarengan karo Benfica B sawise gabung karo klub kasebut. Ing sawetara panggonan, dheweke ngembangake niat ninggalake Benfica B kanggo tim cilik amarga dheweke ora entuk kesempatan kanggo main ing lini tengah. Iku mantan pelatih Semedo O Jogo sing kudu ngyakinake Semedo kanggo muter maneh.

"Aku bisa ngyakinake dheweke bisa tetep karo Benfica lan main minangka bek tengen. Aku ngomong karo dheweke lan menehi dheweke ngerti kesempatan dheweke. Dina iki dheweke wis diganjar kanggo gaweyan. ngandika Jogo.

Sasampuning pungkasan kariripun Benfica B, Semedo dipinjing dhateng Centro Desportivo de Fátima. Dheweke diamati kanthi cepet sawise bali sawise game 29.

Kanthi tim senior Benfica, Semedo menangake posisi awal lan dadi pemain kaping telu sing paling akeh digunakake ing pamain liga papat sajarah kasebut. Nelson Semedo ugi mbiyantu timipun kanggé menangaken Taça de Portugal, Taca de Liga, lan gelar Liga Premier.

Nelson Semedo's Road to Fame Story
Nelson Semedo's Road to Fame Story (Kredit kanggo Instagram)

Pertunjukan Nelson Semedo ing mangsa 2016-2017 nyebabake dheweke dadi pemain terobosan taun 2017.

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Kadhangkala, coretan nasibe nasib sing terjadi ing bal-balan. Nelson Semedo ora bisa dadi pemain paling apik ing donya sing kepengin main kanggo FC Barcelona. Nanging tekad lan aspirasi cilik dheweke mbayar dina 13th Juli 2017 nalika FC Barcelona ngumumake teken karo klub kasebut.

Tanda-tanda Nelson Semedo kanggo FC Barcelona
Dina Nelson Semedo mlebu kanggo FC Barcelona. (Kredit kanggo DailyStar)

Ngerti pora?... Andre Gomes dipengaruhi kemampuan Semedo kanggo mlebu ing Camp Nou. Dheweke uga dadi instrumental ing pambiyantu marang wong tuwa kasebut.

Andre Gomes lan Nelson Semedo
Andre Gomes lan Nelson Semedo. Kredit kanggo World of Sports.

"Aku ngobrol karo Andre babagan carane klub gedhe, ing atmosfer apik ing kamar lemari lan iku pancene kaya kulawarga" Semedo dicethakaké nalika tandhatangan. "Aku seneng banget marang apa sing diucapake lan aku pancen seneng karo dheweke."

Nelson Semedo dadi Portugis 12th kanggo mlebu ing basa Katalan, miturut jeneng-jeneng kaya Figo, Deco lan Vitor Baia. Sakliyane karir sing luar biasa, dheweke wis dianugerahi Pemain LPF Primeira Terobosan Pemain Terbaik Taun (2016-17) lan ing antarane UEFA Champions League XI (2017).

Pancen, Nelson Semedo bakal mbayangake yen sawetara taun kepungkur, pemain bal-balan mangsa lawas 15 kaya dheweke bakal mandheg ing Barça. Liyane, kaya sing kasebut ing sajarah.

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Wawancara Nelson Semedo sing ora bisa ditliti ing mripat umum mung amarga urip katresnan iku gratis. Sakdurungé pamain bal-balan Portugis sing sukses, ana WAG sing éndah ing wong ayu Marlene Alvarenga.

Nelson Semedo lan Marlene Alvarenga
Nelson Semedo lan Marlene Alvarenga (Kredit kanggo Instagram)

Luwih tinimbang arep nganggo wanita putih kaya pemain bal-balan paling ireng, Nelson Semedo luwih milih wong sing asal saka asal-usulé. Marlene tanpa ragu, minangka tambahan apik kanggo wanita ayu ing antarane WAGS FC Barcelona. Dheweke banget ndhukung dheweke liwat kiriman saka akun Instagram dhewe.

Istri Nelson Semedo, Marlene Alvarenga
Marlene Alvarenga: Saliyane apik kanggo FC Barcelona WAGs. Kredit kanggo OppaSportsBet.

Nelson Semedo saiki seneng karo Marlene Alvarenga. Saiki, loro penyayang diberkahi karo anak sing jenenge Luana Pereira Semedo sing lair ing 9th May 2016.

Keluarga Nelson Semedo. Kredit kanggo Instagram

Pasangan nggawe penampilan umum lan sering ngunjungi tujuan sing mahal nalika liburan bal-balan.

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Nelson Semedo Personal Life
Nelson Semedo Personal Life. Kredit kanggo Instagram

Ngerteni Nelson Semedo Pribadi Pribadi bakal mbantu sampeyan ndeleng gambaran lengkap babagan panjenengane. Dheweke tau ngumumake awake dhewe minangka wong sing tenang lan normal sing nduwe nilai sing gedhe ora mung kanggo kulawarga lan kanca-kancane.

"Kanggo kula, sampeyan pancen penting, ngobrol karo kanca lan kulawarga, sanajan ana ing omah, apa aku seneng," Semedo tau ngakoni

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Nelson Semedo minangka pemain bal sing nduweni kabeh. Dheweke entuk dhuwit, omah gedhe lan mobil mewah amarga utang luar biasa dadi pemain bal-balan.

Nelson Semedo's LifeStyle
Nelson Semedo's LifeStyle. Kredit kanggo SoccerInformania

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Asal kulawarga

Semedo katon dadi wong sing banget disambungake karo kulawargane lan asal saka Tanjung Verde. Cape Verde ora kaya bangsa kaya Portugal.

Negara kasebut pancen ora seneng karo kanca-kanca amarga biaya sing ditindakake. Swara taun, ana eksodus pemain saka tim nasional Tanjung Verde. Salah sijine pemain bal-balan kuwi yaiku mantan pemain Manchester United Nani sing lair ing Praia (ibukutha Cape Verde) nanging milih minangka wakil Portugal. Pemain balap liyane sing kuwat karo werna Cape Verde kalebu; Patrick Viera lan Henrik Larsson.

Nelson Semedo Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Ngerti pora?… Nganti pensiun kanggo FC Barcelona, ​​Semedo entuk pertandhingan karo Neymar nalika latihan ing Amerika Serikat. Kejadian iki direkam ing kamera. Kredit kanggo DailyMail.

Sawise Nelson Semedo bisa ngobrol kaping sewelas sasuwene acara wawancara karo Maisfutrbol, dheweke tau ngomong;

"Ing perang ora nyetel kula bali, iku kahanan normal ing latihan. Aku duwe dhukungan saka tim lan kanca-kanca. Aku mung teka lan salah siji pemain sing paling penting ing tim entuk gelut karo aku. Dheweke ngganggu aku ing wektu kasebut nanging uga mangerteni Neymar ana ing wayahe angel nalika iku. Iku wektu dheweke pengin ninggalake klub. "

Kaos Jumlah kanyatan:

Semedo ngagem nomer 50 ing Benfica, nomer sing ora bisa dianggo ing La Liga, sing mung ngidini pemain tim pisanan nganggo nomer 1-25.

Fakta Nelson Semedo
Nelson Semedo's Baju Nomor Fakta (Kredit kanggo pamuter pamuter toko lan BestWay4You)

Mriksa: Thanks kanggo maca Nelson Semedo Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene