Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
1746
Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts (Kredit kanggo Marca lan IG)

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka "Marquinhos". Crita Uskup Marquinhos Kita lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti babagan karyane lan efisiensine siji mbela. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Marquinhos sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, Marquinhos (dibaptis Marcos Aoás Corrêa) lair ing dina 14th Mei 1994 ing São Paulo, Brasil. Dheweke lair saka ibune Alina Aoás lan bapake Marcos Barros Corrêa.

Marquinhos Tuwa Marcos Barros lan Alina Aoás
Marquinhos 'Tuwa Marcos Barros lan Alina Aoás. Credits: Instagram.

Marquinhos muda diunggahake ing kutha São Paulo, sing misuwur minangka ibukutha bal-balan Brasil. Olahraga wis nganti pirang-pirang dekade, didegake ing gaya urip para pedunung kalebu ibu Marquinhos sing nonton pertandingan Arena Korintus sanajan dheweke ngandhut prodigy bal-balan.

Foto lan Cerita Marquinhos Anak Umur - Awal
Marquinhos ngrampungake Arena Corinthians ing kandhutan ibune sadurunge dheweke diwenehi kelahiran. Credits: Instagram

Mulane ora kaget yen Bayi Marquinhos wiwit main bal-balan nalika dheweke bisa mlaku. Tuwuh dadi anggota kelas menengah bareng karo kakangné Luan Aoás lan adhine Riama Aoás, Marquinhos ditarik menyang bal-balan, ora kudu ketemu kabutuhan finansial ing mangsa ngarep nanging nepaki apa sing diakoni awal minangka tujuan urip. Sirahe yen Marquinhos sing diadegake bakal dekade kepungkur mangkene:

Awit aku isih enom, aku tansah kepengin dadi pemain bal. Aku wis kerja keras kanggo ngendi aku saiki, aku wis mbela klub gedhe lan bakal menehi sing paling apik, kanthi kekuatan lan iri. Masa depan ora ana wates, aku bakal terus maju.

Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Karir Awal

Nalika Marquinhos tansaya gedhe ing São Paulo, dheweke duwe sepupu sing misuwur, Moreno Aoas Vidal sing wektu kuwi, pemain pamuter karo sistem pemuda tim bal-balan utama São Paulo - Korintus. Kemajuan Moreno ing Korintus sing inspirasi Marquinhos lan kakangee Luna uga bisa gabung karo sistem pemuda klub kasebut nalika mantan mung umur 8.

Marquinhos ing Umur Tender 8
Marquinhos umuré 8 nalika gabung karo Korinta. Credits: Instagram.

Iku bakal menarik kanggo dicathet yen Marquinhos ora tansah dadi bek. Pemain geni sepakbola diwiwiti kanthi ganti goalkeeping lan njabat kanthi kapasitas bek nalika sinau ing Salesian College of Santa Teresinha ing São Paulo, sadurunge gabung karo Korintus ing 2002.

"Dheweke seneng banget dadi kiper. Dheweke uga main minangka bek, nanging saben-saben dheweke bisa dadi kiper, dheweke tansah dipilih minangka pilihan pisanan kanggo proyek kasebut. " Mengeti Adalberto de Oliveira Barbosa, koordinator acara Olahraga lan Tari sekolah.

Foto bocah Marquinhos minangka penjaga gawang
Foto cilik saka Marquinhos minangka goalkeeper. Credits: Instagram.

Luwih menarik banget yaiku nyatane Marquinhos dianggep dening wong tuwa lan pelatih dadi bakat sing paling apik ing antarane para sadulur olahraga (Luna lan seduluré Moreno). Nanging, dheweke nemokake lan berkembang ketrampilan nalika mbangun karir ing sistem pemuda Korinta.

Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Bangun

Marquinhos 'nglangkungi jajaran Korintus nganti tekan manèh wiwit saka 2011 nalika dhéwéké dadi bagéan saka bom Brasil sing menang 2011 South American Under-17 Football Championship lan lolos kanggo FIFA ing Piala Dunia 17.

Marquinhos ing Korintus 2011
Marquinhos ing Korintus ing 2011. Credits: Olahraga Global.

Pelantikan bebarengan karo wong Korintus nyatakaké Marquinhos debut karo tim kapisan ing 18th Februari 2012 lan sawisé kuwi, sawetara penampilan ing kampanye Campeonato Brasileiro Série A lan 2012 Copa Libertadores. Diklumpukake karo cathetan sing apik kanggo Korintus lan timnas Brazil, Marquinhos ing pungkasan 2012 didol menyang Roma, ing ngendi dheweke nduweni aksi 26 Serie A kanthi penampilan 4 Coppa Italia sadurunge entuk pindah menyang Paris Saint Germain.

Marquinhos gabung karo PSG
Marquinho Ndaftar kanggo PSG ing 19th saka Juli 2013. Credits: Sambafoot.

Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rise To Fame

PSG nunjukake peluang anyar kanggo Marquinhos sing wis ditemtokake kanggo nggayuh, minangka gol gol profesionale kanggo klub, nalika debut resmi nalika PSG 4-1 nglawan Olympiacos ing September 2013. Pinten-pinten dinten sasampunipun, Marquinhos nggabungaken dhiri kanthi tontonan awal kanthi nyetak gol kapisananipun wonten ing kamenangan grup Liga Champions 3-0 nglawan Benfica. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Marquinhos Rise To Fame
Marquinhos durung entuk kurang saka gelar 5 karo PSG. Credits: Instagram.

Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Marquinhos minangka wong sing wis nikah, kita nyedhiyakake katrangan babagan perkawinan, kalebu carane dheweke ketemu lan nikah karo garwane Carol Cabrino. Kanggo miwiti, garwane Marquinhos 'ora ana lan ora dadi penggemar bal-balan. Dheweke seneng banget karo penggemar fitness sing ngupayakake karir ing pagelaran lan kerep direkam ing turnamen karaoke ing saindhenging Brasil.

Iku sajrone salah sawijining tuntunan kuwi dheweke muncul ing versi X-Factor Brasil sing diarani Jovens Talentos ing 2014. Kinerja dheweke ing acara reality TV narik perhatian Marquinhos sing cepet ditambahake ing facebook.

"Dheweke nambahake aku ing Facebook, dheweke nulis aku saben dina, dheweke ngandhani fotoku."

Dheweke ngandhakake marang Canal.

Marquinhos With wife Carol Cabrino in 2014
Marquinhos ketemu lan wiwit pacaran karo garwanipun Carol Cabrino ing 2014. Credits: FabWags.

Duo iki wiwit pacaran nalika nikah ing 2nd Juli 2016. Upacara kasebut dianakake ing pantai Trancoso.

How Marquinhos Met and Married Carol Cabrino
Marquinhos mlaku mudhun ing aisle karo bojoné Carol Cabrino ing 2nd Juli 2016.

Pernikahané diberkahi karo putri, Maria Eduarda Cabrino Correa lair nalika dina 1st November 2018. Iku penting kanggo dicathet yen Cabrino lunga menyang kelahiran putriné nalika dheweke ana ing stadion Parc des Princes ing Prancis kanggo nonton Marquinhos main pertandingan Liga Champions nglawan Anderlecht.

Marquinhos karo garwane Carol Cabrino lan Daugter Maria
Marquinhos karo garwane Carol Cabrino lan putri Maria. Credits: Revista Quem.

Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Marquinhos lair dadi kulawarga 5 sing seneng olahraga. Kita nggawa sampeyan rincian babagan anggota kulawarga.

Babagan Marquinhos 'Rama: Ayah Marquinhos ora mung wong liya nanging Marcos Barros Corrêa. Marcos iku kabeh kanggo Marquinhos sing nganggep dheweke minangka pahlawan, mentor, partner, kanca, lan liya-liyane.

About Marquinhos Dad Marcos Barros Corrêa
Marcos Barros Corrêa iku bapa lan kabeh marang putrané Marquinhos. Credits: Instagram.

About Marquinhos 'Mother: Alina Aoás minangka ibune sing tresna lan nyenengake sing dipuji apik dening Marquinhos kanthi cara ing ngisor iki:

"Lengenmu tansah mbukak nalika aku butuh ngrangkul. Atimu ngerti carane ngerti yen aku butuh kanca. Mata sensitif sampeyan harden nalika aku butuh pawulangan. Kekuwatan lan katresnan nyebabaken kula nglangkungi gesang lan maringi kula sayap ingkang kedah kula lampahi lumampah dhumateng ratu kawula ".

About Alina Aoás
Marquinhos enggo bareng karo alina Aoás ibune: Credits: Instagram.

About Marquinhos 'Siblings:

Pisanan saudara-saudara Marquinhos yaiku kakangne ​​Luan Aoás. Duo tansaya tambah bebarengan karo pamain umum ing bal-balan. Nanging, nasibe mutusake yen Marquinhos bakal ngluwihi adhine ing olahraga kasebut. Nanging, dheweke banget cedhak karo Marquinhos nggambarake Luan minangka sadulur paling apik sing bisa ditakoni.

About Luan Aoás
Marquinhos karo kakange Luan. Credits: Instagram.

Marquinhos mung adhine yaiku Riama Aoás kang asring dikarepake kaya putri sawise ibune ratu.

About Riama Aoás
Saka Left to right: kakang Marquinhos kakang Luan Aoás, adhine Riama Aoás lan Marquinhos piyambak. Credits: Instagram.

Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Fakta Pribadi Pribadi

Apa kegiatan ing dina rata-rata katon kaya ing gesang Marquinhos sing wis diterangake dening kanca minangka fokus karo pribadine banget disiplin ?. Kanggo wiwitan, Marquinhos seneng mbuwang wektu sing apik karo kulawarga kapan wae dheweke entuk kesempatan kanggo nglakokake utamane karo putriné sing cepet-cepet berkembang.

Marquinhos - Gaya urip
Marquinhos duwé hubungan apik karo putriné Maria. Credits: Instagram.

Luwih saka mbuwang wektu karo kulawarga, Marquinhos tresna muter video game lan digunakake metu ing gyms. Kegiatan sing dikombinasi mbantu dheweke ngembangake taktik lan stamina sing ndadekake dheweke kurang ing posisi minangka bek.

Marquinhos Minat lan Hobi
Video game lan digunakake metu ing gyms mbantu Marquinhos Ngapikake taktik lan stamina. Credits: Instagram.

Ngalih menyang kurang dikenal kanyatan bab Marquinhos, jenius bal-balan nduweni tato ing sikil kiwa. Arti awak kang nggambarake loro telapak tangan sing ditemtokake dijlentrehake minangka Langgeng Kekancan dening Marquinhos. Iki nuduhake apresiasi kanggo kasetyan lan dhukungan kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Marquinhos Tattoos
Marquinhos nduweni tato ing sikil kiwane sing digambarake minangka "Sabda Kesengsaraan".

Ndhuwur kabeh, Marquinhos minangka wong Kristen sing percaya yen pasukan paling kuat ing jagad iki yaiku Iman !.

About Marquinhos Religious Beliefs
Marquinhos ngenali minangka Christain lan menganggap iman minangka pasukan sing kuat. Credits: Instagram.

Marquinhos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Fakta Biografi Untold

Apa sampeyan ngerti?

  • Nalika Marquinhos ana ing Roma, dheweke main kanthi jeneng "Marcos" supaya ora salah nalika dheweke Marquinho (tanpa 'S').
Marquinhos Jersey Jeneng lan Jumlah ing Roma
Ing Roma, Marquinhos diputer kanthi jeneng "Marcos". Credits: Instagram.
  • Analisis biaya transit € 31.4 nganti PSG entuk montor media ndhuwur bingung amarga disebar metu beda-beda. BBC Sport nyatakake yen biaya transfer paling dhuwur kanggo bocah remaja ing wektu kasebut nalika Sky Sports nyatakake minangka transfer paling dhuwur nomer lima saka kuwi. Kajaba iku, Le 10 Sport Prancis nyathet minangka nomer paling dhuwur nalika saluran berita Prancis BFM TV nggambarake minangka kalima paling larang kabeh wektu kanggo pemain pertahanan.
  • Marquinhos seneng sesambetan kanthi cedhak Thiago Silva sing wis kerep dibandhingake karo lan ing sawetara kasus diarani minangka "cilik Thiago Silva". Luwih saka bandinge, Marquinhos nganggep Thiago minangka model peran lan bukti yen dheweke seneng karo pemahaman sing kuat ing Paris Saint-Germain.
Marquinhos Hubungan karo Thiago Silva
Marquinhos seneng hubungane karo Thiago Silva. Credits: Facebook.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Childhood Marquinhos lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene