Fakta Cerita Marcus Rashford Minangka Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Rash'. Kita Marcus Rashford Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, urip ing njaba pitch, lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan nanging sawetara mikir Biografi Marcos Rashford sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Factor Marcus Rashford: Awal urip

Marcus Rashford lair ing 31st Oktober 1997 ing Wythendshave, Manchester, Inggris dening Robert Rashford (bapake) lan Melanie Rashford (ibu).

Dheweke lair ing dina Halloween, nggawe dheweke bocah sing bisa ngejarke donya kaya dheweke mengko.

Dheweke wiwit nendhang bola wiwit umur rong taun Alex Oxlade-Chamberlain iya. Dheweke main karo sedulure, ing taman, ing omah, ing ngendi wae. " Apa dheweke tansah ngilangi barang? "Ya," Rashford ngakoni. "Biyungku tansah nguwuh-uwuh."

Iki mengko nerusake kanggo ngetokake bal ing bumbunge garasi omah lan nyoba ngontrol.

Miturut Rashford, "Aku ora ngerti wong tuwanaku ana sing nonton nalika aku nggeser bal ing gendheng. Aku bisa ngeling-eling bapakku nyuwun dheweke njupuk kula kanggo gabung karo klub pemuda kanggo main karo bocah-bocah lanang tinimbang aku ngubengi bola ing atap garasi. Iki minangka pondasi kanggo miwiti karierku. "

Factor Marcus Rashford: Karir Awal

Marcos banjur ngajak wong liya kanggo gabung Fletcher Moss Rangers klub lanang dening bapakne, Robert, sing dadi pelatih ing kana.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Marcus karo Mates

"Dheweke wolung taun nalika dheweke pindhah menyang pusat pembangunan, lan teka ing akademi ing sangang," ngandika Paul McGuinness, sing dadi pelatih kanggo akademi United.

Bakat Marcos Rashford dadi ora patiya tebih saksampune sasampunipun wiwit sepisanan nalika umur 4. Dheweke katon minangka pengembang awal lan pemain intelijen paling akeh ing tim pemuda.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Marcus Rashford Youth Football Club

Ing wektu iku, Danny Welbeck, Danny Drinkwater lan Jonny Evans ana ing klub ndhuwur klub.

Wong-wong sing ngerti Rashford banjur kandha, Iku gerakane karo werni sing nyelehake dheweke saka pemain sepak bola liyane.

Miturut bapakipun, "Dheweke mlaku banget mulus lan elegan. Nanging ora mung kemampuane. Dheweke mandheg lan kepengin banget. Dheweke tansah duwe trick, lan nglakoni apa wae kasempatan. Sanajan piyambakipun dipunpilih dados pelatih, para pelatih badhe kerep manggihaken piyambakipun nantuk bal ing bumbung gudang utawi garasi lan ngontrol kendali kasebut nalika medal. Salah siji sing bakal dijupuk ing bal. "

Naluri tajam lan otak bal-balan sing dikulturake narik kawigaten para juru cicilan Manchester supaya meksa dheweke bisa mlebu ing pangkat pemuda.

Marcos sawise dina latihan ing United bakal mulih karo bal-balan spesiale dhewe sing bisa ditemokake ing saben tim.

Panjenenganipun kagungan bal-balan putih ingkang dipunkasihi kanthi affectionately labeled 'Marcus's ball' ing pena ireng, kamungkinan wis ditulis dening internasional Inggris piyambak.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Kenangan Masa Anak Marcus Rashford

Factor Marcus Rashford: Tuwuh banget cepet

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Marcus Rashford: Tuwuh Up

Marcus wis ing perjalanan panjang saka ngendi dheweke mulai. Nalika piyambakipun dados 14, piyambakipun berjuang kanthi kepribadian lan wutahipun. Saenipun, piyambakipun nedahaken piyambakipun dados sanget cepet sanget wonten ing awakipun piyambak. Sikilé wis suwé banget lan dhèwèké ilang koordinasi ing sawetara titik. Ing 15, dhèwèké digawé saka wong sing bisa katon kanthi tuwa nanging kanthi nyata, luwih enom. Dheweke isih ana ing ngarep lan ora seneng.

"Nalika isih ana, dheweke kerep banget amarga dheweke ora bisa nindakake apa-apa. Panjenenganipun sethithik lan suwe saya gumun amarga iku. ngandika bapakipun.

Marcus melakoni usaha fisik lan jam latihan ekstra ing liyane kanggo ngerti liyane babagan diwasa dheweke dadi. Dheweke cepet ngerti basa awak luwih apik. Dheweke dadi 16, isih ana ing bal-balan bawah-18. Iki njupuk ekstra intensitas metu saka wong. Striker tansaya gedhé ing salah sawijining wilayah sing paling angel ing Manchester, ing wilayah sing diganggu dening obat-obatan lan tembak-menembak. Dheweke ora ngidini dalan kanggo njaluk marang dheweke.

Iku tim kasebut ing tim 18, ngemot Paul Pogba lan Jesse Lingard, sing menangaké Piala Pemuda FA ing 2011. Dheweke paling enom ing tim kasebut.

"Dheweke ora obsesi obyek," dheweke ngomong. "Dheweke bakal muter ngarep nanging dheweke tansah kepengin dadi nomer cerdas 10."

Factor Marcus Rashford: Carane Ronaldo Ngubah Dheweke

Rising saka Marcos Rashford ing bidhang pamuter teka minangka asil saka dheweke njupuk piwulang saka Cerita C Ronaldo.

Kisah Kanak-kanak Marcus RashfordMinangka Marcus nempatake, "Iku kedadeyan karo Cristiano Ronaldo. Nalika dhèwèké pisanan teka ing United, dhèwèké ndadèkaké awaké dhéwé minangka wong sing bisa nindakake kabeh trik, stepovers, lan acara. Ora suwe sawuse dheweke mulai nyadari yen nggabungake stepovers, trik lan oncourse, gol bakal entuk kabeh perhatian. Lan dheweke diganti dadi mentri striker apa ora? Dheweke wiwit nyandhang karo loro Kaki lan kepala. Aku sinau saka dheweke lan uga ngganti pikiranku ing lapangan. "

Kisah iki ditandhani minangka wiwitan karya Rashford kanggo dadi pemain gedhe sing wis dadi. Dheweke kerja ing wangun, mlaku, lan oncourse, mungsuh gol lan nyathet kabisan. Dheweke nenggo kesempatan sing tepat lan teka.

Factor Marcus Rashford: Rising to Fame

Kanggo wong njaba, Rashford wis metu saka ngendi wae kanggo dadi bintang Liga Premier. Nanging iki bener bener. Marcus Rashford minggat nalika kondur nalika dheweke curiga bisa dipilih kanggo muter ing menit pungkasan van Gaal sawise Anthony Martial entuk ciloko ing anget.
Cedhak kick-off, manager Louis van Gaal ana sing ngganteni pertandhingan. Marcos Rashford dipilih. Dhèwèké nyétak loro gol debut apik sing ngluncuraké jroning lelampahan sing apik menyang papan ing Euro 2016. Cukup cepet, Rashford dadi perhatian Manchester United.

Salah siji pemain, Will Keane katon minangka wong apes. Dheweke dipateni sawetara menit saka akhir, sembilan menit sawise diowahi minangka pengganti. Tanpa kecelakaan pangkal paha Keane, Rashford mbokmenawa malah ora ana ing bench Kamis iki kanggo dasi Liga Europa karo FC Midtjylland.

Wiwit debutipun, piyambakipun dados penggemar favorit lan ugi dipuntilaraken dening kathah lintang ingkang ageng (ing donya sepakbola) amargi kemampuanipun ing umur enom. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Factor Marcus Rashford: Urip Keluarga

Bapak Marcos Rashford, Robert bertindak minangka agen nalika anggota kulawarga liyane mbantu ing salah siji cara utawa liyane.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Ayah Marcus Rashford, Roberts

Sampeyan ora duwe kontak karo bapak kaya ibune. Jeneng bapake ora ana ing sijine.

Siji sedulur tau dicethakaké: "Robert mung nduweni kontak minimal nanging nyalahake Mel
kanggo njaga dheweke. "

Marcos Rashford ora peduli babagan apa sing kudu dilakoni bapane. Dheweke isih ngidini dheweke dadi agen. Iki ora dadi Dele Ali sing adoh saka wong tuwane. Sampeyan bisa mbukak crita ing tab anyar kene.

MOTHER: Ibune Marcos Rashford Mel, 52 taun dadi kasir dening profesi. Dheweke kerja karo taruhan Ladbrokes Online. Dheweke uga wong Kristen sing mursid, sing wiwit dina nuduhake kekarepan banget supaya ora ngeculake putrane lunga saka rel. (Dheweke dadi wanita peteng ing ngisor iki).

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Marcus Rashford's Mum (Mel), digambarake putih

Miturut dheweke .. "Nalika wong liya nambani obatan lan geng-geng, aku marakake Marcus njaga endhasé."

miturut Sun Report, Salah sawijining sepupu uga nambah: "Mum Mel iku banget protèktif. Dheweke tansah njaga dheweke ing lurus lan sempit. Dheweke cukup agama lan ditemokake pracaya agama marang dheweke. Panjenenganipun katahan kanthi alangan nalika akeh anggota kulawarga liyane ora. "

Surat kredit kulawarga, kasir Ladbrokes, kanggo ngewangi Marcus dadi sopan santun, sing wis fokus marang dheweke. Dheweke ngedol dheweke ing kandhane Marcos Rashford, Chantelle, Dwaine, Claire, lan Dane.

SIBLINGS: Kawitan Lair saka kulawarga Rashford yaiku Chantelle.

Dwaine (ing ngisor) iku anak kaping telu lan Putra kapindho kulawarga Rashford. Sedhèrèk kakung Marcos Rashford, Dwaine nangani kabeh urusan bisnisé. Dheweke nduweni kepribadian sing banget serius.

Dwaine minangka kanca cedhak karo sepupu Danny Welbeck, Chris lan Wayne. Claire Rashford iku adhine langsung. Dane Rashford punika sadherek Marcos. Loro-lorone nduweni jaminan sing luwih kuat ing antarane dheweke. Saenipun, Marcos nerusake hubungan karo Dane.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Dane punika bodybuilder dening profesi. Alam bangunan awak nyritakake critane. Dheweke iku adhine sing paling disenengi Marcus. Senajan Dane kurang fokus ing bal-balan, ora kaya Dwaine sing nglakoni kabeh karir saka adhine.
Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Marcus Rashford lan Dane

KURSUS: Ing 2004, Marcus's step-brother Nicholas Rashford, banjur 18, dipidana
16 taun sawise nyiksa Alex Doyle, 20, ing perkelahian dalan.

Untunge, dheweke saiki metu saka penjara sing nudhuhake suarike Marcus saka akademi pemuda United menyang tim pisanan.

Factor Marcus Rashford:Urip Hubungan

Iki minangka Marcus Rashford Love Story. Miwiti, Marcus minangka bocah cilik, utamane ing bocah-bocah wadon. Dheweke mung tresna marang bal-balan saka jamane lan pancene dadi game komputer. Dheweke ora bisa ngalahake. Apa sing sampeyan kira saka tembung kasebut 'Nganti saben wong sukses kudu tansah dadi wanita'.

Kabar apik iku; Marcos Rashford nduweni urip sing romantis. Dheweke ana ing hubungan serius karo kaendahan apik sing digambar ngisor iki.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Marcus Rashford lan tresna marang urip

Menehi sacara terang-terangan ing lapangan kasebut, dheweke wis ngetokake wangun pemarkahan sing padha kanggo nggawe jeneng omah ing negara. Sensasi MANCHESTER UNITED Marcus Rashford tau diculik karo rambut pirang misterius sing dijenengi Courtney Morrison (AKA Lucia) nalika dheweke bali saka klub wengi.

Sumber cedhak karo Marcos ngungkapake yen loro-lorone padha serius banget. Loro-lorone wis katon ing bar lan restaurant Bem Brasil - ngendi Jose Mourinho biasane mangan.

Striker mesthi ora ngidini munggah kanggo dadi bintang kanthi kepenak ing judhulé. Dheweke biasane njupuk pendekatan sing lawas nalika teka kanggo dating. Panjenengané umur setaun luwih tuwa tinimbang pacaré sing nggumuné. Courtney Morrison adhine kembar Holly manggon ing Morecambe bareng ibune Beverley.

Factor Marcus Rashford:Once wanted by Roc Nation's Jay Z

Nalika Marcos Rashford wiwit wiwit tuwuh saka kakuwatan nganti kekuwatan, mripate mata internasional nuli mirsani. Salah sawijining admirers pisanan yaiku superstar rap Jay Z, sing nduweni perusahaan olah raga olahraga Roc Nation Sports. Dheweke tau ngandhakake kepinterane ing Forward kasebut kanggo kampanye terobosan.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Carane Jaz z meh mlebu dheweke

Nanging pamindhahan iki dikalahaké dening wong tuwané. Mung persetujuan langsung karo wong tuwa Rashford sing ketemu.

Catetan: Agensi Jay Z saiki makili Jerman lan Pemain tengah Bayern Munich, Jerome Boateng uga petinju Andre Ward lan sawetara jeneng paling gedhe ing industri musik.

Factor Marcus Rashford:Earner Low Onary

Bebungah iku £ 500 seminggu nalika dheweké miwiti debut kanggo United. Banjur, dheweke mung umur 18 lan dina umur 120. Klub kasebut mutusake kanggo njupuk kasebut nalika dheweke dadi opemain United sing bisa ngetung nalika debut ing kompetisi beda 3. Iki nyebabake telpon kanggo main kanggo Inggris. Ing tingkat internasional, Rashford dadi pemain paling enom kanggo main turnamen internasional kanggo Inggris. Dheweke mencetak gol ing wiwitan Inggris.

Yen £ 500 seminggu seminggu terus, dheweke bakal njupuk taun 10 kanggo nggawe Wayne Rooney njupuk omah saben minggu ing wektu United.

Factor Marcus Rashford:Loves Building Houses

Dheweke duwe bakat kanggo tuku omah. Kamar sing dibangun ing kamar enem kamar turunan dheweke pancen ndadekake dheweke metu ing lapangan. Dheweke wis ngentekake £ 1.85m ing properti.

Lengkap karo limang jedhing lan kebon gedhe, properti gated dumunung ing saperangan papan rekaman United kaya Anthony Martial, Paul Pogba lan Henrikh Mkhitaryan.

Kanthi pawon ruwang mbukak, papat panrapan lan garasi kaping pindho, internasional Inggris ngamanake omah ngimpi kasebut ing ngisor iki.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Marcus Rashford Childhood Mbangun omah dhewe

Sakdurungé dibangun, Marcos Rashford biyèn manggon bebarengan karo ibuné lan sedulur-seduluré ing papan sing disewa.

Bubar, laporan nyatakake yen Marcos uga nyemplungake dhuwit saka 800,000 kanggo mbangun omah indhukane. House 800,000 duweni enem kamar tidur, kamar mandi sumptious lan sauna ing taman.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Marcus Rashford House for Mum

Kutha anyar iki mung telung mil saka distrik perkebunan dewan Wythenshawe ing Manchester ing ngendi dheweke gedhéné. Omah iki nduweni enem kamar tidur, kamar mandi gedhe lan sauna ing taman.

Factor Marcus Rashford:A Beaker Rekam

Rashford tau nyithak rekor Man United sing ngadeg ing taun 51. Rekaman iki sadurunge dianakake dening George Best. Rashford saiki dadi koruptor gol paling enom ing kompetisi Eropa.

Bintang Manchester United tau ngalahake Danes FC Midtjylland ing Liga Europa. Panjenenganipun minangka pemecah rekaman kaya Ousmane Dembele.

Factor Marcus Rashford:Panjaluk sing apik

ngandika Rooney, Rashford umuré 18 taun lan dina 120 nalika nyetak jagoan pisanan kanggo Red Devils.

Kisah Kanak-kanak Marcus Rashford
Rashford Rooney Similarity

Iki umur sing tepat Wayne Rooney nalika dheweke ngrampungake prestasi kasebut. A omen apik tenan!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene