Kisah Kanak-kanak Allan Loureiro Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Allan Loureiro Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Allan Loureiro kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo, Anak, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkate, iki crita saka Brasil, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, iki kalebu Galeri bocah cilik nganti diwasa - ringkesan Bio Allan's sing sampurna.

Crita Urip Allan Loureiro. Deleng foto Urip lan Bangkit.
Crita Urip Allan Loureiro. Deleng foto Urip lan Bangkit.

Ya, para penggemar bal-balan ngormati apa Allan wis nyedhiyakake Everton karo ngisor Carlo Ancelotti. Sanajan ana penghargaan, mung sawetara sing ngerti crita urip Brasil. Tanpa luwih suwe, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Allan Loureiro:

Miwiti, jenenge lengkap Allan Marques Loureiro. Allan lair dina kaping 8 Januari 1991 kanggo wong tuwane, Pak lan Ibu Loureiro ing kutha bal-balan populer ing Rio de Janeiro, Brasil.

Sekilas ndeleng kutha sing apik kelairan, Rio de Janeiro.
Sekilas ndeleng kutha sing apik kelairan, Rio de Janeiro.

Ing umur wiwitan, Allan kepincut karo bal-balan sawise ndeleng akeh pengabdiane ing game kasebut. Minat ing bal-balan ora menehi persetujuan lengkap kanggo main.

Paling asring, ibune dadi 'ibune protektif' lan mbatesi dheweke ora lunga menyang lurung-lurung kanggo main bal-balan. Mula, Allan sing nggawe minat karo bal-balan ora bisa main bal kaya sing dikarepake.

Latar Belakang Kulawarga Allan Loureiro:

Sanajan ibune nyoba nahan dheweke saka bal-balan nalika isih enom, dheweke ora suwe ngidini dheweke main karo kanca nalika dheweke wis tuwa. Kanggo nyritakake sejatine, ora ana sing bisa ngalahake katresnan bal-balan sing nyebar ing kulawarga ing lurung-lurung ing Brasil. Mula, kita bisa nyimpulake manawa kehebatan bal-balan Allan relatif karo Latar Kulawarga.

Asal Kulawarga Allan Loureiro:

Sampeyan bisa uga wis ngerti manawa kesukuan utawa Root Kulawarga bisa ditemokake saka jeneng lengkap. Elinga saka iki, kulawarga ibu lan Allan jeneng Marques lan Loureiro minangka warisan Brasil. Mula, Kulawarga Asal mula ditrapake menyang Rio de Janeiro, Brasil.

Dheweke asale saka kutha bergengsi ing Rio de Janeiro, Brasil.
Dheweke asale saka kutha bergengsi ing Rio de Janeiro, Brasil.

Sawetara taun kepungkur, kontradiksi nerangake negara asal Allan. Miturut BleacherReport, ana diskusi babagan pemain bal-balan sing nilar Brasil menyang Italia. Apa dheweke duwe akar kulawarga sing dilacak ing negara Eropa?

Kepiye Allan Loureiro Miwiti Ekspedisi Sepak Bola:

Minangka bocah cilik, Allan luwih prihatin babagan bal-balan tinimbang liyane. Dheweke meh ora bisa sedina utawa rong dina tanpa main bal-balan. Nalika semana, impene dadi pemain sing dihormati saya kuat. Ora ana sing bisa ngowahi pikirane Allan dadi bal-balan.

Mula, wong tuwane ora duwe pilihan kajaba mbantu dheweke gabung karo Madureira Esporte Clube (tim bal-balan Brasil sing dununge ing kutha Rio de Janeiro). Nganti tekad dadi pemain sing dihormati, Allan nggatekake kabeh pelajaran sing diwulangake ing Madureira.

Allan Loureiro Kehidupan Karir Awal:

Sawise sawetara taun latihan bal-balan sing ketat, Allan dadi pemain junior sing luar biasa. Nyatane, katrampilan lan katrampilan ing sawetara penampilan kanggo Madureira narik akeh klub profesional.

Nalika Allan Loureiro wis umure 17 taun, sawijining klub Uruguay - Deportivo Maldonado - mlebu dheweke kanthi biaya kontrak sing ora dingerteni. Mula, dheweke miwiti karir profesional karo klub barunya. Pemain sing bakal teka ora ngentekake akeh wektu ing Maldonado nalika dheweke menehi utang menyang klub sing berbasis ing Brasil, Vasco da Gama.

Pindhah menyang Vasco da Gama kayane nggawe kesempatan sing luwih apik kanggo karir profesional Allan. Minangka kasunyatan, dheweke entuk luwih akeh wektu main ing tim muda. Untunge, Allan diangkat dadi tim pertama Vasco da Gama sawise nggawe akeh prestasi gedhe ing tim junior klub kasebut.

Delengen dheweke ngupayakake tenanan kanggo menang bal nalika main ing Vasco da Gama.
Delengen dheweke ngupayakake tenanan kanggo menang bal nalika main ing Vasco da Gama.

Kisah Pameran Allan Loureiro:

Apa sampeyan ngerti?… Sawise ngrewangi Vasco da Gama menang Serie B, sayangé Allan enom, cilaka parah. Nalika dheweke dadi terkenal, pasukan bal-balan sing mbatesi apes - Cedera - kejiret. Sedhih, dheweke ora bisa tampil akeh ing klub kasebut amarga cedera.

Kaya kanca-kancane (Neymar lan Felipe Anderson) sing sadurunge wis nganggo sepatune, Allan ngupayakake supaya bisa mari maneh amarga cilaka. Mula, dheweke terus latihan karo tim junior klube supaya bisa pulih sawise pulih.

Kisah Sukses Allan Loureiro:

Apike, latihane Allan ora muspra. Minangka kasunyatan, dheweke nggawe kinerja apik banget nalika bali menyang tim pertama Vasco da Gama. Amarga katrampilan sing ora ana tandhingane, Allan bisa kanthi gampang ngirim bal ing werni mburi. Mula, dheweke nulungi time menang turnamen Serie A. 2011.

Untunge, Allan arep ketemu pemain trampil kaya Bruno Fernandes nalika nggawe kesepakatan anyar karo klub Italia, Udinese ing wulan Juni 2012. Ing klub kasebut, dheweke dadi gelandang tanpa tandhing sing dibandhingake karo sing disenengi Paul Pogba. Sawetara taun mengko, dheweke mlebu kesepakatan transfer € 10 yuta karo Napoli lan nampilake kinerja apik tumrap para pemain ikonik kaya kasebut immobile, Dzeko, Lan Paulo Dybala ing Serie A.

Priksa epic munggah stardom (saka Udinese nganti Napoli).
Priksa epic munggah stardom (saka Udinese nganti Napoli).

Maju banget nalika nulis Biografi iki, Allan wis mlebu klub Inggris - Everton. Matur nuwun kanggo Carlo Ancelotti, sing seneng pola bal-balane, Allan entuk kesepakatan telung taun £ 21.7 juta karo Everton. Ora suwe dheweke bakal nampilake katrampilan kelas internasional nalika main bareng James Rodriguez, sing uga mlebu ing klub Inggris ing taun 2020.

Pindhah menyang Everton tegese bakal main karo pemain ikon Columbia, James Rodriguez.
Pindhah menyang Everton tegese dheweke bakal main karo pemain ikon Columbia, James Rodriguez.

Sapa Pacar / Bojo Allan Loureiro?

Minangka pemain sing mantep, akeh wong sing mesthi takon babagan garwane utawa pacare Allan Loureiro. Kanggo nyritakake sejatine, Allan duwe garwa sing apik banget lan bisa diarani wanita impen saben wong.

Yen sampeyan ora ngerti, garwane Allan (gambar ing ngisor iki) yaiku Thai Valentim. Kaya mantan kanca tim (Kalidou Koulibaly lan Lorenzo Insigne), Allan lan garwane kerja sama kanggo slamet saka kerusuhan sing muncul saka pemberontakan skuad pertama Napoli ing Nopember 2019.

Ketemu garwane Allan Loureiro sing ayu.
Ketemu garwane Allan Loureiro sing ayu.

Kaya apa sing bisa ditemokake ing drama sinetron, Allan biasane pamer bojone sing cantik ing gagang Instagram. Salajengipun, perkawinanipun kaliyan wong Thai nate nglairake anak sing durung dingerteni. Nanging, wong Brasil wis nuduhake salah sawijining foto putrane nalika ngrayakake ulang taune wolung taun ing Naples, Italia.

Iki minangka ringkesan babagan omah jodoh Allan.
Waca ringkesan omah omah Allan.

Fakta Urip Kulawarga Allan Loureiro:

Sanajan sawise Rise to Fame, Kulawarga Allan wis ditinggalake suksese. Apa bisa dadi akeh wong sing ora peduli karo dheweke, utawa amarga dheweke diremehake dening akeh wong? Sinau luwih lengkap babagan saben anggota kluwarga Allan Loureiro, diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan Ibu lan Bapak Allan Loureiro:

Percaya utawa ora, ibu lan bapak Allan wis mengaruhi rasa moralitas. Apike, ibune, Rosana asring nyenengake dheweke saben metu ing lapangan kanggo main bal-balan. Saliyane, ora akeh informasi sing dingerteni bab bapakne Allan.

Pandonga lan kabecikane mesthi ana ing Brasil. Deleng ing ngisor iki, kepiye Rosana ngrayakake karo putrane sawise dheweke lan kanca tim menang kompetisi Copa America.

Ketemu Allan Loureiro penggemar sing angel banget, Rosana.
Ketemu Allan Loureiro penggemar sing angel banget, Rosana.

Babagan Sedulur lan Sedulur Allan Loureiro:

Amarga sipat rahasia, Allan Loureiro meh ora ngobrol babagan sedulur-sedulur kasebut karo media. Sejatine, Brasil mung nggatekake prekara sing ana gandhengane karo bal-balan nalika ngobrol ing konferensi pers. Ora mokal yen durung ana informasi sing nuduhake identitas simbah kakung.

Sawise pindhah menyang Everton, para penggemar Allan ngarep-arep bisa ngeculake sawetara lan ngumumake sawetara rincian menarik babagan simbah lan eyang ibu. Yen pemain Brasil entuk pangenalan sing luwih akeh, kita bisa uga ndeleng akeh wong sing ngakoni awake dhewe minangka paman, bulik, ponakan, utawa ponakanane. Mung mbesuk sing duwe wangsulan rasa penasaran.

Fakta Urip Pribadi Allan Loureiro:

Kanggo sampeyan sing nganggep Allan mung prihatin babagan bal-balan, mula teori sampeyan salah. Kejaba usaha bal-balane, wong Brasil kasebut biasane ngentekake akeh wektu karo garwane sing ayu. Nalika lagi nyoba, dheweke asring njupuk jepretan kanggo ngeling-eling wektu sing dienggo kanthi tresna.

Dheweke seneng banget mbuwang wektu karo garwane.
Dheweke seneng banget mbuwang wektu karo garwane.

Cukup lucu, karakteristik Allan Loureiro bertentangan karo sipat zodiak - Capricorn. Wis urip rahasia, wong Brasil isih enom lan apik banget. Ing sawijining acara, nalika para penggemar mbandhingake dheweke Arturo Vidal, dheweke rumangsa seneng banget lan ujar;

“Vidal? Bener yen kita rada mirip, duwe gaya dolanan sing padha, aku kudu terus kerja keras, aku seneng yen wong seneng karo mainanku. ”

Fakta gaya urip Allan Loureiro:

Penghasilan taunan saka gelandang sing kurang populer nanging durung duwe pengaruh bakal nggawe sampeyan kaget. Apa sampeyan ngerti?… Allan nampa gaji tahunan udakara € 4 yuta ing Napoli. Nanging, transaksi transfer € 28.00m menyang Everton mesthi nggawe Net Worth ing taun 2020. Tabel ing ngisor iki menehi sampeyan gaji lengkap Allan nalika nulis Biografi iki.

Pungkasan Gaji Allan Everton:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)Pangentukan ing Euros (€)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun£ 5,063,452€ 5,468,400$ 6,478,687
Saben sasi£ 421,954€ 455,700$ 539,890
Saben Minggu£ 97,224€ 105,000$ 124,399
Saben Dina£ 13,889€ 15,000$ 17,771
Saben Jam£ 579€ 625$ 740
Saben Menit£ 9.7€ 10.4$ 12.3
Saben Detik£ 0.16€ 0.17$ 0.21

Omah lan Mobil Allan Loureiro:

Beda karo gambar imajinasi sampeyan babagan gaya urip Allan, wong Brasil ora kepengin nampilake kemewahan. Pancen, kita ora bisa mbantah kasunyatan nyata yen Allan duwe omah larang lan bisa uga akeh mobil eksotik.

Nanging, andhap asor lan pribadine sing dilindhungi wis mbatesi dheweke supaya ora bisa nampilake aset ing internet. Cukup lucu, pemain Everton wis katon nyopir mobil kompak. Deleng gambar ing ngisor iki lan coba ringkesake merek mobil sing lagi pelayaran.

Apa ramalan paling apik babagan merek mobil iki?
Apa prediksi paling apik kanggo merek mobil iki?

Allan Loureiro Fakta Ora Biasa:

Ing liyane kanggo menehi paket lengkap Crita Urip Allan Loureiro, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Biografi.

Fakta # 1: 16 Entuk Pensen Saben Detik:

Kita wis strategis nganakake analisis gaji Allan nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi bathi saka Brasil (Statistik Gaji Everton) wiwit sampeyan teka ing kene.

Iki apa Allan Loureiro entuk ing Everton wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

£ 0

Fakta # 2: Tato Allan Loureiro:

Apa sampeyan ngerti?… Gelandang Everton kepengin nggawe tato awake. Kaya dene Zlatan Ibrahimovic, Allan wis nulis akeh tato ing awake. Ing ngisor iki gambar sing nuduhake sawetara tato Allan Loureiro.

Awak kebak tato.
Awak kebak tato.

Fakta # 3: Gaya Dolanan Allan Loureiro:

Minangka gelandang luar biasa, Allan wis nampilake akeh katrampilan sing nggumunake, prestasi sing kudu dideleng. Ing lapangan, dheweke biasane main dadi gelandang tengah utawa pertahanan. Ing kahanan paling umum, aliran game bisa uga njaluk dheweke nyerang saka lini tengah.

Ana liyane babagan pola dolanane tinimbang sing cocog karo mripat. Mesthi wae, dheweke kuwat lan lincah. Mula, dheweke nggunakake stamina kanggo nangani lan nyegat bal kanthi gampang. Ing ngisor iki gambar gambar Allan kanggo lambang apik Neymar Jr. ing pertandingan antara Napoli lan PSG

Dheweke cukup kuat kanggo ngatasi Neymar.
Dheweke cukup kuat kanggo ngatasi Neymar.

Fakta # 4: Rating FIFA sing apik:

Sanajan akeh penggemar bal-balan ora mesthi nyanyi puji marang pemain Brasil, dheweke dadi ikon sing bakal katon ing lapangan. Malah Fifa wis nyetujoni keahliane bal-balan nganti menehi rating sakabehe 84. Priksa statistik Fifa ing gambar ing ngisor iki.

Dheweke duwe rating FIFA sing adil.
Dheweke duwe rating FIFA sing cukup.

Wiki:

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Lengkap:Allan Marques Loureiro
Nick Jeneng:Allan Loureiro
Tanggal Lahir:8th Januari 1991
Papan Lair:Rio de Janeiro, Brasil
Rama:Pak Loureiro
Basa:Rosana Marques
Bojo:Thai Valentim
Salary:€ 5,468,400 (Saben taun)
Zodiak:Capricorn
Profesi:Pemain bal-balan

kesimpulan:

Biografi Allan Loureiro mulang manawa kekuwatan lan dedikasi sing mutlak kanggo gaweyane bakal ngasilake. Sanajan akeh wong sing ora ngomong babagan Allan, dheweke wis nulungi tim bergengsi supaya bisa sukses sajrone urip karier karo dheweke. Ora mokal yen dheweke duwe pakurmatan minangka perusak hadiah-teknis sing nate dadi bos Paul Pogba.

Pungkasan, kabeh tim Lifebogger ngucapake matur nuwun amarga sampeyan wis ngenteni maca Allan Loureiro's Life Story. Muga-muga nuduhake pendapat sampeyan babagan gaya dolanan Allan ing kothak komentar ing ngisor iki. Uga, hubungi kita yen sampeyan nemokake barang sing katon ora cocog ing Bio.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar