Fakta Keras Callum Wilson Plus Untold Biografi

Fakta Keras Callum Wilson Plus Untold Biografi

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Goal Machine". Kisah Kanak-kanak Callum Wilson Kita ditambah Biografi Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis nyakup crita wiwitan, latar mburi, crita urip sadurunge ketenaran, munggah crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi pencetak goal gol. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Callum Wilson sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Kisah Para Rasul Callum Wilson Plus Untold Biografi Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkapé Callum Eddie Graham Wilson. Callum Wilson minangka dheweke dikenal ana ing 27th dina Februari 1992 menyang bapa Jamaican lan ibu Inggris ing Coventry, Britania Raya.

Boten kados pemain bal-balan Inggris, Wilson boten ngraosaken gesangipun. Bapakne Jamaika ninggalake dheweke bareng karo ibune nalika isih bayi.

Callum Wilson Early Life Story- Parental Breakup

Sembarang bocah sing wis urip liwat parental break-up, sing ndadekake bapakne ilang bakal ngerti mung rasa emosional sing jero bisa nyebabake. Iki minangka titik fokus tumrap crita awal Callum Wilson.

Wilson tansaya mandheg kanthi ibuné sing banjur nduwèni limang bocah liyané, telung sadulur lan rong sadulur. Uripé dheweké keprungu karo kesulitan. Nanging, dheweke sinau piyambake tanpa dhuwit. Iki ditindakake supaya bisa menehi tuladha kanggo para sadulure.

Kisah Para Rasul Callum Wilson Plus Untold Biografi Facts- Nyetel conto

Wiwit, partisipasi Wilson ing babagan bal-balan ngarahake dheweke adoh saka pilihan sing ora becik sing bisa didadekake minangka bocah. Dheweke miwiti perjalanan bal-balan kanthi nyoba sukses karo Coventry. Ora kaya pemain bal-balan liyane, Callum ora duwe lift saka wong tuwane ing kasus iki, ibuné. Ing tembung kasebut;

Mbokku wis kebak tangane. Iku hard nalika aku akeh munggah kanggo dheweke kanggo njupuk kula kanggo latihan. Dheweke dadi ibune siji kanthi stres banget. Iku kanca kulawarga lan kanca tim sing ngangkat kula munggah ing latihan.

Wilson ing sawetara panggonan ora seneng amarga dheweke felt dadi beban marang pembantune. Njupuk panganiaya kanggo wong-wong angkat digawe dheweke ninggali latihan dheweke kanggo tim lokal Liga Minggu.

Sanajan owah-owahan pikiran, Wilson tetep ora bisa kepuasan nalika dikarepake nalika Minggu. Dheweke felt dheweke wis milih salah supaya bisa ngrusak peluang dadi pemain bal profesional. Mangkene, dheweke wis menehi impen kanggo dadi pro, entuk dhuwit gedhe lan ngurus anggota kulawargane. Pamikiran sing terus-terusan tumrap Wilson iki nolak supaya ninggalake bal-balan Liga Utama Minggu arep bali menyang Coventry. Ngandika babagan pengalaman iki, dhèwèké tau ngandika ing tembungé;

Aku nyoba maneh nalika aku ana 12, ora seneng, aku bali menyang tim Minggu maneh. Banjur kaping telune aku ngerti yen yen aku kepengin dadi profesional, aku kudu tetep metu lan ngalahake wong liya.

Keputusan final Wilson kanggo tetep ing Coventry ditandai awal karir profesionalé.

Kisah Para Rasul Callum Wilson Plus Untold Biografi Facts- Ninggalake Ngarep

Wilson sawisé nyoba sukses kaping telu karo Coventry mutusaké kanggo tetep kanthi klub pemuda. Minangka bocah enom, kabeh sing dikarepake Callum nduwe papan panggonan dheweke dhewe amarga sifat omah omahé sing banget. Manggon adoh saka omah, tegese bakal ana gangguan nol. Sepakbola pungkasané dadi alasan sing ideal kanggo ibu sing ngeterake saka omah.

Sawisé dirilis, Wilson nemokake akeh ruang lan wektu kanggo nglampahi kanca-kancané lan dadi dhéwéké. Ngandika bab keputusan, Wilson tau ngandika;

Aku wong saiki sing seneng perusahaanku. Iku becik kanggo bisa duwe kebebasan lan tentrem-rahayu.

Kisah Para Rasul Callum Wilson Plus Untold Biografi Facts- Multitasking ing Olahraga

Callum Wilson Biografi Facts- Kick-Boxing Years

Wilson nalika persiapan remaja Coventry diwenehi kesempatan kanggo bal-balan multitask karo olahraga liyane. Miturut laporan, dheweke melu kickboxing sakwisé taun. Ngomong babagan pengalaman kickboxing dheweke tau ngomong;

Aku mung duwe telung perkelahian. Temenan, aku entuk kabeh telu. Iku dening kalah technical. ing umur, aku weruh aku nggawe mungsuhku nangis nalika aku dicokot.

Senajan Wilson ora ngidini Kickboxing kanggo ngrampungake dheweke kanthi bener amarga dheweke wis ngetokake panemune dadi pemain bal profesional. Nanging, ana sing disebutake ing kickboxing sing kudu ditindakake.

Kisah Para Rasul Callum Wilson Plus Untold Biografi Facts- Miwiti Karir Senior

Wonten ing wekdal puniko, Wilson taksih dipunsingkiraken saking panggalihipun dhumateng kulawarganipun. Dheweke manggon ing kraton Coventry, ora ngerti carane masak lan bakal mangan panganan kabeh sedina. Iki "mangan cepet lan gampang"Gaya urip bali kanggo mburu dheweke. Mangan akeh burger mesthi ora mudhun banget kanthi kabutuhan atletik. Iki weruh Wilson ing wiwitan karir senior dheweke berjuang kanggo tetep pas lan malah bejat marang kaki telu.

Crita Serat Callum Wilson- Torments Karir Awal

Ciloko terus-terusan weruh kemajuane ing Coventry City derailed kanthi wedi karir lan impen teka ing mburi cetha.

Kisah Para Rasul Callum Wilson Plus Untold Biografi Facts- Carane Tresna Dislametake Dheweke

Kaget, Cedera karir awal Wilson wiwit ngresiki wiwit saka dheweke nemokake dheweke dadi pacar sing nuduhake dheweke carane mangan kaya atlet. Iki minangka wayahe dheweke wiwit dadi pamuter dunya ing jaman saiki.

Wilson ketemu partnernya sing jenenge Stacey nalika dheweke ana 17 lan dheweke ana 19 (rong taun luwih lawas tinimbang dheweke). Stacey mandheg Wilson saka mangan panganan mangan sing cepet lan gampang. Sakwisé taun bareng, Wilson pindhah menyang omahé sing mbantu dheweke maju ing kariré. Stacey ngenalake dheweke kanggo roti lan panganan sing sehat, lan saka iku, masalah ciloko dheweke pungkasane mati. Loro-lorone penyayang mutusake kanggo tetep limang taun sadurunge nikah.

Foto Perkawinan Callum Wilson

Bareng, dheweke duwe anak lanang jenenge Oritse lan putri Orlagh.

Kisah Para Rasul Callum Wilson Plus Untold Biografi Facts- Rise Fame

Asides Stacey’s involvement in his love and career life, Wilson’s chance at Coventry came when Steven Pressley became their manager in 2013. He impressed his manager and fans by scored 22 goals in League One in the 2013-14 season.

Begjanipun, periode udan target uga wektu Bournemouth wiwit nggolek striker kanggo ngganti Lewis Grabban sing wis didol menyang Norwich City. Mereka mlebu Wilson kanggo £ 3.5m ing Juli 2014. Ing musim sing padha, Eddie Howe wiwit nyithak berlian kasar lan gol 23 Wilson mbantu Bournemouth menang judhul Championship.

Callum Wilson Rise to Fame Story

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Para Rasul Callum Wilson Plus Untold Biografi Facts- Urip Pribadi

Wilson loropaken lan seneng-seneng, tansah mesem lan seneng-seneng, lan dheweke seneng banget babagan latar belakang kulawarga.

Callum Wilson Personal Life

Superstitious Lifestyle: Apa sampeyan ngerti? ... Wilson iku superstitious babagan nomer kaos.

Apa Kaos 13 tegese kanggo Callum Wilson

Jersey ora ana 13 sing wis males kanggo sawetara nanging ora kanggo wong. Ing pratelanipun;

Aku lunga kanggo nomer 13 amarga sawetara perkara wis kedade ing dina 13th sawetara sasi. Ing dina 13th sasi iki nalika aku lulus ujian nyopir, tes teori saya lan aku dadi pelajaran sepisanan sandi. Uga, bocah cilik iki lair ing 13th.

Rong puluh loro iku nomer liyane penting. Ngandika babagan kasebut, Wilson tau ngandika;

Saben-saben aku katon ing ponselku sadurunge dicedhaki, dheweke ngira 22: 22. Aku mikir sing kudu tegese ana ing mangsa ngarep. Ironis nalika kedadeyan aku rampung gol 22 kanggo Coventry.

Athleticism saka Family Origin: Jeblugan Callum Wilson menehi wawasan menyang latar kulawarga Jamaika. Wawasane nyathet fakta sing diwenehake dheweke saka kacilakan saka bapak dheweke.

Latar belakang kulawarga Callum Wilson- Asal saka kacepetan

Ngomong babagan kacepetan, bapak lan latar kulawarga, Callum sapisan ngomong;

Aku ora ngerti apa-apa bab bapakku. Aku ora ngerti akeh babagan latarane. Dheweke Jamaika lan Jamaika biasane luwih atletik. Sampeyan wis ndeleng Usain Bolt.

Mriksa: Thanks kanggo maca Storyum Wilson Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene