Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold

0
857
Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo PremierLeague
Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo PremierLeague

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Fik". Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori Kita Fakta Biografi Untold Biografi Untold nggawa sampeyan crita babagan acara-acara penting wiwit jamane isih enom.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori- Anslysis nganti Tanggal
Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori- Analisis kanggo Tanggal. Kredit kanggo IG

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan menyang crita kemasyhuran, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi, gaya urip, urip kulawarga lan sapiturute.

Ya, kabeh wong ndeleng dheweke dadi tukang bali sing meh ora salah lan sapa sing nggawe Frank Lampard apik banget. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Fikayo Tomori sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Mula, jeneng lengkapane yaiku Oluwafikayomi Oluwadamilola Fikayo Tomori. Tomori, amarga asring diarani, lair ing dina 19 tanggal 1997 ing Desember XNUMX ing kutha Calgary, Kanada. Ing ngisor iki foto sethitik Fik lan ibune ayu nalika isih bayi. Miturut penggemar Chelsea, foto kasebut uga Nigerian.

Fikayo Tomori ngusir bayine sing kedadeyan dadi Fik. Kredit kanggo IG

Fikayo Tomori lair dadi anak nomer siji lan anak siji-sijine marang wong tuwa sing apik banget lan Pak lan Ibu Oluwadamilola Tomori sing asal saka kulawarga Osogbo, negara Osun, sisih kidul-kulon Nigeria. Sadurunge lair, wong tuwane Tomori pisanan manggon ing Lagos, Nigeria sadurunge pindhah menyang Kanada ing ngendi dheweke duwe. Loro wong tuwa koyone kaya 40 sing pungkasan kaya nalika nulis.

Wong tuwa Fikayo Tomori
Fikayo Tomori bergambar bareng karo wong tuwane.

Latar mburi kulawarga: Fikayo Tomori njaluk saka latar kulawarga kelas ndhuwur, sing kasugihan ora mung kanggo bal-balan, nanging marang kulawargane sing anggota duwe dominasi politik sing kuat ing Southwest Nigeria. Ngerti pora?… salah sawijining anggota ing omah Tomori kanthi jeneng; Otunba (Mrs.) Grace Titilayo Laoye-Tomori, MPA, BA, PGDE yaiku mantan Wakil Gubernur negara Osun, Nigeria.

Fikayo Tomoris Bibi- Otunba Grace Titi Laoye Tomori
Bibi sugih sugih Fikayo Tomori- Otunba Grace Titi Laoye Tomori. Kredit menyang OliveBranch

Bali menyang umur awal!. Sawise ngentekake pitung taun ing Kanada, wong tuwa Fikayo Tomori rumangsa kudu dibukak budaya anyar lan perubahan lingkungan. Wong tuwané pindhah karo putra saka Calgary menyang London, Inggris.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika ing London ing taun 2004, Fikayo Tomori rawuh ing sekolah sing menehi kesempatan kanggo main bal-balan kompetitif sajrone musim olahraga. Iki nyebabake minat kanggo milih karir.

Ing taun 2004 uga ndeleng Chelsea FC sing rejuvenasi sing dominan bal-balan ing Inggris Siji Spesial sing nyenengi wong Afrika kaya Didier Drogba. Saben anggota kulawargane ndhukung klub lan Tomori dhewe duwe rencana dhewe. Dheweke rumangsa kepengin dadi anggota akademi klub London.

Kanggo dheweke, cara sing paling efektif kanggo pramuka kanggo nyoba ing Akademi FC FC yaiku gabung ing Sekolah Sepak Bola Chelsea. Nalika ana, para pramuka milih dheweke ing antarane pemain enom lan dheweke diundang kanggo nyoba ing pusat pangembangan Chelsea FC.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Fikayo Tomori Gabung akademi Chelsea FC ing taun 2001 minangka bocah umur pitung taun. Sawise gabung, dheweke diturunake menyang tingkat bawah 8 klub. Tomori sukses ngluncurake liwat persiyapan pemuda Chelsea, kanthi cepet munggah pangkat sajrone karir.

Ngerti pora?… Fikayo Tomori nalika isih enom karo akademi Chelsea wiwit sesambungan karo pemain akademi, Tammy Abraham sing tau dadi kanca apik dheweke. Ing ngisor iki foto loro kanca nalika isih enom karo akademi Chelsea FC.

Kasedhiya Karir Awal Fikayo Tomori
Kasedhiya Karir Awal Fikayo Tomori. Kredit kanggo bpi lan IG
Kepiye wektu mabur!. Persahabatane terus maju dadi remaja, nalika dibayangke nomer klambi. Kaloro awal, ngimpi supaya bisa nggayuh karier, tim senior. Persahabatane bisa dibandhingake karo sing Gunung Mason lan Declan Rice.
Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Taun 2015 lan 2016 dadi titik balik ing karir remaja Tomori. Dheweke nulungi tim pemuda ing Chelsea kanthi ngrekam rekaman kanthi menang ing Liga Pemuda UEFA lan Piala Pemuda FA. Kanggo nuduhake apik dheweke, Tomori ngetung ing kaloro final lan dijenengi pemain akademi 2016 Chelsea FC taun.

Crita sukses Tomori ora enom sawise sukses terus. Ing 2017, Dheweke nulungi tim Inggris U20 ing menang FIFA U-20 World Cup sing pertama ing sejarah ing acara sing kedadeyan ing Korea Kidul.

Dalan Fikayo Tomori kanggo Fame Story
Dalan Fikayo Tomori kanggo Fame Story
Maneh, sukses remaja liyane ngetutake taun 2018. Wektu iki, dheweke nulung sisih Inggris U21 kanggo menang Toulon Tournament. Sanajan kabeh prestasi kasebut, dheweke tetep wedi ing pikirane Tomori. Saiki ayo ngomong babagan sampeyan.

Napa wedi ?: Didhaptar kanthi apik manawa Chelsea FC seneng karo sistem pinjaman kanggo lulusan akademi, lan ora gelem main ing tim pertama. Iki minangka alasan kenapa wedi nggegirisi pikiran kabeh bintang akademi nalika dheweke dianggep wis mateng kanggo tim pertama.

Minangka pemain akademisi sing lulus, wedi Tomori teka mburu dheweke. Dheweke bebarengan karo kanca paling apik Tammy Abraham ora entuk cukup game. Dheweke dikirim menyang klub liyane supaya bisa entuk pengalaman. Tomori dadi anggota tentara pinjaman utama FC FC saliyane dadi salah sawijining sing paling apik ing taun akademi.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Ing upaya kanggo entuk wektu lan pengalaman, Tomori entuk mbayar ing Utangan Frank Lampard sing banjur ana ing misi kanggo nyerang tentara silihan Chelsea sawise dilantik dadi pimpinan Derby County. Lampard angsal Tomori kanthi dhasar utangan.

Fikayo Tomori pungkasane entuk terobosan menyang tim pertama Derby County. Dheweke nemplek ing lemah mlaku nalika Pride Park, mbantu dheweke tekan akhir play-off Kejuaraan.

Ngerti pora?… Musim apik Tomori durung dingerteni. Dheweke dijenengi Pemain Pemain Derby Tahun ing pungkasan mangsa pisanan karo klub. Iki entuk rekaman klub dadi pemain pinjaman pisanan sing menang penghargaan iki. Dheweke ngrampungake iki ing tuntunan Chelsea FC Legend, Frank Lampard.

Fikayo Tomori lan Frank Lampard - Voyage Derby
Fikayo Tomori karo Frank Lampard sajrone Voyage Derby. Kredit kanggo IG
Hubungan antarane Lampard lan Tomori ora mandheg ing kana. Loro pamuter lan manajer padha gabung ing Stamford Bridge sawise wektu ing Derby. Iki kedadeyan sawise Lampard diganti Sarri kanggo tugas Chelsea.
Yen menehi kritik saka musim 2019 / 2020, jelas yen Lampard nyekel Tomori. Mung masalah sadurunge Tomori dadi pilihan pusat penggemar lan manajer kanggo klub London. Ngimpi sing saiki wis dikepengini bakal kawujud lan liyane, kaya sing dingerteni, saiki wis dadi sejarah.
Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi kondhang, mula umume para penggemar Chelsea bakal takon babagan sapa wae pacare Fikayo Tomori. Ya! ora ana sing nolak kasunyatan sing katon ayu-ayu karo gaya dolanan dheweke ora bakal nggawe dheweke dadi anggur sing apik banget kanggo para wanita.

Sapa pacar Fikayo Tomori
Para peminat Chelsea nembe takon… .Apa pacar Fikayo Tomori ?. Kredit kanggo IG

Adhedhasar informasi sing kasedhiya ing gagang media sosial Tomori, mula dheweke luwih milih fokus ing karir (kaya nalika nulis). Kasunyatan iki nggawe angel kanggo ngumpulake info babagan riwayat hubungane utawa sejarah pacaran.

maneh, Fikayo Tomori ngerti manawa para penggemar lan manajer Chelsea bisa ngapura banget karo bocah enom sing ora bakal ngerteni, salah sawijining sebab kenapa klub kasebut duwe batalyon pemain pinjaman. Mula, bisa uga Tomori duwe pacar nanging nolak hubungane karo masarakat, paling ora saiki.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Urip pribadi Fikayo Tomori sing adoh saka karir bal-balan bakal mbantu sampeyan ndeleng tampilan pribadine sing apik lan lengkap.

Miwiti, Fikayo Tomori yaiku wong sing ora aktif saka kegiatan karir, nyoba mbuwang wektu mandhiri lan adoh saka kabeh nggoleki kanggo nggoleki makna urip sing sejati. Tomori bisa ngganti pikirane dadi tumindak konkrit, sing dipasang ing play play.

Fikayo Tomori Fakta Urip Pribadi
Fikayo Tomori Fakta Urip Pribadi. Kredit kanggo IG

Saka sudut pandang filosofis, Tomori sajrone karier ora seneng bisa melu sesambungan karo jagad kanthi upaya kanggo ngrasakake kanthi bisa.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Nalika kulawargane, Fikayo Tomori darmabakti lan gelem nindakake samubarang manungsa kanggo nggawe bapak, ibu lan adhine bayi sing apik banget. Langsung kaya sing diamati ing ngisor kulawarga urip seneng banget ing London amarga sukses kanggo awake dhewe.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - LifeStyle
Tomori nindakake karo kulawargane langsung. Kredit kanggo IG

Kabeh anggota kulawarga bangga karo akar umure kelas pertama lan ora nate isin. Iki kabukten minangka bapak, ibu lan adhine bayi kabeh pengin Fik main kanggo tim nasional Nigeria. Nalika ibu lan adhine Fikayo Tomori urip sedherekan, bapake melu langsung ing proses karir putrane.

Kesenengan kanggo nonton Putrane: Ngerti pora?… Nalika ing Derby County, Tomori mbantu tim menang Manchester United kanthi nyingkirake dramatis saka Piala Carabao liwat adu penentangan. Ora ana sing luwih seneng tinimbang bapakne sing mlumpat kanthi bungah amarga nuwuhake kamenangan gedhe putrane. Deleng video ing ngisor iki.

Tomori sawise pertandhingan ngeposake video menyang media sosial bapake mlumpat lan nari ing salah sawijining ruang tamu kulawarga.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Tomori kaya ing wektu nulis duwe pasar Nilai saka 7 yuta pound sing tegese tambah. Mesthi akeh regane ora nerjemahake dadi gaya urip sing nggumunake, sing gampang ditemokake dening segawon mobil endah, omah gedhene lan swarger abot.

Fikayo Tomori LifeStyle Facts
Fikayo Tomori LifeStyle Facts

Kanggo Tomori, mesthi ana dhuwit sing cukup kanggo urip kanthi normal. Maneh, supaya sampeyan ngerti, sukses finansial ora terikat langsung karo prestasine minangka pemain bal-balan sing menehi kritik manawa dheweke asale saka kulawarga sing sugih.

Kisah Kanak-kanak Fikayo Tomori ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

1997, Taun Tomori lair minangka rilis film Drama / Bencana kanthi judhul "Titanic" sing isih dadi salah sawijining crita sing paling apik ing sejarah.

Daniel James lair taun yaiku taun Titanic dirilis
1997 yaiku taun Titanic sing dirilis.

Ing taun 1997 uga nandhani pati wong wadon sing diarani donya "Dinasti Di". Pungkasan Putri Diana digambar ing ngisor iki dibunuh ing Paris, nalika ana kacilakan mobil nalika ditututi paparazzi.

Putri Diana Mati ing taun 1997. Kredit kanggo Daily Express
Putri Diana Mati ing taun 1997. Kredit kanggo Daily Express

Pakurmatan lan Penghargaan: Tomori minangka salah sawijining pemain bal-balan sing luwih unggul ing meh kabeh tim sing dimainake, ngrampungake tropi lan penghormatan individu kaya ing ngisor iki nalika nulis.

Rekayo lan Kehormatan Fikayo Tomori ing Ringkesan
Rekayo lan Kehormatan Fikayo Tomori ing Ringkesan. Kredit menyang Srengenge

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Fikayo Tomori kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene