Marc-Andre ter Stegen Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
4759
Marc-Andre ter Stegen Childhood Story

LB ngetokake Kisah Penuh Gol Keeper sing paling dikenal kanthi julukan; "Messi nganggo sarung tangan". Kisah Kita Marc-Andre ter Stegen ditambah Biografi Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti babagan refleks sing cepet. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Bio Stegen kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Marc-Andre ter Stegen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Marc-André ter Stegen lair ing dina 30th April 1992 ing Mönchengladbach (Jerman). Dheweke lair ing omah Katolik, ibune, Renate Kausa lan bapane, Erich Kaus. Jenengé, Stegen, saiki iki ora umum ing Jerman nanging asalé saka leluhuré Walanda. Ter Stegen dibesarkan karo sedulure tunggal, Jean-Marcel ter Stegen.

Ing umur 2, Ter Stegen wiwit main bal-balan kanthi adhine cedhak karo garwane. Ing umur telu, dheweke wis sinau gerakan awal ing game kasebut. Iki feat anyar digawe granddad dheweke diiringi dening wong tuwanane kanggo enroll marang ing daptar tugas tim muda tim sing menehi dheweke panggung kanggo pertunjukan bakat sing mentas ditemokake.

Minangka ter Stegen nempatake;

"Kula Granddad kathah, kados ibu lan bapak kula. Kabeh mau njupuk kula latihan; ora masalah yen raining utawa salju. Dheweke ora tau entuk bal-balan saben dina, amarga ing pungkasan, pelatih nemtokake yen sampeyan main. Padha ora bisa ditindhes lan sing mbantu aku akeh. "

Apa sing dadi motivasi Stegen dadi goalkeeper

Marc-Andre ter Stegen Childhood Photo- Kepiye dheweke dadi Goalkeeper

Mangkene uga, tujuane Stegen kanggo ngetung akeh gol nganti dheweke mindakake. Dumadakan, dheweke mung jatuh cinta karo gagasan goalkeeping minangka tim lokal dheweke enggal metu saka siji. Nalika tim liyane ora seneng goalkeeping, Stegen mutusake kanggo dadi sukarelawan. Iku penting kanggo dicathet yen salah siji saka pelatih kang ngajokaken dheweke dadi sukarelawan kanggo posisi goalkeeping amarga dheweke ora seneng karo Stegen nalika dheweke main ing tengah lapangan. Ter Stegen kanthi seneng ngelingake sawise pertandingan goalkeeping pertandhingan kapisan;

"Aku wiwit kepengin kepiye cara everyone nganggep aku minangka goalkeeper. Padha tansah ngandhani kula 'sampeyan wis cukup becik.' Wiwit wektune, aku ora ninggalakake pos tujuan. Aku seneng karo lelaku. "

Marc-Andre ter Stegen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rise Fame

Marc-Andre ter Stegen ninggalaken klub lokal nalika umur 5 sawisé wong tuwané kasil mlebu dadi akademi mudha Borussia Mönchengladbach kang dumunung ing jantung kota asalé. Kaya Marcus Rashford, Ter Stegen dadi banget disenengi dening penggemar Monchengladbach lokal sing nyumurupi dheweke minangka salah sijine dhewe.

Marc-Andre ter Stegen Childhood Story- Kepiye dheweke dadi favorit klub

Ter Stegen nglampahi taun 14 (1996 kanggo 2010) ing akademi mudha, ngetokake kabeh posisi goalkeeping sadurunge diangkat dadi tim senior klub.

Marc-Andre ter Stegen Biography- How to Rose to Fame.jpg

Karir senior dheweke diwiwiti ing 2010 uga ing klub kuta asalé, Borussia Mönchengladbach. Musim ingkang sami, piyambakipun mapanaken piyambak minangka penjaga gawang paling sae salajengipun sasampunipun pilihan kapisananipun. Sakliyane kuwi, dheweke seneng karo musim sing relatif sukses, nanging ora bisa dipocapake kanggo kanca-kancane tim sing berjuang kanggo regulasi.

Pengaruh Lucien Favre ing Stegen

Senadyan sisih senior wis katon gagal ing upaya kanggo nyegah degradasi, manajer sing ana Michael Frontzeck diganti dening Lucien Favre sing ndadekake luwih disiplin kanggo tim sing nyumurupi asil tambah apik. Senadyan asil paningkatan, wong ing tim nduweni sikap perilaku sing ora becik sing biaya tim kasebut. Iku teka saka kiper sing paling apik Logan Bailly nalika piyambakipun nyepeng tim. Pembuangan saka Mönchengladbach cepet-cepet njejegaké internasional internasional Belgia, karo sawetara sing nuduh dheweke nglebokake gaweyan liyane ing karir modeling tinimbang bal-balan.

Marc-Andre ter Stegen Biografi- Piyambake bisa dadi kondhang amarga kasalahan saka Logan Bailly

Nanging, kemajuan Ter Stegen kanggo tim cadhangan durung ditemokake dening para pendukung. Manajer anyar ditindhes kanggo miwiti prodigy enom ing liga. Patience banget ilang karo Bailly sing weruh dheweke mudhun menyang bangku cadangan Stegen. Jerman enom ora nguciwani, dheweke nimbali pertahanan supaya bisa dikalahake kanthi kekuwatan sing ora katon. Mengko cukup resik sheets, timnya disimpen saka relegation.

Marc-Andre ter Stegen tambah kondhang minangka kiper kelas dunia

Pramuka FC Barcelona sing ngupaya penggantian Victor Valdes ngetokake dominasi sawise klasemen kontinyu kelas donya ngluwari klub kasebut. Ing 19 Mei 2014, ter Stegen diumumake minangka kiper anyar klub Spanyol Barcelona, ​​sawisé departure Víctor Valdés lan José Manuel Pinto. Ing FC Barcelona, ​​pameran kasebut ngasilake reputasi minangka salah sawijining finansial Eropa. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Marc-Andre ter Stegen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan ana ing sakbanjure saben penjaga gawang Jerman, ana bojo utawa pacar. Mar-Andre ter Stegen duwe urip Cinta. Daniela Jehle minangka mantan pacar lan saiki dadi bojo saka Ter Stegen. Loro-lorone miwiti hubungan minangka remaja sing njupuk saka status kanca paling apik kanggo katresnan sejati kaya ing ngisor iki.

Babagan ngerti babagan Girlfriend Stegen Marc-Andre-Daniela Jehle

Daniela Jehle duwe sedulur papat; rong sadulur wadon jenenge Katharina lan Stefanie, sedulure jenenge Timo lan adhine jenenge Lynn. Kaendahan Walanda duwe sekolah menengah ing San Diego, California. Amarga pacangane (Ter Stegen, dheweke mutusake kanggo nerusake pendidikan universitas (studi arsitektur) ing Barcelona.

Daniela Jehle Facts- Live with Marc Andre ter Stegen

Marc-Andre ter Stegen lan pacar Daniela Jehle ing 2017 nduweni upacara pesta cilik ing Barcelona. Stegen mbuktekake dheweke minangka penjaga sing bener kanthi ngethok simpul kasebut sawise ngalahake OR tetep kaendahan Walanda kanggo limang taun.

Upacara perkawinan Marc Andre ter Stegen lan Daniela Jehle

Jehle lan ter Stegen duwe asu sing jenenge Bali sing ilang ing 2012 Natal nanging ditemokake. Bali tansah nandhang Daniela Jehle nalika dheweke mati kanggo latihan utawa main kanggo klub.

Dadi Daniela Jehle lan Marc Andre ter Stegen duwe asu

Marc-Andre ter Stegen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Q lan As

Marc Andre ter Stegen mènèhi wawancara eksklusif kanggo olahraga Saben Catalan

Q: Apa bener yen salah siji saka pelatihmu ora kaya cara sampeyan mlayu lan nyebabake sampeyan dadi goalkeeper?

A: Ter Stegen mesem;

"Ya, iku katon aneh, nanging bener. Iku banget angel kanggo kula kanggo nampa ing wiwitan, nanging iki kaputusan paling apik aku digawe ing gesang kawula. Dheweke ngomong yen dheweke ora seneng karo aku. Aku mung nyoba fokus kanggo dadi apik minangka goalkeeper. "

T: Valdés lan Mascherano sapisan ngucapake tinimbang ngendhakake bal-balan, padha nandhang sangsara. Apa sampeyan tau kesengsem?

A: Ter Stegen responds;

"Aku seneng apa aku, 100%. Saben wong beda, nanging aku tresna marang apa sing daklakoni ing lapangan. Aku duwe kanca-kanca sing bisa bebarengan karo kanca-kancaku. Sing ngijini kula kanggo muter kaya aku. Mulane aku kene; Aku seneng bal-balan. Aku duwe tim apik banget. Kanggo kula, ora ana cara sampeyan ora bisa nyenengake bal-balan. "

Q: GK kerep nyebabake kasalahan paling akeh. Apa sampeyan kudu ngalahake kesalahane lan carane sampeyan ngatur sing mental?

A: Ter Stegen responds;

"Nggawe kesalahan iku soko manungsa, mulane aku nganggep mangkono. Ing pungkasan, kita kabeh gagal. Ana uga bab sing bisa ditingkatake. Aku tansah nyoba supaya gagal. Kesalahane yaiku konsep. Yen kesalahane konsep saka kegagalan, beda karo kegagalan sing teka amarga sampeyan wis akeh banget risiko; sampeyan bisa ngilangake kesalahane. "

T: Apa sampeyan ngatasi tekanan?

A: Ter Stegen responds;

"Saben wong duwe pribadine beda. Kanggo aku, aku seneng ngomong karo wong. Nalika aku ing omah, aku seneng ngomong karo bojomu. Dheweke ora peduli babagan bal-balan, nanging dheweke pancen cedhak karo aku lan mbantu aku akeh. "

T: Sampeyan kerep nyebataken Oliver Kahn minangka salah satunggaling pangaruh panjenengan. Kenapa?

A: Ter Stegen responds;

"Ya, utamane amarga mentalitas dheweke. Dheweke ora ngetokake pikirane, ora duwe apa-apa. Mesthi, dheweke ora peduli, nanging sampeyan ora ngira yen dheweke pancen kena pengaruh. Ana perkara sing kelakon kanggo sampeyan ing bal-balan lan ana apa-apa sing dumadi ing tingkat pribadi. "

Marc-Andre ter Stegen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Fakta Pribadi Pribadi

Marc-Andre ter Stegen Personal Life

  • Ter Stegen Praktis lan praktis. Dheweke iku wong sing seneng ngolah buah-buahan. Te Stegen mirsani samubarang perspektif, praktis lan nyata.
  • Ter Stegen yaiku wong sing ngrasa perlu dikepung karo cinta lan kaendahan. Iki ditemokake ing garwane, Daniela Jehle.
  • Ter Stegen sensual, tactile lan nganggep nyentuh lan ngrasakake sing paling penting kabeh pikiran.
  • Thanks kanggo dhukungan parentale, Ter Stegen tansaya tambah dadi wong sing stabil lan konservatif. Dheweke minangka wong sing siap nandhang sangsara lan tetep milih nganti dheweke kepuasan pribadi.

Marc-Andre ter Stegen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Wong tuwané ndhukung, Renate Kaus lan Erich Kaus nggawe Ter Stegen kanggo entuk manfaat saka dhukungan saka dheweke nalika karir awal. Kanthi dhukungan kanggo pamrentahane, putrane terus berkembang lan sukses ing perdagangan goalkeeping saengga ndadekake dheweke dadi wong sing saiki dikenal.

Sadulur: Minangka kasebut sadurunge, Stegen duwe adhine sing jenenge Jean Marcel. Panjenengané umur enem taun luwih lawas tinimbang Stegen. Loro-lorone sedulur-sedulure wiwit muter bal-balan ing cedhake omah antarane garasi. Sadurunge Stegen dadi kiper, Juan Marcel mbantu dheweke nalika sinau babagan nganggo sikil loro.

Marc-Andre ter Stegen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nolak Asma Panggonan

Marc-Andre ter Stegen tau nggawe pamindhahan adoh saka bandinge Lionel Messi senadyan diserahake julukan kasebut 'Messi nganggo sarung tangan'. Iki teka nalika pambekuk Jerman overpraised kanggo kemampuan maringaken lan distribusi cerdas.

Sawise dibandhingake kemampuan teknis kanggo Ballon d'utawa menang Messi, banjur Stegen dipindhahake kanggo misahake dheweke saka moniker sing ngibadah.

TUTUP: Thanks kanggo maca Marc-André ter Stegen Childhood Story uga bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene