Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold

0
114
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang SkySport lan ThePlayersTribune
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang SkySport lan ThePlayersTribune

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Miggy". Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Kita Fakta Biografi Untold Biji Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron- Analisis nganti saiki
Gesang lan Munggah saka Miguel Almiron - Kredit menyang Sedheng,ThePlayersTribune lan SkySports

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti babagan sikap andhap asor dheweke kanggo urip, yaiku wong sing bisa ngrusak mabur sing ana ing lapangan. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Miguel Almiron sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Miguel Ángel Almirón Rejala. Almiron lair nalika dina 10 tanggal 1994 ing wulan Februari XNUMX marang ibuné Sonia Almiron lan bapake, Reuben Almiron ing ibukutha Asunción, Paraguay. Ing ngisor iki foto Sonia lan Ruben, wong tuwane sing apik banget.

Wong tuwa Miguel Almiron - Sonia lan Reuben Almiron
Wong tuwa Miguel Almiron - Sonia lan Reuben Almiron

Miguel Almiron WASN'T wungu ing latar mburi kulawarga sing sugih utawa kelas ndhuwur. Kulawargane kaya umume wong miskin ing Asunción sing nyambut gawe nanging ora duwe pendidikan finansial sing paling apik lan asring ngalami dhuwit.

Miguel Almirón ngrasakake tuwuh ing kulawarga sing nandhang susah, yaiku bapake Ruben nyambut gawe jam 18 jam minangka satpam keamanan lan ibune Sonia kerja minangka kasir pasar pasar raya. Miguel Almiron duwe sedulur sing padha karo 5. Sedaya pitu anggota kulawargane ngatur omah cilik lan sethitik Miguel dhewe kudu tuku amben karo ibune.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nyepak Sepak Bola diwiwiti kanthi awal kanggo bocah sing sepi lan isin. Amarga wong tuwané mlarat, ora cilik Miguel Almiron ora kepéngin nduwèni Koleksi dolanan paling anyar nanging ora mung bal-balan sepak bola lawas sing dheweké kicked kaping pirang-pirang dina.

Miguel Almiron minangka bocah cilik
Miguel Almiron minangka bocah cilik. Kredit: TPT

Miguel Almiron sekolah ing sekolah dhasar Escuela Basica ing ngendi main game bal-balan sing apik. "Miguel dadi murid sing sepi banget sing nindakake tugas rumah tangga. Dheweke dudu salah sawijining bocah sing kesusu sing ora nesu utawa ora kepenak, "Mantan guru Maria del Pilar Bernal mratelakake.

Nalika Miguel Almiron tuwuh dadi umur 7 taun, dheweke wiwit ngalamun ndadekake gedhe. Pangarepe sing paling gedhe yaiku supaya dhuwit cukup kanggo tuku kulawargane luwih gedhe. Wiwitane, dheweke ndeleng prospek karir bal-balan minangka cara kanggo mbantu kulawargane uwal saka kemiskinan. Pracaya iki weruh dheweke nindakake kekuwatan lan tekad ing kegiatan bal-balan sing diwiwiti ing lapangan sing ditetepake ing saubenging kendhongan Sanrio barrio, Asuncion.

Jarak garing balung ing endi Miguel Almiron sinau babagan muter bal-balan. Kredit menyang ThePlayersTribune

Jarak sing garing lan balung ing endi Miguel ngajeni keterampilan ngetrenake dheweke menehi platform kanggo nemtokake nasibe. Bapake Almiron ndhukung anak putrane kanthi nyingkirake zona panglipur supaya bisa bersaing karo kanca-kanca.

"Miguel banget sregep. Dheweke ora percaya dhiri lan gampang wedi. Aku njupuk dheweke (menyang klub) supaya dheweke duwe kanca liyane,"Bapake Ruben Almiron marang ESPN.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Miguel Almiron cepet nindakake kanthi apik lan nggawe akeh kanca ing sawetara wulan ninggalake garing, balung atos sing cedhak karo omahe. Ora butuh wektu sadurunge entuk ditampa ing Klub 3 November, sawijining akademi sing tim senior main ing divisi kaping telu bal-balan Paraguayan. Akademi kasebut minangka balesan watu adoh saka sekolah dasar.

Ngerteni kekarepane bocah lanang kanggo muter bal-balan lan kabutuhan golek dhuwit, mula kabeh kulawargane, kalebu sanak keluarga nindakake kabeh supaya bisa nyengkuyung karep. Ing ngisor iki minangka memori sisa-sisa sajrone karier awal.

Miguel Almiron Awal Urip Karo Bal-balan
Miguel Almiron Awal Kehidupan karo Bal-balan - Pengeling-eling sisa Kredit menyang Srengenge

Wong tuwane Miguel Almiron mesthekake manawa putrane ora nate nglatih latihan bal-balan. Pamane kanthi jeneng "Diego"Lan mbah putri sing nganggo jeneng"Chelo"Kabeh giliran ngiringi supaya praktek.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Kesempatan teka nalika Miguel Almiron terus maju kanthi katrampilan. Ing umur 14, Miguel wis siyap ninggalake Klub 3 November kanggo entuk kesempatan anyar. Rumaja kurus njaluk diundang kanggo nyoba karo Club Nacional, klub rekaman lan juara sangang juara Divisi Primera Paraguay.

Sayang, dheweke gagal uji coba karo klub kasebut. Supaya ora keponakan putus-putus impen, paman Miguel Almeron Diego mutusake kanggo njupuk masalah. Diego mbantu dheweke supaya nyoba maneh karo Cerro Porteno. Kang tembung ...

"Kita ngajak dheweke karo ibune menyang pacoban, nalika ketemu bocah lanang 300 sing wis nunggu entuk kesempatan sing padha. Aku ora bakal kelalen amarga Mika nomer nomer 301 ing regu"Pamanawan Miguel Almeron, Diego ujar.

Miguel ngliwati uji coba kanggo kemampuane. Nanging, durung nate njajal langsung menyang Almiron, sing gagal main ing tim ing 15 lan ing tingkat 16. Dheweke dituduh minangka entheng, wong sing ora bisa tuwuh.

Miguel Almiron nuli dituduh dadi luwih entheng
Almiron biyen dituduh ora entheng. TpT

Sedhih Ing Nopember 2010, nalika para akademi saya mudhun saka skuad, Miguel uga salah siji saka jeneng kasebut (ing dhaptar). Ancaman kasebut kanggo nyelehake Miguel Almiron terus taun 2011 tanpa ngarepake dheweke tuwuh. Ing sawijining wektu ana ing tambang dibebasake saka klub kasebut, mantan pelatih Hernan Acuna mlebu, menehi penebusan.

Pelatih Hernan Acuna nate jumeneng kanggo Michael Almiron
Hernan Acuna nate jumeneng kanggo Almiron. Kredit-TigoSports

"Aku lunga menyang koordinator lan pers lan matur: 'Aku ora pengin klub ngoyak bocah kasebut kanthi gampang amarga dheweke kurus"Ujare Acuna, klub ing pelatih 17.

Hernan Acuna minangka malaikat wali sing nggawe Almiron dadi fokus ing sisih, lan menehi tugas-tugas playmaking. Dheweke dadi tanggung jawab kanggo lulusan Miguel Almiron menyang tim pertama klub kasebut.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Balen Miguel Almiron dibayar maneh kanthi mbantu tim menang tropi Paraguayan Clausura ing 2013 lan piala Clausura ing 2015. Ing Agustus 2015, Miguel Almirón rumangsa kudu dibukak karo budaya lan metode latihan anyar, mula mutusake ninggalake negarane.

Almiron mlebu Tim Club Atlético Lanús ing División ing Argentina. Mung sajrone musim, Almiron nulungi klub kasebut kanggo menang piala 3 yaiku - Copa Bicentenario, Supercopa Argentina lan piala Argentina Primera División kabeh ing 2016.

Miguel Almiron sukses gedhe ing Club Atlético Lanús
Miguel Almiron sukses gedhe ing Club Atlético Lanús. Kredit kanggo IG lan Picnano

Sawise ngrampungake kabeh kasebut, Almiron lunga menyang negara kasebut menyang AS ing ngendi dheweke mlebu Atlanta United FC. Ngerti pora?… Sukses uga terus ing Amerika Serikat. Miguel Almiron dijenengi ing MLS Best XI kanggo kalorone musim ing Major League Soccer, uga cathetan kanggo Pendhaptar MLS Taun Anyar kanggo 2017. Wayahe paling gedhe ing AS yaiku nalika mbantu timnya menang Piala MLS ing 2018.

Sejarah Sukses Miguel Almiron- Muncul ing Kisah
Sejarah Sukses Miguel Almiron- Muncul ing Kisah. Kredit kanggo IG

Ing 31 Januari 2019, Almirón gabung karo Newcastle United kanthi biaya rekaman klub sing ngalahake Michael Owen. Kaya nalika nulis, dheweke wis urip ing sisih Lor Inggris lan masarakat Newcastle seneng banget yen duwe pemain sing bisa diajak. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Ing sandhinge saben wong lanang pancen wong wadon, mulane tetembungan terus metu. Lan meh kabeh pemain bal-balan, ana garwane utawa pacar sing glamor kaya sing katon ing wong sing apik banget Alexia Notto sing kedadeyan dadi wanita sing ana ing sajrone urip katresnan Michael Almiron.

Ketemu pacar Alexia Notto- Gendakan Miguel Almiron
Ketemu pacar Alexia Notto- Gendakan Miguel Almiron. Kredit kanggo IG

Gendakan wanita sing apik banget karo wulu Miguel Almiron dilatih ing Zumba. Iki minangka program fitness olahraga sing misuwur banget ing wilayah Amérika Kidul. Alexia Notto nindakake iki kanggo golek dhuwit sadurunge ngancani dheweke menyang AS banjur menyang Eropa.

Miguel Almiron nggandhengake pacare karo pacare sekitar November 2016, taun wiwit sukses karir senior. Iki uga taun dheweke dadi ora duwe badan. Ditilik saka foto pernikahané, katon kaya upacara pribadi ing ngendi mung anggota kulawarga sing diundang.

Foto Foto Pernikahan Miguel Almiron lan Alexia Notto
Foto Foto Pernikahan Miguel Almiron lan Alexia Notto

Wiwit padha iket simpulane, loro-lorone penyayang wis seneng omah-omah pribadi lan tanpa drama. Kaya dene nalika nulis, pasangan kasebut saiki urip ing North East England karo Alexia Notto nyedhiyakake kabeh dukungan emosional kanggo anake dheweke, nanging sampeyan tegese njaga karir Zumba.

Miguel Almiron lan Alexia Notto urip kanthi becik ing Newcastle
Miguel Almiron lan Alexia Notto urip kanthi becik ing Newcastle. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip pribadi Miguel Almiron adoh saka bal-balan bal-balan mesthi mbantu sampeyan njaluk gambaran lengkap.

Ngerteni Urip pribadi Miguel Almiron
Ngerteni Urip pribadi Miguel Almiron. Kredit kanggo MSN

Miwiti, Miguel Almiron dadi pemain bal 5 paling dhuwur kanthi sikap sing paling andhap asor. Dheweke pancen wong sing ora tau melu gelut lan dheweke manut banget.

Kaya dene N'golo Kante, dheweke lair kanthi isin lan sepi, nanging ing sisih liya, bisa uga eksentrik lan semangat utamane nalika nindakake tugas ing lapangan. Miguel Almiron minangka pemikir sing jero lan intelektual banget sing nggunakake atine ing saben kesempatan.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Miguel Almiron pungkasanipun netepi janjine tuku omah kanggo wong tuwa lan kulawargane nalika pindhah menyang Lanus ing Argentina ing 2015, uga ing taun pahargyan. Dheweke kudu tuku omah ing wilayah sing padha dheweke tuwuh, siji cukup gedhe kanggo kamar, bapak, ibu, simbah, nenek, paman, sedulur lan sadulure.

Dina iki, gaji gedhe dheweke ngurus kabeh anggota kulawarga. Miguel mbuwang akeh omah kanggo nyewa omah lan menehi omah ing saben negara bal-balan dheweke njupuk dheweke.

Anggota kulawarga Miguel Almiron nduwe foto kanggo foto
Anggota kulawarga Miguel Almiron milih foto. Kredit kanggo IG

Mbiyantu ibu lan bapakne, pamane Almiron yaiku Deigo minangka wong sing paling pengaruh ing uripe. Diego tanggung jawab kanggo mbiyantu seduluré kanggo ngatasi depresi sawise gagal ing sidhang karo Club Nacional.

Ketemu paman Miguel Almirons- Diego
Ketemu paman Miguel Almirons- Diego
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Miguel Almiron minangka pemain bal-balan super kaya sing mbayar mbayar nyatakake volume. Ing sawijining wektu, dheweke nyekel rekor pamain gaji paling gedhe 12 ing sejarah Soccer Soccer (MLS). Kanggo wong sing nate nggawe $ 209,000 saben tujuan digawe lan nyekel nilai pasar $ 9 yuta, samesthine kudu urip gaya urip sing glamor kaya sing ditampilake ing ngisor iki.

Ngerteni Gaya Urip Miguel Almiron
Ngerteni Gaya Urip Miguel Almiron Kredit menyang Telegraph

Nanging, ora kaya ngono. Miguel Almiron urip kanthi gaya sing asor lan cerdas ngatur dhuwit.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Pemain Favorit dheweke ing kabeh wektu tetep dadi penjaga gawang:
Miguel Almiron nate nanggapi kanthi cepet nalika takon pemain apa sing dheweke paling seneng karo sejarah bal-balan. Ing pengetahuan babagan bal-balan, mung ana brahala siji. Ora liya wong liya saka penjaga gawang Paragiuan legenda- Chilavert sing dadi andharan tim nasional nalika taun 1990.

José Luis Chilavert- Miguel Almiron Idol
Ketemu José Luis Chilavert- Idolo Miguel Almiron. Kredit menyang FoxSports.

Ngerti pora! Chilavert tetep dadi siji-sijine penjaga gawang ing sejarah sing asring njupuk tendhangan lan penalti gratis, saéngga dheweke dadi penjaga gol paling dhuwur kaping pindho ing kabeh wektu.

Kepiye carané CV nalika nalika nulis: Deleng koleksi koleksi lan penghormatan klub, kanthi gampang sampeyan ngerti kenapa Newcastle United mutusake mbayar ragad luwih saka sing digunakake kanggo tuku Michael Owen kanggo tuku Miguel Almiron.

Miguel Almiron individu lan kaurmatan klub
Miguel Almiron individu lan kaurmatan klub

Kaya sing wis dingerteni ing ndhuwur, Miguel Almiron mesthi golek tawaran kanggo para majikan ing saben mangsa, wiwit saka 2016.

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Miguel Almiron Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene