Fakta Fact Sheet Marouane Fellaini Plus Untold Biografi

0
5573
Fakta Fact Sheet Marouane Fellaini Plus Untold Biografi

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Giraff". Kisah Bocah Marouane Fellaini Kita lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan ngenalake akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisa kasebut nglibatake urip ing wiwitan crita sadurunge, jenenge, urip, hubungan urip, kulawarga lan liya-liyane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan penampilan afrobik lan kemampuan gedhe nanging sawetara nganggep biografi Marouane Fellaini sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Kisah Marouane Fellaini Anak Untold Biografi Fakta -Awal urip

Marouane Fellaini-Bakkioui lair ing dina 22nd November 1987 ing Etterbeek, Belgia. Panjenenganipun punika Sagitarius kanthi lair.

Dheweke lair saka ibune, Hafida Fellaini lan bapake, Abdellatif Fellaini (mantan kiper lan sopir bus). Loro wong tuwa kasebut migran Maroko saka kutha Tangier ing negara kasebut. Wong-wong mau pindhah menyang Brussel kanggo duwe anak lan nggoleki urip sing luwih apik.

Fellaini digawa munggah ing Brussel bebarengan karo kembar idam ngarane Mansour Fellaini (aja kaget, dheweke kembar).

Fakta Kisah Marouane Fellaini Anak Untold Biografi Fakta -Karir Mulai

Katresnan pisanan Fellaini yaiku acara trek. Dheweke wiwit dadi pelari 10,000 meter. Iki digabung karo bal-balan sing diwiwiti nalika umure 8 kanggo akademi Anderlecht. Minangka bocah, dheweke bakal mlaku-mlaku menyang sekolah nalika kanca-kancane dheweke bakal oleh bus utawa mobil.

Nanging, bapak Fellaini Abdellatif, sing dadi pemain bal profesional, nyedhiyakake putrane kanggo nampi bal-balan lan ngendhegake jarak dawa. Panjenenganipun mirsani pesenan bapakipun lan prasetyakaken prasetya ing bal-balan.

Ing musim pertamanipun wonten ing Akademi Anderlecht, piyambakipun damel gol 26 lan ing dinten kapisan piyambakipun damel 37. Dheweke ana ing akademi Anderlecht nganti umur 10 sadurunge gabung karo Mons, amarga bapakne entuk tugas anyar ing kutha.

Ing umur 17, dheweke mlebu kontrak permanen pisanan kanthi Standard Liège. Ana, dheweke dikenal kanthi kemampuan lan stamina, kang dadi salah sijine gelandang paling apik ing Divisi Pertama Belgia. Kinerja dheweke ngasilake Sepatu Ebony ing 2008, penghargaan sing diwenehake marang pemain sing paling apik musim keturunan Afrika.

Sawise nolak kemajuan Manchester United, Real Madrid lan Bayern Munich, Fellaini mlebu ing Everton ing September 2008. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Kisah Marouane Fellaini Anak Untold Biografi Fakta -Jenengku

Penggemaré nganggo wig Afro sing gedhé kanggo makili para superhero, Fellaini.

Wulu Marouane Fellaini
Wulu Marouane Fellaini

Fellaini's trademark Afro wig sedang ditangani dening tangan paling apik katon ing ngisor iki.

Penata rambut Marouane Fellaini Afro Wig
Penggemar rambut Marouane Fellaini Afro Wig paling apik ing kutha

Wig Fellaini telah menjadi subyek kepentingan antara komunitas internet sejak pendiriannya menjadi perhatian. Foto-foto kaya ing ngisor iki wis katon online.

Marouane Fellaini nyenengake fakta-fakta
Marouane Fellaini nyenengake fakta-fakta

Fakta Kisah Marouane Fellaini Anak Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Urip katresnan saka Marouane Fellaini wis rumit. Dheweke iku wong sing seneng urip minangka wong siji. Sawise suwe, Lara Binet minangka wong sing paling penting ing urip Fellaini.

Fellaini lan Miss Belgium Lara Binet tanggal lan mateni taun-taun, nganti padha bubar kanthi apik ing 2012.

Lara lan Fellaini bubar sakwise dheweke mlebu kanggo juara Liga Premier, sumber liyane ngandharake dheweke wis nikah.

Binet ngemot Miss Liège ing 2011. Dheweke yaiku ... a Finalis ing 2011 Miss Belgium beauty pageant.

Fellaini entuk sugih hubungan urip amarga wiwit pindhah menyang Manchester United. Ing tembung ...

'Nalika ing Everton, wanita-wanita padha crawling kanggo kula, ' Fellaini ngandika. 'Iku banget. Ing Manchester, wong ora kenal aku sing akeh lan cenderung ngobati aku kanthi cara sing luwih hormat.

Paling anyar, dheweke wis karo Jeffers Roxanne. Dheweke ketemu Fellaini liwat kanca kanca. Jeffers minangka mantan pacar cinta Ashley Cole. Dheweke bener-bener dadi wong amarga dheweke mikirake rambute apik banget.

Fellaini lan Jeffers Roxanne
Fellaini lan Jeffers Roxanne

Fakta Kisah Marouane Fellaini Anak Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Marouane Fellaini asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah ingkang dipunoperasikaken dening bapakipun, Abdellatif Fellaini. Iki sadurunge investasi bal-balan mbayar.

Bapake, Abdellatif tau main ing liga Maroko minangka kiper kanggo klub Raja Casablanca lan Hassania d'Agadir. Ing 1972 dheweke pengin ngganti menyang Eropa lan mlebu karo klub divisi Belgia pisanan KRC Mechelenz. Nanging klub Maroko dheweke ora gelem pindhah menyang Eropah.

Alih-alih bali menyang Maroko, Abdellatif ngakhiri kariré sing aktif, pindhah menyang Eropah lan dadi sopir bus kanggo transportasi umum Brussels. Dina iki dheweke bangga menehi putra-putrane supaya bisa lair lan tuwuh ing Eropa. Abdellatif seneng hubungan apik karo putrane. Piyambakipun mundhut pensiun dini saking bus driving kanggé ngawasi karier Marouane.

Fellaini lan ramanipun - Abdelatif
Fellaini lan bapa- Abdellatif

MOTHER: Hafida Fellaini yaiku ibu saka Marouane Fellaini. Oncourse, kita ngerti ora bener, nanging sumber internet ngandhakake wanita ing ngisor iki yaiku ibu saka Marouane Fellaini. Kabeh thanks kanggo rambut wig dheweke.

Ibu palsu Fellaini, Hafida Fellaini
Ibu palsu Fellaini, Hafida Fellaini

The Brothers: Jenenge kakangne ​​yaiku Hamza Fellaini. Dheweke uga spesialis wig.

Hamza Fellaini.
Hamza Fellaini (digambarke tengen)

Mansour lan Marouane sing digambar ing ngisor iki identik kembar. Loro-lorone kembar sadulur seneng nesu ing fashion rambut sing padha.

Marouane Fellaini- Chilling karo kakang kembar, Marouane
Marouane Fellaini lan kakang kembar, Mansour.

Sampeyan, padha identik ing katon, nanging mesthi ora dhuwur. Marouane luwih dhuwur tinimbang Mansour.

Fakta Kisah Marouane Fellaini Anak Untold Biografi Fakta -gambar The

Sawise suwe, Marouane Fellaini dadi pemain bal-balan paling anyar kanggo nggoleki deweke dadi abadi minangka potongan-potongan seni rupa ... luar biasa kanthi wujud wajah gurning.

Marouane Fellaini
Marouane Fellaini Piece of Art- The Gurning face

Kejadian iki kedadeyan nalika Belgia tampil kanggo Red Devils nalika kekalahan final Piala Super menyang raksasa Spanyol Real Madrid.

Sajrone pertandhingan kasebut, Fellaini digebugi ing werni pasuryan sawise munggah ing posisi header, kanthi skill fotografer sing apik amarga wektu iki bisa ditangkep sacara unik ing salawas-lawase. Gambar Fellaini ngresiki pasuryan, agape cangkeme ngrusak bola kanthi impact cepet ing media sosial.

Swiwi kasebut kanthi cepet dadi virus, kanthi akeh tokoh luhur lan pemain bal profesional sing ngomong babagan gambar kasebut. Sasampuning pertandhingan kasebut, Fellaini piyambak dipuntampilaken kanthi cepet babagan gambar kasebut lan milih kanthi otomatis ing akun Instagram pribadi.

Fakta Kisah Marouane Fellaini Anak Untold Biografi Fakta -Debat Pasa

Kaya Mesut Ozil, Fellaini nemtokake manawa ora cepet. Ing sawetara kasus, dheweke ora cepet. Sampeyan bisa nggoleki internet kanggo pemain bal-balan liyane muslim ing joget sing ndedonga nanging ora tau ana ing Fellaini senadyan dheweke keturunan warisan Islam sing sugih Maroko.

Pasa sajrone Ramadan mbutuhake Muslim supaya tanpa pangan lan cairan saka sunrise nganti srengenge. Fellaini ngrasa bisa banget mbebayani kanggo dheweke nalika main ing iklim tartamtu kaya Brasil ing Piala Dunia 2014.

Kathah kekirangan masarakat Muslim, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka lan Valon Behrami saking Swiss lan Mesut Ozil Jerman tau ngumumake keputusan kanggo mlayu puasa amarga kesehatan lan kualitas dolanan.

Ing pertahanan kasebut, wakil presiden Federasi Persatuan Muslim ing Brasil, Ali Zogbhi ngandika:

Science wis mbuktekaken yen sampeyan nglakoni latihan fisik tanpa mangan sampeyan nemu masalah serius. Mulane, luwih apik kanggo ngidini pemain ora cepet ing wektu iki. "

Fakta Kisah Marouane Fellaini Anak Untold Biografi Fakta -Sifat Zodiak

Marouane Fellaini yaiku Sagitarius lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane;

Kekuatan Marouane Fellaini: Loro-lorone, idealis, lan gedhe humor

Kekurangan Marouane Fellaini: Janji liyane saka bisa ngirim, banget ora sabar, bakal ngomong apa-apa ora ketompo carane undiplomatic

Apa sing di senengi Marouane Fellaini: Kebebasan, lelungan, filsafat, kang njobo

Apa ora disenengi Marouane Fellaini: Wong Clingy, sing nguwasani, téori-téma mati-téla, rincian.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Story Marouane Fellaini Childhood lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene