Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold

0
207
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng julukan "Luca". Kisah Kanak-kanak Lucas Digne Kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom. Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta cilik liyane sing ngerti babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuane kanggo ngganggu penyerang dadi milik. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Lucas Digne sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Kiwa kiwa Lucas Digne lair ing dina 20 tanggal 1993 Juli ing komune Meaux ing Prancis. Dheweke dadi anak nomer loro saka putrane sing lair yaiku ibune, Karine Digne lan bapake, Philippe Digne.

Lucas Digne lair saka wong tuwa sing ora ngerti sethithik.
Lucas Digne lair saka wong tuwa sing ora ngerti sethithik. Kredit Gambar: Prancisfootball.

Nasional Prancis sing kagolong pamilike pemain keturunan etnis putih kanthi akar sing kurang apik dibesuk ing Meaux ing Prancis ing ngendi dheweke tuwuh bareng karo kakange - Mathieu Digne.

Lucas Digne digedhekake ing komune Meaux ing Prancis.
Lucas Digne digedhekake ing komune Meaux ing Prancis. Kredit Gambar: Prancisfootball lan WorldAtlas.

Ngembang ing tanah kelairan ing Meaux Prancis, Digne ngambah dalan sadhuwure Mathieu sing wis tuwa kanthi main bal-balan nalika umur cilik banget. Nalika Digne ana, dheweke langsung ngandhani marang sapa wae sing ngrungokake manawa dheweke bakal dadi profesional ing olahraga kasebut lan duwe cara sing sampurna kanggo ngusir titik dheweke.

Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Minangka enom Digne maju ing dhuwur lan umur, minat kanggo bal-balan dadi obsesi. Untunge, pendaptaran ing klub lokal Mareuil-Sur-Ourcq nyedhiyakake papan sing cukup kanggo ngalami bal-balan sing kompetitif lan sing paling penting, nolak retorika babagan dadi profesional.

Ing wektu Digne umur 9 ing 2002, dheweke gabung karo klub tetanggan, Crepy-en-Valois, yen dheweke ora mung nambah kapinteran sing dipikolehi saka latihan latihan ing taun 3 ing Mareuil-Sur-Ourcq, nanging tetep mbukak sinau babagan luwih akeh dhasar.

Kertu identitas Lucas Digne ing Crepy-en-Valois
Kertu identitas Lucas Digne ing Crepy-en-Valois. Kredit Gambar: Prancisfootball.
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ing puncak pertandhingan bal-balan Digne karo Crepy-en-Valois, dheweke dadi angel nglirwakake amarga rambut pirang sing dadi berkilauan dadi sawetara jinis panandha sing nggawe pramuka saka Lille nglacak posisi sing apik banget sajrone pertandingan kompetitif.

Dadi, prodhusy bal-balan taun-lawas 12 wis digawa menyang sistem pemuda Lille ing ngendi dheweke mundhak pangkat ing taun 5 sawise nggawe promosi kanggo tim pertama klub kasebut. Dheweke terus mlebu kontrak profesional pertama karo sisih Prancis ing Juli 2010.

Lucas Digne main kanggo Lillle minangka profesional.
Lucas Digne main kanggo Lille minangka profesional. Kredit Gambar: FMS.
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Kanggo Digne, Lille ora mung dadi papan pembiakan amarga dheweke fokus ngrampungake impen bocah cilik dheweke main kanggo Paris Saint Germain. Pangembangan nerangake pamindhahan cepet menyang "klub impen" ing 2013 sawise ngentekake rong musim ing Lille.

PSG mlebu Lucas Digne saka Lille ing 2013
PSG mlebu Lucas Digne saka Lille ing 2013. Kredit Gambar: Sportskeeda.

Nalika ing PSG, Digne ketoke bisa nyiyapake nalika bangku. Dheweke ora entuk kasempatan kanggo netepake awake dhewe ing klub kasebut nalika dheweke dadi pemain mundur nalika tekan lan wis dadi pengganti sing ora dienggo ing game sing penting ing impen. Kanggo ngrampungake kabeh, dheweke dipinjam menyang Roma kanggo musim 2015 / 2016 sawise ngentekake rong taun karo wong Paris.

Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Sanajan Digne mung setaun suwene setahun ing Roma, penampilan kanggo klub kasebut ngluwihi apa sing dicathet ing PSG sajrone rong musim, uga ora dianggep minangka flop ing Barcelona, ​​dheweke pindhah menyang 2016 lan ngentekake rong musim main ing samping bal-balan kaya Lionel Messi.

Maju nganti saiki, Digne main kanggo Everton FC sawise mlebu menyang klub ing 2018. Dheweke ora ragu-ragu seneng ing sisih Inggris ing ngendi dheweke wis nyathet nomer paling akeh ing karir ing wektu nulis. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Lucas Digne ing wangun skor gol apik ing Everton.
Lucas Digne ing wangun skor gol apik ing Everton. Kredit Gambar: Thewest.
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Munggah Digne liwat rangking Lille tetep angel banget kanggo dheweke sajrone pirang-pirang taun, utamane amarga dheweke nemoni pacar - Tiziri Digne sajrone periode kasebut. The lovebirds sing loro umur 16 ing pertemuan pertama, dadi pasangan sing ora bisa dipisah lan terus nikah ing Desember 2014.

Lucas Digne lan garwane wiwit dadi pemanis remaja
Lucas Digne lan garwane wiwit dadi pemanis remaja. Kredit Gambar: Instagram.

Tziri kalebu prekara liya sing dadi fitness lan penggemar fashion sing ngarepake mbangun karir ing jurnalisme. Dheweke bubar nglairake anak lanang sing nomer siji (putra) ing April 2019 kanggo nggawe kulawarga dadi jagad anyar.

Digne lan Tiziri duwe anak sing nomer siji bebarengan ing April 2019.
Digne lan Tiziri duwe anak sing nomer siji bebarengan ing April 2019. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Ora adoh saka kendhali keras, tandha cedhak lan ngresiki bal kanggo Toffees, kulawarga luwih penting kanggo Digne. Kita mlaku sampeyan urip kulawarga.

Babagan Lucas Digne bapak: Philippe bapake Digne. Dheweke nyambut gawe ing omah percetakan ing Lizy-Sur-Ourcq caket Meaux sajrone umur dinie Digne lan uga main kanggo tim pertama klub budak kiwa Mareuil-Sur-Ocrcq. Dadi tanpa ujar manawa dheweke nyumbang akeh kanggo mbentuk kenaikan Digne ing bal-balan lan main peran penting ing pembangunan nganti saiki.

Babagan Lucas Digne ibune: Karine minangka ibune Digne. Kaya bojone lan putrane, dheweke gedhe bal-balan lan nate dadi sekretaris klub bojone Daree Mareuil-Sur-Ocrcq. Ibune sing apik banget nyoto anak-anake, utamane Digne sing nembe nggawa putrane sing paling anyar.

Lucas Digne digedhekake dening wong tuwa sing ora ngerti sethithik.
Lucas Digne digedhekake dening wong tuwa sing ora ngerti sethithik. Kredit Gambar: ClipArtStation lan FotballWikia.

Babagan sadulur Lucas Digne: Digne duwe sedulur sing dikenal minangka Mathieu. Sadulur tuwa sing nuduhake crita jaman kanak-kanak sing padha karo Digne uga wis dadi karir ing Lille, nanging ora profesional. Nanging, dheweke ora nate ndhukung Digne sing setya nggawe jeneng apik kanggo kulawarga ing bal-balan top-flight.

Babagan sederek Lucas Digne: Digne duwe simbah nenek lan bapa biyung sing durung dingerteni nalika ora ana cathetan saka sedulur, nenek lan nenek. Kajaba iku, sepupu kiwa isih durung bisa ditemtokake utamane ing prastawa umur wiwitan nganti saiki.

Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Ya, Digne katon apik ing pengadilan, yaiku pribadine sing ngrebut ati wong sing nemoni dheweke. Sipat persona sing nengsemake Digne sing asal-usul saka tandha zodiak Kanker kalebu proclivity kanggo ambisi, pameran intelektual emosional lan daya tahan sing ora bisa ditindakake.

Kepentingan lan hobi kalebu wisata, ngrungokake musik utamane R&B lan Rap. Digne uga tetep main game tenis lan basket uga ngentekake wektu berkualitas karo kulawarga lan kanca-kanca.

Wisata minangka salah sawijining kepentingan Lucas Digne.
Wisata minangka salah sawijining kepentingan Lucas Digne. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Nilai pasar € 30 yuta nalika nulis ditambah karo pengalaman saklawasé dasawarsa bal-balan profesional wis netepake Digne ing liga penghasil gaji tinggi kanthi regane bersih sing apik tenan.

Dheweke urip gaya urip mewah sing terus nyata pola pola, omah uga rasa endah apartemen penginapan nalika muter ing njaba liga Prancis. Mbok menawa sing paling apik yaiku koleksi mobil dheweke dikuasai dening merek kaya Ferrari, Mercedes lan Audi.

Lucas Digne posing ing jejere salah sawijining rute Audi.
Lucas Digne posing ing jejere salah sawijining rute Audi. Kredit Gambar: Wtfoot.
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Curiga lan ngerti ora padha. Temokake informasi ing ngisor iki babagan Lucas Digne.

Udud lan Ngombe: Digne ora duwe sejarah karo rokok, uga ora diwadhahi ngombe nalika ditulis. Dheweke luwih nyoba supaya kesehatan lan frowns apa wae sing bisa mbatesi prestasine.

Tato: Dheweke duwe tato terkenal ing lengen lan tembung kontroversial (Aku Ora Bakal Kasedhiya ') ing dodo sing sadurunge salah dianggep dadi tresnane marang Liverpool. Kanggo nyathet prekara kasebut, Digne nerangake manawa dheweke minangka penghargaan marang wong tuwane.

Tatoo dada Lucas Digne maos "Aku ora bakal bisa mlaku dhewe".
Tato dodo Lucas Digne maos "Aku ora bakal bisa mlaku dhewe". Kredit Gambar: Instagram.

Komitmen Internasional: Puteran kiwa kanggo tim nasional Prancis lan makili kabeh kategori dadi U16 menyang tingkat U21. Dheweke main ing Prancis sajrone Piala Dunia 2014 lan siyaga kanggo skuad Prancis ing Piala Dunia 2018.

Agama: Nanging ora akeh sing ngerti babagan posisi Digne babagan masalah iman, nanging dheweke menehi tinta minangka penganut kanthi nyabrang ing lapangan dolanan. Praktek iki populer ing antarane wong Kristen utamane Katolik.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Lucas Digne kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene