Kisah Kanak-kanak Bahaya Bahaya Thorgan ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Bahaya Bahaya Thorgan ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Bahaya Thorgan Kita nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Bojo, Anak, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Ing istilah sing gampang, iki crita babagan lelakon Sepakbola, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, mriksa masa kanak-kanak dadi galeri diwasa - ringkesan Bio Thorgan Hazard's sing sampurna.

Biografi Thorgan Hazard- Delengen Wiwitane lan Bangkit Gedhe. 📷: Kencan-Celebs, Bintang-Ora Dibukak lan Gol
Biografi Thorgan Hazard- Delengen Wiwitane lan Bangkit Gedhe.

Ya, sampeyan lan aku ngerti sedulure Eden yaiku Katrangan Chelsea, uga wong sing diwenehi label minangka salah sawijining Pemain tengah lawan serangan paling apik ing Bal-balan Eropah.

Nanging, ora akeh penggemar bal-balan sing nate maca Biografi Thorgan Hazard, sing ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dheweke. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak sing Duwe Mbebayani:

Kanggo pamula, jeneng lengkap yaiku 'Thorgan Ganael Francis Hazard'. Pemain Bal-balan Profesional Belgia lair tanggal 29 Maret 1993, karo ibune, Carine Hazard lan bapake, Thierry Hazard, ing kutha La Louvière, Belgia.

Thorgan minangka putra nomer loro lan putra saka papat bocah lanang, lair saka kesatuan antarane wong tuwane. Loro-lorone ibu lan bapak uga umure wis umur 50an.

Ketemu Wong Tuwane Thorgan Hazard- Bapake, Thierry lan Ibune, Carine. Apa dheweke utawa Eden duwe kamiripan saka ibune? Deleng kanthi tliti. 📷: Instagram
Ketemu Wong Tuwane Thorgan Hazard- Bapake, Thierry lan Ibune, Carine. Apa dheweke utawa Eden duwe kamiripan saka ibune? Deleng kanthi tliti.

Little Thorgan tuwuh bebarengan karo sedulur-sedulure, Eden (sing mbarep), Kylian (luwih enom) lan Ethan Hazard (bungsu). Kabeh bocah lanang lair kanthi alami kanggo nggawe pemain bal-balan, pendhudhukan sing diwiwiti karo wong tuwa.

Thorgan ngenteni umur kanak-kanak sing seneng, umume sekitar rong sadulure, yaiku Eden lan Kylian. Matur nuwun kanggo ngormati wong tuwa, sedulur sing raket padha karo sing padha.

Babagan kepincut karo perkara sing padha, para trio super uga padha Zinedine Zidane, lan diwajibake wong tuwa kanggo tuku No Legenda: 10 klambi Prancis, saben siji kanggo saben wong. Wiwitane, dheweke uga setuju dadi gelandang nyerang- sing saiki bakal dikepengini.

Thorgan cilik (tengah) digambar bareng karo sedulur-sedulure, Eden (tengen) lan Kylian (kiwa). Wiwit awal, dheweke duwe kemiripan kanggo kemeja Prancis No: 10 saka Zidane. 📷: Pendhudhuk
Thorgan cilik (tengah) digambar bareng karo sedulur-sedulure, Eden (tengen) lan Kylian (kiwa). Wiwit awal, dheweke duwe kemiripan kanggo kemeja Prancis No: 10 saka Zidane.

Latar mburi Kulawarga Bahaya Thorgan:

Lumrah yen ndeleng wong tuwa sing maune dadi pemain bal-balan, pengin anake terus urip impen. Tanpa keputusan kasebut, jagad saiki ora bakal ngrayakake Kulawarga Hazard sing maune dadi kelas menengah kelas siji.

Ora diraguhi, wong tuwa Thorgan Hazard, Carine lan Thierry duwe silsilah extraterrestrial ing bal-balan. Wiwit wiwitan, dheweke duwe rencana gedhe kanggo anake. Ibu lan bapak kalorone kalebu jinis sing ora percaya meksa karir bal-balane marang anake.

Asides ing pasemon saka ngagem Zidane jersi, Thorgan lan sedulur-sedulure entuk kabeh sing dikarepake saka wong tuwane, kabeh duwe jeneng unggul. Kabeh padha tuwuh ing lingkungan sing grapyak bal-balan lan Thierry karo garwane (Carine) minangka jinis sing bakal mil ing ekstra kanggo njamin bocah-bocah lanang entuk apa sing dikarepake sacara kolektif. Mbalik maneh, katon sepeda-sepeda yaiku salah sawijining hobi paling dhisik, mula uga ditindakake.

Wiwitane, Hazard Brothers nindakake kabeh bebarengan. Wong tuwane bisa menehi koleksi pit bocah paling anyar. : Pinterest.
Wiwitane, Hazard Brothers nindakake kabeh bebarengan. Wong tuwane bisa menehi koleksi pit bocah paling anyar. 

Asal Kulawarga Thorgan:

Ya, kita kabeh ngerti sedulur saka Eden Legenda Chelsea, asale saka Belgia. Uga, babagan asal kulawarga Thorgan, riset nggawe kita ngerti yen dheweke saka bagean Belgia Selatan lan kulawargane kalebu klompok Etnis Putih Belgia.

Minangka gegayutane kulawarga Thorgan Hazard, para leluhur Belgia kalebu Ancestry Wallonia. Iki minangka bagean saka basa Belgia sing nganggo basa Prancis sing masarakat duwe sekitar 55% wilayah kasebut.

Thorgan asale saka Belgia Kidul, lan dheweke duwe kulawarga lan keturunan, luwih gegandhengan karo Prancis tinimbang Jerman. 📷: TO'bon Paris.
Thorgan asale saka Belgia Kidul, lan dheweke duwe kulawarga lan keturunan, luwih gegandhengan karo Prancis tinimbang Jerman.

Bahaya Thorgan Akeh Taun:

Nalika para pemain bal-balan ndeleng maneh kenangan sing paling disenengi ing bocah, dheweke ngelingi bagean sing paling apik. Kenangan kanak-kanak sing paling gedhe ing Thorgan yaiku nalika main bal-balan ing kebon kulawargane bebarengan karo kakange (Eden) uga sedulur sepupu. Ing tembung Thorgan;

Nalika kita isih cilik, aku dadi tujuan lan Eden lan seduluré bakal moto kula kaya wong edan.

Apa sampeyan ngerti?… Nalika isih bocah, Thorgan nate nyoba dadi kiper. Dheweke banjur ngerti manawa ngadeg ing gawang kasebut mboseni. Luwih-luwih, kasunyatane dheweke durung cukup. Matur suwun, hubungan sadulur sing positif karo Eden Hazard mbantu.

Kaya sing dikarepake saka saben putra lan putrane sing kapisan, Eden Hazard njupuk peran minangka sadulur gedhe sing dituntun kayata. Dheweke dadi wong sing kudu nindakake paling akeh kanggo Thorgan. Wiwit wiwitan, bocah-bocah lanang loro mesthi pengin nggawe bangga, luwih becik, mbukak dalan kanggo adhi lanang loro (Kylian lan Ethan).

Biografi Bahaya Thorgan - Karir Awal Taun:

Minangka sadhèrèk sepuh, Eden Hazard minangka panutan kanggo adik-adik. Thorgan Hazard ing taun Piala Dunia 1998, ndherek jejak dheweke melu gabung ing kuthane, Royal Stade Brainois. Ing kono, pemain tengah nyerang bakal nggawe dhasar kanggo karir.

Ing taun 2003, wong tuwa Thorzan Hazard meksa ngalih klub kanggo dheweke lan Eden. Ibu lan bapakne entuk mlebu ing Tubize, klub Belgia sing luwih dikenal sing dununge ing kutha Tubize. Iki minangka akademi sing misuwur kanthi ngetrapake para nom-noman sing paling apik ing klub-klub sing luwih gedhe ing Prancis.

Nalika nyedhak ing tahap lanjut ing karir remaja, bapakne Belgia, Thierry, mutusake pensiun saka bal-balan sabenere ing taun 2009. Dheweke pensiun kanggo nyawisake luwih akeh wektu kanggo putra-putrane, utamane Eden lan Thorgan.

Minangka cara strategi, wong tuwane Thorgan Hazard mutusake yen bocah lanang lanang pindhah menyang klub sing beda-beda supaya ora bisa saingan karo awake dhewe. Eden ing taun 2005, banjur menyang Prancis kanggo gabung karo OSC Lille. Telung taun mengko, Thorgan begja entuk tawaran saka RC Lens sawise unggul ing turnamen pemuda.

Biografi Bahaya Thorgan- Dalan kanggo Fame Crita:

Maneh, bocah Belgia sing enom kasebut ngetutake lakune kakange kanthi setuju lelungan ing luar negeri kanggo nerusake karir pemuda. Wong tuwa Thorgan Hazard nampa tawaran kasebut ing RC Lens. Napa klub kasebut? Alesan amarga fasilitas latihane luwih apik dibandhingake karo sing ana ing Belgia.

"Wong tuwaku luwih seneng yen aku ora dadi klub sing padha karo Eden supaya ora mbandhingake," ujare Thorgan Hazard.

Pemain bal-balan Belgia mbesuk cepet nggawe kesan karo klub sing anyar. Nalika ing Lens, Thorgan main bareng karo pemain pertahanan Perancis Raphael Varane. Bebarengan, dheweke nulungi tim menang ing juara Bawah 16-2008, ing musim 2009/XNUMX.

Ing RC Lens, bocah cilik kasebut main bareng karo Raphael Varane lan dheweke dadi salah sawijining pemain paling apik. 📷: Pinterest lan FirstPost
Ing RC Lens, bocah cilik kasebut main bareng karo Raphael Varane lan dheweke dadi salah sawijining pemain paling apik.

Biografi Bahaya Thorgan- Munculake Crita Fame:

Kanggo bungah dheweke sepuh, bocah enom, ing taun 2010, mlebu kontrak profesional sing kapisan. Wektu prestasi iki cocog karo nalika adhiné sing jenenge Eden, dadi superstar ing LOSC Lille. Nalika semana, Eden dioyak dening klub-klub Eropa ing ndhuwur yaiku Chelsea FC.

Ing dina 24 Juli 2012, wong tuwa Thorgan Hazard mutusake dheweke kudu kumpul maneh karo kakange sing lagi wae ninggalake Lille menyang Chelsea. Amarga popularitas Eden, Chelsea langsung negesake ing situs web manawa dheweke wis setuju karo Lens kanggo transfer Thorgan.

Sedhih, para penggemar Chelsea ora bisa ndeleng Thorgan main karo kakange, Eden. 📷: SportsNet
Sedih, para penggemar Chelsea ora bisa ndeleng Thorgan main karo kakange, Eden. 

Penggemar Chelsea sabar ngenteni kalorone sedulur kasebut gabung ing Jembatan, nanging sedih, ora kedadeyan. Nalika Eden unggul ing klub London, Thorgan dikirim utangan. Bocah enom kasebut, nalika mbayar dhuwit, miwiti rencana dhewe supaya adoh saka bayang-bayang adhine- sing ditindakake !!

Nggawe Sukses:

Entuk lintasan karir sing beda-beda minangka keputusan sing paling apik amarga bisa nambah dadi pemain. Perjalanan utangan Thorgan Hazard pisanan nggawa dheweke menyang klub bal-balan profesional Belgia, SV Zulte Waregem. Nalika ing kana, bocah enom kasebut, ora suwe dadi kapten klub (umur 20).

Ora rampung ing kana. Kabungahan kulawarga Thorgan Hazard uga ora ngerti wates nalika dheweke ndeleng dhewe diajeni karo Sepatu Emas Belgia. Iki minangka penghargaan sing diwenehake kanggo pemain bal-balan paling apik ing omah Belgia.

Sepatu Emas Belgia lan penghargaan Pemain Sepakbola Taun minangka penghormatan kanggo Thorgan. : IG.
Sepatu Emas Belgia lan penghargaan Pemain Bal-balan taun kasebut minangka pakurmatan tumrap Thorgan. 

Mlaku metu saka Bayangan Eden:

Sukses ing Belgium entuk perjalanan Thorgan Hazard menyang Inggris, lan banjur bali maneh menyang Bundesliga. Bocah cilik kasebut kanthi kuat karo kekuwatan karo Borussia Mönchengladbach, minangka lagu sing weruh dheweke entuk klambi nomer 10 sing paling disenengi.

Sawise nyetak 46 gol lan 44 nulungi klub kasebut, nom-noman kasebut mutusake ninggalake jersi No10 nalika isih cilik Marcus Thuram. Thorgan konsultasi karo wong tuwane sadurunge ngalih menyang Borussia Dortmund.

Nalika nulis Biografi Thorgan Hazard, para penggemar saiki ndeleng bal-balan profesional Belgia minangka wong sing pancen wis metu saka bayangane adhine. Dheweke seneng banget karo seri pertunjukan sing apik banget, sing ngasilake akeh gol lan pitulung.

Thorgan saiki wis metu saka ayang-ayange Eden. Saiki dheweke dadi wong duweke, lan kita wis menehi bukti iki. 📷: Gambar-G.
Thorgan saiki wis metu saka ayang-ayange Eden. Saiki dheweke dadi wong duweke, lan kita wis menehi bukti iki.

Tanpa mangu, muter ing sadawane wong seneng Erling HaalandJadon Sancho lan Marco Reus wis nggawe Thorgan, salah sawijine lenga tengah sing paling medeni. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Babagan Garwa Thorgan Hazard lan Anak:

Kaya seduluré, juru main bal Belgia minangka wong sing seneng karo bojo. Thorgan kawin karo Marie Kindermans, putri Johan Kindermans, sing saiki, dadi direktur pelatihan pemuda karo Anderlecht. Kalorone dadi kanca sing paling apik sadurunge dadi penyayang sejati banjur mutusake dheweke bakal dadi bojo.

Ketemu Garwane Thorgan Hazard- Kindermans Marie. Loro-lorone katon dadi kanca sing paling apik uga kekasih. 📷: Sportgraphy.
Ketemu Garwane Thorgan Hazard- Kindermans Marie. Loro-lorone katon dadi kanca sing paling apik uga kekasih.

Titik penting, loro Thorgan lan garwane, Marie duwe anak wadon jenenge 'Elayna Hazard' sadurunge omah-omah. Perkawinan kasebut minangka upacara pribadi sing kedadeyan udakara Desember 2016, mung sawetara kanca lan anggota kulawarga dadi tamu undhangan.

Luwih-luwih, foto pernikahan sing nuduhake garwane Thorgan Hazard lan awake dhewe digawe nutupi rai, amarga prentah privasi saka pemain bal-balan kasebut. Apa sampeyan ngerti?… Bahaya lan garwane ngindhari majalah mengkilap. Kalorone omah-omah rahasia ing kantor pendaptaran.

Thorgan Hazard lan garwane nganakake upacara manten pribadi kanthi sawetara anggota kulawarga lan kanca sing diundang. 📷: Instagram.
Thorgan Hazard lan garwane nganakake upacara manten pribadi kanthi sawetara anggota kulawarga lan kanca sing diundang.

Nalika nggawe bio iki, gelandang sing nyerang lan garwane nampani putra nomer loro - putri. Thorgan Hazard asring nuduhake foto sing apik dhewe nalika seneng preinan karo garwa lan putri. Kulawarga Thorgan luwih seneng nyawang kewan, nunggang jaran tinimbang ndeleng ing pinggir segara lan petualangan liyane.

Wisata kulawarga Thorgan kelakon dhewe-dhewe. Katon ora bisa dadi penggemar petualangan ing pinggir segara. 📷: Picuki.
Wisata kulawarga Thorgan kelakon dhewe-dhewe. Katon ora bisa dadi penggemar petualangan ing pinggir segara. 

Pungkasan, pemain bal-balan Belgia ngerti kepiye komitmen kanggo njamin hubungan bapak-putri kanthi positif ing omahe. Uga, kaya sing wis dingerteni sadurunge ing artikel iki, Thorgan Hazard Childhood Story uga luwih lengkap babagan bal-balan. Saiki, apa fokus saiki wis pindah, yaiku judhul saka kegiatan basket ing ngisor iki?

Tandhane bapak sing sampurna. Sapa ngerti? ... bisa uga putri Thorgan Hazard bisa dadi pemain bola basket pertama ing kulawarga kasebut. 📷: Picuki.
Tandhane bapak sing sampurna. Sapa ngerti?… Mungkin putri Thorgan Hazard bisa dadi pemain bola basket pertama ing kulawarga kasebut.

Fakta Urip Pribadi Bahaya:

Ngerteni cara pemain bal-balan Belgia urip kanthi nyata bakal mbantu sampeyan luwih ngerteni kepribadiane. Pertama lan paling penting, Thorgan yaiku wong sing njupuk lingkungan kerja (lapangan bal-balan) minangka papan sing cocog kanggo ambisi lan kreatifitas.

Nanging, Belgian njaga informasi babagan kegiatan luar biasa. Conto sing sampurna yaiku foto kawinan sing katon mung pasuryane lan bojone, Marie.

Sejatine, wong tuwa Thorgan Hazard tanggung jawab kanggo sipat asor. Kita yakin, sampeyan ora bakal nemokake pemain bal-balan ing klub wengi utawa ora ana kontroversi ing njaba lapangan. Apa rekan sing luar biasa!

Kita nganggep kesederhanaan lan asor para pemain bal-balan kanggo wong tuwane, sing ngasuh dheweke kanthi apik. 📷: Gambar-G.
Kita nganggep kesederhanaan lan asor para pemain bal-balan kanggo wong tuwane, sing ngasuh dheweke kanthi apik.

Uga, titik penting kanggo dicathet babagan urip pribadi Thorgan yaiku nyatane dheweke nganggep awake dhewe saingan karo sedulure, Eden. Nanging, ing njaba lapangan, kalorone pancen apik banget lan seneng bareng karo bocah-bocah liyane.

Ing lapangan, dheweke dadi saingan. Ing lapangan, Eden lan Thorgan mung sadulur sing seneng dadi kanca saka bocah liyane. : IG.
Ing lapangan, dheweke dadi saingan. Ing lapangan, Eden lan Thorgan mung sadulur sing seneng dadi kanca saka bocah liyane.

Thorgan nate ujar manawa dheweke durung nate nemoni dalil karo Eden sadulure. Sing liyane tujuane yaiku nggawe interaksi sosial ing antarane anak-anake.

Antarane kabeh perkara sosial, wong Belgia ora bakal guyon karo panganan lan luwih seneng nggunakake iPhone. Ora krasa manawa dheweke ngremuk ing jurang kaya jago Duracell.

Pemain bal-balan ora main karo diet pra-pertandingan, lan dheweke seneng nggunakake iPhone. 📷: Pamirsa IG.
Pemain bal-balan ora main karo diet pra-pertandingan, lan dheweke seneng nggunakake iPhone.

Gaya Hidup Bahaya Thorgan- Net Worth lan Mobil:

Wong Belgia, nalika nggawe bio, duwe kira-kira 20 yuta Euros. Thorgan entuk dhuwit dheweke liwat pendudukan bal-balan lan liwat merek endorsement produk "Nike".

Uga kanggo dicathet, wong Belgia duwe mobil mewah premium kaya kelas Mercedes A lan Bentley. Apa sampeyan ngerti?… Para penggemar BVB seneng banget nalika ndeleng Thorgan Hazard nalika mlebu ing klub kasebut kaping pisanan karo Bentley. Ringkesan, rasa tresnane kanggo mobil mewah iku ora kalebu ing sikap anti-flash.

Gaya Hidup Thorgan Hazard- Duwe mobil mewah minangka pengecualian kanggo sikap anti-flash. 📷: Nieuwsblad lan Bild
Gaya Hidup Thorgan Hazard- Duwe mobil mewah minangka pengecualian kanggo sikap anti-flash.

Kahanan Kulawarga sing Entheng:

Dheweke, tanpa mangu, kluwarga sepak bola paling misuwur ing sejarah olahraga kasebut. Tanpa mangu, angel ndeleng kulawarga sing dadi pemain bal-balan saiki lan pensiun - kabeh anggotane (6 total). Apik banget kanggo ndeleng kepiye keluwarga Hazard wis berkembang.

Seneng banget yen ngerti yen saben wong ing foto iki kalebu bal-balan. Kita duwe kene, Kulawarga Bahaya. 📷: Snapwidget.
Seneng banget yen ngerti yen saben wong ing foto iki kalebu bal-balan. Kita duwe kene, Kulawarga Bahaya.

Ing bagean biografi iki, kita bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan Kulawarga Thorgan Hazard diwiwiti karo wong tuwa sing bangga.

Babagan Bapake Thorgan Hazard:

Dad Thierry minangka dheweke asring diarani, yaiku pesepakbola profesional lan pensiunan kanggo putra-putrane. Bapak sing bangga biyen dadi gelandang lan bek kanggo La Louviere, tim divisi paling dhuwur sing saiki wis ora aktif ing Belgia. Kita wis nemokake foto klasik Thierry Hazard nalika main lan liyane, sing nuduhake pangowahane.

Ketemu Thierry Hazard (mantan pemain bal-balan), bapak saka Eden lan Thorgan. Dheweke minangka bapak bangga saka papat bocah lanang sing kabeh pemain bal-balan. 📷: Twitter
Ketemu Thierry Hazard (mantan pemain bal-balan), bapak saka Eden lan Thorgan. Dheweke minangka bapak bangga saka papat bocah lanang sing kabeh pemain bal-balan.

Babagan Ibu Thorgan Hazard:

Susah banget kanggo ndeleng ibu-ibu saka bal-balan sing misuwur sing nate dadi pemain awake dhewe. Carine Hazard, ibune Thorgan tau dadi pemain bal-balan (striker kanthi tepat).

Apa sampeyan ngerti?… Ibune Thorgan Hazard isih dadi striker nalika dheweke hamil karo kakange, Eden. Dheweke pensiun sawise meteng telung wulan. Dina-dina iki, Carine ninggalake kabeh bimbingan bal-balan kanggo bojone (Thierry) nalika fokus kanggo njaga omah lan sejarah kulawarga.

Kita ana ing kene, Ibu Thorgan Hazard, Carine Hazard bebarengan karo bojone. Dheweke dadi siji-sijine Pusat-Maju (pensiun) ing kulawarga. : EdenOHazard
Kita ana ing kene, Ibu Thorgan Hazard, Carine Hazard bebarengan karo bojone. Dheweke dadi siji-sijine Pusat-Maju (pensiun) ing kulawarga.

Babagan Sedulur Thorgan Hazard:

Apa sampeyan butuh perkenalan luwih lanjut karo mbakyune, Eden? Kita ora mikir kaya ngono !. Kita mung bakal nyritakake babagan loro adhine Thorgan sing jenenge Kylian lan Ethan.

Sapa Kylian Hazard?

Dheweke sedulur enom saka Thorgan. Apa sampeyan ngerti?… Kylian Bahaya lan kabeh sedulure kabeh padha nyerang gelandang tengah. Belgian, lair tanggal 5 Agustus 1995, main bal-balan karo Cercle Brugge, ing liga profesional negarane. Kaya kakange, Kylian Bahaya uga banjur utangan sawise dheweke mlebu dening Chelsea.

Ketemu putra nomer telu saka kulawarga, Kylian Hazard. Dheweke katon luwih gedhe tinimbang kakange. 📷: Alchetron
Ketemu putra nomer telu saka kulawarga, Kylian Hazard. Dheweke katon luwih gedhe tinimbang kakange.

"Wis pirang-pirang taun, ana sawetara kompetisi ing antarane kita. Eden, Kylian lan aku setuju yen sapa sing entuk gol paling sithik kudu nggawa kulawarga metu mangan ing pungkasan musim ”

Thorgan Hazard tau ngandhani situs web olahraga Jerman- Sportbuzzer.

Sing Ethan Bahaya?

Pambajak anak pungkasan saka Kulawarga lair tanggal 9 Agustus 2003. Ethan Bahaya yaiku juru main bal-balan sing nduweni peran midfield sing nyerang kaya sedulur telu. Bocah cilik kasebut ora kudu nggolek inspirasi tinimbang ngandhani seduluré Thorgan.

Ketemu adhine Thorgan Hazard- Ethan Hazard. Dheweke katon cedhak banget. 📷: Reddit lan WTFoot.
Ketemu adhine Thorgan Hazard- Ethan Hazard. Dheweke katon cedhak banget.

Fakta Bahaya Tanpa Organisasi:

Ing tahap pungkasan panyeratan Biografi, kita bakal ngandhani sawetara kasunyatan babagan adhine Eden.

Fakta # 1: Rugi Gaji ing Hubungane kanggo Warga Rata-rata:

JENIS / JAMINANPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Pounds (£)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun€ 1,800,000£ 1,614,069$ 2,00,703
Saben sasi€ 150,000£ 134,506$ 167,253
Saben Minggu€ 34,562£ 30,992$ 38,537
Saben dina€ 4,937£ 4,427$ 5,505
Saben Jam€ 206£ 185$ 229
Saben Menit€ 3.4£ 3$ 3.8
Saben Detik€ 0.06£ 0.05$ 0.06

Mbandhingake Gaji karo Rata-rata Warga:

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng HazardBio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata warga Jerman sing entuk rata-rata saben wulan 3,770 euro kudu kerja paling ora telung taun rong wulan kanggo entuk 150,000 euro yaiku gaji saben wulan Thorgan Hazard. Kamangka, rata-rata warga Belgia kudu kerja telung taun nem wulan.

Fakta # 2: Napa dheweke dijenengi 'Thorgan':

Kaping pisanan lan paling penting, aja mbingungake jenenge kanggo jeneng 'Trojan Horse.' Wong tuwa Thorgan Hazard menehi jeneng pertama kanggo ngurmati karakter "Thorgal Aegirsson" sing nampilake buku komik petualangan Belgia. Buku iki pisanan muncul ing pungkasan taun 70an.

Apa sampeyan ngerti?… Karakter sing dimaksud iki lair ing planet liya. Wong tuwane wiwit ngunggahake dheweke dadi Viking sawise kapal angkasa tiba ing bumi. Bapak lan ibune Thorgan Hazard dadi penggemar karakter komik kasebut, dadi sebab kenapa dheweke ngarani anake nomer loro 'Thorgan'.

Fakta # 3: Bandhingan Bahaya Sadulur - Bukti sing Thorgan Luwih Apik tinimbang Eden:

Sampeyan lan aku ngerti yen durung gampang kanggo Thorgan nggawe jeneng kanggo awake dhewe utamane nalika sadulure (Eden) minangka superstar global. Nanging, ana wektu stats kinerja dheweke ndadekake dheweke luwih apik tinimbang sadulure, Eden. Gambar ing ngisor iki, gelandang serang, kaya Felipe Anderson, menehi rating miskin.

Thorgan Hazard Statistik FIFA. Dheweke minangka salah sawijine sing nggawe akeh prestasi nanging para peselancar rating sing kurang apik. : SoFIFA.
Thorgan Hazard Statistik FIFA. Dheweke minangka salah sawijine sing nggawe akeh prestasi nanging para peselancar rating sing kurang apik.

Fakta # 4: Agama Thorgan Hazard:

Rintangan kita minangka milih midfielder sing nyerang dadi Katulik, bisa uga ora prakteke. Sawise mriksa kanthi ati-ati ing media sosial, kita ngerti Thorgan durung ngomong babagan agama. Kita nggunakake warisan suku bangsa Walloon, sing nduwe sekitar 70% umat Katulik kanggo nganakake, dheweke bisa uga dadi wong Kristen (sing ora ngetrenake agama Katulik).

Mbungkus barang:

Dadi, iki bakal mungkasi Biografi Thorgan Hazard saiki. Iki minangka eksploitasi pungkasan taun 2020 sing nggawe kita mutusake menehi artikel iki. Nalika nulis Crita Urip, gelandang sing nyerang katoné durung tekan pucuké.

Luwih becik, kita kepengin percaya yen pangarepan sampeyan wis ditemoni nalika takon babagan Keluarga Bahaya Thorgan, Crita Bocah-bocah, Ibu-ibu, Istri, Urip lan Gaya Urip dll.

Yen sampeyan kepengin sinau babagan sedulur sing paling gedhe ing Hazard, waca kita Biografi Eden Hazard.

Wiki:

Tabel ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan entuk informasi cepet lan ringkes babagan Thorgan Hazard.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Thorgan Ganael Francis Hazard.
Nama Pangguna:Kanggo
Lair: 29 Maret 1993 ing La Louvière, Belgium.
Wong tuwa:Bahaya Carine (Ibu) lan Bahaya Thierry (Bapak).
Sandhangan:Eden Hazard (sedulur tuwa), Kylian Hazard (adhi) lan Ethan Hazard (adhi enom).
Anggota Keluarga Lengkap:Yannis Hazard (keponakan), Leo Hazard (keponakan) lan Elayna Hazard (kaponakan).
Negara Asal:Keturunan Wallonia Belgia.
dhuwur:5 kaki 9 inci utawa 1.79 meter.
Net Worth:20 yuta Euros (2020 Angka).
Education:Royal Stade Brainois, Tubize lan RC Lens.
Zodiak:Aries.
Muter Posisi:Nyerang gelandang tengah lan Winger

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar