Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Magnifico". Kisah Lorenzo Insigne Kita lan Sejatine Biography Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kacepetan lan gol-gol sing wigati nanging mung sawetara ngerteni Lorenzo Insigne's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal lan Keluarga

Lorenzo Insigne lair ing dina 4th Juni 1991 ing Frattamaggiore, Italia. Panjenenganipun minangka anak kaping kalih ingkang lahir saking ibunipun, Patrizia Insigne lan bapakipun, Carmine Insigne.

Lorenzo Insigne - Awal Urip

Tuwuh ing Frattamaggiore (digambarke ing ngisor) sing paling misuwur kanggo ngasilake sejumlah jenius bal-balan Arturo Lupoli lan Francesco Lodi, Lorenzo sing isih enom, duwe wiwitan urip sing tantangan.

Lorenzo Insigne Hometown - Frattamaggiore

Wong tuwa Lorenzo berjuang kanthi mundhakaken lan sedulor telu sedhih ing omah sing sempit, sing bisa nyedhiyani urip sing nyaman kanggo kulawarga kaya Lorenzo. Situasi kakehan nalika Carmine Insigne (bapake Lorenzo) digawé luwih becik ing karya, sawijining perkembangan sing nimbali kakek-nenek Lorenzo kanggo mbantu kesulitan ngunggahake cucu-cucu.

Wonten ing tantangan ingkang dipunalami, Lorenzo ingkang sampun ngembangaken pamain ingkang sepisanan ing bal-balan boten remuk saking semangatipun. Kanggo Lorenzo, kapentingan dolanan bal-balan dadi alam kaya nalika dipangan kanthi alami kanggo bocah-bocah, sawijining kanyatan Lorenzo ibune ngelingake kanthi ngumumake sing;

"Minangka bocah, Lorenzo mangan antarane Mouthfuls lan tansah bola ing sikil nalika piyambakipun ana ing."

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir Bangun

Ing bidhang kanggo ndhukung upaya para tuwane lan kakekne, Lorenzo njupuk pekerjaan ing kandhang pasar ing ngendi dheweke ngedol pakaian. Ora suwé, dhèwèké nggawe dhuwit cukup kanggo tuku piyambak jersey Ronaldo R9 saka idola balapan mangsa cilik, ing Ronaldo saka Brazillian.

Ronaldo R9 Jersey

Panampa saka dodolan uga mbantu ningkatake kapinterane ing klub-klub pemuda sing pisanan yaiku Olimpia Sant Arpino ing ngendi Lorenzo nglampahi mangsa sing luwih apik.

Lorenzo Insigne di Olimpia Sant Arpino

Nalika ing Olimpia, Lorenzo nuli nindakake julukane kanthi cepet amarga ora bisa mungkasi prestasie kanthi cara ngetung gol. Upaya-upayane mlayu nalika pramuka saka Napoli diduga ukurane lan nggawa dheweke menyang Tim Pemuda Napoli nalika dheweke mung 15.

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rise To Fame

Iku ana ing tim pemuda Napoli sing Lorenzo mlebu ing dalan kanggo ketukanane kanthi gol-gol scoring kanggo tim Primavera klub. Upaya balapan ing salajengipun nyakseni Lorenzo dipinjamkan menyang klub-klub tetangganya, kalebu Cavese, Foggia lan Pescara, ing ngendi dheweke mbiyantu klub menangake gelar Serie B lan nyithak.

Lorenzo Insigne di Pescara

Kemajuanipun boten dipunmangertosi dening klub ingkang damel piyambakipun dados papan wonten ing tim kapisanan. Akibaté, dhèwèké ndadekake debut liga Serie A lan UEFA ing 2012 lan 2013 mlebu manèh kanthi manéka flank, kecepatan uga gol gol lan mbantu kapabilitas sing ora mung mbantu kemajuan Napoli ing macem-macem kampanye nanging ngamanake debut ing Piala Dunia 2014 kanggo Italia. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Lorenzo Insigne - Rise To Fame

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Lorenzo Insigne wis dadi hubungan jangka panjang karo pacare utawa Wag dadi bojo, Genoveffa Darone sing akeh percaya Insigne ora bakal dadi bintang tanpa pengaruh dheweke ing urip.

Timeline Hubungan Lorenzo Insigne Kanthi Genoveffa Darone

Pasangan kasebut ketemu ing Naples nalika Insigne main kanggo Pescara, patemon kang bakal ditindakake Insigne kanthi cara ngelingake:

"Wiwit aku weruh dheweke, aku ngerti yen aku kepengin karo dheweke"

Muter ing pinjaman kanggo Pescara weruh Insigne urip 250km adoh saka Naples ngendi Genoveffa urip. Akibaté, Insigne kerja keras kanthi nyétak gol 19 kanggo Pescara kanggo mesthèkaké Napoli dijenengaké bali lan kanthi ekstensi, manawa dheweke urip ing Genoveffa.

Lorenzo Insigne Kanthi Gendakan utawa Wag Genoveffa

Ora suwe sadurunge pasangan nikah ing 31st Desember 2012. Hubungane dheweke diberkahi karo anak lanang loro, Carmine Insigne (lair 2013) lan Christian Insigne (lair 2015).

Lorenzo Insigne karo Keluarga

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Masalah dhuwur

Siji ora bisa ngobrol babagan Insigne tanpa ngremuk subjek kang dhuwur. Ngadeg ing 1.63 m (saiki) Ketinggian Insigne terus mburu dheweke kanthi cara sing beda-beda saka carane meh nyebabake dheweke ngalahake impen muter bal-balan ing tingkat profesional sajrone paningkatan karir.

"Ing Italia, Pramuka jujur ​​banget, mesthine dheweke bisa ngomong" Kita seneng karo dheweke, nanging dheweke kepekso. "Aku entuk akeh fleksibel, ngrampungake rencana ngundhuh lan bakal tangi saben esuk yen aku wis ngalami sewengi".

Ngeling-eling Insigne.

Cepet ngunggahake Insigne kanggo ketenaran, dhuwur jenius bal-balan ora mburu kanthi cara sing sedih kaya sing dipigunakaké nanging wis dadi relief komik kaya dheweke asring kerep ngalami nalika dipasampingi karo Mascots.

Masalah Ketinggian Lorenzo Insigne

Siji bakal pengin argue yen Insigne mung bakal males karo maskot sajrone penampilan kanggo timnas Italia, ananging, kedadeyan sing padha dumadi nalika penampilan klub.

Lorenzo Insigne Sial karo Mascots

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Insiden Mugging

Kejadian sing nyenengake sing mbebani masalah keamanan ing kota Napoli yaiku perampok Insigne lan garwane. Insigne nyopir ing kutha Naples nalika loro perampok sing nunggang sepedha motor ditarik ing mobilé nalika ana ing lalu lintas.

Para perampok sing ngilangi pistol ing Insigne lan bojone dipeksa duo menyang bagian adoh karo rolex, gelang berlian lan euro 800 kanthi awis. Luwih nggegirisi yaiku nyatane yen para perampok ngerti sapa sing korban kasebut minangka dheweke ngajokake dheweke kanggo nyetak gol kanggo Napoli nglawan Fiorentina ing pertandhingan sing bakal teka.

Cara Lorenzo Insigne dirampok ing Gunpoint

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Alesan Kenal Balik

Insigne dijuluki "Lorenzo Il Magnifico " dening penulis lan penggemar olahraga amarga kemampuan kanggo ngetrapake gol dheweke lan mbantu kemampuan kanggo ngganti game rumit kanggo keuntungan tim.

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Sepakbola Idol

Insigne tansaya tresna marang Legenda sepak bola Brazillian, Ronaldo marang Maradona. Ronaldo tresna marang Ronaldo minangka mungsuh kanggo dolanan bal-balan Ronaldo kayata sepatu R9 sing teka ing werna perak, biru lan kuning (digambar ngisor). Katresnan kanggo legenda uga ngrusak pertimbangan kayata Ronaldo sing main kanggo Inter Milan nalika iku dikenal kanthi kekejian nglawan Napoli (klub desa Insigne).

Lorenzo Insigne Tresna kanggo Boots R9s

Miturut Insigne;

"Bapakku yaiku penyokong Napoli ageng lan penggemar MaradonA, lan mesthine Ronaldo main kanggo Inter nalika iku, lan dheweke nggawe nangis Napoli. Nanging aku mung bocah cilik. Aku ora ngerti apa sing luwih apik, lan aku obsessed karo boot R9s sing bapak kula tuku kanggo kula uga amarga i pracaya bakal nggawe kula main kaya Ronaldo ".

Nanging, Insigne wis mekar kanggo ngurmati Maradona saiki dheweke (Insigne) main kanggo Napoli lan nduweni pemahaman lengkap apa artine bisa dimainake ing lapangan sing padha ing ngendi Maradona tau main.

"Kanthi kabeh amarga Ronaldo, saiki aku luwih tuwa, lan aku ngerti sejarah, aku kudu mratobat lan ngomong yen Maradona paling gedhe sing tau urip. Pak Ronaldo, sampeyan wis gedhe boots. Sampeyan sing jenius. Sampeyan inspirasi sandi. Nanging aku iki Neapolitan, lan aku kudu ngomong yen mung ana siji raja, lan jenenge yaiku Diego ".

Lorenzo Insigne Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Pribadi Pribadi

Insigne minangka pemain sing ditemtokake sing bakal ngendheg apa wae kanggo mbuktekake piyambakipun pantes minangka kepengin. Iki katon ing kinerja apik ing Pescara sing ora mung menangake panggonan ing Napoli nanging nggawa dheweke luwih cedhak karo tresna marang urip.

Lorenzo Insigne Personal Facts

Dadi, dheweke tresna marang Touch karo kanca-kanca, kulawarga lan sapa wae sing duwe sejarah apik.

Mriksa: Thanks kanggo maca Lorenzo Insigne Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene