Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold

0
434
Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Twitter
Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Twitter

LB nampilake Kisah Penuh Sepak Bola Geni Nigeria kanthi jeneng "Vic". Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Kita Fakta Biografi Untold Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan munggah saka Victor Osimhen
Urip lan munggah saka Victor Osimhen. Gambar Credits: Vanguard, NigerianNewsDirect lan Twitter

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke striker supremely-talent karo mripat kanggo nyetak gol sing ayu. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Victor Osimhen sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Victor James Osimhen. Victor Osimhen nalika asring nimbali lair ing Dina kaping 29 ing Desember 1998 marang ibune lan bapake almarhum, Elder Patrick Osimhen ing kutha Lagos, Nigeria. Dheweke dadi enem anak sing lair saka wong tuwa sing apik nggambar ing ngisor iki.

Tuwane Victor Osimhen- Bapakne- Elder Partick ora suwe Ibu
Tuwane Victor Osimhen- Bapakne- Elder Partick & telat Ibu. Kredit Gambar: NigerianNewsDirect lan IG

Wong tuwane Victor duwe kulawargane asal saka Nigeria Kidul-Wetan persis Wilayah Pamarentahan Lokal Negeri Edo Selatan ing Edo State ing Nigeria. Kulawarga keluargane yaiku "Osimhen"Tegese 'Gusti Allah apik'ing dialek Ishan asli.

Kaya dene pemain bal-balan sing kondhang ing Nigeria Selatan, Victor Osimhen asale saka latar kulawarga sing ora apik. Sadurunge lair, wong tuwane nggawe keputusan kanggo pindhah menyang kutha "Lagos”Ibukutha ekonomi Nigeria. Malah nalika ing Lagos, kulawarga kasebut nemoni kasulitan, sing angel banget, nalika Victor cilik, sing isih cilik, digawe kanggo ngadhepi srengenge ing Lagos sing umume, ibu ibune adol banyu sachet kanggo nambah penghasilan paltry.

Victor Osimhen tansaya gedhe bareng sadulure Andrew lan sedulur liya 4 ing Olusosun, a komunitas cilik ing sekitar Oregun, Ikeja, Lagos. Komunitas iki nyakup salah sawijining situs paling gedhe ing Afrika. Nembang ing taun formatif, Victor Osimhen ngupayakake banyu sachet lan komoditas rumah tangga liyane ing lurung-lurung kanggo ngasilake dana kanggo pendidikan lan kaslametan kulawarga. (TheNationOnlineng Lapuran).

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Olusosun Sekolah Dasar sing dirawuhi dadi titik pertemuan bal-balan kanggo kabeh murid sekolah lan bocah cilik ing komunitas kasebut.

Olusosun sekolah dhasar- Ing endi perjalanan bal-balan diwiwiti
Olusosun sekolah dhasar- Ing endi perjalanan bal-balan diwiwiti. Kredit: LagosSchoolsOnline

Saben wayah sore, akeh bocah lanang kalebu Victor dolan menyang lapangan bal-balan kanggo nonton sedulur tuwa sing dadi bintang bal-balan lokal ing komunitas kasebut. Pambajeng nomer sepisanan kulawargane yaiku Andrew nilar pendhidhikan supaya entuk dhuwit kanggo ngurus Victor lan sedulur liyane.

Aides hantu, Victor uga sinau muter bal-balan matur nuwun karo sadulure, Andrew. Dheweke uga semangat marang Chelsea FC nalika ndeleng tim kasebut main ing pusat-pusat ndeleng. Dheweke bebarengan karo anggota keluargane minangka fans gedhe saka tim Nigeria (Super Eagles). Dhukungan tim kasebut lan semangat kanggo main olahraga kasebut nggawe kepinginan dadi profesional.

Nyumurupi sadulure bocah cilik luwih bakat, Andrew kudu nglirwakake dolanan kasebut kanggo ngadhepi bisnis koran. Dheweke uga mbuwang ide kanggo mbesukake pendhidhikan supaya bisa ngasilake dhuwit kanggo mbiyantu sedulur cilik sing dijaluk dadi superstar.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ora butuh wektu sadurunge impen kulawarga wiwit mbayar amarga pramuka bal-balan lokal ngerteni bab khusus babagan Victor lan banjur ngajak dheweke menyang Akademi Striker Ulitmate ing Lagos ing ngendi dheweke nyoba uji sukses pisanan.

Ing taun 2014, pagelaran Victor Osimhen karo Striker Ultimate ndeleng dheweke diundang kanthi pelatihh Amuneke kanggo makili tim negara U-17. Catetan: Tim bal-balan U-17 nasional Nigeria sing dikenal minangka Eaglets Emas, minangka tim paling enom sing makili negara Nigeria ing bal-balan. Victor Osimhen minangka pitulung kanggo tim dadi layak kanggo Piala Donya FIFA U-17 sing dianakake ing Chili.

2015 FIFA U-17 Turnamen: Victor Osimhen nduwe wiwitan apik ing turnamen kasebut nalika dheweke nyetak rong gol sing apik ing debut iki, sing menang jutaan ati kalebu para penganut Eropa babagan tembung kasebut. Osimhen penting kanggo sukses U-17 ing Nigeria ing Piala Dunia FIFA ing Chili. Asides mbantu negarane kanggo menang kompetisi kasebut, warga Nigeria sing berbakat uga menehi penghargaan penjaring gol paling dhuwur sawise nyetak tujuan 10 lan uga Bola Bola Bola FIFA U-17 World Cup.

Victor Osimhen duwe karo Boot Emas lan Piala Bola FIFA U-17
Victor Osimhen duwe karo Boot Emas lan Piala Bola FIFA U-17. Credits: Jumia lan Hundustantimes
Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Sawise Piala Donya, dicethakake ana klub gedhe saka Eropa, sing seneng karo Arsenal, kutha Man, lan Tottenham Hotspur, sawise nindakake layanan kasebut. Kaget, Victor Osimhen nolak kabeh tawaran amarga klub bobot tengah liyane menehi dhuwit sing paling gedhe.

Wayahe sawise dheweke dijenengi Pemain Pemuda Pemuda 2015 ing Taun ing Penghargaan CAF ing Abuja ing Januari 2016, Osimhen ngumumake marang jagad manawa dheweke bakal ngupayakake karir profesional karo klub Bundesliga Jerman, Wolfsburg. Miturut dheweke, jaminan klub lan dhuwit luwih akeh minangka booster moral kanggo kulawargane lan dheweke luwih seneng main ing klub Jerman tinimbang ndhuwur ing Eropa.

Kasangsaran ing Jerman: Osimhen nandatangani kontrak pra-kontrak setengah taun nganti Juni 2020 lan nggawe debut ing penerbangan top Jerman ing Mei 2017. Sasampunipun patang wulan damel debut Bundesliga, masalah wiwit ngalami Nigeria. Ciloko bahu ndadekake dheweke mlebu operasi sing durung rampung ing musim pisanan. Rampung ing tingkat sing kurang apik iki, Victor Osimhen (gambar ngisor) dadi ora bisa ditandhani dening klub ndhuwur.

Victor Osimhen katon ngarep-arep nalika dheweke nandhang ciloko lan penyakit ing Jerman. Sumber Twitter.

Osimhen ngipi elek terus sawise pulih saka cedhake pundhak. Ing wektu iki, ana penyakit sing njupuk, dadi dheweke lali musim pre-season lan sing paling lara, ora ana ing pilihan 2018 piala dunia ing Nigeria. Ngerti pora?… Dheweke ing rumah sakit ing wektu Piala Dunia FIFA 2018.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Sampeyan njupuk Osimhen babagan musim 2 nglarani kanggo ngalamun. Ketakkuran amarga cedera lan penyakit ndeleng dheweke nggawe target nul (0) ing Wolfsburg, banjur ngrusak karier ing proses kasebut.

Ngalih, Osimhen nggagas supaya bisa nyoba ing musim panas karo klub Belgia Zulte Waregem lan Club Brugge, sing nalika semana dadi juara sing dadi raja. LALU, kesehatane tiba ing ngisor rock nalika lara malaria sing kena pengaruh fisik lan nggawe klub loro kanggo nolak dheweke.

Ing 22 Agustus 2018 minangka tanggal dewa bal-balan welas asih marang dheweke. Iki minangka dina klub Belgian sing Charleroi nampa dheweke ing transaksi utang mangsa. Victor Osimhen nggawe debut lengkap ing 22 September, kanthi nggambarake gol pertama minangka profesional kanthi backheel. Sawise game, Osimhen ujar BBC Sport dheweke duwe "nemu rasa seneng maneh sawise tunggu dawa kasebut".

Victor Osimhen pungkasane nemu rasa seneng sawise ngenteni dawa
Victor Osimhen pungkasane nemu rasa seneng sawise ngenteni dawa. Kredit menyang goal

Wong pasien pasien kasebut duwe mantra sing sukses karo sisih Belgian, main game 36 lan nyetak target 20, feat sing nggawe klub dheweke, Charleroi, ngaktifake pilihan kanggo entuk dheweke nalika utang. Sasampunipun dominan bal-balan ing Belgia, Nigerian rumangsa wayahe wektu kanggo mundhak bali maneh minangka penyerang Afrika sing misuwur. Ing Juli 2019, dheweke ngupayakake karir ing ndhuwur kanthi menehi tandha kanggo Lille OSC.

Victor Osimhen Munggah Crita Fame
Victor Osimhen Munggah Crita Fame. Kredit Gambar: goal

Tinimbang ora ngalami cedhake bahu lan malaria, penyerang Nigerian tuwuh saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan, bisa tahan karo meteorit dadi prominence dadi LALU, salah sawijining situs bal-balan sing paling apik ing Afrika. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi popularitas ing Eropa, manawa umume para penggemar bakal takon babagan manawa Victor Osimhen, kaya nalika nulis, duwe pacar.

Sapa sing dadi pacar Victor Osimhen
Sapa pacar Victor Osimhen? Kredit Gambar: IG

Ora ana sing nolak kasunyatan manawa kuwalitas Osimhen kalebu handsomeness, kesetiaan, kerja keras lan andhap asor ora bakal nggawe wanita yakin bakal nggawe pacar sing luwih apik.

Sadurunge misuwur, mula ditudingake yen Oshimen tanggal bocah wadon sing misuwur kanthi jeneng Blessing. Sajrone wektu hubungan, loro penyayang rutin nuduhake gambar saben liyane ing Instagram. Hubungan Osimhen karo pacare digawe umum ing sekitar taun 2 sadurunge mutusake ngilangi dheweke saka saben media sosial.

Pacar Pacar Victor Osimhen
Pacar Pacar Victor Osimhen

Wiwit sawise informasi dheweke musnahake ing media sosial, kabar angin tetep ana, sing nyatakake Blessing ora dadi pacar Osimhen nanging bojone sing wis dikepung. Priksa liwat gagang media sosial, ora ana informasi babagan pernikahane utawa perkawinan sing dikepengini marang Blessing. Nanging, isih bisa yen dheweke bisa omah-omah karo dheweke, nanging luwih seneng ora umum.

Kaya dene nalika nulis, Osimhen katon ora sepi lan luwih milih fokus marang karir tinimbang nggoleki pacar utawa nggawe hubungan umum.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni gesang pribadi Victor Osimhen adoh saka bal-balan bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran luwih apik marang wonge. Wiwitane, dheweke dadi wong sing ngerti makna pengawetan lan kesabaran, pesen sing mesthi ana ing profil profil Whatsapp dheweke.

"Aku ora keganggu karo sawetara komentar lan barang negatif sing ditulis babagan aku sajrone ana ing Wolfsburg,”. Maneh, kanthi tembung kasebut, sampeyan bisa gampang nolak dheweke iku pejuang.

Saliyane main bal-balan, Osimhen seneng ngrungokake musik kontemporer R&B kanthi favorit sing isih isih tetep "Aku percaya yen bisa mabur”, Trek wedhi trek dening lintang musik R Kelly. Kadhangkala, dheweke nyanyi lagu Kelly kanthi cara dhewe sajrone perayaan target. Ing babagan musik Nigerian lokal, Osimhen teken karo Olamide lan trek favorit saka seniman hip-hop Nigeria yaiku 'lungguh ing dhampar '.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Victor Osimhen, sing dadi anggota kulawarga kulawargane seneng nggawe path keluargane dhewe kanggo kamardikan finansial kabeh matur nuwun kanggo bal-balan. Kabeh anggota kulawarga (kaya sing katon ing ngisor iki) sing ngadeg ing sajrone dheweke peteng nalika saiki seneng karo para nasib sing bakal nggawa bal-balan profesional.

Victor Osimhen Anggota kulawarga
Victor Osimhen Anggota kulawarga. Kredit menyang NigerianNewsDirect

Babagan Rama Victor Osimhen: Pa Patrick Osimhen minangka bapa tunggal sing isih urip lan bapak biologis Victor Osimhen. Dheweke tau dadi manager kanggo putrane nganti 2015 nalika menehi tanggung jawab manajemen menyang agen Prancis, Oliver Noah saka Noga Sports Management.

Bapak Victor Osimhen nyerahake manajemen putrane marang agen Prancis, Oliver Noah
Bapakne Victor Osimhen (nomer loro saka tengen), putrane lan tim Manajemen Olahraga Noga. Kredit menyang AllNigeriaSoccer

Nalika Patrick Osimhen minangka penjaga sah putrane, dheweke duwe masalah karo agen liyane sing nyoba ngliwati dheweke kanthi cara kanggo ngasilake dhuwit saka transfer putrane menyang Wolfsburg. Iki wong sing nyoba ngliwati dheweke, luwih milih urusan karo putrane sing nomer loro, Andrew Osimhen kanggo negosiasi kontrak kanggo Victor Osimhen.

Babagan Ibu Victor Osimhen: Miturut laporan, katon ibune Victor Osimhen pungkasan. Penyerang Nigeria ing wektu nulis ngurmati ibune kanthi foto dheweke minangka gambar profil ing akun instagram.

Ibune Victor Osimhen
Ibune Victor Osimhen. Kredit kanggo Instagram

Victor Osimhnen Saudara: Victor duwe enem sedulur ing total lan Andrew Osimhen luwih misuwur tinimbang saben sedulure. Katresnan Victor Osimhen marang adhine ora duwe wates. Ngerti pora?… Dheweke nate ngaturake Penghargaan Emas Boot kanggo salah sawijining mbakyune sawise nglairake bayi wadon nalika dheweke entuk penghargaan kasebut, sekitar November 2015.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Kaya nalika ditulis, regane pasar Victor Osimhen mundhak ndhuwur 13,00 mil. € miturut Pasar Transfer. Kaya sing dingerteni liwat media sosial, dhuwit iki bisa dibayar kanthi gaya urip sing nggegirisi kanthi gampang digambarake dening segelintir mobil, omah gedhong lan kadang-kadang bocah wadon.

Victor Osimhen urip Gaya Urip sing sederhana
Victor Osimhen urip Gaya Urip sing sederhana. Kredit kanggo Instagram
Mbalik maneh saka latar mburi kulawarga sing apik lan miskin, mesthekake yen Osimhen kudu dibandhingake kanthi apik lan kudu ngerti kepiye ngatur dhuwit.
Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Perselisihan Kulawarga: Masa depan Victor Osimhen sapisan dibubarake sawise krisis kulawarga amarga pindhah kasebut. Anggota kulawargane padha nglawan siji lan sijine sing kudu makili pemain kasebut.

Miturut laporan online, paman Osimhen, Michael, nate ngetrapake fraksi agen nalika Andrew, kepala pinunjul saka klompok liyane. Kaloro kelompok kasebut duwe agen-agen sing nglawan dhuwit transfer lan hak asli kanggo makili pemain. Krisis kulawarga entuk dimensi anyar nalika laporan uga muncul ing media manawa bapake Osimhen dikalahake dening preman amarga nolak dheweke nyetujoni pamindhahan pamuter menyang Wolfsburg. Iki mengko de-bunked dadi palsu. Ora butuh sadurunge krisis kulawarga rampung.

Klub Nigerian Tenaga Kanth: Ing 1 Januari, 2017, Victor Osimhen ditransfer kanthi rega $3,970,225 menyang klub Jerman VfL Wolfsburg saka Ultimate Striker Academy, klub lokal ing Lagos.

Ngerti pora?… Ragad transfer kasebut ndadekake dheweke salah sawijining pemain sing paling larang ditandatangani langsung saka tim nursery ing Afrika dadi tim Eropa ndhuwur. Ngitung kurs iki nalika nulis, Akademi Ultimate Strikers entuk jumlah Xirax milyar Naira saka transfer Victor Osimhen.

Napa Dheweke excel ing Belgium: Akeh warga Nigeria seneng miwiti karir Eropa ing Divisi Pertama Belgian A. Liga iki dadi Mekah kanggo pemain bal-balan Nigeria sajrone pirang-pirang taun lan salah sijine menehi sukses bal-balan ing Eropa.

Ngerti pora?… Tilas pelatih super helang Nigeria pungkasane Stephen Keshi sing bener-bener mimpin eksploitasi bakat Nigeria kanggo ngisi Belgium ing pungkasan 1980. Sing seneng karo Daniel Amokachi, Victor Ikpeba, Minggu Oliseh lan Alloy Agu kabeh miwiti karir ing Belgium. Cathetan: ing Belgium Celestine Babayaro menang penghargaan Ebony kanggo pemain Afrika paling apik ing liga Belgia.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene