Fakta-fakta Biografi Malcolm Glazer

0
1863
Fakta-fakta Biografi Malcolm Glazer

LB ngetokake Kisah Penuh Elite Sepak Bola sing paling dikenal kanthi jeneng "The Leprechaun". Kisah Kanak-kanak Malcolm Glazer lan Sejatine Biografi Ora bisa nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit saka jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti kegirangan Glazer kanggo publisitas sajrone urip. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Malcolm Glazer sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, Malcolm Glazer lair ing dina 15th Agustus 1928 ing Rochester, New York, Amerika Serikat.

Panjenenganipun punika 5th saking pitu putranipun ingkang miyos wonten Hannah asmanipun ugi bapakipun Abraham. Wong tuwa Glazer yaiku wong Yahudi sing nandhang kasepakatan sajrone Holocaust. Akibaté, wong-wong mau pindhah saka Lithuania menyang Amerika Serikat ing 1915 nalika ana kesempatan.

Pamrentahan Malcolm Glazer Survived Holocaust

Sasampunipun rawuh ing negari-negari, Abraham (bapakipun Glazer), mandhap saking Tentara Rusia, mapan wonten ing Rochester, ing pundi piyambakipun mbikak emporium watch lan trinket ingkang dipunwastani Gem Jewelry. Glazer minangka putra paling tuwa kang cedhak karo bapakne lan wiwit narik kawigaten marang karya bisnis ramané bapake nalika umuré 8.

Bocah cilik ora duwe pangarep-arep kanggo njupuk bisnis kasebut nganti tanggung jawab ditudhung nalika bapakne mati kanker ing 1943. Mangkono wiwit lelampahan saka umur 15 menyang donya bisnis sawise ditekan dening kahanan lan ibune.

"Bapak kula tilar donya mbokmenawa paling tragis sing kedadeyan ing uripku, nanging ana sing apik amarga salah sijine digawe dadi wong lanang. Ibuku mesthi kandha marang aku, 'Sampeyan iku bojoku, anakku, kabeh aku', ibuku duwe cara kanggo ngapusi aku "

Glazer ngeling-eling apa sing nyebabake dheweke dadi bisnis.

Rong minggu sawisé panguburan Bapak, Glazer wiwit ngedol watch watch metu saka koper. Dheweke nemokake usaha sing tantangan amarga dheweke nyedhaki kelas ing wayah awan ing Sampson's College ing Romulus, New York lan didol bagean watch ing Night.

Minangka asil, Glazer nyatakake kinerja akademik sing kurang apik lan felt "rodok olo" kanggo bocah-bocah akademis minded ing sekolah. Dheweke mung bertahan ing minggu 6 ing kuliah sadurunge ngetrepake dodolan lengkap Perhiasan lan Watch.

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan Kanggo Fame

Titik nalisir ing ndandani watch Glazer teka ing 1936 nalika kanca narik kawigaten marang anané waralaba ing pangkalan udara Sampson. Mupangat ing kesempatan kasebut, Glazer nyathet kontrak sing weruh dheweke ngedegake toko pembaruan watch monopolist kanggo prajurit ing pangkalan.

Perbaikan Malcolm Glazer Perhiasan lan Watch

Dheweke nggawe dhuwit Investible saka bisnis sadurunge basa ditutup ing 1956. Sakwisé penutupan basis, Glazer miwiti ngembangake bisnis kanthi nandur modal ing omah-omah, omah-omah sing digawé saka omah omah-omah ing Rochester nganti estet komersial komersial ing Amérika.

Supaya gedhene wae turnovers sing Glazer mbuwang perhiasan diwenehi warisan lan bisnis ndandani, nggawe investasi liyane ing industri kayata banking, kesehatan, lan media kabeh antarane 1956 lan 1976. Dheweke uga ngedegake perusahaan sing disebut First Allied Corporation, kanggo ngatur usaha bisnise pirang-pirang.

About Malcolm Glazer First Allied corporation

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

Ing puncak tawaran bisnis, Glazer gagal mlebu tuku perusahaan angkut milik pemerintah, Conrail kanggo $ 7.6 milyar ing 1984. Nanging, dheweke bisa narik investasi luwih akeh ing protein, internet, saham lan obligasi laut lan gas alam.

Dheweke dadi populer ning dunya bisnis nalika dheweke tuku klub bal-balan Amerika Tampa Bay Buccaneers ing 1995. Minangka pengusaha cerdik, dheweke ndeleng turnaround klub saka tim paling awon ing NFL kanggo siji sing nyathet akeh upswing ing rejeki.

Michael Glazer ing Tampa Bay Buccaneers

Saindhenging bal-balan Amerika, Glazer dadi populer ing donya bal-balan nalika njupuk alih kepemilikan klub Liga Premier Inggris, Manchester United kanggo £ 790m kanthi mundur saka pemegang saham ing klub kasebut ing antarane 2003-2005.

Perkembangan iki wis suwe banget amarga kritik dening para penggemar saka tim Inggris sing ngritik Glazer lan anak-anake bareng-bareng kanggo nyelehake klub kasebut dadi utang, ananging, klub kasebut akeh banget ing tujuane nganti saiki.

Kritikan terhadap Malcolm Glazer

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Sabanjure saben pengusaha sukses dadi wanita. Maxim iki digelar kanggo Glazer sing nyatakake kasuksesan bisnis luwih gedhe sawise ngasorake garwane karo garwane Linda.

Malcolm Glazer With Wife Linda Glazer

Glazer ketemu karo Linda ing wektu nalika dheweke nggarap cepet kanthi real estate, duo tanggal sawetara taun sadurunge nikah ing 1961. Hubungane dheweke diberkahi karo bocah-bocah 5 lan bocah wadon 1. Kita nggawa sampeyan katrangan babagan Anak Malcolm Glazer.

  1. Avram Avi Glazer yaiku anak pisanan saka Glazer. Lulusan hukum minangka Ketua Manchester United sajrone upaya liyane.

  1. Sabanjure yaiku Bryan Glazer sing uga duwe saham ing Manchester United, First Allied Corporation lan Tampa Bay Buccaneers saka NFL.

About Bryan Glazer

  1. Joel Glazer minangka bagéan saka kulawarga Glazer sing ngontrol First Allied Corporation lan Zapata Corporation. Joel uga duwe taruhan ing Tampa Bay Buccaneers saka NFL, lan klub bal-balan Manchester United. Iku penting kanggo dicathet yen Joel minangka pendukung Manchester United sing diyakini sacara umum minangka pamindhahan ing sangisore kapentingan bapakne kanggo njupuk kepemilikan klub kasebut.

Prakawis Joel Glazer

  1. Ditambahake ing dhaftar iki yaiku Kevin Glazer, ketua co-chairman saka First Allied Corporation. Lulusan saka Ithaca College uga duwe saham ing Manchester United lan terlibat ing Red Football diwatesi.

  1. Putri sing lair saka kulawarga yaiku Darcie Glazer. Lulusan saka Psikologi saka American University yaiku co-presiden Glazer Family Foundation ing antarane usaha liyane.

About Darcie Glazer

  1. Paling pungkasan nanging paling ora yaiku Edward Glazer, sing paling enom saka kulawarga. Edward kaya sadulure Kevin lulus saka Ithaca College. Dheweke uga duwe saham Sekut Sekut Pertama, Manchester United, lan Red Football Limited.

About Edward Glazer

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Filantropi

Glazer damel samubarang kang dilakoni luwih apik, kalebu komunitas, ing ngendi dheweke ngetrapake akeh usaha philanthropic. Panjenengané ngluncuraké Glazer Family Foundation ing 1999, sawijining organisasi sing antara liya, darmabakti kanggo mbantu nyebabake amal lan pendidikan ing komunitas Tampa Bay. Yayasan wis dumadi saka sawijining eksistensi, mènèhi donasi yuta ing program, karcis, hibah lan sumbangan.

Kajaba iku, Glazer ngawasi operasi Program Visi Foundation, digawe ing 2006 kanggo ngenali masalah-masalah ing sekolah-anak nalika isih cilik. Inisiatif kunjungan menyang sekolah lan menehi ujian mata kanggo ewu anak-anak sing disadvantaged

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Feud With Sisters

Nalika amal diprakirake wiwit ing omah, Glazer ndadekake sawijining titik kanggo ora setuju karo pidato populer minangka bukti ing perseterase dheweke karo para sadulure 5 menyang titik kepenginan bagean luwih gedhe saka $ 1 yuta Estate kang ibune kepengin kanggo sadulur sadurunge dheweke mati. Glazer nyritakaké crita sing disengkuyung uripé ing ngisor iki:

"Aku ora nate tindak bareng karo sedulure. Padha ora tau njupuk kula. "Ibuku bakal ngomong, 'Njupuk wong menyang film,' lan bakal ngomong ora. Ibuku bakal ngomong, 'Apa ora? Sampeyan bakal lungguh ing jejere wong liyo wae. ' Wong-wong mau ngomong, 'Kita ora peduli, kita ora njupuk wong.' "

Dheweke uga nyathet yen para sadulure dheweke sengit marang hubungane sing wis suwe karo ibune sadurunge dheweke mati.

"Kula nyuwun pangapunten biyung kula lan kula gadhah hubungan ingkang cekap kados ingkang kita tindakaken. Aku ora ngapusi, nanging iya. Ing salawas-lawase, aku ora bakal dadi cedhak karo ibuku, lan para sadulurku bakal seneng. Kula nyuwun pangapunten kula mbikak ibu ingkang sugih. "

Suwe-suwe kanggo njaluk bali marang sadulur-saduluré kanthi gadhah dhuwit sing paling gedhé saka jumlahe $ 1 yuta rumit. Nanging, Glazer ndadekake dheweke ngetokake yen dheweke duwe dendam marang dheweke saklawasé urip.

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Alesan Kenal Balik

Glazer dijuluki Leprechaun amarga katon jenggot lan janggut jahe sing lucu.

Malcolm Glazer Leprechaun

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- pati

Glazer mati umur 85 ing Mei 28, 2014. Dumugi sedanipun, Glazer tilar donya, piyambakipun sakit akibat gerah sanget kalih stroke ing April 2016. Stroke kasebut kena pengaruh pidato lan mobilitas ing lengen tengen lan Kanan Kanan.

RIP Malcolm Glazer

Malcolm Glazer Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Pribadi Pribadi

Nganti sedané ing 2014, Malcolm Glazer minangka pengusaha reclusive sing mbuktekaken ngluwihi mamang alesan sing sukses ing bisnis adhedhasar kerja keras lan tekad tanpa pranata. Glazer ora nyangking sifat kasebut sing ndadekake sukses ing bisnis amarga dhèwèké tau ngandhani:

"Tampilake kula pengusaha sukses, lan aku bakal nuduhake sampeyan wong sing nggarap jam 80 seminggu."

Kanggo Glazer, urip luwih urip ing ekstrem minangka bukti ing prosese dheweke wiwit sinau bisnis ing taun-taun 8 lan njaga karajan milyar dollar nalika lagi ngalami stroke nganti matine. Nanging, dheweke pracaya marang manungsa lan urip saben tembung saka Aturan Emas

"Aku tansah nyoba kanggo nambani wong kanthi adil. Sampeyan kudu seneng karo wong. Iku mung akal sehat. Yen sampeyan ora, sampeyan ora bakal oleh asil sing apik. "

Moreso, dheweke ora ketinggalan empathy minangka bukti yen dheweke tau sympathize karo Tony Dungy, mantan pelatih Tampa Bay Buccaneers sing dipecat ing 2001. Putra Dungy bunuh diri ing 2005 lan Glazer mlebu layanan panguburan mourning karo kulawarga almarhum kanthi cara emosional. Miturut Jeffery Singletary, sing nindakake layanan kasebut:

"Glazer nangis kanthi sedhih sadurunge Dungy nganti kaya mengkono, Dungy kepengin nyenengake Glazer, tinimbang cara liyane".

Ana cara sing luwih apik kanggo ngrameke miliarder sing kanthi gampang urip kanthi tentrem sanadyan ngorganisir panguburan pribadhi kanggo dheweke, kepengin kulawarga menehi. Ing cahya sing padha, dhawuhe diterbitake kembang lan donasi kudu digawe kanggo rumah sakit bocah-bocah ing Tampa ngendi dheweke urip.

Malcolm Glazer Fakta Pribadi

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Malcolm Glazer Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene